Νέα

Ελλάδα και πόλεμος...θα πολεμούσατε για τη μαμά πατρίδα;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

karamba

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2009
Like
12
Πόντοι
6
Ναι φιλε μου το πιστευουν...αλλα αν ειναι να φυγουν να φυγουν απο τωρα...γιατι μετα δεν θα ξερουν απο που να φυγουν
Τοτε ας φυγουν. Αλλα τοτε γινονται οι ιδιοι με αυτους που βριζουν...

Γαμιαδών33

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2016
Like
20
Πόντοι
6
Οταν θα παραταχθειτε στην 1η γραμμη να ειστε νηστικοι ή να εχετε κανει κλύσμα γιατι στην 1η σφαιρα που θα περασει ξυστά απο το αυτι σας, στην 1η οβίδα που θα σκασει λιγα μετρα πιο μακρια ή στις κραυγες του διπλανου για βοηθεια που εχει χασει το χερι του και σφαραζει απο τους πονους θα σας φυγουνε τα κακακια.
..τέρμα ηδονικό...και να παίζεις και με κανα χέρι δηλωτή..

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
Ολοι εσεις που λετε "οχι" πραγματικα το πιστευετε? Πραγματικα θα φυγετε για "εξω"? Η Ιστορια δεν θα σας περιμενει. Και οταν θα γραφεται η ιστορια ΕΓΩ θα ειμαι εκει! Μονο και μονο για να μπορω την επομενη μερα να κοιταω τα παιδια μου στα ματια.

και αυτοί που ψήφιζαν ότι ψήφιζαν όλα αυτά χρόνια και φέραν την χώρα εδώ που την φέραν λάδι ?
αυτοί που παίρναν δανικά και αγύριστα από τράπεζες λάδι ?
οι ανίκανοι πολιτικοί λάδι ?
αυτοί που κάναν τόσο κόσμο να απαξιώνει την ίδια του την χώρα λάδι ?

δυστυχώς γίναν πολλά λάθη και αδικίες για να υπάρχουν πλέον πατριωτισμοί και ομοψυχίες...
είναι σαν να πιάνεις την γυναίκα σου στο κρεβάτι με άλλον και μετά αν της συμβεί κάτι η ίδια γυναίκα να απαιτεί την βοήθεια σου

είναι θέμα δικαιοσύνης πλέον... πρώτα με κάποιο τρόπο η πολιτία και οι πολίτες επανωρθώνουν για τα λάθη τους και μετά έχουν απαιτήσεις και δικαιόματα από τους άλλους

The Kraang

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2016
Κριτικές
11
Like
392
Πόντοι
306
και αυτοί που ψήφιζαν ότι ψήφιζαν όλα αυτά χρόνια και φέραν την χώρα εδώ που την φέραν λάδι ?

δυστυχώς γίναν πολλά λάθη και αδικίες για να υπάρχουν πλέον πατριωτισμοί και ομοψυχίες...
είναι σαν να πιάνεις την γυναίκα σου στο κρεβάτι με άλλον και μετά αν της συμβεί κάτι η ίδια γυναίκα να απαιτεί την βοήθεια σου

είναι θέμα δικαιοσύνης πλέον... πρώτα με κάποιο τρόπο η πολιτία και οι πολίτες επανωρθώνουν για τα λάθη τους και μετά έχουν απαιτήσεις και δικαιόματα από τους άλλους
Όχι.Άλλο η πατρίδα και ό,τι αυτή πρεσβεύει,άλλο τα λαμόγια που την κυβερνούν και οι μαλάκες που τους ψηφίζουν.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Ολοι οι ραμπο εδω μεσα ειναι μαζεμενοι. :S :S :S
Οταν θα παραταχθειτε στην 1η γραμμη να ειστε νηστικοι ή να εχετε κανει κλύσμα γιατι στην 1η σφαιρα που θα περασει ξυστά απο το αυτι σας, στην 1η οβίδα που θα σκασει λιγα μετρα πιο μακρια ή στις κραυγες του διπλανου για βοηθεια που εχει χασει το χερι του και σφαραζει απο τους πονους θα σας φυγουνε τα κακακια.
Παλι καλα που μας ειπες εσυ τι σημαινει στρατος και τι πολεμος γιατι δε ξεραμε.Τα χεις μπερδεψει στο μυαλο σου.Δε πηγαίνεις εθελοντης στο Αφγανισταν με κατι χιλιαρικα μισθο.Ποιος θελει,μαζευονται 10 και πανε γιατι τους αρεσει και για να τα κονομησουν.Σου ερχεται το χαρτακι,φορτωνει μπουλουκι το τρενο η το πλοιο κι εφυγες.Ελληνοιταλικος πολεμος 40 ένα πραγμα.Εκτος και θεωρεις ότι η Ελλαδα πηγαινε γυρεύοντας και τοτε και διεξαγει ιμπεριαλιστικούς πολεμους και πηγαινει γυρεύοντας και σημερα.Απο σας όλα να τα περιμενει κανεις.Αλλα ξεχασα,βγηκε νεο φρουτο τωρα,ο Καμμενος φταιει και οι παραλλαγες του,οχι οι προκλητικοι γειτονες που μας περιβαλλουν.

