eteros_ego
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2014
- Like
- 6.474
- Πόντοι
- 1.056
πολλαα υποσχομενοοο παντως μακαριιΑδερφια Βορειοελλαδιτες, ξερετε τιποτα γι'αυτη τη milfαρα;

πολλαα υποσχομενοοο παντως μακαριιΑδερφια Βορειοελλαδιτες, ξερετε τιποτα γι'αυτη τη milfαρα;
Αυτο με τις ελλεινηδες ινφλουενσερς. Μου θυμιζει τον Καραγκιοζη φουρναρη. Και γιατι αυτο; Γιατι δεν κανουν για τιποτε. Ουτε για αυτο..Πολύ τσιμπούκι η Κυρία...![]()
Μουνοθυελλα
Φωτο απ το μακρινο 2001 ?Αδερφή της Κορνηλίου….πιστόλι
1,50 με τα τακούνια.Όντως αρκετά δυνατή!
![]()
![]()
ποσοο πλαστικο να σηκωσει αυτος ο πλανητης , οταν ειχε ξεκινησει το εντιτ πανω ηταν καλα αλλα τωραααΠολύ τσιμπούκι η Κυρία...![]()
Αυτές πάντως δεν είναι φιλικές προς το περιβάλλον με τοσο πλαστικό που κουβαλάνεποσοο πλαστικο να σηκωσει αυτος ο πλανητης , οταν ειχε ξεκινησει το εντιτ πανω ηταν καλα αλλα τωρααα![]()
1 ώρα/150 κ μόνο αουτκαλλ! (ρώτησα)ξερουμε πως μπορούμε να επικοινωνήσουμε με αυτήν; μου είπε ότι κάνει συναντήσεις πριν μήνες και δεν απάντησε ξανά![]()
παιζει επιθετικο μαρκετινγκ η χαρα μας χαχα ,ειναι τουμπανοο παντως
Βάλτε κ κάνα όνομα...μην πάει χαμυη πρωινή
Τι κορμάρα στη πρώτη φωτό!!!
Δεν είναι έχω δει γυμνές τηςΦήμες λένε ότι πρόκειται για trans. Αλλά και να μην είναι, αν ακούσεις τη φωνή της, θα σου πέσει αμέσως. Πρέπει να της πεις αν τη δεις να μη μιλήσει καθόλου, να μη βγάλει άχνα
Δεν απαντάει στο ινστα πάντωςεκανε και κανει απο οτι ξερω