Νέα

Ελλάδα, πωλείται για 50 δις.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stam_90
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 349
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ασε με ρε Παπαζολ, τι να μου εξηγησεις...
Για εξηγησε εσυ σε μενα κατι κυριε καθωςπρεπει:

Για την πορεια και την καταντια της χωρας ποιος ευθυνεται? Ο Παπαδοπουλος? ή οι οικογενειες Παπανδρεου-Καραμανλη-Σημιτη-Μητσοτακη? και μετα πες μου ποιοι και ποσοι απο αυτους ηταν Ελληνες!

Αυτο που συμβαινει ειναι παραλογισμος! και ειναι 100% τεχνητο απο τα ΜΜΕ! Ειναι αδιαννοητο ακομη και τωρα, να υποστηριζετε ΞΕΝΟΥΣ πρακτορες που ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ την χωρα εναντι ΕΛΛΗΝΩΝ που κατα τη διαρκεια της εξουσιας τους η χωρα ευημερουσε! Αυτο χρηζει ΨΥΧΙΑΤΡΙΗΣ παρακολουθησης!

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
στης δυο τα ξημεροματα βγηκε ο κυβερνητικος εκπροσοπος και εκανε τον μαγκα!!!!!!!!  μαγκες παμε και επισημα για εκλογες !!!! ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙς ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗς ΕΛΛΑΔΑΣ Ο ΕΚΠΡΩΣΟΠΟΣ ΤΗς ΤΡΟΙΚΑΣ!!!! :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΥΛΗΘΟΥΝ ΤΑ ΜΝΗΜΕΙΑ!!!!!!!!!!! :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:  ΑΡΕΕΕΕΕΕ ΚΑΤΑΝΤΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΗ!!!!!!!!! μαγκες ετοιμαστητε για χοντρα γελια!!!!!!!!!!

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
http://[URL unfurl="true"]www.coolmodels.gr/product_thumb.php?img=images/products/M4A3_shermanl.jpg&w=500&h=370[/img[/URL]]

ελα βρουμμμ βρουμμμ... 

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006

Για την πορεια και την καταντια της χωρας ποιος ευθυνεται? Ο Παπαδοπουλος? ή οι οικογενειες Παπανδρεου-Καραμανλη-Σημιτη-Μητσοτακη? και μετα πες μου ποιοι και ποσοι απο αυτους ηταν Ελληνες!

Αυτο που συμβαινει ειναι παραλογισμος! και ειναι 100% τεχνητο απο τα ΜΜΕ! Ειναι αδιαννοητο ακομη και τωρα, να υποστηριζετε ΞΕΝΟΥΣ πρακτορες που ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ την χωρα εναντι ΕΛΛΗΝΩΝ που κατα τη διαρκεια της εξουσιας τους η χωρα ευημερουσε! Αυτο χρηζει ΨΥΧΙΑΤΡΙΗΣ παρακολουθησης!

Οταν διαβαζω ενα κειμενο που χαρακτηριζει 10 εκατομμυρια ελληνες σχιζοφρενεις, λυπαμαι αλλά με πιανει θλιψη και ανατριχιλα...
Ειδικα οταν διαβαζω οτι οι συνταξαντες θεωρουν οτι κατεχουν τη μονη αληθεια...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Απέρριψε εκ νέου τα σενάρια πρόωρων εκλογών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής, ερωτηθείς σχετικά κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

«Δεν υπάρχει θέμα προκήρυξης εκλογών. Το εθνικό συμφέρον μας οδηγεί ακριβώς στο αντίθετο. Η κατάσταση και οι Έλληνες πολίτες δεν σηκώνουν πειραματισμούς. Όποιος θέλει εκλογές ας βγει να το ζητήσει» σημείωσε, κάνοντας ταυτόχρονα λόγο για «σενάρια που εκπορεύονται από διάφορους χώρους για ίδιους πολιτικούς λόγους».

Που ακριβως προκυπτει θεμα εκλογων, αγαπητε davarits?

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376

Συνημμένα

• images.jpg
    images.jpg
    15,9 KB · Εμφανίσεις: 13

Επισκέπτης
Οταν διαβαζω ενα κειμενο που χαρακτηριζει 10 εκατομμυρια ελληνες σχιζοφρενεις, λυπαμαι αλλά με πιανει θλιψη και ανατριχιλα...
Ειδικα οταν διαβαζω οτι οι συνταξαντες θεωρουν οτι κατεχουν τη μονη αληθεια...
το κειμενο που λες δεν το εγραψα εγω!

εγω σε ρωτησα κατι συγκεκριμενο! Ξερω οτι η απαντηση που θα δωσεις θα σου γκρεμισει τον αγγελικα πλασμενο "δημοκρατικο" σου κοσμο αλλα εν τουτοις επιμενω να μου δωσεις μια απαντηση!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
το κειμενο που λες δεν το εγραψα εγω!

εγω σε ρωτησα κατι συγκεκριμενο! Ξερω οτι η απαντηση που θα δωσεις θα σου γκρεμισει τον αγγελικα πλασμενο "δημοκρατικο" σου κοσμο αλλα εν τουτοις επιμενω να μου δωσεις μια απαντηση!

Λυπαμαι, δεν θα φτασω στην σχιζοφρενεια να θεωρησω οτι πρεπει να απολογηθω επειδη ειμαι θιασωτης της κοινοβουλευτικης δημοκρατιας.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Λυπαμαι, δεν θα φτασω στην σχιζοφρενεια να θεωρησω οτι πρεπει να απολογηθω επειδη ειμαι θιασωτης της κοινοβουλευτικης δημοκρατιας.
Γιατί ρε,''μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι''... :)

Δεν βλέπεις πόσο ευτυχισμένοι είναι μέσα στην χαζομάρα τους όλοι οι ακροδεξιούληδες του site;;; :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006

Δεν καταλαβα, γιατι η απαντηση στους ανεντιμους πρακτορες πολιτικους ειναι οι εντιμοι δικτατορες?
Τι ψευτοδιλημμα ειναι αυτο?
Εγω θελω εντιμους και μη πρακτορες πολιτικους εντος του κοινοβουλευτισμου.
Αυτη ειναι η απαντηση μου. Ας ψαξουμε να τους βρουμε.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Γιατί ρε,''μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι''... :)

Δεν βλέπεις πόσο ευτυχισμένοι είναι μέσα στην χαζομάρα τους όλοι οι ακροδεξιούληδες του site;;; :2funny:

Εσυ μικρε κομμουνιστουλη, πώς και τασσεσαι στο πλευρο μου, που ειμαι καθεστωτικος δεξιος?

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Μην λέτε ότι θέλετε.

Και βέβαια δεν χρεωκόπησε η Ισλανδία. Πήρε δάνειο από το ΔΝΤ περίπου 2 δισ. Ευρώ και ακολουθεί το πρόγραμμα λιτότητας έτσι ώστε να εκταμιεύονται οι δόσεις:
Όπως επίσης θα πληρώσει η Ισλανδία για τις καταθέσεις που έχασαν οι Άγγλοι και οι Ολλανδοί (και οι οποίοι βέβαια αποζημιώθηκαν από τα αντίστοιχα κράτη τους):
Iceland sees final approval to Icesave deal
απλα η Ισλανδικη κυβερνηση δεν βοηθησε, μετα απο αντιδρασεις του λαου,τις ιδιωτικες τραπεζες
το πηραν αυτο τα ελληνικα ΜΜΕ και αρχισαν τις παπαρολογιες και την παραπληροφορηση

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom