Νέα

Ελλάδα-Τουρκία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα karvelas007
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 49K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δυστυχώς έρχονται δύσκολα χρονια και ελπίζω όχι πολύ ταπεινωτικά

Ελπίζω ειλικρινά να βρεθεί κάποιος ηγέτης να σώσει ότι μπορέσει

Μέχρι τότε θα τριγυρνάω στα Βαλκάνια και τη βόρεια ευρώπη να βγάλω το ψωμί μου.

Θα έλεγα ότι δεν άξιζαν οι έλληνες τέτοιας τύχης.

Αλλα δε θέλω να λέω ψέματα
αγαπητέ αυτοί το επέλεξαν.
όπως στρώνει κανείς κοιμάται.......

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Φιλε συγγνώμη αλλα που το είδες αυτό να συμβαίνει?
Σημείωσα ότι άρχισε να γίνεται απο το δεύτερο μισό της δεκαετίας του 1990 μέχρι και 2002 εντατικά και μετά δυστυχώς σταμάτησε.Οχι βέβαια με σκοπό στρατιωτικό και προσχεδιασμένο αλλά επειδή το χρήμα δεν έχει ούτε χρώμα ούτε πατρίδα οι επιχειρηματίες βρήκαν πρόσφορο έδαφος για πολλαπλασιασμό των κερδών τους και έτσι ξεκίνησε.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Σημείωσα ότι άρχισε να γίνεται απο το δεύτερο μισό της δεκαετίας του 1990 μέχρι και 2002 εντατικά και μετά δυστυχώς σταμάτησε.Οχι βέβαια με σκοπό στρατιωτικό και προσχεδιασμένο αλλά επειδή το χρήμα δεν έχει ούτε χρώμα ούτε πατρίδα οι επιχειρηματίες βρήκαν πρόσφορο έδαφος για πολλαπλασιασμό των κερδών τους και έτσι ξεκίνησε.
αυτό είναι αληθές. Ο Κόκκαλης προσπάθησε να μπει στην Τουρκσέλ. Αλλά μετά χάθηκαν τα πάντα ως δια μαγείας.....

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
Αν όντως έχει πει αυτό και δεν το κάνει για να σώσει το τομάρι του, τότε πρόκειται για μια πολύ σημαντική εξέλιξη

Εμενα παλι γιατι αυτες οι δηλωσεις στο συνολο τους μου δινουν την εντυπωση οτι διαμορφωνουν το "κλιμα" για διαπραγματευτει την αποφυλακιση του..?  :think:

Τέλος, αναφέρθηκε στην ίδρυση Βουλής και δυνάμεων τάξης από τους Κούρδους, ενώ δεν παρέλειψε να ζητήσει βελτίωση των συνθηκών κράτησεις του προκειμένου, όπως είπε, να ανοίξει ο δρόμος για τη λύση.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
diomidi ξέρω ότι ελληνικές επιχειρήσεις έχουν ανοίξει μαγαζιά στα βαλκάνια

εγώ αναφέρομαι στη φράση σου "Τούς καταλαμβάνουμε εκ των έσω".

Ποίους καταλάβαμε?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εμενα παλι γιατι αυτες οι δηλωσεις στο συνολο τους μου δινουν την εντυπωση οτι διαμορφωνουν το "κλιμα" για διαπραγματευτει την αποφυλακιση του..?  :think:

...............με σκοπό να ποδηγετήσει τους κούρδους να αποδεχτούν το συμβιβασμό...
το ίδιο είχε γίνει και με τον αραφάτ........βέβαια αυτός δεν μπόρεσε να ελέγξει τελικά τους εξτρεμιστές.....

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
μα τα χρέη δεν τα παίρνεις για να σε σώσουν. Τα παίρνεις για να σε αγοράσουν για μια μπουκιά ψωμί.....

