sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.326
- Πόντοι
- 22.266
taytoχρονα φιλε;;;
ποσο τα φραγκα κοστιζαν;
ετι απο περιεργεια
taytoχρονα φιλε;;;
Ναι ρε τσίφτη...Ρε αθεόφοβοι. Κανένας δεν θυμάται την Θάλεια Παπάζογλου? Μπουτάρες, βυζάρες, κωλάρες, στρουμπουλή, χυμώδης, ζουμερή, αφράτη γυναικάρα με τα όλα της. Κάτι κοκκαλιάρες Βενέτες και Λίντες Γίγες όλες δικές σας. Όπως είναι γνωστό οι άνθρωποι τρων το κρέας και οι σκύλοι τα κόκκαλα.
Στο σπίτι μου ήρθαν , με διακριτικότητα.
Το σκηνικό έγινε αρχές δεκαετίας 2000 - 2010.
Ήταν πολύ μεγαλύτερες μου και στην αρχή
ήμουν πολύ ευγενικός,αλλά μετά όταν χαλάρωσαν
στο σεξ, τις κοπάνησα σαν χταπόδια !
Έκαναν πρώτα μπάνιο, και τους έκανα μασάζ και
γλείψιμο μέχρι να τελειώσουν, και μετά έφαγαν
το κοπάνημα.
Σε διάστημα 1 μηνός είχα πάρει και τις 2
από το ίδιο κονέ, την κάθε μία ξεχωριστά.
Έσκουζαν με το κοπάνημα, και πριν φύγουν
με ρώτησαν ... πότε θα τις ξανάπαιρνα !
Τα χρήματα ήταν σημαντικά , και δεν τις ξαναπήρα.
Περιορίστηκα σε μασατζίδικα, στούντιο, μπουρδελάκια.
Ακριβώς !
Τις είχα βάλει στο στόχαστρο, και
έφαγα τον κόσμο να βρω κονέ.
Ρώταγα πλούσιους φίλους μου,
μοντέλα που κάνουν βίζιτες,
κρυφές " μαντάμ " ,
και τελικά βρέθηκε το κονέ.
Πήρα και μια πρώην Σταρ Ελλάς,40+ , από το ίδιο κονέ.
40ρα και αυτή. Αυτή ήταν μητρομανής.
Αν είχα πολλά λεφτά, θα την έπαιρνα για 1 μήνα !
Την Μπλόφα θα λες,κάποτε υπήρχε τώρα δύσκολα από ότι έψαξα και εγώ.Για τσέκαρε αυτό σε μένα δεν το παίζειδε λεει πολλα σε αυτη τη ταινια,μια αλλη που επαιζε με τον ευαγγελοπουλο ψαχνω,δε θυμαμαι τιτλο,οχι το Μαντονα πάντως,εννοειται η Πρεβεδωρου επισης μουναρα
Νομιζω καποια στιγμη πρεπει να γινει μια ειδικη αναφορα και να παρουν τη θεση που τους αξιζει στην ιστορια οι τυποι αυτοι που βγαζανε τους τιτλους στις βιντεοταινιες,μας εχουν χαρισει υπεροχες στιγμες γελιου!!!Αμα διαβασεις τους τιτλους γελας περισσοτερο απο οταν δεις τις ταινιες!!!
Παρ'την μάτι στο 1:03:53(Λατρεύω τον τίτλο του έργου)
Ρε αθεόφοβοι. Κανένας δεν θυμάται την Θάλεια Παπάζογλου? Μπουτάρες, βυζάρες, κωλάρες, στρουμπουλή, χυμώδης, ζουμερή, αφράτη γυναικάρα με τα όλα της. Κάτι κοκκαλιάρες Βενέτες και Λίντες Γίγες όλες δικές σας. Όπως είναι γνωστό οι άνθρωποι τρων το κρέας και οι σκύλοι τα κόκκαλα.
Μπάρκα πρέπει να είναι η μία που κάρφωσε.Τη μακαρίτισα θα τίμησε ο κωστάκης, μάλλον
Ωραία εποχή τα 80s. Χωρίς τατουάζ, κινητά τηλέφωνα, selfies για το instagram, το snapchat και τ' αρχίδια μας κουνιούνται.
Μπάρκα πρέπει να είναι η μία που κάρφωσε.
Είχα δει σε μια καφετέρια στην Κυψέλη την Έλενα Στρατή, εκεί γύρω στο 85-86.
Με μια φίλη της ήταν και έριχνε που και που καμιά ματιά στον εμφανίσημο της παρέας.
Τρομερή μουνάρα.
Ωραία εποχή τα 80s. Χωρίς τατουάζ, κινητά τηλέφωνα, selfies για το instagram, το snapchat και τ' αρχίδια μας κουνιούνται.
Η Έλενα ήταν τρομερή μουνάρα man όπως το λες και προκλητική full.Για μένα είναι έκπληξη ότι είναι τελευταία στις προτιμήσειςΜπάρκα πρέπει να είναι η μία που κάρφωσε.
Είχα δει σε μια καφετέρια στην Κυψέλη την Έλενα Στρατή, εκεί γύρω στο 85-86.
Με μια φίλη της ήταν και έριχνε που και που καμιά ματιά στον εμφανίσημο της παρέας.
Τρομερή μουνάρα.