Νέα

Ελλάδα και πόλεμος...θα πολεμούσατε για τη μαμά πατρίδα;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Τυπε ναυαρχε,οταν ημουν στη Κω φανταρο λιγα χρονια μετα τα Ιμια,κυκλοφορουσε η φημη σε συζητησεις με μονιμαδες οτι εκεινη την βραδια το ΠΝ ειχε παγιδευσει απολυτα τον Τουρκικο στολο,και οτι αν ειχε γινει εμπλοκη την αλλη μερα δεν θα ειχε μεινει ουτε ψαροτρατα τουρκικη.Ηταν τοσο μεγαλο το πλεονεκτημα λεει που ειχαμε αποκτησει που οι ανωτεροι αξιωματικοι σχεδον κρατουσαν απο το σβερκο τους κατωτερους που ηταν και χειριστες οπλων για να μην πατησουν τα κουμπια.Εχει καμια δοση αληθειας αυτο η ειναι αρβυλα?
4 προς 1 θα ηταν οι απώλειες, υπέρ μας φυσικα..Γι'αυτό χτυπιόμασταν όταν μας ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ!

admiral εγω σπουδαζω στο εξωτερικο κ δεν εχω παει ακομη φανταρος....

σε τετοιες περιπτωσεις τι γινεται;;;
Μενεις εξω....

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
Τυπε ναυαρχε,οταν ημουν στη Κω φανταρο λιγα χρονια μετα τα Ιμια,κυκλοφορουσε η φημη σε συζητησεις με μονιμαδες οτι εκεινη την βραδια το ΠΝ ειχε παγιδευσει απολυτα τον Τουρκικο στολο,και οτι αν ειχε γινει εμπλοκη την αλλη μερα δεν θα ειχε μεινει ουτε ψαροτρατα τουρκικη.Ηταν τοσο μεγαλο το πλεονεκτημα λεει που ειχαμε αποκτησει που οι ανωτεροι αξιωματικοι σχεδον κρατουσαν απο το σβερκο τους κατωτερους που ηταν και χειριστες οπλων για να μην πατησουν τα κουμπια.Εχει καμια δοση αληθειας αυτο η ειναι αρβυλα?
Νομιζω οτι υπαρχουν μαρτυριες γ αυτο που λες απο ατομα που την εζησαν εκεινη τη νυχτα

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
Έλα να παίρνουμε λίγο τα πάνω μας!

[video][video]https://www.youtube.com/watch?v=BYP3XJfCth4&t=336s/youtube[/video]]

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
να τους κερδισεις σε ενα σημειο δε λέει κάτι

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Ρε πούστη μου 2 μήνες σκάρτους έλλειψα και τα παίξατε τελείως;;;;:::: Τι γίνεται εδώ μέσα;;;;

Για τον κόπανο που του φταίνε οι Εβραίοι και γι' αυτό δε θα πάει να πολεμήσει μη δίνετε σημασία, καμένος εγκέφαλος είναι!!! Στα παράνομα εξτράκια τον ξέχεζα θυμάμαι μια φορά επειδή πρότεινε να κολήσεις aids για να παίρνεις το επίδομα ως μεσο βιοπορισμού!!!! Ανάξιος για να ασχολούμαστε ο περι ου ο λόγος!!! :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Για όσους σκέφτονται να μην πάνε απλά και πρακτικά:

1.Εκτέλεση για λιποταξία.Παραδούναι τοίς ένδεκα,τεθνάτω αυθημερόν!!!
2.Στην υποθετική περίπτωση που τη γλιτώσει κάποιος από το απόσπασμα και χάσουμε κανένα νησί ή τη Θράκη προφανώς δε θα συνεχίσουν όλα ωραία και καλά σα να μη συμβαίνει τπτ.Μιλάμε για πόλεμο, για νεκρούς, τραυματίες ανάπηρους, πρόσφυγες κτλ.Και τπτ να μην του κάνει το κράτος το πιθανότερο είναι κάποιος χαροκαμένος που έχασε κάποιον δικό του να του ρίξει κανένα μπιτόνι βενζίνη στο σπίτι το βράδυ.
3.Και να νικήσουμε δε θα έχει μούτρα να σταθεί πουθενά, να βρει δουλεια, να ζήσει μεταξύ συγγενών και φίλων έστω.Θα τον φτύνουν οι ξένοι και θα ντρέπονται γι' αυτόν οι δικοί του.Μόνη λύση να φύγει για πάντα από τη χώρα ή έστω από το μέρος που είναι γνωστός.