Ακομα χειροτερα.. μας γαμανε που μας γαμανε οικονομικα, στο τελος θα μας γαμανε και "πολιτικα".. πιπα κωλο που λενε..?  :grin:

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ακομα χειροτερα.. μας γαμανε που μας γαμανε οικονομικα, στο τελος θα μας γαμανε και "πολιτικα".. πιπα κωλο που λενε..?  :grin:

είναι απλά τα πράγματα...
όπως χάνεις ένα φερραρικό για μερικά χιλιάρικα ευρώ σε τοκογλύφο.......

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Γι αυτό δε μπόρεσε

Τώρα Intrasoft Luxemburg

Καμια σχέση με ελλάδα πια

Κόκκαλης μεγάλη γάτα.
τα άλλα τα έσπασε και τα πούλησε...εκτός της Ντιφένς. εκεί πέφτει ακόμα τρελλό χρήμα......

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
diomidi ξέρω ότι ελληνικές επιχειρήσεις έχουν ανοίξει μαγαζιά στα βαλκάνια

εγώ αναφέρομαι στη φράση σου "Τούς καταλαμβάνουμε εκ των έσω".

Ποίους καταλάβαμε?
Φίλε enforcer δεν καταλάβαμε κανέναν (γιατί είμαστε μπουμπούνες στο ΥΠΕΞ.οχι μόνο τώρα αλλά από την εποχή του 1922 που επέμενε ο βλάκας ο βασιλειάς θέλω να καταλάβουμε την Άγκυρα ή αυτοκτονώ.Πού πας ρε καραμήτρο στην Άγκυρα χωρίς βάσεις χωρίς σταθμούς ανεφοδιασμού κτλ.Εν δυνάμει όμως είναι γνωστό οτι όποιος ορίζει την οικονομία μιάς χώρας αυτός είναι και το αφεντικό της.

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Τώρα Intrasoft Luxemburg

Καμια σχέση με ελλάδα πια
Όχι ακριβώς - την International εννοείς εδώ που ανέκαθεν έπαιζε μπάλα μόνη της σε αντίθεση με τις υπόλοιπες εταιρίες του ομίλου.

Την Intrasoft SA απορρόφησε η Intracom όντως, όταν κάποια στιγμή τέλειωσε το Taxis κλπ και το τραπεζικό κομμάτι φυτοζωούσε επίσης με τα παλιά έργα.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
A μάστα

E τότε εγώ την international ξέρω

Και εκτος Ελλάδας ποια παίζει? Kazakhstan, τουρκικο λόττο, αμερικές κλπ

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Όχι ακριβώς - την International εννοείς εδώ που ανέκαθεν έπαιζε μπάλα μόνη της σε αντίθεση με τις υπόλοιπες εταιρίες του ομίλου.

Την Intrasoft SA απορρόφησε η Intracom όντως, όταν κάποια στιγμή τέλειωσε το Taxis κλπ και το τραπεζικό κομμάτι φυτοζωούσε επίσης με τα παλιά έργα.
την ιντρασόφτ την έφτιαξε για τη μηχανογράφηση του ΙΚΑ και για τα 25 μύρια της 2004 για την αντικατάσταση του Μπίλλινγκ της Γιούνισις.
όταν τελείωσαν αυτά δεν υπήρχαν πλέον έργα. συγχώνευση ήταν η μόνη λύση.

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
δυστυχώς έρχονται δύσκολα χρονια και ελπίζω όχι πολύ ταπεινωτικά

Ελπίζω ειλικρινά να βρεθεί κάποιος ηγέτης να σώσει ότι μπορέσει

Η ελπιδα πεθαινει τελευταια.. αλλα ισως να την σκαπουλαρουμε στο τελος.. ισως..

Οταν θα καταλαβει ο μαλακας ο ελληνας και πιαστει απ τα μαλλια του για να μην πνιγει..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Η ελπιδα πεθαινει τελευταια.. αλλα ισως να την σκαπουλαρουμε στο τελος.. ισως..

Οταν θα καταλαβει ο μαλακας ο ελληνας και πιαστει απ τα μαλλια του για να μην πνιγει..

τώρα απο τι ακριβώς πιάνεται;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom