ΑΝΤΩΝΗΣΑΝΤΩΝ19
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 20
- Like
- 1.280
- Πόντοι
- 1.076
Γιατί μαύρη φίλε το 1978 η βερα Γκούμα ήταν μικρη είχε κορμάρα.
Δεν αντιλεγω,απλα αυτη την εντυπωση ειχα.Και η Γκουμα οχι μονο το 78 αλλα και το 98 πιστευω μην σου πω και το 2008!Γιατί μαύρη φίλε το 1978 η βερα Γκούμα ήταν μικρη είχε κορμάρα.
έτσι ειναι εδώ ήταν κορμάρα το 90 και το 2000 το78 φαντάσου πως ητανΔεν αντιλεγω,απλα αυτη την εντυπωση ειχα.Και η Γκουμα οχι μονο το 78 αλλα και το 98 πιστευω μην σου πω και το 2008!
Την είχα προλάβει την διαφήμιση,θυμάμαι πως όντως έπαιζε συνέχεια αλλά δεν το περίμενα να είναι αυτή η χορεύτριαΝαι αυτή είναι η διαφήμιση έπαιζε συνέχεια τοτε
Φίλε δεν είναι αρρώστια, να γουστάρουμε τις αρμονικές γυναίκες. Είμαστε πολλοί αλλά σκόρπιοι εμείς που αντιστεκόμαστε στα πρότυπα ομορφιάς των καχεκτικών, ανορεκτικών και χτικιάρικων γυναικών, που προσπαθεί να μας πασάρει όλη η παραπληροφορημένη πλειοψηφία του ανδρικού πληθυσμού. Θα πρέπει κάποτε να ενωθούμε όλοι μας και να αντισταθούμε στην επέλαση των κοκκαλιάρικων και σκελετωμένων ανθρωποειδών που θέλουν να λέγονται γυναίκες.Ελα ρε φιλε
Κ λεγα μονο εγω ειμαι ""αρρωστος""
Γατάκι ήταν .. Νιάου... Όχι γυναικάραΗ Βάσια Παναγοπούλου δεν ήταν μεγάλο όνομα;
Πως και δεν είναι μέσα;
Δεν έβγαλε ποτέ καύλαΗ Βάσια Παναγοπούλου δεν ήταν μεγάλο όνομα;
Πως και δεν είναι μέσα;
Καμία σχέση με τις υπόλοιπεςΗ Βάσια Παναγοπούλου δεν ήταν μεγάλο όνομα;
Πως και δεν είναι μέσα;
Όσο αγγούρι ηταν και στα έργα που επαιζε,άλλο τόσο σαν αγγούρι πηδιόταν.Απλά ως παλιός πασόκος σατανιστής,ήθελα να έχω μια ακόμα φίρμα πάνω στον πούτσο μου.Με 20 χιλιαρικάκια κάναμε το κομμάτι μας.Μετά πήγα Can Can.Φώναζε η Βέρα, τύπε; Από πίπα, έλεγε;