Έτσι για να μην έχουμε αυταπάτες...Δεν γεννηθήκαμε μόνο με δικαιώματα σε αυτή τη ζωή έχουμε και υποχρεώσεις!!!!

την καλησπέρα μου!!!! :hi: :hi: :hi: :hi:

belum

Νέο Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2016
Like
0
Πόντοι
0
@@. Οταν γινεται ο πολεμος τοτε θα φανουν πιοι το χουν και πιοι οχι. Λες και δε ξερουμε ολοι στα φορουμ ειναι ραμπο οταν πεσει η πρωτη μπαλοθια θα τρεχουν ολοι για Ι5.  Στη τελικη το μονο που αξιζει να προασπισει κανεις στο Ραγιαδισταν ειναι την κληρονομια μας και τους ενδοξους προγονους μας. 2000 χρονια ειναι αυτα. Για τους νεοραγιαδες τα βοδια ποιος νοιαζετε η ανθρωποτητα δε θα χασει τιποτα χρησιμο.

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.790
Πόντοι
1.756
Δεν θα πολεμησω για τον Τσιπρα,τον Καμμενο κτλ....
Επεκτατικο πολεμο κανουμε ρε γιδια??? παμε σε αλλο κρατος να του παρουμε τα πετρελαια???
Εκει ουτε εγω θα πολεμουσα...Εννοειται!!!!

Ερχεται ο τουρκομογγολος... Θα σε κρατησει γονατιστο,θα βιασει μπροστα σου την μανα σου,την αδερφη σου,την γυναικα σου...
Θα κοψει και τους λαιμους των παιδιων σου...ετσι για την πλακα...να τα δει να σπαρταρανε και να γελαει...
...και μετα θα βγαλει το πιστολι και θα στην φυτεψει στο κεφαλι.
..και θα συνεχισει στο επομενο σπιτι.
Αλλα ακριβως πριν σου φυτεψει την σφαιρα,θα περασει απο το μυαλο σου η σκεψη..."να χα ενα οπλο τωρα"...πολυ αργα ομως...

ΧΕΣΤΗΚΑ και αν δεν πολεμησουν 100 παιδια πολιτικων... Εγω για μενα θα πολεμησω και την οικογενεια μου...
..και εσεις που λετε θα φυγετε που θα πατε ρε??? Θα παρετε ολη την οικογενεια σας και θα πατε που...???
θα σηκωθειτε 30 ατομα σοϊ και που θα κοιμηθειτε??τι θα φατε??που θα πατε???

Παντα πολεμουσε ολο μου το σοι...ο Προπαππους μου το 22...ο παππους μου τους Γερμανους....(ο αλλος μου παππους ηταν στους Γερμανους,αφου ηταν Γερμανος) Επειδη προλαβα τον προπαππου μου ελεγε οτι ο δικος του παππους πολεμησε στην επανασταση του '21....
Ο αλλος παππους,ο Γερμανος,πολεμησε στην μαχη της Κρητης... Μετατεθηκε στο Σταλινγκραντ και πολεμησε και εκει....

Και ναι ρε!!! Ακομα πιο παλια...Οι παππουδες ολων μας κρατησανε Θερμοπυλες...
Εκεινοι οι παππουδες μας,σχηματιζανε φαλαγγες,και κατακτησανε ολη την Ασια....
Εκεινοι οι παππουδες εκαναν το στρατιωτικο παραδοξο του Μαραθωνα των 192 νεκρων Ελληνων, εναντι 6.500 νεκρων Περσων...

Τωρα η σκυταλη ηρθε σε εμας,εμας τους Νεοελληνες,τους φραπεδιαρηδες,τους μπουρδελιαρηδες...τους "Δεν πολεμαω για κανεναν ρε"...λες και ειναι μονοι στον κοσμο,δεν εχουν μανες,πατεραδες,γυναικες και παιδια...

"...and the promise,this country holds."

gianis85

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2015
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
1
[size=22pt]ΑΝΑΜΕΝΩ ΔΙΑΤΑΓΑΣ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ!

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΩ ΤΗΝ ΥΨΙΣΤΗ ΤΙΜΗ![/size]
Ρε σκουπίδι πάνε βάλε στον κώλο σου το κοντάρι με τα λαχεία και προσωμείωσε το με την ψωλή του Τούρκου που θα φας.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Δεν θα πολεμησω για τον Τσιπρα,τον Καμμενο κτλ....
Επεκτατικο πολεμο κανουμε ρε γιδια??? παμε σε αλλο κρατος να του παρουμε τα πετρελαια???
Εκει ουτε εγω θα πολεμουσα...Εννοειται!!!!

