Νέα

Ελλάδα και πόλεμος...θα πολεμούσατε για τη μαμά πατρίδα;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
Ολοι οι ραμπο εδω μεσα ειναι μαζεμενοι. :S :S :S
Οταν θα παραταχθειτε στην 1η γραμμη να ειστε νηστικοι ή να εχετε κανει κλύσμα γιατι στην 1η σφαιρα που θα περασει ξυστά απο το αυτι σας, στην 1η οβίδα που θα σκασει λιγα μετρα πιο μακρια ή στις κραυγες του διπλανου για βοηθεια που εχει χασει το χερι του και σφαραζει απο τους πονους θα σας φυγουνε τα κακακια.
Ρε τυπε τη μαλακια ειπες τωρα καταλαβες ειπε κανεις οτι δε θα χεστουμε πανω μας θα μιλησω για τον εαυτο μου φυσικα και θα χεστο πανω μου γιατι φυσικα και δε θελω να πεθανω και πιθανοτατα απο την πρωτη κιολας μαχη θα σκοτωθω αλλα και παλι εκει θα ειμαι στην πρωτη γραμμη η ζωη ειναι δευτερουουσα σε σχεση με τη πατριδα αυτη ειναι πανω απο ολα

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
δεν καταλαβαίνω το νόημα της ύπαρξης του νήματος.. προφανώς είναι ρητορική η ερώτηση!! ποιος δεν θα πολεμούσε για να υπερασπιστεί το σπίτι του , τον τόπο του, την οικογένεια του? εκτός απο τους φραγκάτους, πολιτικούς , μεγαλοεπιχειρηματίες και εφοπλιστές που για σπίτι τους έχουν την Ελβετία!!!
Πιστεψε με πολλοι

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Επειδή έθιξες το θέμα των Ποντίων σε πληροφορώ ότι είμαι Πόντιος και η μεγάλη Ελλάδα σου μια ζωή με αποκαλούσε Ρωσσοπόντιο επειδή γεννήθηκα και ήρθα από την Ρωσία. Αφού είμαι Ρωσσοπόντιος γιατί θέλετε τόσο πολύ να υπερασπιστώ την χώρα σας?
Τι λες ρε τυπε? Τι γράφει η ταυτότητα σου ? Υπηκοότητα - ιθαγένεια: ρωσοπόντιος πολίτης  η έλληνας πολίτης? Αυτά δεν τα λέει η Eλλάδα αλλά μερικοί  κομπλεξομαλάκες. Και στο κάτω κάτω τι νομίζεις ότι είναι η Ελλάδα ; Είναι εσύ η οικογένεια σου οι φίλοι σου η γειτονιά σου το μέλλον τον παιδιών σου οι ιδέες σου ο τρόπος ζωής σου και τα χιλιάδες αλλά πράγματα που μας περιστοιχίζουν. Oλα αυτά τα πολλαπλασιάζεις επί έντεκα εκατομμύρια και σου βγαίνει το αποτέλεσμα Ελλάδα. Αν για όλα αυτά δεν αξίζει να πολεμήσεις βρες μου εσύ έναν λόγω για τον όποιον αξίζει να πολεμήσεις;    

manaconda13

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Νοε 2010
Κριτικές
24
Like
2.402
Πόντοι
2.420
O Τιτλος τα λεει ολα...Γνωμες...
Η δικη μου σιγουρα οχι..Δεν θα πεθανω για κανεναν  Βενιζελο,Σαμαρα,Μιχαλολιακο,Τσιπρα,Καμμενο κτλ.. :rockon: :rockon: :rockon:
Δε θα πεθάνεις για το Βελιζέλο κ τον Τσίπρα ρε γίδι...για τους παππούδες σου θα πεθάνεις,τη μάνα σου κ τα παιδιά σου.

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
Επειδή έθιξες το θέμα των Ποντίων σε πληροφορώ ότι είμαι Πόντιος και η μεγάλη Ελλάδα σου μια ζωή με αποκαλούσε Ρωσσοπόντιο επειδή γεννήθηκα και ήρθα από την Ρωσία. Αφού είμαι Ρωσσοπόντιος γιατί θέλετε τόσο πολύ να υπερασπιστώ την χώρα σας?
Τυπε ειμαι τεμετεροπουλος και η μερια του πατερα μου απο βατουμι ηρθε Ελληνες που πηγαν εκει με τους διωγμους εγω Γεννηθηκα Ελλαδα αλλα ο Ποντος παραμενει σπιτι μου εχασα ενα δε θα χασω και δευτερο οποτε σαν ταχα ξεριζομενος που υποτιθετε οτι εισαι τετοιες πιπες δεν επρεπε να βγαινουν απο το στομα σου

manaconda13

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Νοε 2010
Κριτικές
24
Like
2.402
Πόντοι
2.420
Τυπε ειμαι τεμετεροπουλος και η μερια του πατερα μου απο βατουμι ηρθε Ελληνες που πηγαν εκει με τους διωγμους εγω Γεννηθηκα Ελλαδα αλλα ο Ποντος παραμενει σπιτι μου εχασα ενα δε θα χασω και δευτερο οποτε σαν ταχα ξεριζομενος που υποτιθετε οτι εισαι τετοιες πιπες δεν επρεπε να βγαινουν απο το στομα σου
Α γεια σου!! :hi: :thumbsup:

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
οποτε σαν ταχα ξεριζομενος που υποτιθετε οτι εισαι
τι εννοεις τύπε,δεν τον πιστευεις?
λες να ειναι αλλος ενας αριστερος μαλακοκλώνος απ αυτους που κακως θέλει να καθαρισει ο άλλος τύπος ευκαιρίας δοθεισης? μην εισαι απιστος θωμας

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
τι εννοεις τύπε,δεν τον πιστευεις?
λες να ειναι αλλος ενας αριστερος μαλακοκλώνος απ αυτους που κακως θέλει να καθαρισει ο άλλος τύπος ευκαιρίας δοθεισης? μην εισαι απιστος θωμας
Δε ξερω τη σκατα ειναι αλλα ενας τεμετεροπουλος τετοιες πιπες δε λεει

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
Και οσο πολεμανε τα κοροιδα οι 300 εβραιοι της βουλης θα καλοπερνανε γιδια......

Με ταξιδακια κλπ οπως τωρα.....

BigJumper

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
838
Πόντοι
2.972
Η μαμα πατριδα να μας δωσει πρωτα λιγα απο αυτα που φαγαμε ολοι μαζι και μετα θα την Υπερασπιστουμε! :hi:
Μην μπερδεύετε την πατρίδα με τα ρουσφέτια παιδιά εξάλλου καθήστε να έρθει εκείνη η ριμάδα η ώρα και βλέπουμε...

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Και οσο πολεμανε τα κοροιδα οι 300 εβραιοι της βουλης θα καλοπερνανε γιδια......

Δηλαδή όταν θα καίγεται το σπίτι σου και θα σφάζονται οι δικοί σου εσύ θα σκέφτεσαι τους εβραίους τους μασωνες και όλες τις παραπάνω μαλακίες που γράφεται μερικοί?????  :headbang:
Πιο τίμιο είναι να πεις μαγκες εγώ είμαι κλασομπανιέρας - χέστης και δεν θέλω να χάσω για κανένα λόγο την ανάξια ζωούλα μου.  

MAD MAX(1)

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2005
Κριτικές
9
Like
367
Πόντοι
26
Βαζω στοιχημα οτι αν γινει ΟΛΟΙ εσεις που λετε δε παω,κ για ποιοννα παω κλπ κλπ,ΟΤΙ θα φορεσετε επιτελους τα αρχιδια σας κ ΘΑ ΠΑΤΕ Κ ΘΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΚΙΟΛΑΣ!!
ΤΙ ΜΛΚΙΕΣ ΛΕΤΕ ΡΕ????ΠΟΙΟΝ ΤΣΙΠΡΟΚΑΡΑΜΑΝΛΟΜΑΛΑΚΑ Κ 300 ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΕ>Στον πολεμο πας ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΧΩΜΑ Κ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!

