1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
θεληση μπορει να εχει αλλη δεν την θελουν με τιποτα...
ο λαός και οι αμερικανοί θέλουν με τρέλλα.
Ολοι οι άλλοι είναι δευτερευούσης σημασίας.
θεληση μπορει να εχει αλλη δεν την θελουν με τιποτα...
ο λαός και οι αμερικανοί θέλουν με τρέλλα.
Ολοι οι άλλοι είναι δευτερευούσης σημασίας.
Eχουμε κακές σχέσεις γιατί είναι κακοί γείτονες.και κάτι άλλο
Η ελλάδα συνορεύει με χώρες με τις οποιες αυτή τη στιγμή έχει κακές η σχεδόν εχθρικές σχέσεις. Με εξαίρεση τη Βουλγαρία
Αυτό είναι μια σημαντική αποτυχία που θα την πληρώσουμε, όταν η ντορούλα και όλο τις το σόι θα κάνουνε ski στο gstaad
το ίδιο λένε και για σένα αυτοί.Eχουμε κακές σχέσεις γιατί είναι κακοί γείτονες.
Eχουμε κακές σχέσεις γιατί είναι κακοί γείτονες.
Eχουμε κακές σχέσεις γιατί είναι κακοί γείτονες.
Επέτρεψε μου
Ο λαός δεν είναι σίγουρος
Και αν μπούν Αλβανία Σκοπια τότε οι Αμερικανοι θα έχουν δικά τους μαγαζί μέσα
Βεβαια η Τουρκια έχει άλλο μέγεθος και αν μπει θα τα γαμήσει όλα
Ο τωρινός Υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας έχει ένα όραμα που είναι πολύ σωστό
Αλλα ίσως τελικά έχει πιο πολλά πλεονεκτήματα για την ίδια το να μείνει εκτος
Συμφωνούμε πλήρως. Ιδίως για τον Ερντογάν - έχει balls και το ΄χει αποδείξει.Οι Τούρκοι βρήκαν τον Ερντογάν τους. Καθάρισε τα καριόλια του στρατού, προσπαθεί να λύσει το κουρδικό, τον πολέμησαν ανελέητα αλλά ακόμα κυβερνά. Το Σημίτη τον έφαγαν λάχανο. Τώρα, ποιός λαός είναι πιο μαλάκας δε θα το κρίνω ούτε εγώ ούτε άλλος παρά μόνο η ιστορία.
Θλίβομαι όταν φαντάζομαι ότι η Ελλάς της πρώιμης ένταξης στην ΕΟΚ θα συγκρίνεται μόνο με την Αλβανία όταν σε καμμιά 20αριά χρόνια η τουρκία μας πάρει και τη θέση στην ΕΟΚ. Τη θέση στο ΝΑΤΟ μας την πήρε.
Τεσπα. Σε κουβέντα να βρισκόμεθα....
όσο και αν σου φαίνεται παράλογο, μόνο οι ευρωπαίοι θα κερδίσουν από την είσοδο της τουρκίας.
θα πέσει τρελλό χρήμα, η αγορά είναι τεράστια σε όλους τους τομείς και ιο ευρωπαικές βιομηχανίες θα αντικαταστήσουν τους κινέζους με τούρκους
Θέλει μόνο όμως με προϋποθέσεις, δηλ να μην μπαίνουν ποτέ στην ατζέντα θέματα όπως ανθρώπινα δικαιώματα κλπ.Δεν ξέρω αν η τουρκια μπει στην ΕΟΚ, ίσως γίνει και αυτό κάποια στιγμή.
Και μιας και μιλάμε για Τουρκια, δεν έχω αντιληφθεί ειλικρινή θέληση από μέρους της να μπει στην ΕΟΚ.
πως θα κερδίσουν?
Με βάση τον κανονισμό τις ΕΕ κάθε χωρα εκπροσωπείται από αριθμό βουλευτών που αντιστοιχεί στον πληθυσμό της. Κάθε απόφαση μπορεί να την ελέγχει, να τη μπλοκάρει, να την προωθεί. Είδαμε τι έγινε με την Πολωνια που είναι και αυτή μεγάλο κράτος. Ένταξη της Τουρκίας θα οδηγήσει σε διάλυση όλους τους μηχανισμούς της ΕΕ.
την επομενη τις ένταξης εκατομμύρια τούρκων θα πάνε να βρούνε τους συγγενείς τους στη Γερμανία, στη βουλγαρία και στη Γαλλία.
Τέλος, για να μπει η τουρκια στην ΕΕ θα πρέπει να δαπανηθούν τριπλάσια χρήματα από όσα χρειάζεται για να μπούν Σερβία, Κροατία, Montenegro και Βοσνία ΜΑΖΊ.
Πολύ απλά τα λεφτά αυτά δεν υπάρχουν
Ο μονος τρόπος (κατά τη γνώμη μου πάντα) να κερδίσει η ευρώπη είναι η ειδική σχέση που ανέφερε η Merkel και ο Σαρκοζί
Όλα αυτά φυσικά είναι η γνώμη μου, θέλω να ακούσω και τη δικη σας
εγώ θεωρώ ότι η τουρκία είναι παρθένα από εργατικά χέρια και πόρους. θα πέσει χοντρό χρήμα και στον τουρισμό και στη βιομηχανία....