enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
Γιατί, μεταλλαγμένη ποια απο τις παραπάνω είναι;
Τώρα, ΟΚε λεμε και καμια μαλακια να περασει η ωρα ...
ενω ν ηταν ..εσυ θα το ξερες? ?Γιατί, μεταλλαγμένη ποια απο τις παραπάνω είναι;
ο πετρουλας δηλαδη? :S τον πηδαγα παντωςΕπειδή βλέπω ότι η βλακεία πάει σύννεφο, εξηγούμαι και λέω ότι είδα αυτή την ανάρτηση στο γκοσιπ τβ και έκανα μια εικασία για την Πετρούλα. Ο βασικός λόγος είναι ότι συμπτωματικά την είδα σήμερα εξω από το Υπουργείο οικονομικών να κάνει "ρεπορταζ" για την επίσκεψη των εκπροσώπων της ευρ. τράπεζας και η πρώτη μου σκέψη πριν καταλάβω ποια είναι ήτανε "τι τραβελι είναι αυτό"....Τα υπόλοιπα που λέτε είναι παπαριές. Εγώ απλώε έριξα μια ιδέα. Ασ μας διαφωτίσει αυτός που το πέρασε ως είδηση...
έκανα μια εικασία για την Πετρούλα. Ο βασικός λόγος είναι ότι συμπτωματικά την είδα σήμερα εξω από το Υπουργείο οικονομικών να κάνει "ρεπορταζ" για την επίσκεψη των εκπροσώπων της ευρ. τράπεζας και η πρώτη μου σκέψη πριν καταλάβω ποια είναι ήτανε "τι τραβελι είναι αυτό"
Παπάρια και για μια άλλη τραγουδίστρια το ίδιο είχε βγει πριν μερικά χρόνια....! Σ.Μ.Ρ.Ν.Νομίζω φίλε ότι το πέτυχες!!!
Πριν καμιά βδομάδα μπήκε στο νοσοκομείο για να κάνει μια επέμβασή στην ....και λογικά κάποιος γιατρός το σφύριξε προς τα έξω!!!
Και δεν λέω τίποτε παραπάνω ,γιατί μπορεί να μας πάρει χαμπάρι και να μας γαμ..... στην κυριολεξία.
Και για να είμαι σίγουρος ότι δεν θα έχω προβλήματα που επιβεβεώνω το πρόσωπο θέλω να τονίσω ότι είμαι τύφλα στο μεθύσι ,παίρνω πολλά ναρκωτικά και ο ψυχιατρός μου δεν έχει βγάλει ακόμα γνωμάτευση!Οπότε .....
Πάντως για να γίνω κατανοητός ή σωστή απάντηση είναι Ε.Μ και προτείνω σε περίπτωση που επιβεβεωθεί να συγχαρούμε τον φίλο που το βρήκε
χαχαχα ειδικά το πρωί είναι η καλύτερηΔεν το συνεχίζω γιατί δεν είναι σωστό να εκθέτουμε άτομα!!
Πάντως το θέμα θέλει ΜΕΛΕΤΗ....
ωραια κοπελα ο αιμιλιος παντωςσιγά μην είναι κι ο Λιάτσος. Όλο μαλακίες είστε
τωρα που το λες ετσι θα ναι....ειναι η φαιη σκορδα.Ηταν γιος του σκορδα που ειχε τον αρη και αυτος ηταν παοκτσης.και απο τον καημο του που ο πατερας του πηρε τον αρη εγινε τραβελι.
ο ελεονωρος δηλαδη?λέτε καμια Eλεονώρα Mελέτη? :S