[size=8pt]Γενικα σε σπιτια που με το που μπαινεις εχει καγκελα παραπεμπει σε τραβελοσπιτο. [/size]
Έχουν καμιά σχέση τα κάγγελα που λες με "Της πουτάνας το κάγγελο"?
[size=8pt]Γενικα σε σπιτια που με το που μπαινεις εχει καγκελα παραπεμπει σε τραβελοσπιτο. [/size]
[size=10pt]Και να δινει κωλαρακι τι να το κανεις... αφου για να βρεις την τρυπα πρεπει να της βαλεις 1 κιλο πουδρα και να της πεις να κλασει... [/size]
τι να πεις τώρα για την πρόεδρο για το μουσείο είναι.Πείτε τίποτα για την πρόεδρο!
Ναι εμενα περιμενει να της παω τη φασολαδα...μην ανυσηχεις το τρωει ολο το φαγητο της...και του διπλανου της...τσε βααλεε!!!Ξεχνάς ότι πρέπει να περάσεις και την προηγούμενη μέρα να της δώσεις και ένα πιάτο φασολάδα... (Phase I).
Ναι εμενα περιμενει να της παω τη φασολαδα...μην ανυσηχεις το τρωει ολο το φαγητο της...και του διπλανου της...τσε βααλεε!!!
Προσωπικα δεν την εχω δει την προεδρο αλλα απο οσο ξερω το μαγαζι ειναι τραβελαδικο. Τωρα αν ειναι και η ιδια δεν γνωριζω.ρε παιδια η προεδρος ειναι τραβελι????????????
Δεν ξερω αν τη δεκαετια του 90 ηταν πολυ πιο χοντρη απ'οτι τωρα αλλα ακομη και τωρα απ'οποια αποψη κι αν τη δεις ειναι ΦΑΚΛΑΝΑ η τυπισα!!! τωρα αν σε καποιους αρεσουν οι χοντρες ειναι δικαιωμα τους,παω πασο!!! Αν ειναι πολυ ενταξει ανθρωπος,αυτο δεν σημαινει οτι ειναι και λογος για να τη γαμισουμε...!!! Για οσους λενε οτι ειναι τραβελι,δεν ξερω παιδες και δεν μπορω να εκφερω αποψη επ'αυτου...εδω εχουν πει για αλλες κι αλλες οτι ειναι τραβελια δεν θα λεγαν για τη συγκεκριμενη???εγω το μονο στοιχειο που εχω για τη συγκεκριμενη ειναι τα ιδια μου τα ματια που μου λενε ξεκαθαρα οτι ειναι χοντρη,μπαζο,κεφτες με ποδια πως αλλιως να το πω!!!Ουτε ωραιο προσωπο εχει για να πεις οτι παραβλεπεις το λιπος...κακασχημη ειναι!!! Αν σε καποιους παλι ξινιζουν οι χαρακτηρισμοι περι μπαζου,ειναι προβλημα τους αλλα οπως και να το κανουμε αντικειμενικα ειναι μπαζο ολκης και δεν το γαμουσα ακομα κι αν με πληρωνε!!!αυτα εντελως φιλικα και χωρις παρεξηγηση... ;)Αρχές δεκαετίας του 90 που την είχα πάρει πρώτη φορά ήταν πολύ πιο χοντρή από ότι σήμερα με τα μαστάρια να δείχνουν πιο μεγάλα και είχε πολύ μακρύ ίσιο μαύρο μαλί. Τώρα πάντως έχει αδυνατίσει πάρα πολύ σε σχέση με πιο παλιά. Σημασία έχει όμως ο σεβασμός που δείχνει σε μας που την επισκεπτόμαστε, γιατί είναι πολύ εντάξυ άνθρωπος. Όποιος θέλει να κάνει κριτική να κάνει με στοιχεία και όχι με αερολογίες
Το thread συγχωνεύτηκε...
Παιδιά, η Πρόεδρος (Δήμητρα Κανελλοπούλου ονομάζεται, πλέον) ΕΙΝΑΙ τραβέλι. Ναι, δύσκολα της φαίνεται, [size=10pt]αλλά η αλήθεια είναι ότι κάποτε λεγόταν Δημήτρης.[/size]