Θυμάμαι μια βιντεοκασέτα με τη Λίντα Γίγα αλλα δεν μπόρεσα να βρω το όνομα της.
Πλήρως αδιάφορη η ταινία αλλά σε κάποιο σημεία της ταινίας "χορεύει" σηκώνοντας συνεχώς την ποδάρα της φορώντας ένα διάφανο κορμάκι μέσα απο το οποίο φαίνονταν φυσικά όλα!
Φαίνεται δηλαδή και ρόγα και μουνί μέσα από το κορμάκι
Σας λέει κάτι;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ελληνίδες γυναικάρες «χρυσής» εποχής βιντεοκασέτας
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Manimal
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 216
- Εμφανίσεις 46K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
since1991
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουν 2020
- Κριτικές
- 5
- Like
- 2.531
- Πόντοι
- 736
Η Βίνα Ασίκη σαρώνει στην ψηφοφορία.
Προτείνω στον @antisthenis να φτιάξουμε Τιμητική Πλακέτα από το Μπου και να της την στείλουμε
Προτείνω στον @antisthenis να φτιάξουμε Τιμητική Πλακέτα από το Μπου και να της την στείλουμε
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.569
- Πόντοι
- 27.261
ΓΥΝΑΙΚΑΡΟΣΛιλύ Ντερτίμα καραμουναρος και καβλοφατσα εντελως.
erastitexnis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.313
- Πόντοι
- 441
Adventure2022
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Η Σια Φαρακη παντα μου εβγαζε κατι ποιοτικο σαν γυναικα. Για μενα ξεχωριζε στα 80's.Σία Φαράκη, εκπληκτική γυναίκα
(από Ράκος και ο πρώτος μπουνάκιας)
kilotakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2006
- Like
- 515
- Πόντοι
- 21
FARAW
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6.358
- Πόντοι
- 1.336
φιλε κιλοτάκια στο the κοπανοι είναι η φωτό που έβαλες που την πέφτει στον κωνσταντινου(Δυστυχως πέθανε από καρκίνο αν θυμάμαι καλά .Κριμα .) .Εμένα η αγαπημένη μου ήταν η βέρα Γκουμα (που έπαιζε με τον Τσάκωνα σε βιντεοκασέτες .Ήταν και χορεύτρια ).Επίσης η Λιζα μαλινδρετου (επαιξε με τον ψάλτη στον ρακο νο 14 αλλά Δυστυχως πέθανε από χρηση ναρκωτικών ).Τρομερές εποχές
kilotakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2006
- Like
- 515
- Πόντοι
- 21
Drake88
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.470
- Πόντοι
- 446
Αν εχεις και αλλες δικες της ολογυμνες χωσεΠολύ καλές και αυτές οι δύο που αναφέρεις. Άλλη μια της Λίντας από το playboy
james tiberius kirk
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 8.209
- Πόντοι
- 2.356
Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 10.926
- Πόντοι
- 3.506
Πούστηδες τι μου θυμίσατε.
Πριν 15 χρόνια περίπου ,είχα πάει στο bartesera Αθήνα ,για ραντεβού με βρωμιαρα ελλεηνιδα που μου έβγαλε ψυχή για να τη γαμησω.
Καθόμαστε σε μια γωνίτσα , και δίπλα μας είναι ένας κύριος 45-50. Μετά πολλά έρχεται δίπλα του το αδίστακτο κουγκαρ,με μαύρο μπλουζάκι ραντακια,λίγο ανοιχτό μπροστά και τζιν. Να μυρίζει σεξουαλικότητα ρε μαλακες να λέμε ,τη βλέπω και να αρχίζει να μου σηκώνεται.
Να κοιτάω και την ελλεηνιδα ,μια γενιά μικρότερη αλλά που να συγκριθεί.
Αναρωτιέμαι ποια είναι ,ποια είναι ,μου φαίνεται γνωστή. Ακούω τον τυπο(ψιλό άθλιος μεταξύ μας) να λέει Ελένη ,καταλαβαίνω ότι είναι η Φιλινη.
Τι να λέμε τώρα. Να σκέφτομαι ότι προτιμούσα να πηδήξω πενηνταρα από 20αρα. Μόνο στο Ελλαδιστάν αυτό
Πριν 15 χρόνια περίπου ,είχα πάει στο bartesera Αθήνα ,για ραντεβού με βρωμιαρα ελλεηνιδα που μου έβγαλε ψυχή για να τη γαμησω.
Καθόμαστε σε μια γωνίτσα , και δίπλα μας είναι ένας κύριος 45-50. Μετά πολλά έρχεται δίπλα του το αδίστακτο κουγκαρ,με μαύρο μπλουζάκι ραντακια,λίγο ανοιχτό μπροστά και τζιν. Να μυρίζει σεξουαλικότητα ρε μαλακες να λέμε ,τη βλέπω και να αρχίζει να μου σηκώνεται.
Να κοιτάω και την ελλεηνιδα ,μια γενιά μικρότερη αλλά που να συγκριθεί.
Αναρωτιέμαι ποια είναι ,ποια είναι ,μου φαίνεται γνωστή. Ακούω τον τυπο(ψιλό άθλιος μεταξύ μας) να λέει Ελένη ,καταλαβαίνω ότι είναι η Φιλινη.
Τι να λέμε τώρα. Να σκέφτομαι ότι προτιμούσα να πηδήξω πενηνταρα από 20αρα. Μόνο στο Ελλαδιστάν αυτό
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.775
- Πόντοι
- 6.946
Είναι αυτή που παίζει την πορνη σε μια σκηνή που ο Τσακωνας μπαίνει κατά λάθος σε δελο;Στο Άλφα έχει τώρα την ταινία Η γυναικάρα απ το κιλκίς. Η Έλενα Στρατή πανέμορφη σε αυτήν την ταινία.
Αν ναι, την είδα κατά τύχη... μουναρο-μουναρος.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 70
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 136
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις