Επισκέπτης
Πρωτη φορα βλεπω εναν ΜΑΛΑΚΑ να ειναι τοσο χαρουμενος που ειναι ΜΑΛΑΚΑΣ!Αλλάξα εικονά προφίλ,πώς σου φαίνεται το καινούργιο;;;
Πρωτη φορα βλεπω εναν ΜΑΛΑΚΑ να ειναι τοσο χαρουμενος που ειναι ΜΑΛΑΚΑΣ!Αλλάξα εικονά προφίλ,πώς σου φαίνεται το καινούργιο;;;
Ασε με ρε Παπαζολ, τι να μου εξηγησεις...Υπάρχει κάτι που δεν κατάλαβες;;;
Nα σου εξηγήσω αν είναι!!!
ό,ΤΙ δεν κατάλαβες!!!Ασε με ρε Παπαζολ, τι να μου εξηγησεις...
Ρε μαλάκα εσύ πιστεύεις σε μία εβραική θρησκεία κ λες εμένα μαλάκα;;;Πρωτη φορα βλεπω εναν ΜΑΛΑΚΑ να ειναι τοσο χαρουμενος που ειναι ΜΑΛΑΚΑΣ!
Για εξηγησε εσυ σε μενα κατι κυριε καθωςπρεπει:Ασε με ρε Παπαζολ, τι να μου εξηγησεις...
Ρε μαλάκα εσύ πιστεύεις σε μία εβραική θρησκεία κ λες εμένα μαλάκα;;;
Για εξηγησε εσυ σε μενα κατι κυριε καθωςπρεπει:
Για την πορεια και την καταντια της χωρας ποιος ευθυνεται? Ο Παπαδοπουλος? ή οι οικογενειες Παπανδρεου-Καραμανλη-Σημιτη-Μητσοτακη? και μετα πες μου ποιοι και ποσοι απο αυτους ηταν Ελληνες!
Αυτο που συμβαινει ειναι παραλογισμος! και ειναι 100% τεχνητο απο τα ΜΜΕ! Ειναι αδιαννοητο ακομη και τωρα, να υποστηριζετε ΞΕΝΟΥΣ πρακτορες που ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ την χωρα εναντι ΕΛΛΗΝΩΝ που κατα τη διαρκεια της εξουσιας τους η χωρα ευημερουσε! Αυτο χρηζει ΨΥΧΙΑΤΡΙΗΣ παρακολουθησης!
Για πες γνώμη:
Για πες γνώμη:
το κειμενο που λες δεν το εγραψα εγω!Οταν διαβαζω ενα κειμενο που χαρακτηριζει 10 εκατομμυρια ελληνες σχιζοφρενεις, λυπαμαι αλλά με πιανει θλιψη και ανατριχιλα...
Ειδικα οταν διαβαζω οτι οι συνταξαντες θεωρουν οτι κατεχουν τη μονη αληθεια...
Tί γελάς ρε βλάκα,δεν είναι ναζιστές οι άνθρωποι,απλά ελληνές-εθνικοσοσιαλιστές!!!
το κειμενο που λες δεν το εγραψα εγω!
εγω σε ρωτησα κατι συγκεκριμενο! Ξερω οτι η απαντηση που θα δωσεις θα σου γκρεμισει τον αγγελικα πλασμενο "δημοκρατικο" σου κοσμο αλλα εν τουτοις επιμενω να μου δωσεις μια απαντηση!
Γιατί ρε,''μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι''...Λυπαμαι, δεν θα φτασω στην σχιζοφρενεια να θεωρησω οτι πρεπει να απολογηθω επειδη ειμαι θιασωτης της κοινοβουλευτικης δημοκρατιας.
Για εξηγησε εσυ σε μενα κατι κυριε καθωςπρεπει:
Για την πορεια και την καταντια της χωρας ποιος ευθυνεται? Ο Παπαδοπουλος? ή οι οικογενειες Παπανδρεου-Καραμανλη-Σημιτη-Μητσοτακη? και μετα πες μου ποιοι και ποσοι απο αυτους ηταν Ελληνες!
Αυτο που συμβαινει ειναι παραλογισμος! και ειναι 100% τεχνητο απο τα ΜΜΕ! Ειναι αδιαννοητο ακομη και τωρα, να υποστηριζετε ΞΕΝΟΥΣ πρακτορες που ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ την χωρα εναντι ΕΛΛΗΝΩΝ που κατα τη διαρκεια της εξουσιας τους η χωρα ευημερουσε! Αυτο χρηζει ΨΥΧΙΑΤΡΙΗΣ παρακολουθησης!
Γιατί ρε,''μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι''...
Δεν βλέπεις πόσο ευτυχισμένοι είναι μέσα στην χαζομάρα τους όλοι οι ακροδεξιούληδες του site;;;
απλα η Ισλανδικη κυβερνηση δεν βοηθησε, μετα απο αντιδρασεις του λαου,τις ιδιωτικες τραπεζεςΜην λέτε ότι θέλετε.
Και βέβαια δεν χρεωκόπησε η Ισλανδία. Πήρε δάνειο από το ΔΝΤ περίπου 2 δισ. Ευρώ και ακολουθεί το πρόγραμμα λιτότητας έτσι ώστε να εκταμιεύονται οι δόσεις:
Όπως επίσης θα πληρώσει η Ισλανδία για τις καταθέσεις που έχασαν οι Άγγλοι και οι Ολλανδοί (και οι οποίοι βέβαια αποζημιώθηκαν από τα αντίστοιχα κράτη τους):
Iceland sees final approval to Icesave deal