CD_ANNA
Trans
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2009
- Like
- 4
αυτοι θα μου βαλουν μπουργκα..... δε θελω ...θελω δηλαδη αλλα ειμαι και ευρωπαια εγω .....καλλίτερα στο αλ τζαζίρα........οθωμανοί γάρ....
αυτοι θα μου βαλουν μπουργκα..... δε θελω ...θελω δηλαδη αλλα ειμαι και ευρωπαια εγω .....καλλίτερα στο αλ τζαζίρα........οθωμανοί γάρ....
Αποφασισε τι θελεις ... θα εισαι του οθωμανικου δικαιου η του Ευρωπαικου ... με πρηξεεεεεεςςςςςςςαυτοι θα μου βαλουν μπουργκα..... δε θελω ...θελω δηλαδη αλλα ειμαι και ευρωπαια εγω .....
α να χαθεις εσυυυυυυυυυυυ ..Αποφασισε τι θελεις ... θα εισαι του οθωμανικου δικαιου η του Ευρωπαικου ... με πρηξεεεεεεςςςςςςς
Καποιος που ξερη το καταλαβαινη ... μη το παιδευουμε ... ακριβως για αυτην μιλουσα ...
κοιτα να δεις κατι ... μεταξυ μας καταλαβαινομαστε η μια με την αλλη ..... δεν εχω και πιστοποιητικο ... εσεις μπορει να μην το καταλαβετε πολλες φορες ακομη και οταν πατε μαζη της .... εμεις ειμαστε αλλιως ...είσαι σίγουρη γι'αυτό ή απλά έτσι το λές απο ένστικτο?
Καποιος που ξερη το καταλαβαινη ... μη το παιδευουμε ... ακριβως για αυτην μιλουσα ...
Δεν μιλουσα για την πετρουλα ... εκανα λαθος το ονομα .. για τη Μελινα μιλαγαΔε νομιζω να ειναι η πετρουλα...
μηπως ζηλευεις?
για τη Μελινα που ποσταρα εγω πριν?Δεν μιλουσα για την πετρουλα ... εκανα λαθος το ονομα .. για τη Μελινα μιλαγα
ναιγια τη Μελινα που ποσταρα εγω πριν?
ειχες βαλει φωτο μου?το ειχα καταλαβει απο την πρωτη στιγμη που την ειδα,ειναι πολυ εμφανες ...
αν και δε νομιζω να ξερουν και πολλοι για ποια μιλαμε τωρα.
υγ:εσβησα τη φωτογραφια , να μην το εκθετουμε το "κοριτσι"
γιατι εσυ εισαι διασημη ελληνιδα παρουσιαστρια ?ειχες βαλει φωτο μου?
ε αυτο λεω ... οτι δεν χρειαζετε και πιστοποιητικο για να το καταλαβης ... Μπορει να μην την ειχαν προσεξη .. καλα εκανες και την εσβησες ...το ειχα καταλαβει απο την πρωτη στιγμη που την ειδα,ειναι πολυ εμφανες ...
αν και δε νομιζω να ξερουν και πολλοι για ποια μιλαμε τωρα.
υγ:εσβησα τη φωτογραφια , να μην το εκθετουμε το "κοριτσι"
οχι ...αλλα θα γινω ....γιατι εσυ εισαι διασημη ελληνιδα παρουσιαστρια ?
μπραβο ρε Δαναη!!!παντα ειχα αυτη την υποψια,ειμαι πολυ γατα τελικαΚαι στο Σκαι στις ειδησεις εχει μια δημοσιογραφο ... την δειχνη καθε βραδυ στα ιατρικα θεματα ... ακομα δεν την εχετε παρη χαμπαρη ???? Και σας εχω και για εξυπνους ...
ε αυτο λεω ... οτι δεν χρειαζετε και πιστοποιητικο για να το καταλαβης ... Μπορει να μην την ειχαν προσεξη .. καλα εκανες και την εσβησες ...