εεεε.. τωρα δεν μπορω να σου πω..
ειναι η ωρα της προσευχης...
Δε πειραζει γινεται και προσευχατο αυτο εκει θα κολλησουμε...
Ειδικά εσύ βοοbm (λες πως είσαι γυναίκα αλλά το γράψιμο σου είναι αντρικό) εκπροσωπείς τυπικότατα την Ελλεηνίδα. Μιλάγαμε σε άλλο thread και ξαφνικά μου πέταξες το κουφό: "...επειδή Παλιέ είσαι ξένος και άσχετος με μένα πάω να μιλήσω με την "παρέα" μου που με καταλαβαίνει..."
Μόνο Ένας Ελλέηνας ή Ελλεηνίδα θα πέταγε τέτοιο "τούβλο"....
Δε πειραζει γινεται και προσευχατο αυτο εκει θα κολλησουμε...
εχετε βαλθει να μου καμψετε ολες μου τις αντιστασεις???άστα αυτά..κατά βάθος είσαι και συ...τραβάτε με και ας κλαίω...
Ειδικά εσύ βοοbm (λες πως είσαι γυναίκα αλλά το γράψιμο σου είναι αντρικό) εκπροσωπείς τυπικότατα την Ελλεηνίδα. Μιλάγαμε σε άλλο thread και ξαφνικά μου πέταξες το κουφό: "...επειδή Παλιέ είσαι ξένος και άσχετος με μένα πάω να μιλήσω με την "παρέα" μου που με καταλαβαίνει..."
Μόνο Ένας Ελλέηνας ή Ελλεηνίδα θα πέταγε τέτοιο "τούβλο"....
τωρα ειναι αργα....
τι κανει ο ανθρωπος γ μια ψηφο?!
χμμμμ....ισως...μπορει...και σαν κλασσικη ελλεηνιδα:τι ανταλλαγμα δινεις;Όχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι δε θ'αντέξει η αδύναμη καρδιά μου!!!
Πληζ βοήθησε το φίλο σου το γερο-μούν!!!
χμμμμ....ισως...μπορει...και σαν κλασσικη ελλεηνιδα:τι ανταλλαγμα δινεις;
καλα σκασε θα ψηφισω!!!Ελλεηνίδα εσύ; ΠΟΤΕ!!!!!!
Ό,τι θες θα κάνω... Θέλεις να κόψω τις φλέβες μου για σένα πες μου θέλεις;;;
Θα γίνω ο Φιλιππινέζος σου, ο δούλος σου, θα σου κάνω μακαρόνια με κιμά για να φας, θα γίνω χαλί να με πατήσεις, θα σου φέρω τον ουρανό με τ'άστρα, θα κάνω τα πάντααααα και τα κοάλααααα! :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
θα κάνω τα πάντααααα και τα κοάλααααα! :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
ψηφισα...καλα σκασε θα ψηφισω!!!
:o :o :o
Μου βάζεις λόγια στο στόμα, εγώ δεν είπα ποτέ ξένος ούτε μίλησα για παρέα μεσιέ.
Και δε χρειάζεται να μου επιτίθεσαι εδώ προσωπικά γι' αυτό, εγώ αυτό το είπα για το συγκεκριμένο θέμα γιατί δε βγάζαμε άκρη, δε συνηθίζω να φέρνω κόντρες ή ασυμφωνίες από άλλα θρεντ όπου αλλού ποστάρω.
ψηφισα...
Τις αντιστασεις και τα λεντακια και τα πηνια...εχετε βαλθει να μου καμψετε ολες μου τις αντιστασεις???
δεν θα περασει ετσι αυτο!
μην μου προσφερετε τον απαγορευμενο καρπο
Σ'αγαπώωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
εχετε βαλθει να μου καμψετε ολες μου τις αντιστασεις???
δεν θα περασει ετσι αυτο!
μην μου προσφερετε τον απαγορευμενο καρπο
σαν δεν ντρεπεσαι παλιομπουμπιτσα!!!
λεω να την χρησεις αναπληρωματικη σταρ ελλεηνιδα...
Δεν σου επιτίθεμαι. Διάλογο προσπαθώ να κάνω μαζί σου, όπως προσπαθούσα στο άλλο thread όταν "τούβλινα" μου πέταξες το "επειδή είσαι ξένος και ΑΣΧΕΤΟΣ δεν μπορώ να μιλάω μαζί σου"!
Θες να κουοτάρω τι ακριβώς μου έγραψες; Και δεν έχω ούτε διάθεση αντεκδίκησης ούτε τίποτα. Απλά με σκιάζουν ώρες - ώρες τα μυυαλά που που κουβαλάνε οι άνθρωποι γύρω μου...