Ερχεται ο τουρκομογγολος... Θα σε κρατησει γονατιστο,θα βιασει μπροστα σου την μανα σου,την αδερφη σου,την γυναικα σου...
Θα κοψει και τους λαιμους των παιδιων σου...ετσι για την πλακα...να τα δει να σπαρταρανε και να γελαει...
...και μετα θα βγαλει το πιστολι και θα στην φυτεψει στο κεφαλι.
..και θα συνεχισει στο επομενο σπιτι.
Αλλα ακριβως πριν σου φυτεψει την σφαιρα,θα περασει απο το μυαλο σου η σκεψη..."να χα ενα οπλο τωρα"...πολυ αργα ομως...

ΧΕΣΤΗΚΑ και αν δεν πολεμησουν 100 παιδια πολιτικων... Εγω για μενα θα πολεμησω και την οικογενεια μου...
..και εσεις που λετε θα φυγετε που θα πατε ρε??? Θα παρετε ολη την οικογενεια σας και θα πατε που...???
θα σηκωθειτε 30 ατομα σοϊ και που θα κοιμηθειτε??τι θα φατε??που θα πατε???

Παντα πολεμουσε ολο μου το σοι...ο Προπαππους μου το 22...ο παππους μου τους Γερμανους....(ο αλλος μου παππους ηταν στους Γερμανους,αφου ηταν Γερμανος) Επειδη προλαβα τον προπαππου μου ελεγε οτι ο δικος του παππους πολεμησε στην επανασταση του '21....
Ο αλλος παππους,ο Γερμανος,πολεμησε στην μαχη της Κρητης... Μετατεθηκε στο Σταλινγκραντ και πολεμησε και εκει....

Και ναι ρε!!! Ακομα πιο παλια...Οι παππουδες ολων μας κρατησανε Θερμοπυλες...
Εκεινοι οι παππουδες μας,σχηματιζανε φαλαγγες,και κατακτησανε ολη την Ασια....
Εκεινοι οι παππουδες εκαναν το στρατιωτικο παραδοξο του Μαραθωνα των 192 νεκρων Ελληνων, εναντι 6.500 νεκρων Περσων...

Τωρα η σκυταλη ηρθε σε εμας,εμας τους Νεοελληνες,τους φραπεδιαρηδες,τους μπουρδελιαρηδες...τους "Δεν πολεμαω για κανεναν ρε"...λες και ειναι μονοι στον κοσμο,δεν εχουν μανες,πατεραδες,γυναικες και παιδια...

"...and the promise,this country holds."

Οι ομοφυλοφιλοι θα ειναι μεγαλο προβλημα. Γιατι δεν εχουν παιδια να προστατευσουν και τους εχουν διαολοστειλει ετσι κι αλλιως οι γονεις τους. Θα λιποτακτησουν μαζικα φοβαμαι και ειναι 10% των στρατευσιμων.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
Οι ομοφυλοφιλοι θα ειναι μεγαλο προβλημα. Γιατι δεν εχουν παιδια να προστατευσουν και τους εχουν διαολοστειλει ετσι κι αλλιως οι γονεις τους. Θα λιποτακτησουν μαζικα φοβαμαι και ειναι 10% των στρατευσιμων.
Φιλε μην το λες. Στο στρατο ηταν ενα παλικαρι θηλυπρεπες που ηταν ετοιμοι να το διωξουν γιατι φαινοταν πουστης. Τελικα το παλικαρι εκανε τα δυνατα του να κατσει στο στρατο. Την ωρα που αλλα αρχιδακια κανουν οτι μπορουν για να φυγουν, αυτος καθισε να φαει στρατο. Αυτος ειναι αξιος και με αρχιδια και πολυ πιο αντρας απο αλλους που το πσιζουν

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
@@. Οταν γινεται ο πολεμος τοτε θα φανουν πιοι το χουν και πιοι οχι. Λες και δε ξερουμε ολοι στα φορουμ ειναι ραμπο οταν πεσει η πρωτη μπαλοθια θα τρεχουν ολοι για Ι5.  Στη τελικη το μονο που αξιζει να προασπισει κανεις στο Ραγιαδισταν ειναι την κληρονομια μας και τους ενδοξους προγονους μας. 2000 χρονια ειναι αυτα. Για τους νεοραγιαδες τα βοδια ποιος νοιαζετε η ανθρωποτητα δε θα χασει τιποτα χρησιμο.
Eισαι τρομπας νιουφη ετσι ποιος σου ειπε εσενα οτι δε θα υπαρξει φοβος και οποιος πει το αντιθετο ειναι ψευτης το θεμα ειναι οτι οτι και να γινει θα παμε αυτο λεμε ξυπνα

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
Δεν περίμενα ποτέ να βρω πλειοψηφία που συμφωνεί με μενα σε ενα τετοιο φόρουμ..Αξίζουν συγχαρητήτρια σε όλους εσας που τάσσεστε χωρίς δευτερη σκεψη υπέρ του αδιαίρετου του ΕΘΝΟΥΣ των ΕΛΛΗΝΩΝ. Ουτε μια σπιθαμή Ελληνικής γης σε διαπραγματευση....
ΥΓ:Εζησα τα Ιμια στην πρώτη γραμμή,γυρνώντας ταπεινωμένοι απο τα ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ που ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΑΝ,θελαμε όλοι να παραιτηθούμε..Παραμείναμε όμως στο Οπλο,δίνοντας ταυτόχρονα εναν Ορκο:ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ,την επόμενη φορά θα εχει ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ...

ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΔΕΡΦΙΑ, ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ ΧΑΡΟ....
ρε χαζουλη,εμεις εδω ειμασταν και εδω θα ειμαστε,δεν αλλαζει το dna,ακομη και κατι μουροχαυλα θα ισιωσουν οταν πρεπει...απο εσας ομως ειμαστε απογοητευμενοι και περιμενουμε περισσοτερα και δεν εννοω χουντες...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Δεν περίμενα ποτέ να βρω πλειοψηφία που συμφωνεί με μενα σε ενα τετοιο φόρουμ..Αξίζουν συγχαρητήτρια σε όλους εσας που τάσσεστε χωρίς δευτερη σκεψη υπέρ του αδιαίρετου του ΕΘΝΟΥΣ των ΕΛΛΗΝΩΝ. Ουτε μια σπιθαμή Ελληνικής γης σε διαπραγματευση....
ΥΓ:Εζησα τα Ιμια στην πρώτη γραμμή,γυρνώντας ταπεινωμένοι απο τα ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ που ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΑΝ,θελαμε όλοι να παραιτηθούμε..Παραμείναμε όμως στο Οπλο,δίνοντας ταυτόχρονα εναν Ορκο:ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ,την επόμενη φορά θα εχει ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ...

ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΔΕΡΦΙΑ, ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ ΧΑΡΟ....

ρε μούτσε πάλι ξέχασες να πάρεις τα χάπια σου ...  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
Ρε πούστη μου 2 μήνες σκάρτους έλλειψα και τα παίξατε τελείως;;;;:::: Τι γίνεται εδώ μέσα;;;;

Για τον κόπανο που του φταίνε οι Εβραίοι και γι' αυτό δε θα πάει να πολεμήσει μη δίνετε σημασία, καμένος εγκέφαλος είναι!!! Στα παράνομα εξτράκια τον ξέχεζα θυμάμαι μια φορά επειδή πρότεινε να κολήσεις aids για να παίρνεις το επίδομα ως μεσο βιοπορισμού!!!! Ανάξιος για να ασχολούμαστε ο περι ου ο λόγος!!! :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Για όσους σκέφτονται να μην πάνε απλά και πρακτικά:

1.Εκτέλεση για λιποταξία.Παραδούναι τοίς ένδεκα,τεθνάτω αυθημερόν!!!
2.Στην υποθετική περίπτωση που τη γλιτώσει κάποιος από το απόσπασμα και χάσουμε κανένα νησί ή τη Θράκη προφανώς δε θα συνεχίσουν όλα ωραία και καλά σα να μη συμβαίνει τπτ.Μιλάμε για πόλεμο, για νεκρούς, τραυματίες ανάπηρους, πρόσφυγες κτλ.Και τπτ να μην του κάνει το κράτος το πιθανότερο είναι κάποιος χαροκαμένος που έχασε κάποιον δικό του να του ρίξει κανένα μπιτόνι βενζίνη στο σπίτι το βράδυ.
3.Και να νικήσουμε δε θα έχει μούτρα να σταθεί πουθενά, να βρει δουλεια, να ζήσει μεταξύ συγγενών και φίλων έστω.Θα τον φτύνουν οι ξένοι και θα ντρέπονται γι' αυτόν οι δικοί του.Μόνη λύση να φύγει για πάντα από τη χώρα ή έστω από το μέρος που είναι γνωστός.

Έτσι για να μην έχουμε αυταπάτες...Δεν γεννηθήκαμε μόνο με δικαιώματα σε αυτή τη ζωή έχουμε και υποχρεώσεις!!!!

