Νέα

Ελλεεινίδες open fun club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 275
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Λουκρητία σκύψε, μη σε φάνε οι πέτρες στο άνθος της νιότης σου!!!!!!!!!!!

Βρήκα και το ποστ όπου ξέρω από μπάλα...

Απ: Only for the Ladies........
« Απάντηση #1998 στις: 05/02/09, 02:02 »
Απάντηση με παράθεσηΠαράθεση
BORJA καλησπέραααααα

Είπα να κάνω έρευνα στο γκουγκλ για αυτό τον Μπόρχα να δω τι πράμα είναι τέλος πάντων (αχέμ, για... δικούς μου λόγους  Wink ) και το πρώτο αποτέλεσμα ήταν αυτο:

ο πρωκτός των Ελλήνων στόπερ έχει αρχίσει να χαλαρώνει μπροστά στην ιδέα ότι ο Φέλιξ «ξεκωλιαστής» Μπόρχα θα φύγει από την Ελλάδα για να ασχοληθεί με τη διεύρυνση των κώλων του εξωτερικού

2funny  2funny  2funny  2funny  2funny  2funny

jasonbecker

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
6
θα είχα κανα πέντε-έξι τουλάχιστον νικς να καρφώσω ως ελλεηνίδες αλλα...
είμαι τζεντλεμαν  :birdman:

τους αφιερώνω εξαιρετικά απο την αρχαιοελληνική γραμματεία το αξεπέραστο

"[size=14pt]Φοραδίτσα Θρακοπούλα, τι λοξοκοιτάζοντας με, σκληρά φεύγεις και νομίζεις, πως είμαι άπραγος καθόλου;
Μάθε, πως μπορώ με τέχνη να σου βάλω χαλινάρι, και τα γκέμια σου κρατώντας προς το τέρμα να σε φέρνω.
Τώρα βόσκεις στα λιβάδια κι αλαφροπηδώντας παίζεις, για δεν έχεις καβαλλάρη επιδέξιον αλογάρη
[/size]
"

Να προσθεσουμε και την κορυφαια ρυση του Διογενη απο το 300 π.χ., με μια δικη μου μικρη παρεμβαση ομως

"Λυχνιαν σβηστησεις πασα ΕΛΛΕΕΙΝΙΔΑ εστι ομοιαν"

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Να προσθεσουμε και την κορυφαια ρυση του Διογενη απο το 300 π.χ.:

"Λυχνιαν σβηστησεις πασα γυνι εστι ομοιαν"
μμμμ....σουπερ μισογυνης ο διογενης!!!οπως κ ο αριστοτελης...δεν ισχυει αυτο που λεει παντως... ;)

jasonbecker

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
6
Kατι πρεπει να ξεραν αυτα τα τυπακια, οι οποιο και το πρωτοειπαν...

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Ε ναι, οι πατσάδες και η κυτταρίτιδα είναι αντιληπτά και με την αφή, όχι μόνο με την όραση  :grin:

:2funny:

Ο Αριστοτέλης γιατί;;;;
ειχα διαβασει σε ενα αρθρο καποιες αποψεις του κ απλα εβγαλα αυτο το συμπερασμα!!!

Εμένα για σούπερ σαβουρογάμης μου φαίνεται  :2funny:
+100000  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Kατι πρεπει να ξεραν αυτα τα τυπακια, οι οποιο και το πρωτοειπαν...
επειδη ηταν αρχαιοι( :2funny:)και εχουν πει σωστα κ ωραια πραγματα δε σημαινει πως κ οτι εχουν πει ειναι σωστο...γνωμη μου...κ αρα σωστη!!! :2funny:

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
μονο οι ανδρες ξερουν απο μπαλα?
μονο σε ανδρες αρεσουν αλλες γυναικες?
το μαθαμε κ αυτο...

καλα για τ οτι δεν καταλαβες τι σου ελεγε η μπουμπιτσα τοτε.. το αφηνω ασχολιαστο.. διοτι συνηθως δεν καταλαβαινεις τι σου λενε.. ή κανεις οτι δεν καταλαβαινεις... εκτος αν συμφωνουν μαζι σου.. τοτε τ αντιλαμβανεσαι ολα...

Καλά, αφού η αυτοκράτειρα της τσατσο-κλικαδούρας και της Ελλεηνιδιάς εδώ μέσα πήρε το μέρος της boomb τώρα έχω μείνει ήσυχος...Ειδικά όταν δεν καταδικάζει το "τούβλο" που πέταξε ο/η boomb αλλά το υποστηρίζει κιόλας...

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
ειχα διαβασει σε ενα αρθρο καποιες αποψεις του κ απλα εβγαλα αυτο το συμπερασμα!!!
+100000  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
επειδη ηταν αρχαιοι( :2funny:)και εχουν πει σωστα κ ωραια πραγματα δε σημαινει πως κ οτι εχουν πει ειναι σωστο...γνωμη μου...κ αρα σωστη!!! :2funny:

Σωστότατη!!
Άσε που ο Αριστοτέλης (και κάποιοι άλλοι νομίζω) νόμιζαν ότι η μύξα είναι υγροποιημένος εγκέφαλος όπως επληροφορήθην προσφάτως!!!

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Απο το ποσο συχννα ενημερωνετε το φορουμ σας φαινεται ποσο Open ειναι.Μαλλον ο τιτλος πρπει να ξαναονομαστει με τιτλο"ΕΛΛΕΕΙΝΊΔΕΣ closed fun clubbe" :2funny:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
τι σ εχουνε κανει οι ελλεηνιδες εσενα καλε????

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
τι σ εχουνε κανει οι ελλεηνιδες εσενα καλε????

εμενα τιποτα,τις αποφευγω.Αλλοι ομως ειναι καμμενοι ως τα μπουνια!Εγκο μονο ρωσιντες,πολωνες,τσεχοουγγαρεζες και τα συναφη!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66

Επισκέπτης
μμμμ....σουπερ μισογυνης ο διογενης!!!οπως κ ο αριστοτελης...δεν ισχυει αυτο που λεει παντως... ;)

...Διά να αποδωθεί η Ιστορική Αλήθεια !

Τάξανε στον Διογένη , όσο ζούσε στην Κόρινθο , σεξ με διάσημη εταίρα ( Λαΐς ) , μα . . .
την τελευταία στιγμή ,
του την άλλαξαν με την υπηρέτρια της , μιά και ο Διογένης , δεν την έκανε και πολύ κέφι
και της έσερνε τα μύρια όσα !
( Αδιασταύρωτο αυτό . Δεν έχω προσωπική γνώμη ! Άλλοι ισχυρίζονται , πως
δεν άγγιξε καν το έδεσμα  . . . από τότε τα γραφεία κάνανε πουστιές , απ'ότι φαίνεται )
Ρωτώντας την γνώμη του , πήραν την απάντηση πως << Όλα ήταν μιά χαρά >> !
Λέγοντας του την αλήθεια , άκουσαν το φοβερό : - Λυχνίας σβεσθείσης ( κατ'άλλους , λύχνου σβεσθέντος),
πάσα γυνή Λαΐς ( ομοία )  !

ΥΟΠΕ ! 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom