Νέα

Ελλάδα και πόλεμος...θα πολεμούσατε για τη μαμά πατρίδα;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
15 Δεκ 2015
Κριτικές
6
Like
280
Πόντοι
1
ειμαι αισιοδοξος πως οταν χρειαστει ολοι οι Ελληνες θα ειναι ενωμενοι υπερ της της Πατριδας!!!

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Nαυαρχε θα τους βγαλουμε τα συκωτια και θα τους τα δωσουμε να τα φανε αν κανουν μαλακια τα μεμετια :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi:
3 "S" από σημερα κάτω,1 ΠΓΥ και 4 ΤΠΚ....
Ειπατε κάτι για αντιδραση του ΠΝ??

Συνημμένα

• FG 454.jpg
    FG 454.jpg
    207,1 KB · Εμφανίσεις: 10
  • 15349583_10211089309931434_3830836840591113711_n.jpg
    15349583_10211089309931434_3830836840591113711_n.jpg
    104,5 KB · Εμφανίσεις: 14

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
Πηγαίντε να πολεμήσετε! Και ο Ροκφέλερ αυτό θέλει! Πως αλλιώς άλλωστε θα μειωθεί ο πληθυσμός του πλανήτη για να σφραγιστούν οι υπόλοιποι?

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Δεν περίμενα ποτέ να βρω πλειοψηφία που συμφωνεί με μενα σε ενα τετοιο φόρουμ..Αξίζουν συγχαρητήτρια σε όλους εσας που τάσσεστε χωρίς δευτερη σκεψη υπέρ του αδιαίρετου του ΕΘΝΟΥΣ των ΕΛΛΗΝΩΝ. Ουτε μια σπιθαμή Ελληνικής γης σε διαπραγματευση....
ΥΓ:Εζησα τα Ιμια στην πρώτη γραμμή,γυρνώντας ταπεινωμένοι απο τα ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ που ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΑΝ,θελαμε όλοι να παραιτηθούμε..Παραμείναμε όμως στο Οπλο,δίνοντας ταυτόχρονα εναν Ορκο:ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ,την επόμενη φορά θα εχει ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ...

ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΔΕΡΦΙΑ, ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ ΧΑΡΟ....

ΝΑΥΑΡΧΕ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΔΙΑΤΑΓΑΣ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ!

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
Πηγαίντε να πολεμήσετε! Και ο Ροκφέλερ αυτό θέλει! Πως αλλιώς άλλωστε θα μειωθεί ο πληθυσμός του πλανήτη για να σφραγιστούν οι υπόλοιποι?
Eσυ τυπε ετσι κ αλλιως απο τους πρωτους που θα φυγουν θα σαι απο το εκτελεστικο αποσπασμα  :ak: :ak: :ak: :ak:

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Eσυ τυπε ετσι κ αλλιως απο τους πρωτους που θα φυγουν θα σαι απο το εκτελεστικο αποσπασμα  :ak: :ak: :ak: :ak:
Σους,μη λες τετοια.Μαλλον το φανταζονται ότι θα γινεται το ελα να δεις,κι εκεινοι θα πηγαινουν ανετοι για καφε στο Κολωνακι και θα υπογραψουν και μια δηλωση του Νομου 105 ότι δεν επιθυμουν να λαβουν μερος στην επιστρατευση,καμια άλλη φορα.Ετσι δε θα τους ξαναενοχλησει κανεις.

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
Σους,μη λες τετοια.Μαλλον το φανταζονται ότι θα γινεται το ελα να δεις,κι εκεινοι θα πηγαινουν ανετοι για καφε στο Κολωνακι και θα υπογραψουν και μια δηλωση του Νομου 105 ότι δεν επιθυμουν να λαβουν μερος στην επιστρατευση,καμια άλλη φορα.Ετσι δε θα τους ξαναενοχλησει κανεις.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: τι μαλακας που εισαι κλαιω :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
Η Ελλάδα δεν θα κάνει πόλεμο και το προφήτευσαν τόσοι άγιοι...Γιατί λες ότι δεν θα κάνει πόλεμο καμάρι μου? Θα σου πω εγώ...Έχει τον πιο γιωτάδικο στρατό και πέρασα πρόσφατα από τον Greek army και τα είδα τα χάλια τους  :effemine:

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.778
Πόντοι
1.756
Φυσικά και θα δεχτώ τις συνέπειες των πράξεων μου και αν θέλουν ας με εκτελέσουν κιόλας. Τα πιστεύω μου είναι πιο σημαντικά από τους κωλονόμους τους κράτους και αφού δεν τους νοιάζει να καθαρίσουν έναν νέο άνθρωπο, ας μείνουν με τους παππούδες που έτσι κι αλλιώς σε λίγο μόνο αυτοί θα μείνουν εδώ  :hi:
αν θελουν ας με εκτελεσουν...??? Οταν ακουσεις το "σκοπευσατε" θα κλαις και θα φωναζεις "μαμα"....

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.157
Πόντοι
506
admiral εγω σπουδαζω στο εξωτερικο κ δεν εχω παει ακομη φανταρος....

σε τετοιες περιπτωσεις τι γινεται;;;

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Που κολλάει ρε τύποι αν φάμε μπούκα επειδή το αποφάσισε ο σώρος,η λέσχη μπίλντεμπεργκ ή απλά γιατί έτσι του καύλωσε του σουλτάνου;

Δηλαδή εσείς θα πολεμήσετε αφού πρώτα εξετάσετε αν είστε ή όχι ένα απλό πιόνι στην ιμπεριαλιστική σκακιέρα;

Οικογένεια δεν έχετε;
Φίλους;
Την γειτονιά που μεγαλώσατε;
Χώματα που ματώσατε τα γόνατά σας μικροί;
Ποιος θα βάλει τα στήθια του μπροστά;
Το ΝΑΤΟ ή ο Πούτιν;

Ότι έχουμε είμαστε ΕΜΕΙΣ.

Οι παππούδες σας που είναι θαμμένοι ρε μλκς;
Θα αφήσουμε το κάθε μόγγολο να περάσει από πάνω τους;
Πάνω από αυτούς που δεν τα παράτησαν ποτέ και ακόμη και όταν τους έστειλαν στην Κορέα
τους είχαν πρώτο τραπέζι πίστα γιατί γαμούσαν μανούλες και δεν έκαναν πίσω ΠΟΤΕ;

"Δεν πρόλαβα να διοριστώ στο δημόσιο,η κοινωνία είναι σάπια,δεν πολεμάω":rolleyes:
"O τάδε τραγουδιστής,πλούσιος γόνος,ποδοσφαιριστής,βγήκε Ι5,δεν πολεμάω"  :rolleyes:

Τι φλωριές είναι αυτές ρε;
Ποιος του γαμάει όλους αυτούς τους βρωμόπουστες με τις φράντζες και που κολλάει η Ελλάδα με όλα αυτά;

Η Ελλάδα είναι πάνω από εμάς,τις ασήμαντες ζωές μας και τα ψευτοδιλήμματά μας.

"Στρατιωτική υπεροπλία της τουρκίας,έχουν 3 στρατιές εμείς καμία..." :rolleyes:

ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΜΑΣ

Δηλαδή θα φάμε παπά από γυφτομόγγολους;
Την παλεύετε;
Στον πούτσο μας αν είναι περισσότεροι,θα τους γαμήσουμε το μουνί της μάνας τους.

Όσο εξελιγμένα όπλα και να έχουν,ο απλός στρατιώτης θα κάνει ΠΑΝΤΑ τη διαφορά.
Και από σκατόγυφτους μόγγολους πρόλογο δε θα φάμε.

Ο πόλεμος,ειδικά για τον απλό λαό,έχει μόνο άσχημο πρόσωπο και δεν τον επιθυμώ.
Όμως τα ιερά και όσια τους έθνους,την ελευθερίας μας,την οικογένειά μας και ότι αγαπάμε,
θα τα υπερασπιστούμε μέχρι τέλους,όπως έκαναν οι ένδοξοι πρόγονοί μας.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
O Τιτλος τα λεει ολα...Γνωμες...
Η δικη μου σιγουρα οχι..Δεν θα πεθανω για κανεναν  Βενιζελο,Σαμαρα,Μιχαλολιακο,Τσιπρα,Καμμενο κτλ.. :rockon: :rockon: :rockon:

Εννοείται πως ναι για την πατρίδα μου.  :rockon: :rockon: :rockon: Η προσφορά μας προς την πατριδα δεν εξαρτάται από τα παραπάνω πρόσωπα.

Και οι δυο παππουδες μου πολέμησαν στον ελληνοιταλικό πόλεμο, το ίδιο θα έκανα. :rockon: :rockon: :rockon:

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
Που κολλάει ρε τύποι αν φάμε μπούκα επειδή το αποφάσισε ο σώρος,η λέσχη μπίλντεμπεργκ ή απλά γιατί έτσι του καύλωσε του σουλτάνου;

Δηλαδή εσείς θα πολεμήσετε αφού πρώτα εξετάσετε αν είστε ή όχι ένα απλό πιόνι στην ιμπεριαλιστική σκακιέρα;

Οικογένεια δεν έχετε;
Φίλους;
Την γειτονιά που μεγαλώσατε;
Χώματα που ματώσατε τα γόνατά σας μικροί;
Ποιος θα βάλει τα στήθια του μπροστά;
Το ΝΑΤΟ ή ο Πούτιν;

Ότι έχουμε είμαστε ΕΜΕΙΣ.

Οι παππούδες σας που είναι θαμμένοι ρε μλκς;
Θα αφήσουμε το κάθε μόγγολο να περάσει από πάνω τους;
Πάνω από αυτούς που δεν τα παράτησαν ποτέ και ακόμη και όταν τους έστειλαν στην Κορέα
τους είχαν πρώτο τραπέζι πίστα γιατί γαμούσαν μανούλες και δεν έκαναν πίσω ΠΟΤΕ;

"Δεν πρόλαβα να διοριστώ στο δημόσιο,η κοινωνία είναι σάπια,δεν πολεμάω":rolleyes:
"O τάδε τραγουδιστής,πλούσιος γόνος,ποδοσφαιριστής,βγήκε Ι5,δεν πολεμάω"  :rolleyes:

Τι φλωριές είναι αυτές ρε;
Ποιος του γαμάει όλους αυτούς τους βρωμόπουστες με τις φράντζες και που κολλάει η Ελλάδα με όλα αυτά;

Η Ελλάδα είναι πάνω από εμάς,τις ασήμαντες ζωές μας και τα ψευτοδιλήμματά μας.

"Στρατιωτική υπεροπλία της τουρκίας,έχουν 3 στρατιές εμείς καμία..." :rolleyes:

ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΜΑΣ

Δηλαδή θα φάμε παπά από γυφτομόγγολους;
Την παλεύετε;
Στον πούτσο μας αν είναι περισσότεροι,θα τους γαμήσουμε το μουνί της μάνας τους.

Και από σκατόγυφτους μόγγολους πρόλογο δε θα φάμε.

Ο πόλεμος,ειδικά για τον απλό λαό,έχει μόνο άσχημο πρόσωπο και δεν τον επιθυμώ.
Όμως τα ιερά και όσια τους έθνους,την ελευθερίας μας,την οικογένειά μας και ότι αγαπάμε,
θα τα υπερασπιστούμε μέχρι τέλους,όπως έκαναν οι ένδοξοι πρόγονοί μας.
Θα τους βγαλουμε τα συκωτια οπως προειπα και θα τους τα δωσουμε να τα φανε

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
Η Ελλάδα δεν θα κάνει πόλεμο και το προφήτευσαν τόσοι άγιοι...Γιατί λες ότι δεν θα κάνει πόλεμο καμάρι μου? Θα σου πω εγώ...Έχει τον πιο γιωτάδικο στρατό και πέρασα πρόσφατα από τον Greek army και τα είδα τα χάλια τους  :effemine:
Εσυ ετσι κ αλλιως δε θα τον δεις θα σε εχει στειλει πακετο το εκτελεστικο αποσπασμα  :ak: :ak: :ak: :ak: :ak:

amilo

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
110
Πόντοι
1
Την παλεύετε;

Και από σκατόγυφτους μόγγολους πρόλογο δε θα φάμε

Αυτο ακριβως, να θυμισω λιγο την ιστορια οτι και τα χρονια της τουρκοκρατιας ηταν περισσοτεροι απο εμας, εγω θα παω και ας πηρα Ι5 λογο υγειας που εχω θεμα. Καλυτερα να εχω την χωρα οπως ειναι παρα να με φτυνουν τα παιδια (αν κανω αργοτερα) η ο κοσμος, συγγενης, φιλοι κτλ. Το λεω γιατι ζω σε γη που θελουν η μογγολοι και κωλοαλβανοι.

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.935
Πόντοι
1.406
Δεν περίμενα ποτέ να βρω πλειοψηφία που συμφωνεί με μενα σε ενα τετοιο φόρουμ..Αξίζουν συγχαρητήτρια σε όλους εσας που τάσσεστε χωρίς δευτερη σκεψη υπέρ του αδιαίρετου του ΕΘΝΟΥΣ των ΕΛΛΗΝΩΝ. Ουτε μια σπιθαμή Ελληνικής γης σε διαπραγματευση....
ΥΓ:Εζησα τα Ιμια στην πρώτη γραμμή,γυρνώντας ταπεινωμένοι απο τα ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ που ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΑΝ,θελαμε όλοι να παραιτηθούμε..Παραμείναμε όμως στο Οπλο,δίνοντας ταυτόχρονα εναν Ορκο:ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ,την επόμενη φορά θα εχει ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ...

ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΔΕΡΦΙΑ, ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ ΧΑΡΟ....
Τυπε ναυαρχε,οταν ημουν στη Κω φανταρο λιγα χρονια μετα τα Ιμια,κυκλοφορουσε η φημη σε συζητησεις με μονιμαδες οτι εκεινη την βραδια το ΠΝ ειχε παγιδευσει απολυτα τον Τουρκικο στολο,και οτι αν ειχε γινει εμπλοκη την αλλη μερα δεν θα ειχε μεινει ουτε ψαροτρατα τουρκικη.Ηταν τοσο μεγαλο το πλεονεκτημα λεει που ειχαμε αποκτησει που οι ανωτεροι αξιωματικοι σχεδον κρατουσαν απο το σβερκο τους κατωτερους που ηταν και χειριστες οπλων για να μην πατησουν τα κουμπια.Εχει καμια δοση αληθειας αυτο η ειναι αρβυλα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom