Νέα

Ελλεεινίδες open fun club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 275
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Δεν ξέρω για τον persona αλλά εμένα είναι δύσκολο να με ντύσεις έτσι.
Έχω υψός 1,90 και ζυγίζω 130 κιλά... είναι δύσκολο να βρεις κάτι στο δικό μου μέγεθος  :2funny: :2funny:
καλώς τον Ταράτσα νο2......... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

σκίστη.... σάλτα και γιάλτα ρε.....
έχω τους προσωπικούς μου μπράβους πλέον...... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Marauder

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Δεν ξέρω για τον persona αλλά εμένα είναι δύσκολο να με ντύσεις έτσι.
Έχω υψός 1,90 και ζυγίζω 130 κιλά... είναι δύσκολο να βρεις κάτι στο δικό μου μέγεθος  :2funny: :2funny:

Master Pathos, δίνεις λάθος εντυπώσεις για τον ευατό σου.

Μήπως μπορώ να βάλω και εγώ υποψηφιότητα για επίτιμο ηλικιωμένο μέλος του club?

Υ.Γ. Δες λίγο p.m. που σου έστειλα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Πόσο κοστίζει η συνδρομή?Ετήσια είναι? :think:
ταμίας δεν έχει οριστεί ακόμα...
Πρώτες σκέψεις ήταν να μπει ο πράκτορας ασπρούλης αλλά αυτό το λαμόγιο θα τα φάει όλα στις ρωσσίδες πουτάνες....
Επόμενη σκέψη ήταν ο Σκρουτζ......εάν υποσχεθεί ότι δεν θα τα φάει σε v-power racing....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Master Pathos, δίνεις λάθος εντυπώσεις για τον ευατό σου.

Μήπως μπορώ να βάλω και εγώ υποψηφιότητα για επίτιμο ηλικιωμένο μέλος του club?

Υ.Γ. Δες λίγο p.m. που σου έστειλα.
εσύ μπορείς να πάρεις τη θέση του μάγου-σοφού όπως στο Φορτ μπουαγιάρ........
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
ταμίας δεν έχει οριστεί ακόμα...
Πρώτες σκέψεις ήταν να μπει ο πράκτορας ασπρούλης αλλά αυτό το λαμόγιο θα τα φάει όλα στις ρωσσίδες πουτάνες....
Επόμενη σκέψη ήταν ο Σκρουτζ......εάν υποσχεθεί ότι δεν θα τα φάει σε v-power racing....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Να μπω εγώ ταμίας ? είμαι καλός με τα λεφτά.... :grin: :grin: :grin:
Βέβαια μπορώ να γίνω επίτημος πρόεδρας...υποστηρίζοντας με χρήμα κ πράξεις το δύσκολο έργο σας... :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Καλησπέρα, θα ήθελα και εγώ να συμμετέχω στο FanClub :cool2:

Πόσο κοστίζει η συνδρομή?Ετήσια είναι? :think:

είστε καλοδεχούμενοι, το μόνο κόστος είναι το ψυχικό - γιατί πρέπει να έχεις ούμπαλα για να αντέξεις  :rockon: :rockon: :rockon:

Marauder

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
εσύ μπορείς να πάρεις τη θέση του μάγου-σοφού όπως στο Φορτ μπουαγιάρ........
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Ευχαριστώ αλλά θα ήθελα έναν πιο ενεργό ρόλο όπως αίφνης Master Δοκιμαστής.
Νομίζω ότι ένα τέτοιο ρόλο τον αξίζω ιδιαίτερα τώρα που είμαι στο Δυτικό Μετωπο (Κέρκυρα) και δουλεύω ή για την ακρίβεια μάχομαι για το καλό του Club. Εκτός αν με το arrogance της ηλικίας σου με θεωρείς ξοφλημένο.
Ο Master Pathos όμως ξέρει.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
τις δικές μου.....
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

δώστε του το ταμείο και μακρυά από πισωκούνες.....
όλες διπλωμένες σε κολώνες θα καταλήξουν.... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Υ.Γ.
διενεργείται ήδη έρανος από τα μέλη του Φάν κλάμπ προκειμένου να πληρωθεί εγγύησις στον αντισθένη ώστε να αφεθεί προσωρινά ελεύθερος ο πράκτορας ασπρούλης.

Το ποσό είναι υπέρογκο, αλλά έχω άκρες στην εισαγγελία του alexxxιου Πάγου.
Mάλιστα η μπουρμπούλια έχει ήδη εκφράσει την αμέριστη συμπαράστασή της στα μέλη του κλάμπ......
:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Επισκέπτης
Εμπειρία με ελλεεινίδες, τρόπος πρσωπικής διασκέδασης,πες μας λίγα πράγματα για εσένα δηλαδή
Πρέπει να είσαι απ'τους λίγους που δεν ξέρουν οτι ο mclein είναι μπουζοκόβιο ρεμάλι...(απο σκυλιά μέχρι high class καταστάσεις)!!!
Μπουρνάζι φανατικά κάθε Παρασκευή κατα τις 11-12....με καγκουράδικο αμάξι....(φωτάκια...χαμήλωμα...ζάντα αμερικλανιά)...
Εμπειρία με ελλεεινίδες όχι μεγάλη,ούτε κ μικρή...διοτί τις είχα πάντα στην ξεπέτα...μαξ 1 βδομάδα άντεχαν μαζί μου...

Τα υπόλοιπα...ρωτήστε τον ένφο...αυτός ξέρει καλύτερα...τα λέει κ πιο ωραία...

Επισκέπτης
τις δικές μου.....
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

δώστε του το ταμείο και μακρυά από πισωκούνες.....
όλες διπλωμένες σε κολώνες θα καταλήξουν.... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Άσε μας ρε αστροναύτη.... :grin: :grin: :grin: :grin:

Περάσαμε στην τετρακίνηση εδώ κ καιρό....made in EUROPE.... :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:
Και αν βγει ελληνικό αμάξι....θα το αγοράσω για να είμαι πρώτη μούρη στο κλάμπ.... :dancing: :dancing:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Νομίζω ότι ένα τέτοιο ρόλο τον αξίζω ιδιαίτερα τώρα που είμαι στο Δυτικό Μετωπο (Κέρκυρα) και δουλεύω ή για την ακρίβεια μάχομαι για το καλό του Club. Εκτός αν με το arrogance της ηλικίας σου με θεωρείς ξοφλημένο.

Master Δοκιμαστής.

πότης μας προέκυψε ο μάγος............ :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
γευσιγνώστης ελλεινίδων........ :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Πάραυτα παίρνεις την θέση......
AΞΙΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εδρα του φαν κλαμπ ορίζεται η Ροζ Βίλλα της Λεωφόρου Αλεξάνδρας στην Κέρκυρα δίπλα απ το  Κορφού Παλάς....  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

[youtube=425,350]65sFZc0WOyc[/youtube]

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
o elvis είναι μέγας κάγκουρας ελλεινίδων....... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

[youtube=425,350]_oHEKPFnULc[/youtube]

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866

δείτε τι κάνει ο κάγκουρας με το Αλμέρα πριν την κωλομπαρότσαρκα......
:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

[youtube=425,350]uQGpNGKLeTQ[/youtube]

Επισκέπτης

Εγκρίνεται Περσόνα, βάζω προσωπική εγγύηση  :rockon:

Επισκέπτης
Μπουρνάζι φανατικά κάθε Παρασκευή κατα τις 11-12....με καγκουράδικο αμάξι....(φωτάκια...χαμήλωμα...ζάντα αμερικλανιά)...
Εμπειρία με ελλεεινίδες όχι μεγάλη,ούτε κ μικρή...διοτί τις είχα πάντα στην ξεπέτα...μαξ 1 βδομάδα άντεχαν μαζί μου...

Ρε elvis έρχεσαι από τα μέρη μου και δεν μου το λες;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom