Oh yeah... Spank me !!!
Indeed. Hit the bastard hard. Harder
Oh yeah... Spank me !!!
προς τους ξεκινήσαντες το παρόν θρέντ.....
ρε δε πάτε στο διάολο ρεμάλια......ε ρεμάλια......
ρε...εχω δώσει αγώνες στο ανάλογο θρέντ των ελλεεινίδων υπέρ τους,έχω σκυλοτσακωθεί γι αυτές και μου ζητάτε να γραφτώ αντί να με κάνετε επίτιμο...[κάτι σαν τον αρχιγκαντέμη της ΝΔ ένα πράγμα]......μέλος.....
φτού σας ρε...επίορκοι......ελλεεινίδες για πάντα.......
αναμένω ταπεινές συγγνώμες και τα συναφή....
..............αααααα το σωστο να λεγεται!!!! το παιδι εχει δικιο
κερδιζεις μια ελλεινικη πιπα ταλω
Indeed. Hit the bastard hard. Harder
..............
πίπα,πίπα,πίπα.......γιούπιιιιιιιιιι........πούντην ?.......
Μην τους ακούς ταλ, θα σου δώσω εγώ τη διεύθυνση..............
δώστην την ρημάδα να....ξεχαρμανιάσουμε......Μην τους ακούς ταλ, θα σου δώσω εγώ τη διεύθυνση
Περίμενε λίγο, τώρα απαντάω στις αναγνώστριες του περιοδικούδώστην την ρημάδα να....ξεχαρμανιάσουμε......
Έχουμε συννενοηθεί με τον Πάθος! να σε παιδέψουμε λίγο
προς τους ξεκινήσαντες το παρόν θρέντ.....
ρε δε πάτε στο διάολο ρεμάλια......ε ρεμάλια......
ρε...εχω δώσει αγώνες στο ανάλογο θρέντ των ελλεεινίδων υπέρ τους,έχω σκυλοτσακωθεί γι αυτές και μου ζητάτε να γραφτώ αντί να με κάνετε επίτιμο...[κάτι σαν τον αρχιγκαντέμη της ΝΔ ένα πράγμα]......μέλος.....
φτού σας ρε...επίορκοι......ελλεεινίδες για πάντα.......
αναμένω ταπεινές συγγνώμες και τα συναφή....
μεταξυ μας τωρα....ο παθος είναι ο κωστας του ντρημ σοου...οποτε εμαθες τωρα ποιος ειναι.Σου αρεσει?
να φτιάχνω κοκκινιστό?.......να εξηγώ στα κορίτσια την θεωρία του υπερβάλοντος ζήλου?......να τα φέρνω στις συγκεντρώσεις?.....είδες...πολλές λύσεις....και αναρωτιόμουν ποιον δεν έχω συμπεριλάβει... διάλεξε ιδιότητα...
να φτιάχνω κοκκινιστό?.......
(μην σχολιασω τωρα την προηγουμενη σελιδα κ αυτα που γραφεις...! *P μην πω για το δωρο της βικυςγιαμας )
τι να σου κάνω...έχε χάρη που είσαι μάνα μου και δεν μπορω να εκφραστώ ελεύθερα......να φτιαχνεις κοκκινιστο/παστιτσιο/γκρικ μουσακα/κανα λαδερο
να εχουμε να τρωμε
να φανεις κ χρησιμος
(μην σχολιασω τωρα την προηγουμενη σελιδα κ αυτα που γραφεις...! *P μην πω για το δωρο της βικυςγιαμας )
να φτιάχνω κοκκινιστό?.......να εξηγώ στα κορίτσια την θεωρία του υπερβάλοντος ζήλου?......να τα φέρνω στις συγκεντρώσεις?.....είδες...πολλές λύσεις....