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16

Εδω νομιζουν οτι εχουν και δημοκρατια!

Ρε δεν πανε να γαμηθουνε ολοι.....

Με τις ψευτοιδεολογιες + κομματα + ΜΜΕ + θρησκειες εχουν καψει το εγκεφαλο των μαζων....
Γι'αυτο εχει χαλασει ετσι ο κοσμος και ο Ελληνας.....

Και οσοι ειναι πιο εξελιγμενοι σιγα μην κατσουν να ασχοληθουν με τα ζομπι πλεον....

Καλα δεν ειναι θεμα ψηφου αφου ολοι δικοι τους ειναι και οι εκλογες ειναι στημενες 100%  δηλαδη απατη......
Δικτατορια ειχες παντα και παντα υπο κατοχη ησουν.....

il_capitano

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
Αφου φτασαμε να συζηταμε αν θα γινουμε εμεις οι Ελληνες..λιποτακτες και δειλοί..αλλα τι ψαχνεις.αφου οι μισοι βαλαν μεσον να μην υπηρετησουν.εγω πολεμο δεν θελω.αλλα στρατο πηγα εθελοντικα συνορα.Για μενα δεν υπαρχει ερωτηση.

Εγγρ.
15 Δεκ 2015
Κριτικές
6
Like
280
Πόντοι
1
Ολοι οι ραμπο εδω μεσα ειναι μαζεμενοι. :S :S :S
εσενα να σε δω οταν θα ξεμυτισεις απο την κρυψωνα σου σαν κοριτσοπουλο...αλλα θα σε βαλουμε σε γυναικεια φυλακη γιατι στις αντρικες θα περασεις καλα

dxounia

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Οκτ 2007
Κριτικές
38
Like
2.623
Πόντοι
8.345
δεν καταλαβαίνω το νόημα της ύπαρξης του νήματος.. προφανώς είναι ρητορική η ερώτηση!! ποιος δεν θα πολεμούσε για να υπερασπιστεί το σπίτι του , τον τόπο του, την οικογένεια του? εκτός απο τους φραγκάτους, πολιτικούς , μεγαλοεπιχειρηματίες και εφοπλιστές που για σπίτι τους έχουν την Ελβετία!!!

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Φυσικά και θα δεχτώ τις συνέπειες των πράξεων μου και αν θέλουν ας με εκτελέσουν κιόλας. Τα πιστεύω μου είναι πιο σημαντικά από τους κωλονόμους τους κράτους και αφού δεν τους νοιάζει να καθαρίσουν έναν νέο άνθρωπο, ας μείνουν με τους παππούδες που έτσι κι αλλιώς σε λίγο μόνο αυτοί θα μείνουν εδώ  :hi:
Τα πιστευω σου,ιεχωβας δηλαδή;Και για αυτους υπαρχει λυση,βοηθητικοι η κατι άλλο,να συνεισφερουν ολοι τη κρισιμη στιγμη.Αν εννοεις πιστευω σου ότι η Ελλαδα είναι κωλοκρατος η μπανανιά,κατι που το ζουμε ολοι στη καθημερινοτητα μας.Και είναι αυτος λογος;Δηλαδη οι αντιστοιχοι με σενα Σκοπιανοι,Αλβανοι,Τουρκοι που θα ερθουν να σου παρουν με τσαμπουκα  Μακεδονια,Ηπειρο και Θρακη,ειναι ζαπλουτοι,εχουν λυμενα όλα τους τα προβλήματα και το κρατος τους,τους παρεχει υπηρεσίες Σουηδιας.Μεινε στο επιχειρημα ότι προτιμάς να πινεις τη κρισιμη στιγμη καφε και θα περιμενεις τις προβλεπόμενες συνεπειες,οποιες κι αν είναι αυτές.Πιο πειστικο είναι.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
εσενα να σε δω οταν θα ξεμυτισεις απο την κρυψωνα σου σαν κοριτσοπουλο...αλλα θα σε βαλουμε σε γυναικεια φυλακη γιατι στις αντρικες θα περασεις καλα
Ετσι.Σε αλλους θα μας λειψουν τα μπουρδελα,σε αλλους τα τσοντοσινεμα που πανε και τους πηδανε,ειναι αυτος λογος να λενε να μη παει κανεις στο καλεσμα όταν παραστει αναγκη;

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
Τα πιστευω σου,ιεχωβας δηλαδή;Και για αυτους υπαρχει λυση,βοηθητικοι η κατι άλλο,να συνεισφερουν ολοι τη κρισιμη στιγμη.Αν εννοεις πιστευω σου ότι η Ελλαδα είναι κωλοκρατος η μπανανιά,κατι που το ζουμε ολοι στη καθημερινοτητα μας.Και είναι αυτος λογος;Δηλαδη οι αντιστοιχοι με σενα Σκοπιανοι,Αλβανοι,Τουρκοι που θα ερθουν να σου παρουν με τσαμπουκα  Μακεδονια,Ηπειρο και Θρακη,ειναι ζαπλουτοι,εχουν λυμενα όλα τους τα προβλήματα και το κρατος τους,τους παρεχει υπηρεσίες Σουηδιας.Μεινε στο επιχειρημα ότι προτιμάς να πινεις τη κρισιμη στιγμη καφε και θα περιμενεις τις προβλεπόμενες συνεπειες,οποιες κι αν είναι αυτές.Πιο πειστικο είναι.
Χριστιανός Ορθόδοξος είμαι τύπε μου και υπηρέτησα Ι1 στο 502 μηχανοκίνητο τάγμα στην Καβύλη στον Έβρο, αλλά επειδή πίσω από κάθε στρατό και κάθε κράτος κρύβονται 10 Εβραϊκές οικογένειες που ελέγχουν όλο τον πλανήτη, δεν θα πάω να πολεμήσω για τα συμφέροντα τους. Γκε γκε?

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606

Ειπε ο Τζακ Νορις.  :gay: :effemine: :gay: :effemine:  :S :S :S

securedownload_zpscc3c2838.jpg

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Χριστιανός Ορθόδοξος είμαι τύπε μου και υπηρέτησα Ι1 στο 502 μηχανοκίνητο τάγμα στην Καβύλη στον Έβρο, αλλά επειδή πίσω από κάθε στρατό και κάθε κράτος κρύβονται 10 Εβραϊκές οικογένειες που ελέγχουν όλο τον πλανήτη, δεν θα πάω να πολεμήσω για τα συμφέροντα τους. Γκε γκε?
Σαφως.Επειδη οι Εβραιοι λοιπον διοικουν ολο το πλανητη,κινουν τα νηματα,και αποφασιζουν τι,ποτε και πως θα γινει,οταν ξεκινησει ο κατσαπλιας ο Ραμα από κει που χρωστάει τη Βορειο Ηπειρο να ερθει να παρει και τα Γιάννενα ,εσυ θα πεις κατω ο παγκόσμιος εβραιομασονισμος,δε πολεμαω για τα συμφεροντα των πλουσιων,ασε τον Αλβανο να παρει ολη την Ηπειρο μεχρι τη Πρεβεζα για να κανει και μπανια το καλοκαιρι.Μονο γκε γκε;

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
Σαφως.Επειδη οι Εβραιοι λοιπον διοικουν ολο το πλανητη,κινουν τα νηματα,και αποφασιζουν τι,ποτε και πως θα γινει,οταν ξεκινησει ο κατσαπλιας ο Ραμα από κει που χρωστάει τη Βορειο Ηπειρο να ερθει να παρει και τα Γιάννενα ,εσυ θα πεις κατω ο παγκόσμιος εβραιομασονισμος,δε πολεμαω για τα συμφεροντα των πλουσιων,ασε τον Αλβανο να παρει ολη την Ηπειρο μεχρι τη Πρεβεζα για να κανει και μπανια το καλοκαιρι.Μονο γκε γκε;
Ας τα πάρει όλα τύπε μου και να δω για πόσο θα τα κρατήσει. Πάντα υπάρχει από πίσω κάποιος πιο δυνατός και τους γαμάει τα ράμματα. Μια ζωή οι ίδιοι και οι ίδιοι μαλάκες τα κάνουν...Γκε γκε και πάλι?

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
Σίγουρα οι αξίες έχουν χαθεί. Σίγουρα τα μαλακισμένα άντρες-γυναίκες είναι πολλά.
Αν οι άλλοι είναι σκατά και δεν ξέρουν τι τους γίνεται, αυτό είναι πρόβλημα τους.
Αν και δεν βλέπω να γίνεται πόλεμος, στην απίθανη περίπτωση που μπορεί να γίνει, προσωπικά θα επέλεγα να σκοτωθώ υπερασπιζόμενος την πατρίδα μου παρά να  κάθομαι σαν την κότα να βγάλουν οι άλλοι το φίδι απ' την τρύπα.

Γιατι παίδες

[shadow=red,left]Το μόνο σίγουρο  είναι ο θάνατος.[/shadow]

Bourdeliaris82
                                  Ohh fucking yheeeeea men!!!

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Ας τα πάρει όλα τύπε μου και να δω για πόσο θα τα κρατήσει. Πάντα υπάρχει από πίσω κάποιος πιο δυνατός και τους γαμάει τα ράμματα. Μια ζωή οι ίδιοι και οι ίδιοι μαλάκες τα κάνουν...Γκε γκε και πάλι?
Βεβαίως,Δηλαδη ο Ελληνας που εμενε στην Αδριανουπολη,στη Τραπεζουντα,στη Προυσσα,στη Κερυνεια,ο Σερβος που εμενε στο Κοσοβο και ειδε μεσω των οπλων να χανει το σπιτι του και να του λαμπαδιαζουν οι Αλβανοι την εκκλησια του,κανενα πρόβλημα για σενα.Καποιο αορατο χερι θα αποκαταστησει τη ταξη και θα επαναφερει τη ζωη στο κανονικο.Οι Ποντιοι και οι Μικρασιάτες παντως τα χασανε τα σπιτια και τις περιουσιες τους.Δε θα ειχαν ακουσει τη δικη σου εκδοχή.

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
Βεβαίως,Δηλαδη ο Ελληνας που εμενε στην Αδριανουπολη,στη Τραπεζουντα,στη Προυσσα,στη Κερυνεια,ο Σερβος που εμενε στο Κοσοβο και ειδε μεσω των οπλων να χανει το σπιτι του και να του λαμπαδιαζουν οι Αλβανοι την εκκλησια του,κανενα πρόβλημα για σενα.Καποιο αορατο χερι θα αποκαταστησει τη ταξη και θα επαναφερει τη ζωη στο κανονικο.Οι Ποντιοι και οι Μικρασιάτες παντως τα χασανε τα σπιτια και τις περιουσιες τους.Δε θα ειχαν ακουσει τη δικη σου εκδοχή.
Επειδή έθιξες το θέμα των Ποντίων σε πληροφορώ ότι είμαι Πόντιος και η μεγάλη Ελλάδα σου μια ζωή με αποκαλούσε Ρωσσοπόντιο επειδή γεννήθηκα και ήρθα από την Ρωσία. Αφού είμαι Ρωσσοπόντιος γιατί θέλετε τόσο πολύ να υπερασπιστώ την χώρα σας?

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Επειδή έθιξες το θέμα των Ποντίων σε πληροφορώ ότι είμαι Πόντιος και η μεγάλη Ελλάδα σου μια ζωή με αποκαλούσε Ρωσσοπόντιο επειδή γεννήθηκα και ήρθα από την Ρωσία. Αφού είμαι Ρωσσοπόντιος γιατί θέλετε τόσο πολύ να υπερασπιστώ την χώρα σας?
Και γω είμαι Αρβανίτης,ασχετο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom