όχι Ένφο! Τι πας να κάνεις...
Γιατί φιλαράκι; Βοήθησέ με..
όχι Ένφο! Τι πας να κάνεις...
Ενφο, σε συμφωνία με τον persona γίνεσαι ειδικός σύμβουλος του κλαμπ. Το μόνο που έχεις να διαλέξεις είναι ο τομέας συμβουλών που θα δίνεις ;)
Με τιμά ο ρόλος και υπόσχομαι να στηρίξω τα συμφέροντα των μελών μέχρι τελευταίας ρανίδος
Όσον αφορά στη θεματική περιοχή στην οποία θα επικεντρωθώ, μπορούμε να το συζητήσουμε. Θέλω όμως ξεκάθαρα πράματα, μη μπλέκομαι στα χωράφια του περσόνα. Και να μη μπλέκεται στα δικά μου
Μπουρνάζι φανατικά κάθε Παρασκευή κατα τις 11-12....με καγκουράδικο αμάξι....(φωτάκια...χαμήλωμα...ζάντα αμερικλανιά)...
Τα υπόλοιπα...ρωτήστε τον ένφο...αυτός ξέρει καλύτερα...τα λέει κ πιο ωραία...
Ψαχνω να βρω καμοια θεση να χωθω και εγω πουθενα αλλα δε βλεπω τιποτα.
Τις εχετε καβατζωσει ολες ρε αλανια !
Αυτά τα 2 κλαμπ έχουν κοινούς δρόμους.... άρα και κοινές παρουσίες ;) Τώρα που το σκέφτομαι ο ιδρυτής του bbc δεν έχει δηλώσει συμμετοχή στο Open.... ακούει καποιος που λέγεται ais8hsh....
περσονα καμια ιδέα;
Δεν ερωτώμαι οπότε καταλαβαίνω ότι ο περσόνα έχει αναλάβει συμβουλευτικό ρόλο σε θέματα operational - οπότε πιθανολογώ σε ότι αναλαμβάνω θέματα στρατηγικής και business development
Ίσως το σκεφτόμουν, αν δεχόμουν πρόταση να αναλάβω υπεύθυνος "καλλιτεχνικού"...
Μουσική κ κοστούμια...
στο μυαλό μου είσαι...
μα θα την παρουμε...
κ τη βικυγ ια μας
ουαο! *P
για τον ενφό υπάρχει ελευθέρας.περσονα καμια ιδέα;
για τον ενφό υπάρχει ελευθέρας.
Μπορεί να επεμβαίνει οπουδήποτε θεωρεί αναγκαίο.
Υπάρχουν συγκεκριμένα μέλη που αποτελούν διαφήμιση του Κλάμπ και μόνο επειδή αναπνέουν.
Ενδεικτικά αναφέρω Ενφό, Γιώργος και Λεονόρο.
Εγώ είμαι απλά ένας μιντ ρέιντζ αντμίν περιορισμένων γνώσεων και δυνατοτήτων.
ο λαλακουλάκης λογικά και έχοντας τη νοοτροπία Χ Α Λ Α Ρ Α ως τρόπο ζωής, αναλαμβάνει όλα τις "ξυνωταρχιδιαμου" δραστηριότητες τύπου Σπα, Σάουνα, εκδρομές, υδρομασάζ, χαλάρωση, λασπόλουτρα, ιαματικά λουτρά, αποτρίχωση, μανικιούρ, πεντικιούρ, λέιζερ, προσθετική μαλλιών και όλα τα συναφή..........
ο λαλακουλάκης λογικά και έχοντας τη νοοτροπία Χ Α Λ Α Ρ Α ως τρόπο ζωής, αναλαμβάνει όλα τις "ξυνωταρχιδιαμου" δραστηριότητες τύπου Σπα, Σάουνα, εκδρομές, υδρομασάζ, χαλάρωση, λασπόλουτρα, ιαματικά λουτρά, αποτρίχωση, μανικιούρ, πεντικιούρ, λέιζερ, προσθετική μαλλιών και όλα τα συναφή..........
γι αυτό σου έχω εμπιστοσύνη......αλλιως θα αρχισω να μοιραζω νυχοκοπτες εδω μεσα.
Μη πεσει και το ταμειο εξω.
P.s Aρχιζω να ψαχνω ηδη χορηγους.