Νέα

Ελλάδα και πόλεμος...θα πολεμούσατε για τη μαμά πατρίδα;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

opadosksanthoygenoys

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2012
Κριτικές
10
Like
423
Πόντοι
511
Ηταν αυτο το χαλι που ειναι σημρα τυπε μου?Με το χερι στην καρδια..Παλια δεν ειχαμε ΕΛΛΑΔΑΡΑ καλυτερη?
Αυτη η δικαιολογια κι οι αλλες που εγραψες πιο πανω ειναι οι ιδιες μαλακισμενες δικαιολογιες που λενε πολλοι (δεν εισαι μονος) για να καλυψουν την ανυπαρξια τους.Ποιο πολιτικοι ρε μεγαλε? Οι τουρκοι θα μας την πεσουν επειδη δε γουσταρουν τον καμμενο η επειδη θελουν να ξαναφτιαξουν την αυτοκρατορια τους? Πες οτι απλα δεν θες να πολεμησεις και τελος.Ειδαλλως σου βρισκω εγω 1000 λογους να μεινεις εδω και να πολεμησεις.Να υπερασπιστεις τους φιλους σου την οικογενεια σου,τα μερη που συχναζες νεος και χαβαλεδιαζες με τους φιλους σου,γωνιες της πολης που μενεις που για καποιους δεν σημαινουν τιποτα αλλα για σενα σημαινουν πολλα.Γιατι σ αυτες τις γωνιες καποτε εκλαψες για μια γκομενα η ερωτευτηκες.Γιατι εκμηστηρευτηκες πραγματα στον καλυτερο σου φιλο με μια μπυριτσα στο χερι κι εβγαλες τα σωψυχα σου.Και θ αφησεις αυτες τις γωνιες και τις αναμνησεις να στις βεβηλωσουν ΑΥΤΟΙ?

OP
OP
Δ
Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26
Αυτη η δικαιολογια κι οι αλλες που εγραψες πιο πανω ειναι οι ιδιες μαλακισμενες δικαιολογιες που λενε πολλοι (δεν εισαι μονος) για να καλυψουν την ανυπαρξια τους.Ποιο πολιτικοι ρε μεγαλε? Οι τουρκοι θα μας την πεσουν επειδη δε γουσταρουν τον καμμενο η επειδη θελουν να ξαναφτιαξουν την αυτοκρατορια τους? Πες οτι απλα δεν θες να πολεμησεις και τελος.Ειδαλλως σου βρισκω εγω 1000 λογους να μεινεις εδω και να πολεμησεις.Να υπερασπιστεις τους φιλους σου την οικογενεια σου,τα μερη που συχναζες νεος και χαβαλεδιαζες με τους φιλους σου,γωνιες της πολης που μενεις που για καποιους δεν σημαινουν τιποτα αλλα για σενα σημαινουν πολλα.Γιατι σ αυτες τις γωνιες καποτε εκλαψες για μια γκομενα η ερωτευτηκες.Γιατι εκμηστηρευτηκες πραγματα στον καλυτερο σου φιλο με μια μπυριτσα στο χερι κι εβγαλες τα σωψυχα σου.Και θ αφησεις αυτες τις γωνιες και τις αναμνησεις να στις βεβηλωσουν ΑΥΤΟΙ?
Μιλας στην ψυχη φιλε...Δυνατος.Απλα οταν βλεπεις γυρω σου σαπιλα και παρακμη..και...ηλιθιοτητα σε κανει και τα σιχαινεσε ολα...Φανταζομαι τον εαυτο μου μεσα στα χαρακωματα και στισ λασπες..Ενω..Μητσοτακηδες Κουληδες και σκουπιδια..Τσουγκριζουν σαμπανιες με τα χερια ψηλα....Με νιωθεις?

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Μιλας στην ψυχη φιλε...Δυνατος.Απλα οταν βλεπεις γυρω σου σαπιλα και παρακμη..και...ηλιθιοτητα σε κανει και τα σιχαινεσε ολα...Φανταζομαι τον εαυτο μου μεσα στα χαρακωματα και στισ λασπες..Ενω..Μητσοτακηδες Κουληδες και σκουπιδια..Τσουγκριζουν σαμπανιες με τα χερια ψηλα....Με νιωθεις?

Έχεις διαβάσει την αστροφεγγιά του Παναγιωτόιπουλου ;;;;;;;;;

Πόλεμος 1919-1922.

Ο Μπατήρης έφτασε με τα πόδια στο Αφιόν Καραχισάρ.

Ο ανιψιός του πολιτικού , ήταν στη φρουρά του ... Λυκαβηττού
και ο γιός του λεφτά εμπόρου με τα κονέ στο ... Ζάππειο .........

OP
OP
Δ
Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26
Έχεις διαβάσει την αστροφεγγιά του Παναγιωτόιπουλου ;;;;;;;;;

Πόλεμος 1919-1922.

Ο Μπατήρης έφτασε με τα πόδια στο Αφιόν Καραχισάρ.

Ο ανιψιός του πολιτικού , ήταν στη φρουρά του ... Λυκαβηττού
και ο γιός του λεφτά εμπόρου με τα κονέ στο ... Ζάππειο .........
Αυτα ακριβως σιχαινομαι Πορνε μου..Αυτα ΑΚΡΙΒΩΣ...

opadosksanthoygenoys

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2012
Κριτικές
10
Like
423
Πόντοι
511
Εγω σε νιωθω αλλα σου ξαναλεω.Μπορει οι πολιτικοι να τσουγκριζουν σαμπανιες ( οχι εδω να σαι σιγουρος) μπορει να επικρατει σαπιλα μπορει ο πολεμος να ειναι ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ μπορει να ζησει ανθρωπος ΑΛΛΑ...παιρνεις μια βαθια ανασα και μια αποφαση.Η διαβατηριο και φευγεις απο τη χωρα παιρνοντας την υπολοιπη ζωη σου μεσα στις τυψεις που εφυγες και "γλιτωσες" (ποτε δε θα συγχωρεσεις τον εαυτο σου γι αυτο οτι δικαιολογιες κι αν προβαλλεις) η πολεμας και οτι γινει.Γιατι και μεταναστης να φυγεις ξερεις τι θα εισαι? Ενα τιποτα.Ενα σκουπιδι.Σαν τους σημερινους συριους που το βαζουν στα ποδια ενω οι συμπατριωτες τους κοιμουνται σε χαλασματα με το οπλο στο προσκεφαλο.Και τωρα που οι συμπατριωτες τους νικανε τι θα σκεφτονται?Θα χουν τα κοτσια να τους δουν στα ματια? Και πιστεψε με τους καιει να γυρισουν στην πατριδα τους.Σαν την πατριδα πουθενα.

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Αυτα ακριβως σιχαινομαι Πορνε μου..Αυτα ΑΚΡΙΒΩΣ...

Εγώ ζηλεύω ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ :
http://[URL unfurl="true"]www.agiasofia.com/1922/1921_kizil_dag.jpg[/img[/URL]]

[size=17pt]Αυτή είναι ζωή !!!!![/size]

Τώρα ασχολούμαστε να μαζέψουμε λεφτά ......... ΙΧΕ ..... ρολόγια ..........
να πηδάμε πουτάνες .......... να πίνουμε ξύδια ................

[size=23pt]ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΖΗΛΕΥΩ.[/size]

Ο παππούς της μάνας μου, πολέμησε στους βαλκανικους.
Πέθανε άφραγκος, στα 97 και πάνω από το κρεβάτι του
είχε φωτογραφία στη Σιάτιστα που μόλις είχε ελευθερωθεί
(παίζει να ήταν η μόνη περιουσία του).

Πολέμησε ΚΑΙ ΕΙΔΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ .

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Γιατι και μεταναστης να φυγεις ξερεις τι θα εισαι? Ενα τιποτα.Ενα σκουπιδι.Σαν τους σημερινους συριους που το βαζουν στα ποδια ενω οι συμπατριωτες τους κοιμουνται σε χαλασματα με το οπλο στο προσκεφαλο.Και τωρα που οι συμπατριωτες τους νικανε τι θα σκεφτονται?Θα χουν τα κοτσια να τους δουν στα ματια?

Θα είσαι ένα σκουλήκι ........ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΛΟΓΟΘΕΤΙΔΗΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.
Τα 8.000.000 ΕΛΛΗΝΕΣ και μερικά ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ............

Σαν το Φρύδια ......... που πηρε απαλλαγή επειδή .... ήταν κουφός ..........
ΟΤΑΝ Η ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ...........
:vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:

OP
OP
Δ
Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26
Εγω σε νιωθω αλλα σου ξαναλεω.Μπορει οι πολιτικοι να τσουγκριζουν σαμπανιες ( οχι εδω να σαι σιγουρος) μπορει να επικρατει σαπιλα μπορει ο πολεμος να ειναι ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ μπορει να ζησει ανθρωπος ΑΛΛΑ...παιρνεις μια βαθια ανασα και μια αποφαση.Η διαβατηριο και φευγεις απο τη χωρα παιρνοντας την υπολοιπη ζωη σου μεσα στις τυψεις που εφυγες και "γλιτωσες" (ποτε δε θα συγχωρεσεις τον εαυτο σου γι αυτο οτι δικαιολογιες κι αν προβαλλεις) η πολεμας και οτι γινει.Γιατι και μεταναστης να φυγεις ξερεις τι θα εισαι? Ενα τιποτα.Ενα σκουπιδι.Σαν τους σημερινους συριους που το βαζουν στα ποδια ενω οι συμπατριωτες τους κοιμουνται σε χαλασματα με το οπλο στο προσκεφαλο.Και τωρα που οι συμπατριωτες τους νικανε τι θα σκεφτονται?Θα χουν τα κοτσια να τους δουν στα ματια? Και πιστεψε με τους καιει να γυρισουν στην πατριδα τους.Σαν την πατριδα πουθενα.
:hi: :hi: :hi:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.110
Πόντοι
1.686
Εγώ ζηλεύω ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ :
http://[URL unfurl="true"]www.agiasofia.com/1922/1921_kizil_dag.jpg[/img[/URL]]

[size=17pt]Αυτή είναι ζωή !!!!![/size]

Τώρα ασχολούμαστε να μαζέψουμε λεφτά ......... ΙΧΕ ..... ρολόγια ..........
να πηδάμε πουτάνες .......... να πίνουμε ξύδια ................

[size=23pt]ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΖΗΛΕΥΩ.[/size]

Ο παππούς της μάνας μου, πολέμησε στους βαλκανικους.
Πέθανε άφραγκος, στα 97 και πάνω από το κρεβάτι του
είχε φωτογραφία στη Σιάτιστα που μόλις είχε ελευθερωθεί
(παίζει να ήταν η μόνη περιουσία του).

Πολέμησε ΚΑΙ ΕΙΔΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ .
[/quote]

:headbang3: :headbang3: :headbang3:

OP
OP
Δ
Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26
Θα είσαι ένα σκουλήκι ........ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΛΟΓΟΘΕΤΙΔΗΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.
Τα 8.000.000 ΕΛΛΗΝΕΣ και μερικά ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ............

Σαν το Φρύδια ......... που πηρε απαλλαγή επειδή .... ήταν κουφός ..........
ΟΤΑΝ Η ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ...........
:vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:
Οντως αυτη η φραση τα ΛΕΕΙ ΟΛΑ....

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Αυτονόητο,με τις μπάντες θα ρθω να πολεμήσω.

Ότι κι αν έχω χτίσει εδώ σε προσωπικό/επαγγελματικό επίπεδο,όσα γούστα και αν βγάζω με δροσερά μουνάκια,
μπροστά στην δόξα και την τιμή της Ελλάδας,ερχόμαστε όλοι δεύτεροι.

Και τι σχέση έχει ρε τύποι ο κάθε τσίπρας και ο κάθε κούλης με την Ελλάδα;
Tι σχέση έχει που η δική μου γενιά των 30ρηδων πήρε τα αρχίδια της στο εργασιακό ενώ οι προηγούμενοι διορίζονταν αν είχαν μπάρμπα βουλευτή;
Το σχέση έχει η όλη παθογένεια και η παρακμή της ελληνικής κοινωνίας,με την Ελλάδα και όσα αυτή διαχρονικά πρεσβεύει;

Για τα μουνόπανα που δε θα πολεμήσουν λόγω ιδεολογίας,εύχομαι να τους ξεκωλιάσουν οι τούρκοι ταξικοί αδερφοί τους και μετά να τους κάνουν την καρωτίδα μπεγλέρι.

Είναι χρέος μας σαν γενιά,να κρατήσουμε την Ελλάδα σαν ιδέα και σαν κράτος ζωντανή εις το διηνεκές,όπως έπραξαν και όλοι οι πρόγονοί μας.

Μισό αιώνα πρό Χριστού και οι πρόγονοί μας κατέβαιναν στη μάχη έχοντας ριζωμένη μέσα τους την έννοια της πατρίδας.

«Ω, παίδες Ελλήνων, ίτε Ελευθερούτε πατρίδ’ ελευθερούτε δε παίδας, γυναίκας, θεών τε πατρώων έδη, θήκας τε προγόνων, νύν υπέρ παντών αγών»

Φυσικά τώρα ζούμε στον αστερισμό της πουσταρδέλας,των κανάκηδων και των μουζουράκηδων.
Δεν πειράζει,πάντα υπήρχαν Εφιάλτες και ποντίκια...
Οι υπόλοιποι είμαστε αρκετοί για να γαμήσουμε τα μογγόλια. :rockon:

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
O Τιτλος τα λεει ολα...Γνωμες...
Η δικη μου σιγουρα οχι..Δεν θα πεθανω για κανεναν  Βενιζελο,Σαμαρα,Μιχαλολιακο,Τσιπρα,Καμμενο κτλ.. :rockon: :rockon: :rockon:
Tυπε εννοητε και θα πολεμησω και  κανενας απο μας που θα πολεμησει δε προκειτε να πεθανει γ αυτους τους μαλακες αλλα για την οικογενεια τα παιδια του τους φιλους του και πανω απ ολα για την πατριδα εσυ απλα κοιτας μονο τον κωλο σου οπως και πολλοι αλλοι γ αυτο και φτασαμε εδω που φτασαμε

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
Τον κατακτητη τυπε που θα ερθει να τα καταστρεψει ολα και να τα αλλαξει θα τον σιχαθεις και θα τον μισησεις περισσοτερο

magkos

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2006
Κριτικές
2
Like
201
Πόντοι
16
Μεσα στον πολεμο και μετα σειρα εχουν τα λαμογια αν ζησουμε

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
H πατριδα ειναι πολύ περαν των εκαστοτε κυβερνήσεων
και καποιων ηλιθιων που εχουμε για συμπολιτες
Και πολεμάμε για αυτη απο την εποχή των Περσών και
μεχρι να σβήσει ο ήλιος

Επισκέπτης
Αυτονόητο,με τις μπάντες θα ρθω να πολεμήσω.

Ότι κι αν έχω χτίσει εδώ σε προσωπικό/επαγγελματικό επίπεδο,όσα γούστα και αν βγάζω με δροσερά μουνάκια,
μπροστά στην δόξα και την τιμή της Ελλάδας,ερχόμαστε όλοι δεύτεροι.

Και τι σχέση έχει ρε τύποι ο κάθε τσίπρας και ο κάθε κούλης με την Ελλάδα;
Tι σχέση έχει που η δική μου γενιά των 30ρηδων πήρε τα αρχίδια της στο εργασιακό ενώ οι προηγούμενοι διορίζονταν αν είχαν μπάρμπα βουλευτή;
Το σχέση έχει η όλη παθογένεια και η παρακμή της ελληνικής κοινωνίας,με την Ελλάδα και όσα αυτή διαχρονικά πρεσβεύει;

Για τα μουνόπανα που δε θα πολεμήσουν λόγω ιδεολογίας,εύχομαι να τους ξεκωλιάσουν οι τούρκοι ταξικοί αδερφοί τους και μετά να τους κάνουν την καρωτίδα μπεγλέρι.

Είναι χρέος μας σαν γενιά,να κρατήσουμε την Ελλάδα σαν ιδέα και σαν κράτος ζωντανή εις το διηνεκές,όπως έπραξαν και όλοι οι πρόγονοί μας.

Μισό αιώνα πρό Χριστού και οι πρόγονοί μας κατέβαιναν στη μάχη έχοντας ριζωμένη μέσα τους την έννοια της πατρίδας.

«Ω, παίδες Ελλήνων, ίτε Ελευθερούτε πατρίδ’ ελευθερούτε δε παίδας, γυναίκας, θεών τε πατρώων έδη, θήκας τε προγόνων, νύν υπέρ παντών αγών»

Φυσικά τώρα ζούμε στον αστερισμό της πουσταρδέλας,των κανάκηδων και των μουζουράκηδων.
Δεν πειράζει,πάντα υπήρχαν Εφιάλτες και ποντίκια...
Οι υπόλοιποι είμαστε αρκετοί για να γαμήσουμε τα μογγόλια. :rockon:
ξεροχυσα 10 φορες με το ποστ σου

Προσκυνω, παιρνω καμψεις και συντάσσομαι μαζι σου συνελληνα.

:hi:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.098
Πόντοι
6.515
μετα από καποιες δεκαετειες καταλαβα ότι για να καθαρισει η χωρα από το ανταρτικο πολης των εξαρχειων πρεπει να επεμβει ο τουρκος, ας ελθει λοιπον  :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom