ΥΠΟΣΜΗΝΑΓΑΡΑ
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 6
- Like
- 280
- Πόντοι
- 1
ειμαι αισιοδοξος πως οταν χρειαστει ολοι οι Ελληνες θα ειναι ενωμενοι υπερ της της Πατριδας!!!
3 "S" από σημερα κάτω,1 ΠΓΥ και 4 ΤΠΚ....Nαυαρχε θα τους βγαλουμε τα συκωτια και θα τους τα δωσουμε να τα φανε αν κανουν μαλακια τα μεμετια
3 "S" από σημερα κάτω,1 ΠΓΥ και 4 ΤΠΚ....
Ειπατε κάτι για αντιδραση του ΠΝ??
Δεν περίμενα ποτέ να βρω πλειοψηφία που συμφωνεί με μενα σε ενα τετοιο φόρουμ..Αξίζουν συγχαρητήτρια σε όλους εσας που τάσσεστε χωρίς δευτερη σκεψη υπέρ του αδιαίρετου του ΕΘΝΟΥΣ των ΕΛΛΗΝΩΝ. Ουτε μια σπιθαμή Ελληνικής γης σε διαπραγματευση....
ΥΓ:Εζησα τα Ιμια στην πρώτη γραμμή,γυρνώντας ταπεινωμένοι απο τα ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ που ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΑΝ,θελαμε όλοι να παραιτηθούμε..Παραμείναμε όμως στο Οπλο,δίνοντας ταυτόχρονα εναν Ορκο:ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ,την επόμενη φορά θα εχει ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ...
ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΔΕΡΦΙΑ, ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ ΧΑΡΟ....
Ολοι οι ραμπο εδω μεσα ειναι μαζεμενοι. :S :S :S
Συμβολικα την εβαλα...."ΑΔΡΙΑΣ" "ΑΙΓΑΙΟ" και "ΝΑΒΑΡΙΝΟ" ειναι εδω..Τα ψαρα δεν ειναι "s"!
Eσυ τυπε ετσι κ αλλιως απο τους πρωτους που θα φυγουν θα σαι απο το εκτελεστικο αποσπασμαΠηγαίντε να πολεμήσετε! Και ο Ροκφέλερ αυτό θέλει! Πως αλλιώς άλλωστε θα μειωθεί ο πληθυσμός του πλανήτη για να σφραγιστούν οι υπόλοιποι?
Σους,μη λες τετοια.Μαλλον το φανταζονται ότι θα γινεται το ελα να δεις,κι εκεινοι θα πηγαινουν ανετοι για καφε στο Κολωνακι και θα υπογραψουν και μια δηλωση του Νομου 105 ότι δεν επιθυμουν να λαβουν μερος στην επιστρατευση,καμια άλλη φορα.Ετσι δε θα τους ξαναενοχλησει κανεις.Eσυ τυπε ετσι κ αλλιως απο τους πρωτους που θα φυγουν θα σαι απο το εκτελεστικο αποσπασμα
τι μαλακας που εισαι κλαιωΣους,μη λες τετοια.Μαλλον το φανταζονται ότι θα γινεται το ελα να δεις,κι εκεινοι θα πηγαινουν ανετοι για καφε στο Κολωνακι και θα υπογραψουν και μια δηλωση του Νομου 105 ότι δεν επιθυμουν να λαβουν μερος στην επιστρατευση,καμια άλλη φορα.Ετσι δε θα τους ξαναενοχλησει κανεις.
Η Ελλάδα δεν θα κάνει πόλεμο και το προφήτευσαν τόσοι άγιοι...Γιατί λες ότι δεν θα κάνει πόλεμο καμάρι μου? Θα σου πω εγώ...Έχει τον πιο γιωτάδικο στρατό και πέρασα πρόσφατα από τον Greek army και τα είδα τα χάλια τουςEσυ τυπε ετσι κ αλλιως απο τους πρωτους που θα φυγουν θα σαι απο το εκτελεστικο αποσπασμα
αν θελουν ας με εκτελεσουν...??? Οταν ακουσεις το "σκοπευσατε" θα κλαις και θα φωναζεις "μαμα"....Φυσικά και θα δεχτώ τις συνέπειες των πράξεων μου και αν θέλουν ας με εκτελέσουν κιόλας. Τα πιστεύω μου είναι πιο σημαντικά από τους κωλονόμους τους κράτους και αφού δεν τους νοιάζει να καθαρίσουν έναν νέο άνθρωπο, ας μείνουν με τους παππούδες που έτσι κι αλλιώς σε λίγο μόνο αυτοί θα μείνουν εδώ
Όχι τον νονό μου θα φωνάζωαν θελουν ας με εκτελεσουν...??? Οταν ακουσεις το "σκοπευσατε" θα κλαις και θα φωναζεις "μαμα"....
O Τιτλος τα λεει ολα...Γνωμες...
Η δικη μου σιγουρα οχι..Δεν θα πεθανω για κανεναν Βενιζελο,Σαμαρα,Μιχαλολιακο,Τσιπρα,Καμμενο κτλ..
Θα τους βγαλουμε τα συκωτια οπως προειπα και θα τους τα δωσουμε να τα φανεΠου κολλάει ρε τύποι αν φάμε μπούκα επειδή το αποφάσισε ο σώρος,η λέσχη μπίλντεμπεργκ ή απλά γιατί έτσι του καύλωσε του σουλτάνου;
Δηλαδή εσείς θα πολεμήσετε αφού πρώτα εξετάσετε αν είστε ή όχι ένα απλό πιόνι στην ιμπεριαλιστική σκακιέρα;
Οικογένεια δεν έχετε;
Φίλους;
Την γειτονιά που μεγαλώσατε;
Χώματα που ματώσατε τα γόνατά σας μικροί;
Ποιος θα βάλει τα στήθια του μπροστά;
Το ΝΑΤΟ ή ο Πούτιν;
Ότι έχουμε είμαστε ΕΜΕΙΣ.
Οι παππούδες σας που είναι θαμμένοι ρε μλκς;
Θα αφήσουμε το κάθε μόγγολο να περάσει από πάνω τους;
Πάνω από αυτούς που δεν τα παράτησαν ποτέ και ακόμη και όταν τους έστειλαν στην Κορέα
τους είχαν πρώτο τραπέζι πίστα γιατί γαμούσαν μανούλες και δεν έκαναν πίσω ΠΟΤΕ;
"Δεν πρόλαβα να διοριστώ στο δημόσιο,η κοινωνία είναι σάπια,δεν πολεμάω"
"O τάδε τραγουδιστής,πλούσιος γόνος,ποδοσφαιριστής,βγήκε Ι5,δεν πολεμάω"
Τι φλωριές είναι αυτές ρε;
Ποιος του γαμάει όλους αυτούς τους βρωμόπουστες με τις φράντζες και που κολλάει η Ελλάδα με όλα αυτά;
Η Ελλάδα είναι πάνω από εμάς,τις ασήμαντες ζωές μας και τα ψευτοδιλήμματά μας.
"Στρατιωτική υπεροπλία της τουρκίας,έχουν 3 στρατιές εμείς καμία..."
ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΜΑΣ
Δηλαδή θα φάμε παπά από γυφτομόγγολους;
Την παλεύετε;
Στον πούτσο μας αν είναι περισσότεροι,θα τους γαμήσουμε το μουνί της μάνας τους.
Όσο εξελιγμένα όπλα και να έχουν,ο απλός στρατιώτης θα κάνει ΠΑΝΤΑ τη διαφορά.
Και από σκατόγυφτους μόγγολους πρόλογο δε θα φάμε.
Ο πόλεμος,ειδικά για τον απλό λαό,έχει μόνο άσχημο πρόσωπο και δεν τον επιθυμώ.
Όμως τα ιερά και όσια τους έθνους,την ελευθερίας μας,την οικογένειά μας και ότι αγαπάμε,
θα τα υπερασπιστούμε μέχρι τέλους,όπως έκαναν οι ένδοξοι πρόγονοί μας.
Εσυ ετσι κ αλλιως δε θα τον δεις θα σε εχει στειλει πακετο το εκτελεστικο αποσπασμαΗ Ελλάδα δεν θα κάνει πόλεμο και το προφήτευσαν τόσοι άγιοι...Γιατί λες ότι δεν θα κάνει πόλεμο καμάρι μου? Θα σου πω εγώ...Έχει τον πιο γιωτάδικο στρατό και πέρασα πρόσφατα από τον Greek army και τα είδα τα χάλια τους
Την παλεύετε;
Στον πούτσο μας αν είναι περισσότεροι,θα τους γαμήσουμε το μουνί της μάνας τους.
Όσο εξελιγμένα όπλα και να έχουν,ο απλός στρατιώτης θα κάνει ΠΑΝΤΑ τη διαφορά.
Και από σκατόγυφτους μόγγολους πρόλογο δε θα φάμε
Τυπε ναυαρχε,οταν ημουν στη Κω φανταρο λιγα χρονια μετα τα Ιμια,κυκλοφορουσε η φημη σε συζητησεις με μονιμαδες οτι εκεινη την βραδια το ΠΝ ειχε παγιδευσει απολυτα τον Τουρκικο στολο,και οτι αν ειχε γινει εμπλοκη την αλλη μερα δεν θα ειχε μεινει ουτε ψαροτρατα τουρκικη.Ηταν τοσο μεγαλο το πλεονεκτημα λεει που ειχαμε αποκτησει που οι ανωτεροι αξιωματικοι σχεδον κρατουσαν απο το σβερκο τους κατωτερους που ηταν και χειριστες οπλων για να μην πατησουν τα κουμπια.Εχει καμια δοση αληθειας αυτο η ειναι αρβυλα?Δεν περίμενα ποτέ να βρω πλειοψηφία που συμφωνεί με μενα σε ενα τετοιο φόρουμ..Αξίζουν συγχαρητήτρια σε όλους εσας που τάσσεστε χωρίς δευτερη σκεψη υπέρ του αδιαίρετου του ΕΘΝΟΥΣ των ΕΛΛΗΝΩΝ. Ουτε μια σπιθαμή Ελληνικής γης σε διαπραγματευση....
ΥΓ:Εζησα τα Ιμια στην πρώτη γραμμή,γυρνώντας ταπεινωμένοι απο τα ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ που ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΑΝ,θελαμε όλοι να παραιτηθούμε..Παραμείναμε όμως στο Οπλο,δίνοντας ταυτόχρονα εναν Ορκο:ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ,την επόμενη φορά θα εχει ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ...
ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΔΕΡΦΙΑ, ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ ΧΑΡΟ....