Νέα

Ελλεεινίδες εκδιδόμενες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

CIVIL111

Μέγας
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
18
Πόντοι
4.175
Τωρα που αρχισαμε να αυξανομαστε σαν κοινοτητα που γουσταρει να γαμαει και να μιλαει εδω μεσα ειναι καιρος να πουμε
καποιες αληθειες και ψεμματα που αφορουν το αγαπημενο μας "αθλημα" ωστε να το κανουμε καλυτερο και ποιοτικοτερο.

ΑΛΗΘΕΙΕΣ : ειναι γεγονος οτι κατι εχει αρχισει και κινειται στον χωρο του αγοραιου ερωτα στην ελλαδα αλλα δεν αρκουν μονο
αυτα χρειαζονται να γινουν και αλλα περισσοτερα ωστε να φυγουμε απο το επιπεδο του ερασιτεχνισμου και να περασουμε
στο επιπεδο του επαγγελματισμου.Η υπαρξη του σαιτ (bourdela com)ειναι σε πολυ καλο επιπεδο ενημερωσης και εχει βοηθησει αρκετα τον χωρο.

ΨΕΜΜΑΤΑ:εδω ειναι τα δυσκολα που λεμε!Το επαγγελμα της εκδιδομενης ειναι οντως δυσκολο επαγγελμα διοτι στηριζεται στην αμεση σωματικη επαφη για οποιονδηποτε ανθρωπο,το θεμα ομως δεν παυει να ειναι και αυτο ομως 1 επαγγελμα οπως τα αλλα
και μαλιστα αρκετα κερδοφορο στις δυσκολες εποχες της ακριβειας και θα επρεπε να αντιμετωπιζεται αντιστοιχως αναλογα.
Υπαρχουν χιλιοι λογοι που οδηγησαν μια γυναικα να κατεβει στο πεζοδρομιο αλλα απο την στιγμη που το κανει το επαγγελμα
αυτο θα πρεπει να φερεται και ως επαγγελματιας.ΔΕΝ ειναι δυνατον κυριες Ελλεεινιδες μου να ζητατε ΤΡΕΛΛΑ ποσα για 1
γαμησι διαρκειας 10 λεπτων και να φερεστε λες και κανετε (αγγαρεια-αντε να τελειωνουμε κ.λ.π)δεν βγαινει ευκολα το 50αρι
απο την τσεπη δεν το εχετε καταλαβει και αν δεν σας αρεσει καντε αλλη δουλεια (καθαριστρια π.χ) αλλα δεν το κανετε γιατι εδω ειναι το ευκολο χρημα γρηγορο και ο ελληνας θα ειναι παντα μαλακας και θα σας γαμαει.Λαθος μεγαλο κανετε εχετε ανταγωνισμο και μαλιστα πολυ πιο ομορφο απο εσας και αν δεν μπορειτε υπαρχει μια ελληνιδα παολα μπορειτε να την ρωτησετε
πως να την κανετε αυτην την δουλεια ξερει αρκετα αν και ελληνιδα.Τωρα ως προς τους ιδιοκτητες των "καταστηματων"του ερωτα θα ηθελα να πω πως 10 κιλα NEOPAL,1πορτα ασφαλειας,3 κρεββατια καινουργια ειναι αναβαθμιση αλλα να μην εχουν και λουτρο μεσα ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ δεν αρμοζει τετοια συμπεριφορα οπως και του να κρατατε γυναικες οι οποιες βλεπουν τον πελατη
σαν 50αρι και μονο,ο αγραφος νομος της αγορας τα απορριπτει αυτα τα πραγματα αργα η γρηγορα ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΡΝΕΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΑΙ ΤΟ,γιατι σε λιγο καιρο που θα ανοιξει καποιο μαγαζι με ξενους επιχειρηματιες τοτε θα ειναι αργα και η αγορα θα σας γυρισει την πλατη.

ΕΠΙΛΟΓΟΣ: δεν εχει μονο η εκδιδομενη γυναικα προβληματα εχουμε και εμεις τα δικα μας,για διασκεδαση ερχομαστε αν δεν το καταλαβαινετε ΟΧΙ για αγγαρεια

Υ.Γ: καλο ειναι να πουμε τις αποψεις μας για βελτιωσεις και καλυτερευση του αγαπημενου μας "αθληματος" ,μονο μεσα απο τον διαλογο θα βρουμε την χρυση τομη!!!!

Yarrak

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2008
Like
13
Πόντοι
1
Η δική μου αντιμετώπιση του θέματος  είναι ότι ο έρωτας ούτε πουλιέται ούτε αγοράζεται. Κι ότι το γαμήσι σε ένα πορνείο δεν είναι γαμήσι αλλά μαλακία. Για το λόγο ότι η πόρνη δεν συμμετέχει διόλου στο σέξ. Και σεξ, στο οποίο δεν συμμετέχουν ενεργά  και τα δυο μέρη, δεν είναι σεξ αλλά μαλακία.

Φανταστήκατε ποτέ μια κοινωνία όπου και οι γυναίκες (όπως σήμερα οι άντρες) έχουν όλο το δικαίωμα και την κοινωνική αναγνώριση να ζευγαρώνουν με άντρες, με τους οποίους έλκονται αμοιβαία, και να αλληλοεκτονώνονται σεξουαλικά, χωρίς τα ταμπού και τις προκαταλήψεις που ισχύουν σήμερα στην κοινωνία μας;

Ο έρωτας δεν θα πουλιόταν στα πορνεία και δεν θα αγοραζόταν από τους άντρες, και θα ήτανε πραγματικός έρωτας αφού θα συμμετείχαν σ`

OP
OP
CIVIL111

CIVIL111

Μέγας
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
18
Πόντοι
4.175
Η δική μου αντιμετώπιση του θέματος  είναι ότι ο έρωτας ούτε πουλιέται ούτε αγοράζεται. Κι ότι το γαμήσι σε ένα πορνείο δεν είναι γαμήσι αλλά μαλακία. Για το λόγο ότι η πόρνη δεν συμμετέχει διόλου στο σέξ. Και σεξ, στο οποίο δεν συμμετέχουν ενεργά  και τα δυο μέρη, δεν είναι σεξ αλλά μαλακία.

Φανταστήκατε ποτέ μια κοινωνία όπου και οι γυναίκες (όπως σήμερα οι άντρες) έχουν όλο το δικαίωμα και την κοινωνική αναγνώριση να ζευγαρώνουν με άντρες, με τους οποίους έλκονται αμοιβαία, και να αλληλοεκτονώνονται σεξουαλικά, χωρίς τα ταμπού και τις προκαταλήψεις που ισχύουν σήμερα στην κοινωνία μας;

Ο έρωτας δεν θα πουλιόταν στα πορνεία και δεν θα αγοραζόταν από τους άντρες, και θα ήτανε πραγματικός έρωτας αφού θα συμμετείχαν σ`
ποια η γνωμη σου,θα επρεπε να υπαρχει αυτο το επαγγελμα η οχι και γιατι?

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
το πέρασμα του αγοραίου έρωτα εδώ στην Ελλάδα από τα σημερινά στάνταρ σε ποιο επαγγελματικά δεν σημαίνει πρόοδο αλλά μεγαλύτερο πισωγύρισμα..

OP
OP
CIVIL111

CIVIL111

Μέγας
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
18
Πόντοι
4.175
το πέρασμα του αγοραίου έρωτα εδώ στην Ελλάδα από τα σημερινά στάνταρ σε ποιο επαγγελματικά δεν σημαίνει πρόοδο αλλά μεγαλύτερο πισωγύρισμα..
υποθετω οτι οι σημερινες υπηρεσιες σε ικανοποιουν απολυτα και ισως θα επρεπε να παραμεινουν ως ειναι?

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
υποθετω οτι οι σημερινες υπηρεσιες σε ικανοποιουν απολυτα και ισως θα επρεπε να παραμεινουν ως ειναι?
με αυτήν μου την άποψη δεν εννοώ ότι είμαι ευχαριστημένος από της υπηρεσίες αλλά πρόοδος της κοινωνίας επάνω στον σεξουαλικό τομέα σημαίνει και απαγκίστρωση από τον αγοραίο έρωτα μέσα από σωστή σεξουαλική διαπαιδαγώγηση αλλά και το σεξ να πάρει στην ζωή των ανθρώπων την σωστή θέση και όχι εκεί που είναι...

OP
OP
CIVIL111

CIVIL111

Μέγας
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
18
Πόντοι
4.175
με αυτήν μου την άποψη δεν εννοώ ότι είμαι ευχαριστημένος από της υπηρεσίες αλλά πρόοδος της κοινωνίας επάνω στον σεξουαλικό τομέα σημαίνει και απαγκίστρωση από τον αγοραίο έρωτα μέσα από σωστή σεξουαλική διαπαιδαγώγηση αλλά και το σεξ να πάρει στην ζωή των ανθρώπων την σωστή θέση και όχι εκεί που είναι...
καλα τα λες φιλε μου αλλα οπως καταλαβαινεις ειναι αδυνατο να γινει ΜΟΝΟ αυτο εκδιδομενες υπηρχαν και θα υπαρχουν παντα
γιατι ειναι και αυτο μερος της ζωης το θεμα μας ειναι οσοι θελουν να ασχολουνται αν θα ειχαν καποιες προτασεις για την
ποιοτητα των παρεχομενων υπηρεσιων!

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
καλα τα λες φιλε μου αλλα οπως καταλαβαινεις ειναι αδυνατο να γινει ΜΟΝΟ αυτο εκδιδομενες υπηρχαν και θα υπαρχουν παντα
γιατι ειναι και αυτο μερος της ζωης το θεμα μας ειναι οσοι θελουν να ασχολουνται αν θα ειχαν καποιες προτασεις για την
ποιοτητα των παρεχομενων υπηρεσιων!
το ότι θα υπάρχουν αυτό είναι σίγουρο όμως η βελτίωση τους θα έρθει μέσα από την σεξουαλική διαπαιδαγώγηση του ατόμου που μέσα από αυτήν θα ξεπεραστούν πολλά κόμπλεξ και προκαταλήψεις με αποτέλεσμα να μειωθεί το κοινό που θα αναζητά τον αγοραίο έρωτα και αυτό θα είναι μια πίεση για την βελτίωση των παροχών σε αυτόν....
τα τελευταία χρόνια στην ουσία οι παροχή υπηρεσιών έχει παίσει αισθητά απλά γιατί με την είσοδο οικονομικών μεταναστών στην Ελλάδα αυξήθηκε η πελατεία έτσι το μοναστήρι πάντα γεμάτο είναι οπότε αφού το κύκλωμα της πορνείας έχει το στομάχι χορτάτο δεν σκάει και τόσο να βελτιώσει και την πραμάτεια του...

OP
OP
CIVIL111

CIVIL111

Μέγας
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
18
Πόντοι
4.175
το ότι θα υπάρχουν αυτό είναι σίγουρο όμως η βελτίωση τους θα έρθει μέσα από την σεξουαλική διαπαιδαγώγηση του ατόμου που μέσα από αυτήν θα ξεπεραστούν πολλά κόμπλεξ και προκαταλήψεις με αποτέλεσμα να μειωθεί το κοινό που θα αναζητά τον αγοραίο έρωτα και αυτό θα είναι μια πίεση για την βελτίωση των παροχών σε αυτόν....
τα τελευταία χρόνια στην ουσία οι παροχή υπηρεσιών έχει παίσει αισθητά απλά γιατί με την είσοδο οικονομικών μεταναστών στην Ελλάδα αυξήθηκε η πελατεία έτσι το μοναστήρι πάντα γεμάτο είναι οπότε αφού το κύκλωμα της πορνείας έχει το στομάχι χορτάτο δεν σκάει και τόσο να βελτιώσει και την πραμάτεια του...
ειναι και αυτο μερος του προβληματος βεβαια αλλα καποτε ολα τα ωραια τελειωνουν και τοτε θα ψαχνουν τι εγινε
και τους παρατησαν ολοι.

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ειναι και αυτο μερος του προβληματος βεβαια αλλα καποτε ολα τα ωραια τελειωνουν και τοτε θα ψαχνουν τι εγινε
και τους παρατησαν ολοι.
εγώ βίωσα πολλές σχέσεις μα γυναίκες από την πρώην ΕΣΣΔ και άλλες ανατολικές χώρες όπου πράγματι υπήρχε σωστή σεξουαλική διαπαιδαγώγηση και όντως δεν μπορώ να συγκρίνω ότι η καλύτερη πόρνη που γνώρισα στην ζωή μου ότι μου έδωσε περισσότερα από μια πολύ κάτω του μετρίου Βουλγάρα όχι Ρωσίδα , Ουκρανέζα , η Πολωνέζα.....

δεν είναι τυχαίο ότι σε αυτές της χώρες δεν υπήρχαν πουτάνες επί Κομμουνισμού αν εξαιρέσουμε μια μειοψηφία στα λιμάνια . 

oneofus

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1

Στ'αρχίδια μας.Εμείς πάμε εκεί μόνο για να χύσουμε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom