Νέα

Ελλάς Ελλήνων Πελατών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Proximo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Proximo

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Αυτά που θα πω μπορεί να φανούν υπεροπτικά, ακόμα και προσβλητικά για κάποιους. Δεν είναι αυτή η πρόθεση μου.
Είμαι 41 χρ. με δύο γάμους και πολλές σχέσεις μέχρι τώρα. Το πιστεύετε η όχι μέχρι τον περασμένο Ιούνιο δεν είχα ποτέ πληρώσει για σεξ.
Τότε διαλύθηκε η ζωή μου. Βρέθηκα σε κενό και μεταξύ των άλλων προσπάθησα να το γεμίσω με πληρωμένο σεξ.
Δοκίμασα σχεδόν τα πάντα, από μαύρες στην αθηνάς και την Πατησίων μέχρι 4000 την εβδομάδα για κοπέλλες από έξω. Σχεδόν ερωτεύτηκα μια από αυτές και τότε άρχισα να καταλαβαίνω ότι αν και μικρή ήταν μια επαγγελματίας. Την τελευταία φορά, εντελώς συνειδοτοποιημένα πλήρωσα για παρέα - και μόνο- θέλοντας επίσης να καταλάβω τι γίνεται! Αυτό που κατάλαβα είναι ότι η Ελλάδα είναι ο πιο συχνός προορισμός για αυτές τις κοπέλλες! Στον κοσμο!Πήγα και σε κολόμπαρα, στριπτιζάδικα, πουθενά αλλού στον κόσμο νομίζω ότι κάποιοι πληρώνουν τόσα πολλά για τόσο λίγα.  Πήγα στην Τσεχία, στην Ουγγαρία, στη Ρουμανία, άπειρα μέρη για να παίξεις και να σβήσεις τη νυχτα σου με μερικά κερασμένα ποτά απλά επειδή δεν είσαι απο κει. Δεν είμαι τόσο μεγάλος για να μην θυμάμαι τις εποχές που γκόμενες από όλη την Ευρώπη - και όχι μόνο- έκαναν οικονομίες για να περάσουν λίγες μέρες το καλοκαίρι στην Ελλάδα ελπίζοντας να γνωρίσουν ΤΟΝ έλληνα.Και τώρα οι Ελληνες να είναι αυτοί που κάνουν οικονομίες -και στερήσεις ακόμα- για να φέρουν την τελευταία μεταλλαγμένη πατσαβούρα!!?? Ξυπνάτε όσο είναι ακόμα νωρίς - αν είναι- και μην κατηγορείτε τις Ελεεινίδες για όλα. Όταν ήμουν 20 χρ και η γκόμενα μου μου έκανε πουστιά έπρεπε να πάει σε άλλο πλανήτη για να παίξει. Τώρα περνάει στην ίδια παρέα από τον έναν στον άλλο και δεν τρέχει τίποτα.Εμείς την ανεβάσαμε και μόνο εμείς θα την κατεβάσουμε ξανά. Όχι όμως πλουτίζοντας την κάθε μεταλλαγμένη πατσαβούρα που ξέρει ότι θα κάνει την αρπαχτή της εδώ.Συγνώμη αν σας κούρασα, βλέπω όμως εδώ ένα λάθος δρόμο και ελπίζω να βοηθήσω να αλλάξει

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Πολύ ωραία και τεκμηριωμένα όλα αυτά που ανέφερες αλλά σίγουρα πρόκειται για θεωρητικό το σκεπτικό σου(ως προς το "ξύπνημα" των ελλήνων πελάτων που όπως και συ είπες είναι οι μόνοι που πληρώνουν τόσα πολλά για τόσα λίγα)και ως γνωστόν η θεωρία όσο σωστή και να είναι πολλές φορές δε μπορεί ή δε γίνεται να εφαρμοστεί στη πράξη.
Υ.Γ:Από το απλώς να μας υπενθυμίζεις τα κακώς κείμενα της συμπεριφοράς και του τρόπου σκέψης των ελλήνων πελατών γιατί δε προτείνεις τί να κάνουμε όλοι μαζικά για να αλλάξουν άρδην τα πράγματα(που όντως είναι σκατά)????
Ευχαριστώ

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Τυπε δεν τα λες και ασχημα,καπου σε πιανω ;)

