Νέα

Ελλάδα και πόλεμος...θα πολεμούσατε για τη μαμά πατρίδα;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
πιες κανα καφε ρε ερωτιαρη που θα μας πεις και για νορμάλ ατομα
Εγώ πίνω το καφεδάκι μου και ρίχνω τους κρεμπιέδες μου! Άντε πιες το γαλατάκι σου παιδί μου  :birdman:

bieber

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2014
Κριτικές
4
Like
44
Πόντοι
1
αυτα τα εξαρχιωτικα πλουσιο-καβατζωμενα τι θα κανουν???τι θα σκεφτουν αραγε...?επρεπε να ταν σε καμια ισλαμικη χωρα κ να το παιζαν αναρχες,θα πεφτε το γαμησι της αρκουδας.πιστευω ολα τα ακρα,οπως κ η ακροδεξιοι,ειναι διαταραγμενοι κ επιτηδειοι.πανε στα εξαρχεια μηπως κ γαμησουν καμια απλυτη,γιατι δεν βρισκουν γκομενα ουτε με σφαιρες.μιλουσα με παλιους αναρχικους κ μου ειπαν αυτα που γραφω,οτι εχει γεμισει με πλουσιο μαλακισμενα που το παιζουν κ σε λιγα χρονια εξαφανιζονται,πιανουν καλη δουλεια κ γεια σας..αλλα επειδη ολα εδω πληρωνονται τα εξαρχια τα εχει καταλαβει η αλβανικη μαφια κ κανουν κουμαντο κανονικα,τους εχουν κ στην φαπα

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
ερωτιαρη αγορι μου, υπάρχουν νομοι, δε μπορεί να κανει ο καθενας οτι θελει.

Λιποταξία
Στρατιωτικό έγκλημα που συνίσταται σε αποφυγή της στρατιωτικής υποχρέωσης.

α) Λιποταξία στο εσωτερικό διαπράττει οπλίτης που απουσιάζει χωρίς άδεια από την υπηρεσία του για 6 ημέρες και, αν δεν έχει συμπληρώσει υπηρεσία 3 μηνών, για 5 ημέρες. Η ποινή που επιβάλλεται σε καιρό ειρήνης είναι φυλάκιση τουλάχιστον 6 μηνών, [size=20pt]σε καιρό πολέμου, ένοπλης στάσης, κατάστασης πολιορκίας ή γενικά επιστράτευσης, καθαίρεση και θάνατος[/size]. Σε ιδιαίτερα ελαφρές περιπτώσεις ισόβια ή πρόσκαιρη κάθειρξη ή φυλάκιση τουλάχιστον για δύο χρόνια.
Χέστηκα για τους νόμους αυτού του κωλοκράτους! Και φυσικά τρόμαξα με τις ποινές που θα μου επιβάλλουν  :jerking:

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
Τι εννοεις Ελλαδα ρε τυπε?
Τους Δημοσιους Οργανισμους και τις ΔΕΚΟ?
Αυτα ειναι τσιφλικια Δημοσιων Υπαλληλων, επρεπε
να ειχαν πουληθει εδω και χρονια
Τα παντα τα παντα μεχρι και το υπεδαφος μεχρι τη βουλη ειναι κατασχεμενα και η εθνικη κυριαρχια εχει παραδωθει με τα μνημονια αρα..
Και τα κομματα ειναι απλως για να σε δουλευουν και εννοειται δεν υπαρχουν εκλογες,οποιον θελουν βγαζουν οι εβραιοι........αφου αυτοι μετρανε τις <<ψηφους>>.......

Οταν δειτε την αληθεια θα ειναι αλλιως.....

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Aυτος ο μουσουλμανος ακομα θα εσφαζε αν
δεν υπηρχαν καποιοι να τον σταματησουν

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
αυτα τα εξαρχιωτικα πλουσιο-καβατζωμενα τι θα κανουν???τι θα σκεφτουν αραγε...?επρεπε να ταν σε καμια ισλαμικη χωρα κ να το παιζαν αναρχες,θα πεφτε το γαμησι της αρκουδας.πιστευω ολα τα ακρα,οπως κ η ακροδεξιοι,ειναι διαταραγμενοι κ επιτηδειοι.πανε στα εξαρχεια μηπως κ γαμησουν καμια απλυτη,γιατι δεν βρισκουν γκομενα ουτε με σφαιρες.μιλουσα με παλιους αναρχικους κ μου ειπαν αυτα που γραφω,οτι εχει γεμισει με πλουσιο μαλακισμενα που το παιζουν κ σε λιγα χρονια εξαφανιζονται,πιανουν καλη δουλεια κ γεια σας..αλλα επειδη ολα εδω πληρωνονται τα εξαρχια τα εχει καταλαβει η αλβανικη μαφια κ κανουν κουμαντο κανονικα,τους εχουν κ στην φαπα
Αυτο λεμε να σκοτωθεις εσυ για να περνανε καλα αυτοι.....

Ξεχασες πολλους ομως...

