pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Στο δίλλημα: ''Καραμανλής ή τάνκς'',Καραμανλής θα απαντούσα!!!Εσυ μικρε κομμουνιστουλη, πώς και τασσεσαι στο πλευρο μου, που ειμαι καθεστωτικος δεξιος?
Στο δίλλημα: ''Καραμανλής ή τάνκς'',Καραμανλής θα απαντούσα!!!Εσυ μικρε κομμουνιστουλη, πώς και τασσεσαι στο πλευρο μου, που ειμαι καθεστωτικος δεξιος?
ωραια απαντηση. βελτιωνεσαι.Στο δίλλημα: ''Καραμανλής ή τάνκς'',Καραμανλής θα απαντούσα!!!
αν εννοουν τον χοντρο η τανκς ξανασκεψου τοΣτο δίλλημα: ''Καραμανλής ή τάνκς'',Καραμανλής θα απαντούσα!!!
πλακα μου κανεις ετσι?Δεν καταλαβα, γιατι η απαντηση στους ανεντιμους πρακτορες πολιτικους ειναι οι εντιμοι δικτατορες?
Τι ψευτοδιλημμα ειναι αυτο?
Εγω θελω εντιμους και μη πρακτορες πολιτικους εντος του κοινοβουλευτισμου.
Αυτη ειναι η απαντηση μου. Ας ψαξουμε να τους βρουμε.
Στο δίλλημα: ''Καραμανλής ή τάνκς'',Καραμανλής θα απαντούσα!!!
Kαι πάλι τον χοντρό θα επέλεγα...αν εννοουν τον χοντρο η τανκς ξανασκεψου το
Χαλάρωσε ρε λίγο είπαμε...ποια η διαφορα
πλακα μου κανεις ετσι?
ειναι ψευτοδιλλημα το εντιμοι εναντιον ανεντιμων????????
Που να τους βρεις τους εντιμους πολιτικαντηδες????? Στο κοινοβουλευτικο συστημα? Σε αυτο που ολοι πλεον λετε πως ειναι αποτυχημενο? Που ολοι λετε πως και οι 300 ειναι πουλημενα τομαρια? Δεν ειναι μετριοπαθεια αγαπητε το "αλλαξε ο Μανωλιος και εβαλε τα ρουχα του αλλιως"! Συνεχιση της κοροϊδιας ειναι! Αλλα σου ειπα και πιο πριν, η δικη σου ιδιοσυγκρασια θεωρει απαγορευτικη την εικονα ενος κυβερνητη με στολη! Προτιμας να φορα κουστουμακι και ας σε κλεβει και ας σε ξεφτιλιζει! Τελικα δεν εισαι τοσο ανοικτομυαλος οσο θα ηλπιζες!
Kαι πάλι τον χοντρό θα επέλεγα...Χαλάρωσε ρε λίγο είπαμε...
Μην ακούω μαλακίες γιατί θα θυμηθώ τον αντικομμουνιστή Παπανδρέου(παππού).
Και πολλά-πολλά άλλα...σε βάθος χρόνου...
Ναι,πλέον απεχθάνομαι το ίδιο ΠΑΣΟΚ κ ΝΔ!!!Πιασανε τοπο τα φροντιστηρια...
Εκτος τα επτανησα..50 δις;;;; Πολύ ωραία....βάζω μισά εγώ-μισά ο γκλ και την αγοράζουμε.....
Αφου λοιπον μιλαμε για την Ελλαδα συγκεκριμενα, πες μου ποια ειναι η λυση μεσω του ¨κοινοβουλευτισμου¨που μπορει να δοθει!Αν ανοικτο μυαλο θεωρεις να απορριψω τον κοινοβουλευτισμο, τοτε συμφωνουμε, ειμαι στενομυαλος.
Οι φεροντες στολη αγαπητε μου, εχουν άλλη αποστολη, οχι να κυβερνουν.
Κι εγω θα συμφωνησω οτι επι επταετιας υπηρξε ευημερια. Ειδικα η χουντα ελληνικου τυπου ηταν σαφως μικροτερης ακροτητας απο λ.χ. την ισπανικη.
Αυτο ομως δεν σημαινει οτι μονο επι ολοκληρωτισμου μπορει να υπαρξει ευημερια.
Συμμεριζομαι την αγωνια και την απογνωση σου, δεν εισαι μονος σου σε αυτο.
Διαφωνουμε απλως ως προς τα μεσα διεξοδου.
Kαι πάλι τον χοντρό θα επέλεγα...Χαλάρωσε ρε λίγο είπαμε...
Η χούντα από την άλλη θα εκτελεί κατευθείαν όπως γουστάρει...χωρίς να αφήνει έστω μία ψευδαίσθηση...το "συστημα" ειναι ετσι φιαγμενο ωσες να οριζει ΕΚΕΙΝΟ τις εναλλακτικες επιλογες σου και εσυ απλα να εχεις την ψευδαισθηση οτι το ελεγχεις! Αν σου πουν με ποιο τροπο θες να σε σκοτωσουμε, με τσεκουρι ή με πιστολι εσυ νομιζεις οτι εχεις επιλογη! Η αληθεια ειναι ομως οτι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ και ειναι ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΟΥ!
Ρε φανταστικέ φανάτικ υπάρχει κανείς μέσα στην βουλή χωρίς εβραικές ή τούρκικες ρίζες;;;Δηλαδη μας λες οτι προτιμας τον καρα-αμαν-αλη τουρκοεβραιο προδοτη!
Τοτε ποιος ο λογος να απαντησουμε.......
Η χούντα από την άλλη θα εκτελεί κατευθείαν όπως γουστάρει...χωρίς να αφήνει έστω μία ψευδαίσθηση...
Αφου λοιπον μιλαμε για την Ελλαδα συγκεκριμενα, πες μου ποια ειναι η λυση μεσω του ¨κοινοβουλευτισμου¨που μπορει να δοθει!
Να βγει η ΝΔ αντι για το ΠΑΣΟΚ?
Να γινει συγκυβερνηση με ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΝΤΟΡΑ-Κ/Φ-ΑΛΕΚΑ-ΤΣΙΠΡΑ?
ποια λυση υπαρχει οταν σε καθε εναλλακτικη εμπλεκονται τα ΙΔΙΑ προσωπα τα οποια φερουν την ΑΠΟΛΥΤΗ ευθυνη για την καταντια της χωρας?
στο ειπα και πριν αλλα δεν το καταλαβες!
το "συστημα" ειναι ετσι φιαγμενο ωσες να οριζει ΕΚΕΙΝΟ τις εναλλακτικες επιλογες σου και εσυ απλα να εχεις την ψευδαισθηση οτι το ελεγχεις! Αν σου πουν με ποιο τροπο θες να σε σκοτωσουμε, με τσεκουρι ή με πιστολι εσυ νομιζεις οτι εχεις επιλογη! Η αληθεια ειναι ομως οτι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ και ειναι ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΟΥ!
Αυτο που μου αρεσει, ειναι οτι ΟΛΟΙ συμφωνειτε οτι υπηρχε ευημερια επι επταετιας αλλα ταυτοχρονα την θεωρειτε μιασμα σε σχεση με την "δημοκρατικη" και "ελευθερη" μεταπολιτευση!Κι εγω θα συμφωνησω οτι επι επταετιας υπηρξε ευημερια. Ειδικα η χουντα ελληνικου τυπου ηταν σαφως μικροτερης ακροτητας απο λ.χ. την ισπανικη.
Δηλαδη μας λες οτι προτιμας τον καρα-αμαν-αλη τουρκοεβραιο προδοτη!
Τοτε ποιος ο λογος να απαντησουμε.......