rouKoun13
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 62
- Πόντοι
- 16
ειχε φτασει στην δυαδα για τν πρταγωνιστικο ρολο στο prison break.!
Ακομα μαζι ειναι αραγε;γιατι ολο κατι μπιρι μπιρι ελεγε!
Τι ταλέντα έχουμε ρε γμτ...και πόσο υπερήφανους μας κάνουν σαν έθνος...Μιά ξανθιά Αμερικάνα έχει, αυτή τόν πλασάρει εκεί.
Πολυ σωστη η σκεψη του αυτο κανουν οι επαγγελματιες ηθοποιοι.Φιλε ο Τζωτζογλου ηταν να παιξει τον τρελλο και ειχε παει να χωθει σε τρελλαδικο για να πιασει λεει ρυθμο!
Αρρωστεια μεγαλη ο ανθρωπος αλλα ειχε και το μιλφ την Γεωργιαδου που ειναι δυνατη!
Ακομα μαζι ειναι αραγε;γιατι ολο κατι μπιρι μπιρι ελεγε!
Μιά ξανθιά Αμερικάνα έχει, αυτή τόν πλασάρει εκεί.
Πολυ σωστη η σκεψη του αυτο κανουν οι επαγγελματιες ηθοποιοι.
μονο αυτος τα εχει καταφερει στην αμερικη
ειχε φτασει στην δυαδα για τν πρταγωνιστικο ρολο στο prison break.!
Τεράστιο ταλέντο
ειναι πάντα ο εαυτός του
Εγω παντως και τωρα την βεντουζωνα την Γεωργιαδου,την φανταζομαι με στολη τενιστριας με δυο παιδια
που ηρθε στο τενισ κλαμπ και καλα να μαθει τεννις και εγω ειμαι ο δασκαλος της(και γαμω το σκηνικο)αλλα στην ουσια
ηρθε για να ξεφυγει απο τον μιζερο τυπο με την φραντζα που ολο την σιδερωνει με το χερι(επι Τζωρτζογλου εποχης)!
Απολυτε ριξε το βιντεο παρακαλω με το "θελεις να σε μαθω τεννις"
Ταινία? Σειρά με αφηγητή τον Μολντεράκο δεν ήταν?
στη συνέχεια του βίντεο, που μπορεί να βρεθεί στο director's cut dvd και δεν έχει ανέβει στο youtube, μπαίνει στη σκηνή ο αράπης Οθέλλο και αρχίζει να πηδάει τον Ioannis/Άμλετ, ενώ η Ιουλιέτα παίρνει μάτι
ο τσακωνας εχει μονο τα αρχιδια να παει στο χολυγουντ και να τους γαμησει τα πεταλα
ειπα να τσεκαρω 10' τι παιζει.
μετα ειπα να σχολιασω.
9 στα 10 ποστ κατινιες κ μπαρουφες.
την κανω...
:-
ειπα να τσεκαρω 10' τι παιζει.
μετα ειπα να σχολιασω.
9 στα 10 ποστ κατινιες κ μπαρουφες.
την κανω...
:-
τον ειχα δει σε μια συνεντευξη παλια, και ελεγε κατι ΑΡΧΙΔΙΕΣ... Για εσωτερικες ισορροπιες, θετικες ενεργειες, θρησκευτικες αναζητησεις... Κατι ΠΙΠΕΣ, που λενε οι γκομενες τυπου Velvy με τις ξανθιες φιλες τους. Κι αυτος τα ελεγε on air.
Μίλησε και το τρελό IQ του φόρουμ.
Ασχημομούρη.
Ο Mελισσανίδης πλάκα πλάκα, ωραία τα μιλάει.
Χρόνια πολλά Στράτο
Τα γενέθλιά του έχει σήμερα ο Στράτος Τζώρτζογλου. Ο επιτυχημένος ηθοποιός, ο οποίος έχει αποκτήσει μία κόρη με την Μαρία Γεωργιάδου, θα σβήσει 47 κεράκια στην τούρτα του.
Ο Στράτος ζει μόνιμα στο εξωτερικό και περνάει όμορφες στιγμές στο πλευρό της νέας του αγαπημένης.
Εμείς να του ευχηθούμε χρόνια πολλά!
Εγω του ευχομαι να ζει πάντα στο εξωτερικο, γιατι εδώ δεν μας λeίπει καθόλου
Καλά ακόμα 47 ειναι;;;;;;;;;
47 ηταν οταν εγω ημουν 27 ρε μποι......μαλλον γιαυτον η ζωη κυλαει πιο αργαΧρόνια πολλά Στράτο
Τα γενέθλιά του έχει σήμερα ο Στράτος Τζώρτζογλου. Ο επιτυχημένος ηθοποιός, ο οποίος έχει αποκτήσει μία κόρη με την Μαρία Γεωργιάδου, θα σβήσει 47 κεράκια στην τούρτα του.
Ο Στράτος ζει μόνιμα στο εξωτερικό και περνάει όμορφες στιγμές στο πλευρό της νέας του αγαπημένης.
Εμείς να του ευχηθούμε χρόνια πολλά!
Εγω του ευχομαι να ζει πάντα στο εξωτερικο, γιατι εδώ δεν μας λeίπει καθόλου
Καλά ακόμα 47 ειναι;;;;;;;;;