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Χέστηκα για τους νόμους αυτού του κωλοκράτους! Και φυσικά τρόμαξα με τις ποινές που θα μου επιβάλλουν  :jerking:
Ετσι μαλιστα,συμφωνουμε.Αμα αποδεχτείς και τις συνεπειες της πραξης σου αλλαζει το πραγμα.Εννοω όταν συλληφθείς αφου η αστυνομια θα σε  αναζητησει οπωσδήποτε,αποδεχεσαι ότι μπορει να βρεθεις στη φυλακη.Καταλαβα σωστα;

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Οι μουσουλμανοι δεν χρειαζονται πολλα πολλα
Ειναι ιερο τους καθηκον να επιβαλλουν σαρια σε ολο
τον πλανητη
Οι απιστοι πρεπει να πεθανουν
Και οι απιστες ειναι πουτανες που πρεπει να βιαστουν
πόσους τετοιους κουβαλησε στη χωρα σου ο αριστερός,τι να πεις..τυπε μη μπερδευτεις στο πόλεμο και αντι για τουρκους σκοτωσεις κανα αλληλέγγυο,δε θα το θελες σιγουρα αυτό

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
πόσους τετοιους κουβαλησε στη χωρα σου ο αριστερός,τι να πεις..τυπε μη μπερδευτεις στο πόλεμο και αντι για τουρκους σκοτωσεις κανα αλληλέγγυο,δε θα το θελες σιγουρα αυτό
Θα ειναι η τελεια ευκαιρια για ξεσκαρταρισμα :grin:

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
Τον πολεμο τον ζειτε ηδη και γι'αυτο δεν το καταλαβαινετε......

Ζειτε τον πιο εξελιγμενο πολεμο.....

Τα μπαμ μπαμ και τα εφε ειναι για την πασχαλια....

The Kraang

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2016
Κριτικές
11
Like
392
Πόντοι
306
Φυσικά θα πολεμούσα.Όσοι λέτε όχι,ανυπομονώ-αν,ο μη γένοιτο,έρθει η ώρα του πολέμου-να σας δικάσουμε στα στρατοδικεία...

The Kraang

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2016
Κριτικές
11
Like
392
Πόντοι
306
Εγγρ.
15 Δεκ 2015
Κριτικές
6
Like
280
Πόντοι
1
Ο Κολοκοτρωνης ειχε πει:Μια φορα εβαπτιστημεν με το λαδι, βαπτιζομεθα και μια με το αιμα δια την ελευθερια της πατριδος μας!!! Για τους προσκυνημενους και τους χεστηδες ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ

karamba

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2009
Like
12
Πόντοι
6
Ολοι εσεις που λετε "οχι" πραγματικα το πιστευετε? Πραγματικα θα φυγετε για "εξω"? Η Ιστορια δεν θα σας περιμενει. Και οταν θα γραφεται η ιστορια ΕΓΩ θα ειμαι εκει! Μονο και μονο για να μπορω την επομενη μερα να κοιταω τα παιδια μου στα ματια.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Φυσικά θα πολεμούσα.Όσοι λέτε όχι,ανυπομονώ-αν,ο μη γένοιτο,έρθει η ώρα του πολέμου-να σας δικάσουμε στα στρατοδικεία...
Ας βγει το χαρτακι λιποτάκτης και ασε  τους να νομιζουν ότι θα πηγαινουν για καφε ανετοι κι ωραιοι.Θα φανε καλα.

Εγγρ.
15 Δεκ 2015
Κριτικές
6
Like
280
Πόντοι
1
Ολοι εσεις που λετε "οχι" πραγματικα το πιστευετε? Πραγματικα θα φυγετε για "εξω"? Η Ιστορια δεν θα σας περιμενει. Και οταν θα γραφεται η ιστορια ΕΓΩ θα ειμαι εκει! Μονο και μονο για να μπορω την επομενη μερα να κοιταω τα παιδια μου στα ματια.
Ναι φιλε μου το πιστευουν...αλλα αν ειναι να φυγουν να φυγουν απο τωρα...γιατι μετα δεν θα ξερουν απο που να φυγουν

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
Ετσι μαλιστα,συμφωνουμε.Αμα αποδεχτείς και τις συνεπειες της πραξης σου αλλαζει το πραγμα.Εννοω όταν συλληφθείς αφου η αστυνομια θα σε  αναζητησει οπωσδήποτε,αποδεχεσαι ότι μπορει να βρεθεις στη φυλακη.Καταλαβα σωστα;
Φυσικά και θα δεχτώ τις συνέπειες των πράξεων μου και αν θέλουν ας με εκτελέσουν κιόλας. Τα πιστεύω μου είναι πιο σημαντικά από τους κωλονόμους τους κράτους και αφού δεν τους νοιάζει να καθαρίσουν έναν νέο άνθρωπο, ας μείνουν με τους παππούδες που έτσι κι αλλιώς σε λίγο μόνο αυτοί θα μείνουν εδώ  :hi:

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
Ολοι οι ραμπο εδω μεσα ειναι μαζεμενοι. :S :S :S
Οταν θα παραταχθειτε στην 1η γραμμη να ειστε νηστικοι ή να εχετε κανει κλύσμα γιατι στην 1η σφαιρα που θα περασει ξυστά απο το αυτι σας, στην 1η οβίδα που θα σκασει λιγα μετρα πιο μακρια ή στις κραυγες του διπλανου για βοηθεια που εχει χασει το χερι του και σφαραζει απο τους πονους θα σας φυγουνε τα κακακια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom