Δεν θα πολεμησω για τον Τσιπρα,τον Καμμενο κτλ....
Επεκτατικο πολεμο κανουμε ρε γιδια??? παμε σε αλλο κρατος να του παρουμε τα πετρελαια???
Εκει ουτε εγω θα πολεμουσα...Εννοειται!!!!
Ερχεται ο τουρκομογγολος... Θα σε κρατησει γονατιστο,θα βιασει μπροστα σου την μανα σου,την αδερφη σου,την γυναικα σου...
Θα κοψει και τους λαιμους των παιδιων σου...ετσι για την πλακα...να τα δει να σπαρταρανε και να γελαει...
...και μετα θα βγαλει το πιστολι και θα στην φυτεψει στο κεφαλι.
..και θα συνεχισει στο επομενο σπιτι.
Αλλα ακριβως πριν σου φυτεψει την σφαιρα,θα περασει απο το μυαλο σου η σκεψη..."να χα ενα οπλο τωρα"...πολυ αργα ομως...
ΧΕΣΤΗΚΑ και αν δεν πολεμησουν 100 παιδια πολιτικων... Εγω για μενα θα πολεμησω και την οικογενεια μου...
..και εσεις που λετε θα φυγετε που θα πατε ρε??? Θα παρετε ολη την οικογενεια σας και θα πατε που...???
θα σηκωθειτε 30 ατομα σοϊ και που θα κοιμηθειτε??τι θα φατε??που θα πατε???
Παντα πολεμουσε ολο μου το σοι...ο Προπαππους μου το 22...ο παππους μου τους Γερμανους....(ο αλλος μου παππους ηταν στους Γερμανους,αφου ηταν Γερμανος) Επειδη προλαβα τον προπαππου μου ελεγε οτι ο δικος του παππους πολεμησε στην επανασταση του '21....
Ο αλλος παππους,ο Γερμανος,πολεμησε στην μαχη της Κρητης... Μετατεθηκε στο Σταλινγκραντ και πολεμησε και εκει....
Και ναι ρε!!! Ακομα πιο παλια...Οι παππουδες ολων μας κρατησανε Θερμοπυλες...
Εκεινοι οι παππουδες μας,σχηματιζανε φαλαγγες,και κατακτησανε ολη την Ασια....
Εκεινοι οι παππουδες εκαναν το στρατιωτικο παραδοξο του Μαραθωνα των 192 νεκρων Ελληνων, εναντι 6.500 νεκρων Περσων...
Τωρα η σκυταλη ηρθε σε εμας,εμας τους Νεοελληνες,τους φραπεδιαρηδες,τους μπουρδελιαρηδες...τους "Δεν πολεμαω για κανεναν ρε"...λες και ειναι μονοι στον κοσμο,δεν εχουν μανες,πατεραδες,γυναικες και παιδια...
"...and the promise,this country holds."