Νέα

Ελληνίδα παρουσιάστρια γεννήθηκε αγόρι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα petrrr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 163
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
εγώ μέσω ράδιο αρβύλα για μια άλλη έχω  ακούσει tv persona αλλά δε λέω για ευνόητους λόγους  Σ....... Μ....... ;)

αυτή λέει απο μικρή ήταν ερμαφρόδιτη και έγινε κοριτσάκι μετά απο εγχείριση ;)

Επισκέπτης
..........Είναι διάσημη .Είναι όμορφη. Είναι η γυναίκα που προκαλεί "απανωτά" εγκεφαλικά σε όλους τους άνδρες που την παρακολουθούν στην μικρή οθόνη.

Οι γυναίκες την μισούν για τις "φονικές" της καμπύλες. Όμως , εκείνη κρύβει πολύ καλά το...ένοχο μυστικό της. Το γεγονός ότι κάποτε γεννήθηκε αγόρι. Κι όμως ναι, η γνωστή παρουσιάστρια ,ανά το πανελλήνιο , παρόλο που τίποτα δεν προδίδει το μεγάλο της μυστικό είναι από τις "γυναίκες" εκείνες που κάνει τα life style περιοδικά να παρακαλούν για ένα φωτογραφικό της κλίκ. ...

Ρε παιδιά μου αρέσει που την παρουσιάζουν πρώτη φίρμα.Πρώτη φορά την βλέπω αυτήν που βάλατε πριν...

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Στην Ιαπωνια εχει πρωιναδικο σας πληροφωρω ... Πρωινο καφε στη τηλεοραση ... και το παρουσιαζουν Τρανς ...  και γινετε και χαμος ...

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
εγώ μέσω ράδιο αρβύλα για μια άλλη έχω  ακούσει tv persona αλλά δε λέω για ευνόητους λόγους  Σ....... Μ....... ;)

αυτή λέει απο μικρή ήταν ερμαφρόδιτη και έγινε κοριτσάκι μετά απο εγχείριση ;)
αν ειναι ερμαφροδιτη ειναι αλλο πραγμα
ετσι εξηγειται οτι ασχολειται με το ιατρικο ρεπορταζ

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16

δε μιλώ γι αυτή που προαναφέρθηκε καμία σχέση αυτή που λέω εγώ είναι μούνος

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
..........Είναι διάσημη .Είναι όμορφη. Είναι η γυναίκα που προκαλεί "απανωτά" εγκεφαλικά σε όλους τους άνδρες που την παρακολουθούν στην μικρή οθόνη.

Οι γυναίκες την μισούν για τις "φονικές" της καμπύλες. Όμως , εκείνη κρύβει πολύ καλά το...ένοχο μυστικό της. Το γεγονός ότι κάποτε γεννήθηκε αγόρι. Κι όμως ναι, η γνωστή παρουσιάστρια ,ανά το πανελλήνιο , παρόλο που τίποτα δεν προδίδει το μεγάλο της μυστικό είναι από τις "γυναίκες" εκείνες που κάνει τα life style περιοδικά να παρακαλούν για ένα φωτογραφικό της κλίκ. ...

Ρε παιδιά μου αρέσει που την παρουσιάζουν πρώτη φίρμα.Πρώτη φορά την βλέπω αυτήν που βάλατε πριν...
αν λεμε  την ιδια δεν ειναι και κουκλαρα
μαλον ασχημη

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
φιλε rigormortis αν θελεις στειλε μου ενα πμ να μου πεις ποια ειναι γτ δεν εχω παρακολουθησει τη ροη νηματος :sunglasses:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605

δε μιλώ γι αυτή που προαναφέρθηκε καμία σχέση αυτή που λέω εγώ είναι μούνος

εσεις για ποια λετε ρε παιδια , η μια ειναι η Μ.Τ.
η αλλη?

pmanu23

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
3
Like
12
Πόντοι
1
τελικα θα μας πει και μας κανεις ποια ειναι η εν λογω παρουσιαστρια??

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Αλλα και η Μελινα εχει φτιαξη ολο της το σωμα ....  αμα δεν ξερη αυτη απο ιατρικα ποιος ξερει????

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
τελικα θα μας πει και μας κανεις ποια ειναι η εν λογω παρουσιαστρια??
κανενας δεν ξερει,ολοι εικασιες κανουν και το παιζουν ξερολες.ασε που μαλον δεν ειναι αληθινη η ειδηση οπως τοσες και τοσες αλλες.

A_re_Koula

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2009
Like
3
Πόντοι
16
η πετρουλα??

Σουλτααανννν  :boobies:

Stories

Νέο!