alani30
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Αέρααααααααααα!!!
Αέρααααααααααα!!!
Αχ, εξακολουθεις να μην καταλαβαινεις.
Υπαρχει κανενας άλλος τροπος να πεσει μια κυβερνηση, εκτος απο το να υπαρξει μια αξιοπιστη αντιπολιτευση που θα κεφαλαιοποιησει τη δυσαρεσκεια?
Το ΠΑΣΟΚ θα φυγει μονο οταν η ΝΔ παρουσιασει αξιοπιστη προταση για να επιστρεψει.
Ολα τα αλλα ειναι θεωρητικα.
Για να παρεις καποιον με τις πετρες, πρεπει να ερθει καποιος αλλος.
Πιστεψε με, μια δημοσκοπηση που θα εδινε αυριο 40% στη ΝΔ και 20% στο ΠΑΣΟΚ, θα λειτουργουσε καλυτερα απο ολες τις πετρες του κοσμου.
Αλλά αντιθετως, το ΠΑΣΟΚ ειναι παντα πρωτο και κυριαρχο. Δεν χρειαζονται πετρες, δεν εχουμε Μουμπαρακ, εκλεγμενη κυβερνηση εχουμε. Αν δεν την θελουμε πια, την ριχνουμε με εκλογες. Αλλά δεν το βλεπω.
τελικα η μολοτοφ και ο πετροπολεμος ειναι καλοςΝαι ρε αλλά πρέπει να πας με τους χρυσαυγίτες!!!
πουντοι ολοι αυτοι τωρα ε????? ανοιξε η γη και τους καταπιε? που ειναι οι δηθεν "λαϊκοι" αγωνιστες και οι ταχα "προλεταριοι" επαναστατες του ΠΑΜΕ κ.λ.π.???
τι αλλη αποδειξη θελετε για να καταλαβετε οτι ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ?
ρε φιλε ΔΕ ΜΑΣ ΓΑΜΑΣ με τα ψευτοδιλληματα μεταξυ ΝΔ και ΠΑΣΟΚ???Αχ, εξακολουθεις να μην καταλαβαινεις.
Υπαρχει κανενας άλλος τροπος να πεσει μια κυβερνηση, εκτος απο το να υπαρξει μια αξιοπιστη αντιπολιτευση που θα κεφαλαιοποιησει τη δυσαρεσκεια?
Το ΠΑΣΟΚ θα φυγει μονο οταν η ΝΔ παρουσιασει αξιοπιστη προταση για να επιστρεψει.
Ολα τα αλλα ειναι θεωρητικα.
Για να παρεις καποιον με τις πετρες, πρεπει να ερθει καποιος αλλος.
Πιστεψε με, μια δημοσκοπηση που θα εδινε αυριο 40% στη ΝΔ και 20% στο ΠΑΣΟΚ, θα λειτουργουσε καλυτερα απο ολες τις πετρες του κοσμου.
Αλλά αντιθετως, το ΠΑΣΟΚ ειναι παντα πρωτο και κυριαρχο. Δεν χρειαζονται πετρες, δεν εχουμε Μουμπαρακ, εκλεγμενη κυβερνηση εχουμε. Αν δεν την θελουμε πια, την ριχνουμε με εκλογες. Αλλά δεν το βλεπω.
Δηλαδη να αραξουμε περιμενοντας να μας σωσει η ΝΔ? ανεκδοτο ειναι αυτο τωρα?
Πιο συγκεκριμενα?ρε φιλε ΔΕ ΜΑΣ ΓΑΜΑΣ με τα ψευτοδιλληματα μεταξυ ΝΔ και ΠΑΣΟΚ???
Η ΑΛΛΗ ΟΨΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ!
Εγω δε μιλω για κοινοβουλευτικη αλλαγη! Μιλω για πραγματικη ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ,έξω απο κόμματα και συμμορίες!
Απο το υπαρχον κοινοβουλευτικο υλικο δεν μου κανει κανενας... γιαυτο συμφωνω με την αποψη να τους παρουμε με τις πετρεςΉ ΝΔ θα εχεις, ή ΠΑΣΟΚ, μονους τους ή με καμια τσοντα, ή συγκυβερνηση μαζι.
Διαλεξε.
ΑΙΜΑ-ΤΙΜΗ ρε,απάπα στα εύκολα κολλάς!!!Πιο συγκεκριμενα?
Απο το υπαρχον κοινοβουλευτικο υλικο δεν μου κανει κανενας... γιαυτο συμφωνω με την αποψη να τους παρουμε με τις πετρες
Να σου κανει, γιατι η Ελλαδα εχει στεναξει απο περιοδους που ηρθε καποιος ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΑΣ που θεωρουσε τον κοινοβουλευτισμο περιττο ή επιζημιο. Παπαδοπουλοι, Ιωαννιδηδες, Καστρο, Φρανκο και Κιμ Ιλ Σουγκ ΟΧΙ στην Ελλαδα.Απο το υπαρχον κοινοβουλευτικο υλικο δεν μου κανει κανενας... γιαυτο συμφωνω με την αποψη να τους παρουμε με τις πετρες
Απο το υπαρχον κοινοβουλευτικο υλικο δεν μου κανει κανενας... γιαυτο συμφωνω με την αποψη να τους παρουμε με τις πετρες
Ου να μου χαθείτε χαοιστές!!!
