fffanatic
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 12
- Πόντοι
- 16
Ρε φανταστικέ φανάτικ υπάρχει κανείς μέσα στην βουλή χωρίς εβραικές ή τούρκικες ρίζες;;;
Λογικα ναι,μασονος ομως.
Ρε φανταστικέ φανάτικ υπάρχει κανείς μέσα στην βουλή χωρίς εβραικές ή τούρκικες ρίζες;;;
Η φραση μου δεν τελειωνει ομως εκει.Αυτο που μου αρεσει, ειναι οτι ΟΛΟΙ συμφωνειτε οτι υπηρχε ευημερια επι επταετιας αλλα ταυτοχρονα την θεωρειτε μιασμα σε σχεση με την "δημοκρατικη" και "ελευθερη" μεταπολιτευση!
Τοσα χρονια προπαγανδας και πλυσης εγκεφαλου δεν εχουν παει χαμενα! Εχετε φτασει στο σημειο να λετε ναι αυτο ειναι καλυτερο αλλα δεν το θελω! και δεν το κανετε ενσυνειδητα! το κανετε ενστικτωδως! Επειδη ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ!
Η μονη "εξωκοινοβουλευτικη" κυβερνηση που θα δεχομουν, θα ηταν μια κυβερνηση τεχνοκρατων μη πολιτικων, με ψηφο εμπιστοσυνης απο το συνολο της βουλης, κι αυτο για μικρο χρονικο διαστημα (2-3 ετών) γιατι ουσιαστικα αποτελεί καταστρατηγηση της λαϊκής βούλησης όπως εκφραζεται με τις εκλογες.
Κάτι σαν την κυβερνηση Ζολωτα δηλαδη, αλλά με ουσιαστικη διακυβερνηση.
λοβερδος...Λογικα ναι,μασονος ομως.
το ίδιο ακριβώς θεωρώ κι εγώ πως θα ήταν το ιδανικότερο, το θέμα όμως είναι πότε και με ποιόν τρόπο θα δεχθούν να πάρουν τον πούλο οι λεβέντες μας
Παρλαπιπούλη μόνος σου απαντάς...Αυτο που μου αρεσει, ειναι οτι ΟΛΟΙ συμφωνειτε οτι υπηρχε ευημερια επι επταετιας αλλα ταυτοχρονα την θεωρειτε μιασμα σε σχεση με την "δημοκρατικη" και "ελευθερη" μεταπολιτευση!
Τοσα χρονια προπαγανδας και πλυσης εγκεφαλου δεν εχουν παει χαμενα! Εχετε φτασει στο σημειο να λετε ναι αυτο ειναι καλυτερο αλλα δεν το θελω! και δεν το κανετε ενσυνειδητα! το κανετε ενστικτωδως! Επειδη ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ!
Δηλαδή για να μπεις στην ελληνική βουλή πρέπει να σαι:εβραίος,τουρκόσπορος ή μασόνος εεε;;;Λογικα ναι,μασονος ομως.
Αυτο που δεν λες να καταλαβεις, ειναι πως στην "ελευθερη κοινοβουλευτικη δημοκρατια" σου, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ εαν αυτο δεν ελεγχεται ΑΠΟΛΥΤΑ απο τους κομματικους μηχανισμους και δη τους ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ των κομματων!Η μονη "εξωκοινοβουλευτικη" κυβερνηση που θα δεχομουν, θα ηταν μια κυβερνηση τεχνοκρατων μη πολιτικων, με ψηφο εμπιστοσυνης απο το συνολο της βουλης, κι αυτο για μικρο χρονικο διαστημα (2-3 ετών) γιατι ουσιαστικα αποτελεί καταστρατηγηση της λαϊκής βούλησης όπως εκφραζεται με τις εκλογες.
Κάτι σαν την κυβερνηση Ζολωτα δηλαδη, αλλά με ουσιαστικη διακυβερνηση.
Δηλαδή για να μπεις στην ελληνική βουλή πρέπει να σαι:εβραίος,τουρκόσπορος ή μασόνος εεε;;;
Εκτος τα επτανησα..
λοβερδος...
Ενώ στην χούντα μπορείς εεεε;;;;ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ εαν αυτο δεν ελεγχεται ΑΠΟΛΥΤΑ
Συνεχισε να ονειρευεσαι λοιπον....
Αυτο που δεν λες να καταλαβεις, ειναι πως στην "ελευθερη κοινοβουλευτικη δημοκρατια" σου, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ εαν αυτο δεν ελεγχεται ΑΠΟΛΥΤΑ απο τους κομματικους μηχανισμους και δη τους ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ των κομματων!
Δεν ξέρω,ρώτα κανέναν ΄΄ειδικό αυνάνα'' του site!!!Η Παπαρηγα και ο Τσιπρας ειναι εβραιοι?
Εκτος τα επτανησα..
Παρλαπιπούλη μόνος σου απαντάς...
Αν ήτανε δημοκρατική κ ελεύθερη η χούντα θα ήταν όντως καλή επιλογή ίσως.
Αλλά κάτι τέτοιο αποκλείεται λόγω φύσης της μορφής εξουσίας.
Συνεπώς ναι είναι μίασμα...
Εσυ εχεις την ψευδαισθηση οτι στον κοινοβουλευτισμο ελεγχεις την εξουσια, οχι εγω!Ενώ στην χούντα μπορείς εεεε;;;;
Καλα εσνα οτι και να σου πουν κολλας και ενα εβραιος διπλα να το φερεις στα μετρα σου.... Εσυ εβραιος εισαι η τουρκος?Αλλο ενα ωραιο Ελληνικοτατο ονομα σαν αυτα που εχουν ολοι μεσα στη βουλη.
Ιταλοεβραιος λομπαρντι......