θελω κ ψηφοφορια!!!!ελλεηνιδα του μπου!!!!εννοειται οτι θελω το ονοματακι μ στην λιστα! ;)
Αφου θα το κλεισουν και αυτο ρε Λουκια.... ;) ;) ;) ;)
θελω κ ψηφοφορια!!!!ελλεηνιδα του μπου!!!!εννοειται οτι θελω το ονοματακι μ στην λιστα! ;)
ε γιατι;;;λογοκρισια!!!!!!!!!χαχχα!!!εγω θελω.... :oΑφου θα το κλεισουν και αυτο ρε Λουκια.... ;) ;) ;) ;)
Βοηθεια σου...ε γιατι;;;λογοκρισια!!!!!!!!!χαχχα!!!εγω θελω.... :o
εισαι απιστευτος!!!ψηφισα!!! θα παω να πιω ενα ποτακι να καταπιω τις 2 ψηφους μου!Βοηθεια σου...
εισαι απιστευτος!!!ψηφισα!!! θα παω να πιω ενα ποτακι να καταπιω τις 2 ψηφους μου!
Εγω ρε φιλε δεν το βρισκω λογικο αυτο παντως......
σε μενα το λες???και μενα μου εριξαν το ΄΄στεκι της κατινας΄΄.χαβαλε κανουμε και δεν το καταλαβαινουν μερικοι....
ελεος ρε παιδια!!!!γτ επεσε και αυτο???ειπε κανεις κατι?εβρισε κτλ?γτ ενοχλησε?σε μενα το λες???και μενα μου εριξαν το ΄΄στεκι της κατινας΄΄.χαβαλε κανουμε και δεν το καταλαβαινουν μερικοι....
3λεπτα τρεις ψηφους??????????????????????? ειμαι θεα τελος!!!!!!!!!!! ποιος με ψηφισε ρεεεεεεεεε?????????παιδια ευχαριστω ολους γ την ψηφο σας!εγω για την εμπειρια ηρθα δε με νοιαζει το επαθλο!!!ειμαι η ελλεηνιδα του μπου πια!!!!Λουκια η ψηφοφορια των 3 λεπτων παρα κατι μολις τελειωσε!!!!!!!
Με τρεις ψηφους (το απολυτο!!!!!!) εισαι η μεγαλη νικητρια!!!!!!!!!!!
Μαλλον δεν θελουν το χαβαλε.....
εξκιουζ μιιιι λουκι αλλα εχω χρηστει μιςς ελλεηνιδα του φορουμ εδω κ αιωνες απο τον παλαιο *φυσικα*
καπου πρεπει να το λεει κ εδω μεσα... σ αυτο το υπεροχο τοπικ.. ποιος το θυμηθηκε μπαι δε γουει να το ανεβασει???
δεν θα μου παρεις εσυ το τιτλο με αθεμιτα μεσα..
ετοιμαστε τις λασπες....
ακου να σου πω ποταπο ον!!!η νεα ειναι ωραια!!!θεα γ την ακριβεια!!!εχω οολα τα προσοντα ελλεηνιδας!!!ειμαι φαλαινα με κυταριτιδα που κοιταω τον αντρα στην τσεπη κ φοραω κ μπικουτι!!!εσυ με τι φοντα θα κατσεις διπλα μου???εξκιουζ μιιιι λουκι αλλα εχω χρηστει μιςς ελλεηνιδα του φορουμ εδω κ αιωνες απο τον παλαιο *φυσικα*
καπου πρεπει να το λεει κ εδω μεσα... σ αυτο το υπεροχο τοπικ.. ποιος το θυμηθηκε μπαι δε γουει να το ανεβασει???
δεν θα μου παρεις εσυ το τιτλο με αθεμιτα μεσα..
ετοιμαστε τις λασπες....
ακου να σου πω ποταπο ον!!!η νεα ειναι ωραια!!!θεα γ την ακριβεια!!!εχω οολα τα προσοντα ελλεηνιδας!!!ειμαι φαλαινα με κυταριτιδα που κοιταω τον αντρα στην τσεπη κ φοραω κ μπικουτι!!!εσυ με τι φοντα θα κατσεις διπλα μου???
ακου να σου πω ποταπο ον!!!η νεα ειναι ωραια!!!θεα γ την ακριβεια!!!εχω οολα τα προσοντα ελλεηνιδας!!!ειμαι φαλαινα με κυταριτιδα που κοιταω τον αντρα στην τσεπη κ φοραω κ μπικουτι!!!εσυ με τι φοντα θα κατσεις διπλα μου???
o__O
Πάω να φέρω ποπκόρν πάλι
τρεχα!!!o__O
Πάω να φέρω ποπκόρν πάλι
υπαρχει τετοιο θρεντ???/να τρεξωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ψηφίζουμε την bite... εσύ βάλε για miss μπιζόλα! Οπως λες έχεις όλα τα προσόντα!
o__O
Πάω να φέρω ποπκόρν πάλι
τρεχα!!!
υπαρχει τετοιο θρεντ???/να τρεξωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Θα σε εχει προλαβει αλλη...