Νέα

Ελλάδα, πωλείται για 50 δις.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stam_90
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 349
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Αυτο που μου αρεσει, ειναι οτι ΟΛΟΙ συμφωνειτε οτι υπηρχε ευημερια επι επταετιας αλλα ταυτοχρονα την θεωρειτε μιασμα σε σχεση με την "δημοκρατικη" και "ελευθερη" μεταπολιτευση!

Τοσα χρονια προπαγανδας και πλυσης εγκεφαλου δεν εχουν παει χαμενα! Εχετε φτασει στο σημειο να λετε ναι αυτο ειναι καλυτερο αλλα δεν το θελω! και δεν το κανετε ενσυνειδητα! το κανετε ενστικτωδως! Επειδη ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ!
Η φραση μου δεν τελειωνει ομως εκει.
Συνεχιζω και λεω οτι "δεν ειναι απαραιτητο να υπαρχει ευημερια μονο εντος του ολοκληρωτισμου".
Δεν γινεται να συμφωνησουμε οτι διαφωνουμε?
Οπως ειναι προφανες, ούτε εγω μπορω να σε πεισω, ούτε εσυ εμενα.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Η μονη "εξωκοινοβουλευτικη" κυβερνηση που θα δεχομουν, θα ηταν μια κυβερνηση τεχνοκρατων μη πολιτικων, με ψηφο εμπιστοσυνης απο το συνολο της βουλης, κι αυτο για μικρο χρονικο διαστημα (2-3 ετών) γιατι ουσιαστικα αποτελεί καταστρατηγηση της λαϊκής βούλησης όπως εκφραζεται με τις εκλογες.
Κάτι σαν την κυβερνηση Ζολωτα δηλαδη, αλλά με ουσιαστικη διακυβερνηση.

το ίδιο ακριβώς θεωρώ κι εγώ πως θα ήταν το ιδανικότερο, το θέμα όμως είναι πότε και με ποιόν τρόπο θα δεχθούν να πάρουν τον πούλο οι λεβέντες μας :huh:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
το ίδιο ακριβώς θεωρώ κι εγώ πως θα ήταν το ιδανικότερο, το θέμα όμως είναι πότε και με ποιόν τρόπο θα δεχθούν να πάρουν τον πούλο οι λεβέντες μας :huh:

Δεν θα ηταν απιθανο, αν υποθεσουμε οτι δεν υπαρξει αυτοδυναμια.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Αυτο που μου αρεσει, ειναι οτι ΟΛΟΙ συμφωνειτε οτι υπηρχε ευημερια επι επταετιας αλλα ταυτοχρονα την θεωρειτε μιασμα σε σχεση με την "δημοκρατικη" και "ελευθερη" μεταπολιτευση!

Τοσα χρονια προπαγανδας και πλυσης εγκεφαλου δεν εχουν παει χαμενα! Εχετε φτασει στο σημειο να λετε ναι αυτο ειναι καλυτερο αλλα δεν το θελω! και δεν το κανετε ενσυνειδητα! το κανετε ενστικτωδως! Επειδη ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ!
Παρλαπιπούλη μόνος σου απαντάς...

Αν ήτανε δημοκρατική κ ελεύθερη η χούντα θα ήταν όντως καλή επιλογή ίσως.

Αλλά κάτι τέτοιο αποκλείεται λόγω φύσης της μορφής εξουσίας.

Συνεπώς ναι είναι μίασμα...

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Μου αρεσει που μιλατε για πολιτευματα ενω ηδη εχετε δεχθει την πραξικοπιματικη εβραικη κατοχικη τροικα!

Επισκέπτης
Η μονη "εξωκοινοβουλευτικη" κυβερνηση που θα δεχομουν, θα ηταν μια κυβερνηση τεχνοκρατων μη πολιτικων, με ψηφο εμπιστοσυνης απο το συνολο της βουλης, κι αυτο για μικρο χρονικο διαστημα (2-3 ετών) γιατι ουσιαστικα αποτελεί καταστρατηγηση της λαϊκής βούλησης όπως εκφραζεται με τις εκλογες.
Κάτι σαν την κυβερνηση Ζολωτα δηλαδη, αλλά με ουσιαστικη διακυβερνηση.
Αυτο που δεν λες να καταλαβεις, ειναι πως στην "ελευθερη κοινοβουλευτικη δημοκρατια" σου, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ εαν αυτο δεν ελεγχεται ΑΠΟΛΥΤΑ απο τους κομματικους μηχανισμους και δη τους ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ των κομματων!

Συνεχισε να ονειρευεσαι λοιπον....

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ εαν αυτο δεν ελεγχεται ΑΠΟΛΥΤΑ

Ενώ στην χούντα μπορείς εεεε;;;;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Αυτο που δεν λες να καταλαβεις, ειναι πως στην "ελευθερη κοινοβουλευτικη δημοκρατια" σου, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ εαν αυτο δεν ελεγχεται ΑΠΟΛΥΤΑ απο τους κομματικους μηχανισμους και δη τους ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ των κομματων!

Όπως ονειρευεσαι εσυ, ετσι ονειρευομαι κι εγω.
Τα ονειρα του καθενος, τα προσδιοριζει ο ιδιος.

Επισκέπτης
Παρλαπιπούλη μόνος σου απαντάς...

Αν ήτανε δημοκρατική κ ελεύθερη η χούντα θα ήταν όντως καλή επιλογή ίσως.

Αλλά κάτι τέτοιο αποκλείεται λόγω φύσης της μορφής εξουσίας.

Συνεπώς ναι είναι μίασμα...
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
το σεναριο τον εκλογον βγενει απο το οτι ο παπακοσταντινου μετο που ειδε οτι τα νεα μετρα ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ!!!!! ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΛΕΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΗΚΟΥς ΑΡΧΙΓΟΥΣ για διαλογο και συνενεση με ολα τα κοματα ο σαμαρας και ο καρατσαφερης ειπαν οχι μεχρι στιγμις!!! μεσα στο ιδιο το πασοκ δεν πιστευουν ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟΥς ΤΡΩΙΚΑΝΟΥς!!!!! ΕΝΑ ΕΝΑ ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙς :idiot: :idiot: :idiot:!!!!  δεν πιστευω πλεων οτι υπαρχει ελληνας που πιστευη οτι ο κυβερνητικος εκπρωσοπος λεει αληθεια?????????? ΕΕΕΕ

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Αλλο ενα ωραιο Ελληνικοτατο ονομα σαν αυτα που εχουν ολοι μεσα στη βουλη.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ιταλοεβραιος λομπαρντι......
Καλα εσνα οτι και να σου πουν κολλας και ενα εβραιος διπλα να το φερεις στα μετρα σου.... :2funny: :2funny:Εσυ εβραιος εισαι η τουρκος?

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom