Επισκέπτης
Νομιζω οτι τηρω τις προυποθεσεις για ταμιας...![]()
![]()
![]()
σε πρόλαβε ο Elvis 7 φίλε, μπορείς όμως να διαλέξεις έναν άλλο τομέα
![]()
![]()
![]()
![]()
lalakulakis
εγώ έχω μια απορία εδώ και καιρό που βλέπω το άβατάρ σου. Ποιος είναι αυτός;;;
Mέχρι στιγμής έχουμε ετοιμάσει τη λίστα για το πρώτο συμβούλιο.......
Περιμένω προτάσεις για το τι θέλει το κάθε μέλος ως σύμβολο του φαν κλάμπ στη κάρτα μέλους.
:
Αν μπορώ με την μεγάλη μου πείρα προτείνω να ανατεθεί στον Master Pathos λόγω επαγγελματικής συνάφειας να αναθέσει σε γραφίστα τον σχεδιασμό:
"Μίας απλωμένης παλάμης με ένα set Όρχεις / Πέος και από κάτω με βυζαντινούς χαρακτήρες η φράση "ΕΝ ΤΟΥΤΩ ΝΙΚΑ" ή και ακόμα "ΕΝ ΤΟΥΤΩ ΝΙΚΑ Vicky"
Σημείωση: Vicky stands for Very Intense Come and K Y jelly
Οι κύριοι 1Personanongrata και Πάθος για τη Γυναίκα!, την σήμερον, 13η Αυγούστου του έτους 2008, ιδρύουν δια της παρούσης ηλεκτρονικής αναφοράς το πρώτο FAN CLUB φίλων των Ελλεεινίδων με την επωνυμία :
Ελλεεινίδες Open Fan Club
Δηλώστε την συμμετοχή σας σε αυτό το thread, ώστε να ξεκινήσουμε έναν γόνιμο διάλογο και να ανταλλάξουμε (πολιτισμένα) απόψεις σχετικά με την συμπεριφορά των Ελλεειινίδων.
Τα μέλη του club έχουν τη μοναδική ευκαιρία να απολαύσουν τα εξής προνόμια
(με δικά τους έξοδα):
-Επίσκεψη σε μπουζούκια και συναφή ιδρύματα, πολυσύχναστα από Ελλεινίδες
-Επισκεψη σε καφετέριες και κλαμπ που συχνάζουν Ελλεεινίδες
-Παρηγοριά από αποτυχία με Ελλεεινίδα
-Παρηγοριά από αποτυχία με φίλη Ελλεεινίδας
-Προφύλαξη από αποτυχημένα καμάκια
-Προφύλαξη από αποτυχημένες απόψεις και θεωρίες
-Μανικιούρ-Πεντικιούρ-ΣΠΑσταρχίδιαμας
-ΔΩΡΕΑΝ Κρεββατομουρμούρα για Εργένηδες
-ΦοΑξεσουάρ όπως ΛουίΒουιτόν/Πράντα/ΣιΚέι/κλπ ότι παρεις 3 ευρώ
Σαν εφιάλτης μου ακούγεται αυτό το club!
Μόνο που είναι ιδρυτικό μέλος ο persona, γνωστό γκριφόν-τσιράκι Ελλεηνίδας, άσε καλύτερα...
Σαν εφιάλτης μου ακούγεται αυτό το club!
αν το κλαμπ σας χαριζει υπεροχες ευκαιριες για συζητησεις με ελληνιδες απο κολωνακι και γλυφαδα μερια ειμαι μακραν μεσα...θα ειναι καθηλωτικη εμπειρια....
μονο αυθεντικες ελληνιδες ομως,με γυαλι λεωφορειο,πεδιλο με κορδονια που φτανουν μεχρι το γονατο,υφος μονικα βιτι και συμπεριφορα ναομι καμπελ
παίδες κι εγώ μέσα
[ως απλό μέλος γιατί είμαι και λίγο προδότης
του φιλοελλεεινιδισμού.. ;)]..![]()
![]()
Εσύ στη Φυλής Avenue με τις Ρωσο/Τσεχο/Αλβανιδό φρόκαλα σου λέμεεεεεεεεεεεεεμονο αυθεντικες ελληνιδες ομως,με γυαλι λεωφορειο,πεδιλο με κορδονια που φτανουν μεχρι το γονατο,υφος μονικα βιτι και συμπεριφορα ναομι καμπελ
σιγα μη χασω ευκαιρια να ανταλαξω αποψεις με ελληνιδες ...μεγιστη εμπειρια...Εσύ στη Φυλής Avenue με τις Ρωσο/Τσεχο/Αλβανιδό φρόκαλα σου λέμεεεεεεεεεεεεε
ειμαι συγκηνιμενη που με κανατε επιτιμο μελος
δηλαδη περασα το τεστ????
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εγω να δεις..!
τι εξτρα μπονους εχουμε εμεις τα επιτιμα μελη?*P