για πες τι εγινε στην Ισλανδια
δεν πληρωνουν τα χρεη τους;
δεν συνεχιζουν να δανειζονται;
Απλά χρεοκόπησαν.
Τους χαρίστηκε το μεγαλύτερο μέρος των χρεών τους
και ξεκίνησαν από μηδενική βάση.
Αργά η γρήγορα θα χρεοκοπήσουμε και εμείς, αλλα τοτε δε θα έχει νόημα.
Δε θα κερδισουμε σχεδον τιποτα. Θα ειναι πλεόν πολυ αργα.
Ποσο πιο συγκεκριμενα????Πιο συγκεκριμενα?
Οτι η Ελλαδα διαθεται ορυκτο πλουτο τρισεκατομμυριων που ειναι απο τους μεγαλυτερους στον πλανητη δεν εχει και μεγαλη σημασια εεεεεε........
Καθεστε και ακουτε τα παπαγαλακια!
Καψτε τωρα τη βουλη (αβουλια) μαζι με τους 300 κρυπτοεβραιους αλλιως δε γλιτωνετε!
Οσο ειστε εγκλωβισμενοι και παγιδευμενοι στο ψευτοδημοκρατικο πολιτευμα και στα προδοτικα κομματα της βουλης δε γινεται τιποτα!
Ολοι αυτοι πρεπει να μπουν ισοβια και να δωθουν θανατικες ποινες και να κατασχεθουν οι περιουσιες τους δλδ να φερουν πισω τα κλεμμενα!
Καταρχήν μωρή υστέρω σταμάτα να φωνάζεις!!!Ποσο πιο συγκεκριμενα????
Ολοι και συ και γω και ο καθενας, δεν εχουμε καταληξει πως οι πολιτικοι ειναι αχρηστοι? και οι 300? Εσυ μου λες οτι η λυση ειναι η ανακατανομη εξουσιας στους ιδιους αυτους 300 τους αποδεδειγμενα ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ!
Οχι, Η ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ! η κοινοβουλευτικη ΧΟΥΝΤΑ στην Ελλαδα απεδειξε στη μεταπολιτευση οτι ΜΟΝΟ ΔΕΙΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ στη Χωρα! Η "κοινοβουλευτικη δημοκρατια" ειναι η ΗΡΩΪΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ για να σε κρατα υπνωτισμενο σε αφασια οταν σου ξεσκιζουν τις σαρκες!
Αλλα ξερω, εσυ θα εισαι ο πρωτος που θα αντιδρασει καθως ο "καθωσπρεπισμος" σου σου απαγορευει να σε κυβερνα καποιος που μπορει να ειναι τιμιος και πατριωτης αλλα να φορα στολη! Προτιμας να σε κυβερνουν ΚΛΕΦΤΕΣ και ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ που φορουν κουστουμακια και γραβατες!
η Διαφορά μας είναι πως εγω ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΤΥΛΙΓΜΑ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ! Με ενδιαφερουν ΜΟΝΟ οι σκοποι, ο πατριωτισμος και οι ΠΡΑΞΕΙΣ του!
Το πολιτικο συστημα ΑΠΕΤΥΧΕ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ! Δεν ειναι λυση λοιπον η διατηρηση του με τα ιδια προσωπα αλλα με διαφορα στον διαμοιρασμο της εξουσιας! ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ! Εχουν ήδη παρει θεση οι ΙΔΙΟΙ τιποτενιοι για να μας "σωσουν" ! Οι ιδιοι που τοσα χρονια αποτελουσαν ΠΙΟΝΙΑ του συστηματος, νομιζουν οτι δημιουργωντας ενα νεο κομμα ειναι λες και περνουν απο την κολυμπηθρα του ΣΙΛΩΑΜ και ξαφνικα εξαγνιζονται!
Και πριν οι ιδιοι δεν ηταν στην εξουσια με τον ενα ή αλλο τροπο? Και να που φτασαμε! Τι πιστευεις οτι θα αλλαξει αν γινει μια κυβερνηση με τα ΙΔΙΑ προσωπα αλλα σε νεους ρολους? ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ! Το συστημα ειναι ετσι φιαγμενο ωστε να σου ΟΡΖΕΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΟΥ! Και συ να νομιζεις οτι ασκεις επιρροη με την ψηφο σου!
Η λυση ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ! Η λυση ειναι αυτη που μας συμφερει! Και δεν ειναι ουτε ο Αντωνακης ούτε ο Γιωργάκης ούτε η Ντορουλα ουτε η Αλεκα ουτε ο Αλεξης ουτε ο Φωτης ουτε ο Γιωργος! Αυτοι δοκιμαστηκαν και απετυχαν! Αυτοι ολοι φταινε που φτασαμε ως εδώ! Αυτοι και το ΓΑΜΗΜΕΝΟ συστημα τους! Αν το καταλαβετε εχει ελπιδα ο τοπος! Αν δεν μπορειτε να το βαλετε στο μυαλο σας, τοτε ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ!
Ρε μαλακιστηρι τι μου τριβεσαι συνεχεια? Εχεις ορεξη να ακουσεις κανα Γαλλικο παλι?Καταρχήν μωρή υστέρω σταμάτα να φωνάζεις!!!
Για πες ρε κάποιο επιτυχημένο χουντικό καθεστώς...γιατί ο λαός επιλέγει πάντα την δημοκρατία μόλις μπορέσει;;;
Κατά τα άλλα ξέρεις ότι θα μείνει για πάντα ονείρωξη το οραμά σας!!!