OP
OP
P

Proximo

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Πολύ ωραία και τεκμηριωμένα όλα αυτά που ανέφερες αλλά σίγουρα πρόκειται για θεωρητικό το σκεπτικό σου(ως προς το "ξύπνημα" των ελλήνων πελάτων που όπως και συ είπες είναι οι μόνοι που πληρώνουν τόσα πολλά για τόσα λίγα)και ως γνωστόν η θεωρία όσο σωστή και να είναι πολλές φορές δε μπορεί ή δε γίνεται να εφαρμοστεί στη πράξη.
Υ.Γ:Από το απλώς να μας υπενθυμίζεις τα κακώς κείμενα της συμπεριφοράς και του τρόπου σκέψης των ελλήνων πελατών γιατί δε προτείνεις τί να κάνουμε όλοι μαζικά για να αλλάξουν άρδην τα πράγματα(που όντως είναι σκατά)????
Ευχαριστώ
Τα πράγματα σχεδόν ποτέ δεν αλλάζουν άρδην. Πήρε πολλά χρόνια να διαμορφωθεί αυτή η κατάσταση, θα πάρει πολύ χρόνο να αλλάξει ξανά -αν αλλάξει. Η απάντηση είναι δύσκολη-ΑΠΟΧΗ- και επιστροφή στις ανδρικές αξίες, νομίζω. Αυτό τράβαγε τις γκόμενες σε μας πάντα, γιατί όχι ξανά?

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Τα πράγματα σχεδόν ποτέ δεν αλλάζουν άρδην. Πήρε πολλά χρόνια να διαμορφωθεί αυτή η κατάσταση, θα πάρει πολύ χρόνο να αλλάξει ξανά -αν αλλάξει. Η απάντηση είναι δύσκολη-ΑΠΟΧΗ- και επιστροφή στις ανδρικές αξίες, νομίζω. Αυτό τράβαγε τις γκόμενες σε μας πάντα, γιατί όχι ξανά?
1)Γι'αυτό και είπα ότι είναι πολύ δύσκολο να εφαρμοστεί.....διότι και μένα το μυαλό μου στην αποχή πήγε(είναι ο μόνος τρόπος για να δείξει κανείς τη δυσαρέσκεια του στα συγκεκριμένα).
2)Κάποτε ναι....αλλά πλέον έχουν αλλάξει πολύ και αυτές,οπότε επέτρεψε μου να έχω τις αμφιβολλίες μου
Υ.Γ:Δεν ήθελα να μειώσω το θρεντ που πόσταρες απλά νομίζω ότι δε θα πολυασχοληθόύν διότι πολύ απλά αποδεδειγμένα δε γίνεται ποτέ συντονισμένη μαζική συννενόηση ειδικά για κάτι ΄τετοιο

OP
OP
P

Proximo

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
1)Γι'αυτό και είπα ότι είναι πολύ δύσκολο να εφαρμοστεί.....διότι και μένα το μυαλό μου στην αποχή πήγε(είναι ο μόνος τρόπος για να δείξει κανείς τη δυσαρέσκεια του στα συγκεκριμένα).
2)Κάποτε ναι....αλλά πλέον έχουν αλλάξει πολύ και αυτές,οπότε επέτρεψε μου να έχω τις αμφιβολλίες μου
Υ.Γ:Δεν ήθελα να μειώσω το θρεντ που πόσταρες απλά νομίζω ότι δε θα πολυασχοληθόύν διότι πολύ απλά αποδεδειγμένα δε γίνεται ποτέ συντονισμένη μαζική συννενόηση ειδικά για κάτι ΄τετοιο
Ξέρεις το δύσκολο δεν είναι απαραίτητα και μη σωστό.Και για να πάω σε άλλα πεδία δάνεια είναι - η ήταν- πολύ εύκολο να παίρνεις, το δύσκολο είναι να τα πληρώνεις.και όπως ίσως καταλαβαίνεις δεν έγραψα ότι έγραψα για να κάνω ρεκόρ τηλεθέασης, μάλλον να σπείρω σκέψη. ΠΑΤΑΞΟΝ ΜΕΝ ΑΚΟΥΣΟΝ ΔΕ.

OP
OP
P

Proximo

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Και κάτι άλλο. Αν έχουν αλλάξει αυτές, μήπως πρέπει να αλλάξουμε και εμείς?

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Ξέρεις το δύσκολο δεν είναι απαραίτητα και μη σωστό.Και για να πάω σε άλλα πεδία δάνεια είναι - η ήταν- πολύ εύκολο να παίρνεις, το δύσκολο είναι να τα πληρώνεις.και όπως ίσως καταλαβαίνεις δεν έγραψα ότι έγραψα για να κάνω ρεκόρ τηλεθέασης, μάλλον να σπείρω σκέψη. ΠΑΤΑΞΟΝ ΜΕΝ ΑΚΟΥΣΟΝ ΔΕ.
Εννοείται ότι το δύσκολο δεν είναι και μη σωστό τουναντίον οι εύκολες λύσεις συνήθως είναι επιφανειακές και λανθασμένες,οπότε αξίζει κανείς να το προσπαθεί αλλά μόνος του δε λέει διότι τότε είναι ανώφελο εντελώς.Περιμένω πάντως να δω και γνώμες από τους υπόλοιπους εδώ μέσα.
Υ.Γ:Ωραία η παρομοίωση με τα δάνεια και εύστοχη
Υ.Γ2:respect για τη φώτο.....the world is yours