την καλησπέρα μου!!!! :hi: :hi: :hi: :hi:
Έλα να σου ρίξω έναν περιποιημένο ακάποτο κρεμπιέ να στανιάρης και μετά θα έρθουν και οι Τούρκοι να στον φερμάρουν ακάποτα, γιατί μόνο με συρόμενα τριαξονικά χορταίνεις εσύ  :fuck2: :pipa3:

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Καλά εντάξει.Ας δουλέψει η επιστράτευση και μετά πολεμάμε...Στα Ίμια όσοι είχαν άδεια και ήταν σε μονάδες του Έβρου ή των νησιών δεν έβρισκαν μέσο να πάνε πίσω.Ξαδερφός μου που υπηρετούσε μονάδα στον Έβρο και ήταν με άδεια εδώ μόνο στο ΚΤΕΛ βρήκε εισιτήριο.Αντί η κρατική τότε Ο.Α να ακυρώσει όλα τα εισιτήρια των πολιτών και να βάλει όλα τα α/φη να πηγαίνουν στρατιωτικό προσωπικό,έπαιρνε πολίτες...Τελικά δεν πρόλαβε να πάει επάνω,ειδοποιήθηκε ότι έληξε η ιστορία.Τώρα που δεν υπάρχουν ούτε λεφτά ούτε τίποτα,ότι κάνουν οι μονάδες στα νησιά και τον Έβρο.Μετά θα κάτσουν στο τραπέζι και θα μοιράσουν το Αιγαίο με τους Τούρκους...

Επισκέπτης
Ας πω και γω την άποψή μου........
Δε νομίζω να θέλουν τον πόλεμο ο κόσμος κι έχω μιλήσει και με Τούρκους (αρσενικούς & θυληκούς) στο Σκάηπ παλαιότερα, δεν είχαν πάντως το στυλ του τσαμπουκά τύπου Ερντογάν, βέβαια όλοι τους σπουδαγμένοι και με ευρωπαική παιδεία.......
Ούτε κι εγώ θέλω τον πόλεμο....
Δεν είμαι θερμοκέφαλος.....
Όμως στα 43 μου αν γίνει το μπαμ δε μπορώ να τη σκαπουλάρω.....
Αλλά κι ακόμη να μπορούσα να το κάνω, στα @@ρια μου αν είναι να πάω στον αγύριστο ας πάω νωρίτερα κάποτε θα πεθάνουμε έτσι κι αλλιώς..........
Ίσως ο πόλεμος για έναν τύπο σαν κι εμένα να βγει σε καλό (αν ζήσω βέβαια)......
Δεν έχω να χάσω τίποτα, δεν περιμένω τίποτα, ζωή μίζερη κάνω....
Τα παιδιά θα αφήσω πίσω που δεν έχω???
Τη γυναίκα που δεν έχω???
Τους γονείς που πέθαναν???
Τα αδέλφια που με έχουν γράψει στα @@ρια???
Το λοιπό συγγενολόι => δε γαμιώνται κι αυτοί....
Τη γκόμενα που δεν έχω??
Παντέρημος λοιπόν, είτε ζήσω παραπάνω είτε παρακάτω δε θα με αναζητήσει κανείς.
Απεναντίας θα πάρω και κανένα παράσημο, θα βγάλω και τα απωθημένα μου (πολύ θα ήθελα να γινόντουσαν και παράλληλες εκκαθαρίσεις από ΟΡΚ και διάφορους παρείσακτους που μας τσουβαλιάστηκαν τόσα χρόνια)....
Όμως ό,τι και να γίνει δε θα πολεμήσουμε καμμιά δεκαριά χρόνια, πλέον οι πόλεμοι είναι μερικών ημερών.......
Καλό μας βόλι αν έλθει η ώρα......

mefedlos

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2006
Like
57
Πόντοι
1
Τι θα πει (α πολεμούσατε για τη μαμά πατρίδα;) Θες δε θες σε μπουζουριαζουνε σου δινουν ενα οπλο και πας.Σε ρωτα κανεις?Οποιος πει οχι τραβα το 45αρι ο αξιωματικος και του την φυτευει. Το ερωτημα θα μπορουσε να γινει αν ηταν ΜΗ υποχρεωτικη η στρατευση η με μισθοφορικο στρατο οπως ΗΠΑ. Τωρα λεει ο αλλος αφου πω δεν θελω και με παρουν ας πω παω να πολεμησω

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Ο πολεμος ειναι για σκληρους Μύστες :sunglasses:
Οσοι δεν μπορειτε τα αιματα ας μεινετε πισω