Επισκέπτης
εσυ εισαι ελληνιδα,οχι ελλεεινιδα!Ελειπα διακοπες και με αφησατε απο εξω εμενα
Ντροπη σας :'(
εσυ εισαι ελληνιδα,οχι ελλεεινιδα!Ελειπα διακοπες και με αφησατε απο εξω εμενα
Λες αυτή να είναι η εξήγηση για όσες έμειναν απ’έξω;εσυ εισαι ελληνιδα,οχι ελλεεινιδα!
Όχι κοριτσι μου τηα βρούμε και για σενα μια επίτιμη θέση. Όπως καθηγήτρια σεξουαλικής αγωγής αίφνης. Τι λές?Ελειπα διακοπες και με αφησατε απο εξω εμενα
Όχι κοριτσι μου τηα βρούμε και για σενα μια επίτιμη θέση. Όπως καθηγήτρια σεξουαλικής αγωγής αίφνης. Τι λές?
Όχι κοριτσι μου τηα βρούμε και για σενα μια επίτιμη θέση. Όπως καθηγήτρια σεξουαλικής αγωγής αίφνης. Τι λές?
Αυτο ταιριαζει περισσοτερο στην βικυ
Αλλο![]()
Υπεύθυνη σίτησης... (Σουβλάκια κι έτσι...)
χαχαχαχα με πολυ τζατζικι![]()
![]()
Ενδιαφερον
Παθος να σε ρωτησω η ταμτα ειπε οτι θα ανεβει στη μηχανη σου??(ασχετο)
Παθος να σε ρωτησω η ταμτα ειπε οτι θα ανεβει στη μηχανη σου??(ασχετο)
Του το είπε, όμως προς το παρόν κυκλοφορεί με την δική μου.![]()
![]()
![]()
δεν λέω, ειναι μυστικούλι![]()
εμένα μου είπε ότι σας κοροδεύει και τους δύο γιατί καβαλάει μόνο ζωντανές μηχανές.....αφού είναι καλύτερη ;)
εμένα μου είπε ότι σας κοροδεύει και τους δύο γιατί καβαλάει μόνο ζωντανές μηχανές.....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ina κορίτσι μου δεν είναι δυνατόν να τα κάνει όλα μόνο του αυτό το κορίτσι. Βοήθα και εσύ σε κάτι. Για το κοινό καλό δηλαδή.Αυτο ταιριαζει περισσοτερο στην βικυ
Αλλο![]()
ina κορίτσι μου δεν είναι δυνατόν να τα κάνει όλα μόνο του αυτό το κορίτσι. Βοήθα και εσύ σε κάτι. Για το κοινό καλό δηλαδή.
Παλι με την απορια θα με αφησετε δλδ :o
Έχουμε συννενοηθεί με τον Πάθος! να σε παιδέψουμε λίγο![]()
Εσενα θα σε φτιαξω στο τσατ![]()
![]()
![]()
![]()
Της εχω απολυτη εμπιστοσυνη
Εκτος αυτου εγω θελω αποκλειστικότητα,δεν θελω να μοιραζομαι την θεση μου με κανεναν![]()