pefotismenos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Μην περιμενεις μαζικη αντιδραση απο αντρες.Η λιγουριαση και ο μουνοδουλισμος ειναι εμφυτη στον Ελληνα.Τα πραγματα δεν αλλαζουνε στην Ελλαδα.
Απο το 2000 και μετα η κατασταση ειναι η ιδια δε σου κανει εντυπωση?Σκεψου τις προηγουμενες εποχες,ανα δεκαετιες.Το 1971 με το 1981 καμια σχεση.Το 1981 με το 1991 καμια σχεση.Το 1991 με το 2001 καμια σχεση,το 2001-σημερα ακριβως τα ιδια.
Καπου στο 1999-2000 εγινε ενα μπαμ απο νεοπλουτισμο και ψευτοlifestyle.Την ειδανε ολες οι γκομενες οτι επρεπε να ζησουνε τη ζωη μιας ντιβας και ταυτοχρονα οι ανδρες αρχισανε να φλωρευουνε απιστευτα οσο περναγανε τα χρονια.

OP
OP
P

Proximo

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Μην περιμενεις μαζικη αντιδραση απο αντρες.Η λιγουριαση και ο μουνοδουλισμος ειναι εμφυτη στον Ελληνα.Τα πραγματα δεν αλλαζουνε στην Ελλαδα.
Απο το 2000 και μετα η κατασταση ειναι η ιδια δε σου κανει εντυπωση?Σκεψου τις προηγουμενες εποχες,ανα δεκαετιες.Το 1971 με το 1981 καμια σχεση.Το 1981 με το 1991 καμια σχεση.Το 1991 με το 2001 καμια σχεση,το 2001-σημερα ακριβως τα ιδια.
Καπου στο 1999-2000 εγινε ενα μπαμ απο νεοπλουτισμο και ψευτοlifestyle.Την ειδανε ολες οι γκομενες οτι επρεπε να ζησουνε τη ζωη μιας ντιβας και ταυτοχρονα οι ανδρες αρχισανε να φλωρευουνε απιστευτα οσο περναγανε τα χρονια.
Εχεις απόλυτο δίκιο αλλά όλα αυτα εμείς τα προκαλέσαμε και μόμο ΕΜΕΙΣ θα τα αντιστρέψουμε!

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Έτσι ακριβώς είναι τα πράγματα.....νομίζω ότι το υπερκάλυψες το θέμα

pefotismenos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Εχεις απόλυτο δίκιο αλλά όλα αυτα εμείς τα προκαλέσαμε και μόμο ΕΜΕΙΣ θα τα αντιστρέψουμε!

Το ΕΜΕΙΣ εχει πεθανει φιλαρακο,ριξε μια ματια γυρω σου να καταλαβεις τι γινεται

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Το ΕΜΕΙΣ εχει πεθανει φιλαρακο,ριξε μια ματια γυρω σου να καταλαβεις τι γινεται
Άστα να πάνε....δυστυχώς μόνο το ΕΓΩ πλέον και φυσικά το τομάρι μου(όλα τα υπόλοιπα δε με αφορούν)

ovelix1

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2007
Κριτικές
4
Like
91
Πόντοι
16
Παιδια,θα με πειτε απαισιοδοξο.Αλλα οπως καποιος πολιτικος ειχε πει "το ποταμι δεν γυριζει πισω"
Τωρα πια δεν μπορουμε ουτε να αλλαξουμε τροπο σκεψης των γυναικων,ωστε να ειναι προσγειωμενες και να ζηταν πιο ρεαλιστικα πραγματα ουτε και σε εμας που μπορουμε χαριζοντας "πολλα" να απολαυσουμε κατι για λιγες στιγμες.
Οπως ειπε νωριτερα ο Proximo πλεον οι γυναικες περιφερονται στις αντροπαρεες και τους περνουν ολους με την σειρα,αντιθετα εμεις ποσο ευκολα μπορουμε να το κανουμε αυτο?Εμεις πλεον δεν εχουμε κωδικες και αυτες δεν εχουν αναστολες.Και μας αρεσει ή οχι
ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ
Αυτα τα ολιγα προς το παρον.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Άστα να πάνε....δυστυχώς μόνο το ΕΓΩ πλέον και φυσικά το τομάρι μου(όλα τα υπόλοιπα δε με αφορούν)

Φιλε μου αυτο δυστυχως υσχυει για ΟΛΟΥΣ
Και δεν βλεπω να αλλαζει ουτε στον αιωνα τον απαντα

Και αυτο ειναι που μου την σπαει αφανταστα ....