pinboy

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Like
17
Πόντοι
1
Αυτη η δικαιολογια κι οι αλλες που εγραψες πιο πανω ειναι οι ιδιες μαλακισμενες δικαιολογιες που λενε πολλοι (δεν εισαι μονος) για να καλυψουν την ανυπαρξια τους.Ποιο πολιτικοι ρε μεγαλε? Οι τουρκοι θα μας την πεσουν επειδη δε γουσταρουν τον καμμενο η επειδη θελουν να ξαναφτιαξουν την αυτοκρατορια τους? Πες οτι απλα δεν θες να πολεμησεις και τελος.Ειδαλλως σου βρισκω εγω 1000 λογους να μεινεις εδω και να πολεμησεις.Να υπερασπιστεις τους φιλους σου την οικογενεια σου,τα μερη που συχναζες νεος και χαβαλεδιαζες με τους φιλους σου,γωνιες της πολης που μενεις που για καποιους δεν σημαινουν τιποτα αλλα για σενα σημαινουν πολλα.Γιατι σ αυτες τις γωνιες καποτε εκλαψες για μια γκομενα η ερωτευτηκες.Γιατι εκμηστηρευτηκες πραγματα στον καλυτερο σου φιλο με μια μπυριτσα στο χερι κι εβγαλες τα σωψυχα σου.Και θ αφησεις αυτες τις γωνιες και τις αναμνησεις να στις βεβηλωσουν ΑΥΤΟΙ?

ναι ρε τυπε αυτα ερχονται στο μυαλο σου αν το σκεφτεις λιγο πιο σωστα  :hi:

bieber

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2014
Κριτικές
4
Like
44
Πόντοι
1
ρε μαγκες τι ερωτηση ειναι αυτη????λες κ υπαρχει επιλογη.δεν υπαρχει.εαν δεν παει καποιος ειναι λιποταξια σε καιρο πολεμου κ η ποινη ειναι ισοβια.εκτος κατι μουνοπανα φραγκατοι αναρχικοι που εχουν παρει με βισμα ι5,οι υπολοιποι πρεπει να πανε αμεσως!!να παρουν το χαρτι κ να φυγουν.εαν δεν το κανουν φαγαν τη ζωη τους στη φυλακη...εκτος κ αν ξερει κανενα αλλο τροπο..???α για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις στ'αρχιδια μου η χρυση αυγη επισης..

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606

Τι υποννοεις δηλαδη τυπε?ι
Οτι στην 1η γραμμη δεν θα ειναι γιοι υπουργων και βουλευτων?
Δεν το πιστευω , αποκλειεται.  :S :S :S

MAD MAX(1)

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2005
Κριτικές
9
Like
367
Πόντοι
26
λοιπον ειμουνα παιδακι το 74 με την επιστρατευση...διακοπες στο χωριο..με το που τομαθε η μανα ετρεξε να βγαλει εισητηρια για Αθηνα...αρχιδια δεν υπηρχε ουτε τραινο ουτε λεωφωρειο.ανεβαινε αθηνα ενας θειος της με χωματουργικο φορτηγο..μας πηρε λοιπον κ ξεκινησαμε..καμμια 50αρια χιλιομετρα μετα Η ΚΑΡΟΤΣΑ ειχε γεμισει!!!αντρες που πηγαιναν για επιστρατευση..κ το ωτοστοπ ηταν απιστευτο!!!το ΚΕΡΑΣΑΚΙ στην τουρτα ηλθε οταν διασταυρωθηκαμε με το τραινο...ΕΚΤΟς ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΓΟΝΙΑ ΕΠΙΒΑΤΩΝ που εσερνε η ALCO(η τουρμποντηζελ με τον γαματο ηχο)ειχαν προστεθει κκαμμια 30αρια εμπορικα βαγονια..τα οποια ηταν ΤΙΓΚΑ ΜΕΣΑ Κ ΣΤΙΣ ΟΡΟΦΕΣ!!!Κ ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΤΡΑΓΟΥΔΑΓΑΝΕ!!!!!!Κ αυτα ειναι αληθεια μεσα απο τα παιδικα μου ματια!!!Γυρνωντας στο σπιτι ο πατερας που ειχε ζησει κατοχη ειχε αγορασει ολο το μπακαλη!!!!τελικα δεν χρειαστηκαν τα τροφιμα ευτυχως......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom