P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 216
- Πόντοι
- 346
βογγαγες πολυ στην εστια?
τα παιδια διαβαζαν διπλα
λολ ειπα δεν εμενα σε εστια! να το γραψω στα αγγλικα μηπως το καταλαβεις καλυτερα?!
τα παιδια διαβαζαν διπλα
Οπως ειδες και παρατηρησες απο προηγουμενη αναρτηση μου ο dopamina στεκεται στη λεπτομερεια ;) δεν παραλειπει ;)
τα παιδια διαβαζαν διπλα
η πλακα ειναι οτι θα αναφερεσαι σε κανα βοδι....οποτε αποκλειεται να βογγαγε γιατι ποιος να την πηδηξει
ναι η αληθεια ειναι οτι δε βογκαω ..πιο πολυ βελάζω! Ετσι τουλ μ ειπε ο Καθηγητης μου οταν ηρθε στο φοιτητοσπιτο μου! Ναι ξερεις..ποιος να με πηδηξει εμενα...μονο ενας βρεθηκε..κ αυτος ηταν ο Καθηγητης μου απτο πανεπιστημιο!
τα παιδια διαβαζαν διπλα
Οι σπουδες καταστρεψαν την Ελλαδα. Θα μπορουσαν ολα αυτα τα παιδια να δουλευουν στα χωραφια, στις οικοδομες, καθαριστριες, αποκλειστικες...
μην ανησυχειςς κ γω που σπουδασα παλι ως καθαριστρια δουλευω!
μην ανησυχειςς κ γω που σπουδασα παλι ως καθαριστρια δουλευω!
μαζευεις χωλοχυματα που γαμανες αλλες??
Οι σπουδες καταστρεψαν την Ελλαδα. Θα μπορουσαν ολα αυτα τα παιδια να δουλευουν στα χωραφια, στις οικοδομες, καθαριστριες, αποκλειστικες...
Υπαρχουν ατομα απτο σαιτ που να ζουν Αγγλια, ωστε να γνωριστουμε? Προσπαθω να κοινωνικοποιηθω, θελω να κανω φιλους Ελληνες εκτος απο Αγγλους. Η ελληνικη κοινοτητα ειναι μεγαλη απλα σκεφτηκα οτι ισως να υπαρχουν κ ατομα απτο φορουμ, ωστε να εχουμε κατι κοινο να συζητησουμε κ να χαβαλεδιασουμε!
εχω λίωσει στο γελιο
εμετικα θλιβερο
ναι η αληθεια ειναι οτι δε βογκαω ..πιο πολυ βελάζω! Ετσι τουλ μ ειπε ο Καθηγητης μου οταν ηρθε στο φοιτητοσπιτο μου! Ναι ξερεις..ποιος να με πηδηξει εμενα...μονο ενας βρεθηκε..κ αυτος ηταν ο Καθηγητης μου απτο πανεπιστημιο!
ποιός μαρή ??? αυτός ο 60αρης από το Μάντσεστερ που έκανε και πορνό ταινίες ??
ποιός μαρή ??? αυτός ο 60αρης από το Μάντσεστερ που έκανε και πορνό ταινίες ??
stis εστιες στην αγγλια πεφτει καμια πουτσα η να παμε πατρα?
Υπαρχουν ατομα απτο σαιτ που να ζουν Αγγλια, ωστε να γνωριστουμε? Προσπαθω να κοινωνικοποιηθω, θελω να κανω φιλους Ελληνες εκτος απο Αγγλους. Η ελληνικη κοινοτητα ειναι μεγαλη απλα σκεφτηκα οτι ισως να υπαρχουν κ ατομα απτο φορουμ, ωστε να εχουμε κατι κοινο να συζητησουμε κ να χαβαλεδιασουμε!