Νέα

Ελληνίδα παρουσιάστρια γεννήθηκε αγόρι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα petrrr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 163
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Γιατί, μεταλλαγμένη ποια απο τις παραπάνω είναι;

OP
OP
P

petrrr

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2005
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Επειδή βλέπω ότι η βλακεία πάει σύννεφο, εξηγούμαι και λέω ότι είδα αυτή την ανάρτηση στο γκοσιπ τβ και έκανα μια εικασία για την Πετρούλα. Ο βασικός λόγος είναι ότι συμπτωματικά την είδα σήμερα εξω από το Υπουργείο οικονομικών να κάνει "ρεπορταζ" για την επίσκεψη των εκπροσώπων της ευρ. τράπεζας και η πρώτη μου σκέψη πριν καταλάβω ποια είναι ήτανε "τι τραβελι είναι αυτό"....Τα υπόλοιπα που λέτε είναι παπαριές. Εγώ απλώε έριξα μια ιδέα. Ασ μας διαφωτίσει αυτός που το πέρασε ως είδηση...

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Επειδή βλέπω ότι η βλακεία πάει σύννεφο, εξηγούμαι και λέω ότι είδα αυτή την ανάρτηση στο γκοσιπ τβ και έκανα μια εικασία για την Πετρούλα. Ο βασικός λόγος είναι ότι συμπτωματικά την είδα σήμερα εξω από το Υπουργείο οικονομικών να κάνει "ρεπορταζ" για την επίσκεψη των εκπροσώπων της ευρ. τράπεζας και η πρώτη μου σκέψη πριν καταλάβω ποια είναι ήτανε "τι τραβελι είναι αυτό"....Τα υπόλοιπα που λέτε είναι παπαριές. Εγώ απλώε έριξα μια ιδέα. Ασ μας διαφωτίσει αυτός που το πέρασε ως είδηση...
ο πετρουλας δηλαδη? :S τον πηδαγα παντως :cheesy:

A_re_Koula

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2009
Like
3
Πόντοι
16
έκανα μια εικασία για την Πετρούλα. Ο βασικός λόγος είναι ότι συμπτωματικά την είδα σήμερα εξω από το Υπουργείο οικονομικών να κάνει "ρεπορταζ" για την επίσκεψη των εκπροσώπων της ευρ. τράπεζας και η πρώτη μου σκέψη πριν καταλάβω ποια είναι ήτανε "τι τραβελι είναι αυτό"

και εγω την εχω δει απο κοντα και το ιδιο ειπα

KingEdward

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
53
Πόντοι
6
λέτε καμια Eλεονώρα Mελέτη? :S :cheesy:

xebarcos

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Τώρα που την είδα τη Μ.Τ δίκιο πρέπει να έχετε όσοι την έκοψαν, θυμάμαι είχε τύχει να τη δώ στην τιβι και κάτι δε μου κόλλαγε καλά χωρίς να μπορώ να το προσδιορίσω, εντάξει το σαιτ τα φουσκώνει πολύ γύρω από την ομορφιά της .

salonica28

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Νομίζω φίλε ότι το πέτυχες!!!

Πριν καμιά βδομάδα μπήκε στο νοσοκομείο για να κάνει μια επέμβασή στην ....και λογικά κάποιος γιατρός το σφύριξε προς τα έξω!!!

Και δεν λέω τίποτε παραπάνω ,γιατί μπορεί να μας πάρει χαμπάρι και να μας γαμ..... στην κυριολεξία.

Και για να είμαι σίγουρος ότι δεν θα έχω προβλήματα που επιβεβεώνω το πρόσωπο θέλω να τονίσω ότι είμαι τύφλα στο μεθύσι ,παίρνω πολλά ναρκωτικά και ο ψυχιατρός μου δεν έχει βγάλει ακόμα γνωμάτευση!Οπότε .....

Πάντως για να γίνω κατανοητός ή σωστή απάντηση είναι Ε.Μ και προτείνω σε περίπτωση που επιβεβεωθεί να συγχαρούμε τον φίλο που το βρήκε

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Νομίζω φίλε ότι το πέτυχες!!!

Πριν καμιά βδομάδα μπήκε στο νοσοκομείο για να κάνει μια επέμβασή στην ....και λογικά κάποιος γιατρός το σφύριξε προς τα έξω!!!

Και δεν λέω τίποτε παραπάνω ,γιατί μπορεί να μας πάρει χαμπάρι και να μας γαμ..... στην κυριολεξία.

Και για να είμαι σίγουρος ότι δεν θα έχω προβλήματα που επιβεβεώνω το πρόσωπο θέλω να τονίσω ότι είμαι τύφλα στο μεθύσι ,παίρνω πολλά ναρκωτικά και ο ψυχιατρός μου δεν έχει βγάλει ακόμα γνωμάτευση!Οπότε .....

Πάντως για να γίνω κατανοητός ή σωστή απάντηση είναι Ε.Μ και προτείνω σε περίπτωση που επιβεβεωθεί να συγχαρούμε τον φίλο που το βρήκε
Παπάρια και για μια άλλη τραγουδίστρια το ίδιο είχε βγει πριν μερικά χρόνια....! Σ.Μ.Ρ.Ν.

salonica28

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Δεν το συνεχίζω γιατί δεν είναι σωστό να εκθέτουμε άτομα!!
Πάντως το θέμα θέλει ΜΕΛΕΤΗ....

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Αν την έχει πάρει κάποιος στο παρελθόν, ας μας πει αν ήταν καλή στις υπηρεσίες της. ;)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
σιγά μην είναι κι ο Λιάτσος. Όλο μαλακίες είστε

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ειναι η φαιη σκορδα.Ηταν γιος του σκορδα που ειχε τον αρη και αυτος ηταν παοκτσης.και απο τον καημο του που ο πατερας του πηρε τον αρη εγινε τραβελι.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ειναι η φαιη σκορδα.Ηταν γιος του σκορδα που ειχε τον αρη και αυτος ηταν παοκτσης.και απο τον καημο του που ο πατερας του πηρε τον αρη εγινε τραβελι.
τωρα που το λες ετσι θα ναι.... :sunglasses:

Επισκέπτης
http://[URL unfurl="true"]www.dimotikosantilogos.gr/old/uplds/Image/51/14-15f15.jpg[/img[/URL]]

Χμμμ... :think:

salonica28

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες το κανονικό επίθετο του ήταν αμελέτητος,αλλά αφού μετά την εγχείρηση του έκοψαν τα αμελέτητα κράτησε το γνωστό σε όλους μας.Πάντως το ξανατονίζω ότι το θέμα χρειάζεται ΜΕΛΕΤΗ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom