Erotiaris26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 171
- Πόντοι
- 376
Εγώ πίνω το καφεδάκι μου και ρίχνω τους κρεμπιέδες μου! Άντε πιες το γαλατάκι σου παιδί μουπιες κανα καφε ρε ερωτιαρη που θα μας πεις και για νορμάλ ατομα
Εγώ πίνω το καφεδάκι μου και ρίχνω τους κρεμπιέδες μου! Άντε πιες το γαλατάκι σου παιδί μουπιες κανα καφε ρε ερωτιαρη που θα μας πεις και για νορμάλ ατομα
Χέστηκα για τους νόμους αυτού του κωλοκράτους! Και φυσικά τρόμαξα με τις ποινές που θα μου επιβάλλουνερωτιαρη αγορι μου, υπάρχουν νομοι, δε μπορεί να κανει ο καθενας οτι θελει.
Λιποταξία
Στρατιωτικό έγκλημα που συνίσταται σε αποφυγή της στρατιωτικής υποχρέωσης.
α) Λιποταξία στο εσωτερικό διαπράττει οπλίτης που απουσιάζει χωρίς άδεια από την υπηρεσία του για 6 ημέρες και, αν δεν έχει συμπληρώσει υπηρεσία 3 μηνών, για 5 ημέρες. Η ποινή που επιβάλλεται σε καιρό ειρήνης είναι φυλάκιση τουλάχιστον 6 μηνών, [size=20pt]σε καιρό πολέμου, ένοπλης στάσης, κατάστασης πολιορκίας ή γενικά επιστράτευσης, καθαίρεση και θάνατος[/size]. Σε ιδιαίτερα ελαφρές περιπτώσεις ισόβια ή πρόσκαιρη κάθειρξη ή φυλάκιση τουλάχιστον για δύο χρόνια.
Τα παντα τα παντα μεχρι και το υπεδαφος μεχρι τη βουλη ειναι κατασχεμενα και η εθνικη κυριαρχια εχει παραδωθει με τα μνημονια αρα..Τι εννοεις Ελλαδα ρε τυπε?
Τους Δημοσιους Οργανισμους και τις ΔΕΚΟ?
Αυτα ειναι τσιφλικια Δημοσιων Υπαλληλων, επρεπε
να ειχαν πουληθει εδω και χρονια
Αυτο λεμε να σκοτωθεις εσυ για να περνανε καλα αυτοι.....αυτα τα εξαρχιωτικα πλουσιο-καβατζωμενα τι θα κανουν???τι θα σκεφτουν αραγε...?επρεπε να ταν σε καμια ισλαμικη χωρα κ να το παιζαν αναρχες,θα πεφτε το γαμησι της αρκουδας.πιστευω ολα τα ακρα,οπως κ η ακροδεξιοι,ειναι διαταραγμενοι κ επιτηδειοι.πανε στα εξαρχεια μηπως κ γαμησουν καμια απλυτη,γιατι δεν βρισκουν γκομενα ουτε με σφαιρες.μιλουσα με παλιους αναρχικους κ μου ειπαν αυτα που γραφω,οτι εχει γεμισει με πλουσιο μαλακισμενα που το παιζουν κ σε λιγα χρονια εξαφανιζονται,πιανουν καλη δουλεια κ γεια σας..αλλα επειδη ολα εδω πληρωνονται τα εξαρχια τα εχει καταλαβει η αλβανικη μαφια κ κανουν κουμαντο κανονικα,τους εχουν κ στην φαπα
Ετσι μαλιστα,συμφωνουμε.Αμα αποδεχτείς και τις συνεπειες της πραξης σου αλλαζει το πραγμα.Εννοω όταν συλληφθείς αφου η αστυνομια θα σε αναζητησει οπωσδήποτε,αποδεχεσαι ότι μπορει να βρεθεις στη φυλακη.Καταλαβα σωστα;Χέστηκα για τους νόμους αυτού του κωλοκράτους! Και φυσικά τρόμαξα με τις ποινές που θα μου επιβάλλουν
πόσους τετοιους κουβαλησε στη χωρα σου ο αριστερός,τι να πεις..τυπε μη μπερδευτεις στο πόλεμο και αντι για τουρκους σκοτωσεις κανα αλληλέγγυο,δε θα το θελες σιγουρα αυτόΟι μουσουλμανοι δεν χρειαζονται πολλα πολλα
Ειναι ιερο τους καθηκον να επιβαλλουν σαρια σε ολο
τον πλανητη
Οι απιστοι πρεπει να πεθανουν
Και οι απιστες ειναι πουτανες που πρεπει να βιαστουν
Θα ειναι η τελεια ευκαιρια για ξεσκαρταρισμαπόσους τετοιους κουβαλησε στη χωρα σου ο αριστερός,τι να πεις..τυπε μη μπερδευτεις στο πόλεμο και αντι για τουρκους σκοτωσεις κανα αλληλέγγυο,δε θα το θελες σιγουρα αυτό
Εγώ πίνω το καφεδάκι μου και ρίχνω τους κρεμπιέδες μου!
Πράγματι.Τον πολεμο τον ζειτε ηδη και γι'αυτο δεν το καταλαβαινετε......
Ζειτε τον πιο εξελιγμενο πολεμο.....
Τα μπαμ μπαμ και τα εφε ειναι για την πασχαλια....
Ας βγει το χαρτακι λιποτάκτης και ασε τους να νομιζουν ότι θα πηγαινουν για καφε ανετοι κι ωραιοι.Θα φανε καλα.Φυσικά θα πολεμούσα.Όσοι λέτε όχι,ανυπομονώ-αν,ο μη γένοιτο,έρθει η ώρα του πολέμου-να σας δικάσουμε στα στρατοδικεία...
Ναι φιλε μου το πιστευουν...αλλα αν ειναι να φυγουν να φυγουν απο τωρα...γιατι μετα δεν θα ξερουν απο που να φυγουνΟλοι εσεις που λετε "οχι" πραγματικα το πιστευετε? Πραγματικα θα φυγετε για "εξω"? Η Ιστορια δεν θα σας περιμενει. Και οταν θα γραφεται η ιστορια ΕΓΩ θα ειμαι εκει! Μονο και μονο για να μπορω την επομενη μερα να κοιταω τα παιδια μου στα ματια.
Φυσικά και θα δεχτώ τις συνέπειες των πράξεων μου και αν θέλουν ας με εκτελέσουν κιόλας. Τα πιστεύω μου είναι πιο σημαντικά από τους κωλονόμους τους κράτους και αφού δεν τους νοιάζει να καθαρίσουν έναν νέο άνθρωπο, ας μείνουν με τους παππούδες που έτσι κι αλλιώς σε λίγο μόνο αυτοί θα μείνουν εδώΕτσι μαλιστα,συμφωνουμε.Αμα αποδεχτείς και τις συνεπειες της πραξης σου αλλαζει το πραγμα.Εννοω όταν συλληφθείς αφου η αστυνομια θα σε αναζητησει οπωσδήποτε,αποδεχεσαι ότι μπορει να βρεθεις στη φυλακη.Καταλαβα σωστα;