Η ελπιδα πεθαινει τελευταια.. αλλα ισως να την σκαπουλαρουμε στο τελος..
Μακάρι
Ελπίζω να ζήσω να το δω
Η ελπιδα πεθαινει τελευταια.. αλλα ισως να την σκαπουλαρουμε στο τελος..
το διάβαζα και δεν πίστευα στα μάτια μου.... Ο Οτσαλάν έχει καταλάβει ότι η Τουρκία πάει Ευρώπη και δεν θέλει να μείνει στην απόξω..... Κάντο όπως ο Τουρκοκύπριος είναι το μυστικό.....
Χωρίς να είναι ευπρόσδεκτος στο μητρικό κράτος έχει όλα τα προνόμια ενός ευρωπαίου πολιτη βάσει του συντάγματος του 60 ;)
H Intralot και μάλιστα πάει πάρα πολύ καλά.A μάστα
E τότε εγώ την international ξέρω
Και εκτος Ελλάδας ποια παίζει? Kazakhstan, τουρκικο λόττο, αμερικές κλπ
Την Intasoft την έφτιαξε πολύ νωρίτερα με τραπεζικά έργα στη Μακεδονίας-Θράκης κλπ - αν και η κονόμα ήρθε με το taxisτην ιντρασόφτ την έφτιαξε για τη μηχανογράφηση του ΙΚΑ και για τα 25 μύρια της 2004 για την αντικατάσταση του Μπίλλινγκ της Γιούνισις.
όταν τελείωσαν αυτά δεν υπήρχαν πλέον έργα. συγχώνευση ήταν η μόνη λύση.
τώρα απο τι ακριβώς πιάνεται;
H Intralot και μάλιστα πάει πάρα πολύ καλά.
Την Intasoft την έφτιαξε πολύ νωρίτερα με τραπεζικά έργα στη Μακεδονίας-Θράκης κλπ - αν και η κονόμα ήρθε με το taxis
που επέτρεψε να γίνουν περαιτέρω επενδύσεις στα τραπεζικά και επίσης να ξεκινήσουν και τον
ασφαλιστικό κλάδο που όμως έμεινε μισός.
Υπάρχει κόσμος που το έχει καταλάβει. Και ετοιμάζεται. Είναι όμως μειοψηφία
Ο περισσότερος κόσμος ζει αποβλακωμένος από την τηλεόραση και τα περιοδικά. Με όσες γκόμενες έχω μιλήσει είναι σα να μιλάω στο Cosmopolitan, το Marie Claire, το Vogue και το Nitro μαζί. Οι δε μαλακες που τις σέρνουν έχουν χρεωθεί μέχρι το λαιμό για να σπονσοράρουν διακοπές στη μύκονο, σκάφος και αμάξι
τελειώσαν αυτά μάγκα... από Σεπτέβρη αρχίζουν τα πρωτοψώλια....
Μακάρι. Το περιμένω πως και πως
Δρυός πεσούσης πας ανήρ ξυλεύεται
2 δις ευρώ φτάσαν οι ακάλυπτες.....
.......
Ελληνας με όραμα δεν υπάρχει. Μόνο με ρεμουλιά.
Kαι ακόμα δεν μας έχει ρουφήξει καμμιά μαύρη τρύπα μόνο ξανθές μελαχρινές κοκκινομάλλες τρύπες.2 δις ευρώ φτάσαν οι ακάλυπτες.....
2 δις ευρώ φτάσαν οι ακάλυπτες.....
Εκεί ήταν το R&D - στην Κατεχάκη απέναντι από το Filmnet σε 5ωρο ιδιόκτητο κτίριο ήταν τα κεντρικά (taxis, banking κλπ) με το γραφείο του θείου ψηλά πάνω μέσα στην πρασινάδα.ναι αλλά φυτοζωουσε, ήταν καμμιά 30αριά ατομα στην Αργουρούπολη σε νοικιάρικα κτίρια.
Μόλις πήρε την 8004, την έσπασε στα δύο τη σύμβαση και έδωσε ζωή στην Ιντρασόφτ.
Εγιναν και μετακινήσεις υψηλόβαθμων και χαμηλόβαθμων στελεχών.
Η Σοφτ μπροστά στην Κομ ήταν μια μεγάλη απάτη.
Η Ιντρακόμ είχε μεγάλη προοπτική ειδικά όταν έφτιαχνε σε γραμμή παραγωγής πλακέτες για τα ΑΧΕ-10. Αλλά ας μην πούμε άλλα. Αλλη μια εταιρεία ελληνική πήρε τον πούλο εξαιτίας της ιθαγένειας του ιδιοκτήτη της. Ελληνας με όραμα δεν υπάρχει. Μόνο με ρεμουλιά.
Kαι ακόμα δεν μας έχει ρουφήξει καμμιά μαύρη τρύπα μόνο ξανθές μελαχρινές κοκκινομάλλες τρύπες.
Καλά που ανθεί στην Ελλάδα η παραοικονομία και στον δευτερογενή και στον τριτογενή τομέα της οικονομία και μέχρι στιγμής την έχουμε σκαπουλάρει γιατι αλλιώς :S
2 είπανε τώρα? Καλά με τη ρυθμό ανεβαίνει το νούμερο κάθε μήνα ρε πούστη μου?2 δις ευρώ φτάσαν οι ακάλυπτες.....
Μήν το ελπίζεις enforcer πάντα σε περιόδους κρίσεων οικονομικών κάποιοι την σκαπουλάρουνε απλώς, κάποιοι πλουτίζουνε και κάποιοι αυξάνουν τα πλούτοι τους.Αλί και τρισαλί απο τους φτωχούς και τους μικρομεσαίους.όχι φιλε
έτσι τη σκαπουλάρουν οι μισοί σε βάρος των άλλων μισών
Το καράβι θα βουλιάξει με όλους μέσα (ελπίζω)