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ...... Αυτο σταυρωσε και τον Χρηστο

εχω σιχαθει τα μαλλα
και κυριως τους ανθρωπους που προβαλονται πισω απο το χρημα

Ριξε γυρω σου μια ματια να δεις τι κομπλεξ και αναιδια
υπαρχει και θα καταλαβεις πολλα....

αυτα ......

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Φιλε μου αυτο δυστυχως υσχυει για ΟΛΟΥΣ
ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ...... Ριξε γυρω σου μια ματια να δεις τι κομπλεξ και αναιδια
υπαρχει και θα καταλαβεις πολλα....
Άστα να πάνε ρε φίλε....δε λέω ότι εγώ είμαι Άγιος και ότι δε με απασχολεί καθόλου το χρήμα,αλλά από την άλλη δε είναι το πάν στη ζωή μου και ούτε πιστεύω ότι για να το αποκτήσουμε και μόνο έχουμε πλαστεί.Απορώ με μερικούς ανθρώπους(για να μη πω με όλους) που θυσιάζουν τα πάντα για το χρήμα και μόνο και δεν ενδιαφέρονται για κανέναν άλλον.....και όλα αυτά έχουν ως αποτέλεσμα ο άνθρωπος να γίνεται όλο και πιο πολύ ένα άγριο και αδηφάγο ζώο δίχως αισθήματα.
Υ.Γ:Έχω ρίξει πολλές φορές ματιές στο κόσμο που είναι γύρω και κάθε φορά λυπάμαι όλο και πιο πολύ για τούτο το γυάλινο κόσμο.Από μένα λοιπόν και από το Στελάρα:

Επισκέπτης
Αυτά που θα πω μπορεί να φανούν υπεροπτικά, ακόμα και προσβλητικά για κάποιους. Δεν είναι αυτή η πρόθεση μου.
Είμαι 41 χρ. με δύο γάμους και πολλές σχέσεις μέχρι τώρα. Το πιστεύετε η όχι μέχρι τον περασμένο Ιούνιο δεν είχα ποτέ πληρώσει για σεξ.

Εγώ τουλάχιστον σε πιστεύω 100%.
Είμαι 39 και δεντα έχω ακουμπήσει σε κανένα ξέκωλο.
Κάποια στιγμή βέβαια εδώ μέσα με πρασίνησαν επειδή σχολίασα κάτι τέτοιο (ίσως δικαιολογημένα γιατί το ύφος μου σε αυτόν που απευθυνόμουν έπαιρνε μπάλα κι άλλους).
Η ένστασή μου δεν είναι απέναντι στον πελάτη αλλά απέναντι στην επαγγελματία.

Υπάρχει πολύ τζάμπα μαλάκες εκεί έξω.

OP
OP
P

Proximo

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Εγώ τουλάχιστον σε πιστεύω 100%.
Είμαι 39 και δεντα έχω ακουμπήσει σε κανένα ξέκωλο.
Κάποια στιγμή βέβαια εδώ μέσα με πρασίνησαν επειδή σχολίασα κάτι τέτοιο (ίσως δικαιολογημένα γιατί το ύφος μου σε αυτόν που απευθυνόμουν έπαιρνε μπάλα κι άλλους).
Η ένστασή μου δεν είναι απέναντι στον πελάτη αλλά απέναντι στην επαγγελματία.

Υπάρχει πολύ τζάμπα μαλάκες εκεί έξω.
Η ένσταση μου εμένα πάντως είναι για τον πελάτη.όπου σε μια αγορά υπάρχει λάθος σχέση τιμής - υπηρεσιών ΠΑΝΤΑ φταιει ο πελάτης. Στο γενικότερο τώρα θέμα του εκτροχιασμού των γυναικών φταίμε 100% πάλι εμείς. Η γυναίκα παίρνει πάντα όσο χώρο της δόσεις. Και αυτά τα μοιρολατρικά έτσι είναι τι να κάνουμε απλά δεν είναι απάντηση. όσο αφορά εμένα δε δεν είμαι και τόσο μεγάλος για να μην θυμάμαι πως πέρναγα μεταξύ σχέσεων μόνος η με φίλους η με εργασιοθεραπεία. μετά από την εξάμηνη αυτή περιπλάνηση μου στον χώρο θα παρακολουθώ από μακρυά. Το να σου αρέσουν οι γυναίκες είναι ένα πράγμα - το να είσαι μουνόδουλος είναι κάτι τελείως διαφορετικό. όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom