xxxniner
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2016
- Like
- 160
- Πόντοι
- 16
καθόλου αλλά ούτε τους δικούς μαςΓουσταρεις που ειναι τιγκα στα πακιστάνια, ετσι ;)
καθόλου αλλά ούτε τους δικούς μαςΓουσταρεις που ειναι τιγκα στα πακιστάνια, ετσι ;)
εγώ θα το ευχαριστηθώ εσύ δεν ξέρω
Ας πω και γω την άποψή μου........
Δε νομίζω να θέλουν τον πόλεμο ο κόσμος κι έχω μιλήσει και με Τούρκους (αρσενικούς & θυληκούς) στο Σκάηπ παλαιότερα, δεν είχαν πάντως το στυλ του τσαμπουκά τύπου Ερντογάν, βέβαια όλοι τους σπουδαγμένοι και με ευρωπαική παιδεία.......
Ούτε κι εγώ θέλω τον πόλεμο....
Δεν είμαι θερμοκέφαλος.....
Όμως στα 43 μου αν γίνει το μπαμ δε μπορώ να τη σκαπουλάρω.....
Αλλά κι ακόμη να μπορούσα να το κάνω, στα @@ρια μου αν είναι να πάω στον αγύριστο ας πάω νωρίτερα κάποτε θα πεθάνουμε έτσι κι αλλιώς..........
Ίσως ο πόλεμος για έναν τύπο σαν κι εμένα να βγει σε καλό (αν ζήσω βέβαια)......
Δεν έχω να χάσω τίποτα, δεν περιμένω τίποτα, ζωή μίζερη κάνω....
Τα παιδιά θα αφήσω πίσω που δεν έχω???
Τη γυναίκα που δεν έχω???
Τους γονείς που πέθαναν???
Τα αδέλφια που με έχουν γράψει στα @@ρια???
Το λοιπό συγγενολόι => δε γαμιώνται κι αυτοί....
Τη γκόμενα που δεν έχω??
Παντέρημος λοιπόν, είτε ζήσω παραπάνω είτε παρακάτω δε θα με αναζητήσει κανείς.
Απεναντίας θα πάρω και κανένα παράσημο, θα βγάλω και τα απωθημένα μου (πολύ θα ήθελα να γινόντουσαν και παράλληλες εκκαθαρίσεις από ΟΡΚ και διάφορους παρείσακτους που μας τσουβαλιάστηκαν τόσα χρόνια)....
Όμως ό,τι και να γίνει δε θα πολεμήσουμε καμμιά δεκαριά χρόνια, πλέον οι πόλεμοι είναι μερικών ημερών.......
Καλό μας βόλι αν έλθει η ώρα......
ρε μαλακα ντουνταρα τωρα που γυρισες στο χωριο και εγινες αγροτης και ποτιζεις τη γης με τον ιδρωτα του προσωπου σου και ξυπνας χαραματα να ταισεις και να ποτισεις τα ζωντανα,Ας πω και γω την άποψή μου........
Δε νομίζω να θέλουν τον πόλεμο ο κόσμος κι έχω μιλήσει και με Τούρκους (αρσενικούς & θυληκούς) στο Σκάηπ παλαιότερα, δεν είχαν πάντως το στυλ του τσαμπουκά τύπου Ερντογάν, βέβαια όλοι τους σπουδαγμένοι και με ευρωπαική παιδεία.......
Αλλά κι ακόμη να μπορούσα να το κάνω, στα @@ρια μου αν είναι να πάω στον αγύριστο ας πάω νωρίτερα κάποτε θα πεθάνουμε έτσι κι αλλιώς..........
Ίσως ο πόλεμος για έναν τύπο σαν κι εμένα να βγει σε καλό (αν ζήσω βέβαια)......
Τη γκόμενα που δεν έχω??
Απεναντίας θα πάρω και κανένα παράσημο, θα βγάλω και τα απωθημένα μου (πολύ θα ήθελα να γινόντουσαν και παράλληλες εκκαθαρίσεις από ΟΡΚ και διάφορους παρείσακτους που μας τσουβαλιάστηκαν τόσα χρόνια)....
Όμως ό,τι και να γίνει δε θα πολεμήσουμε καμμιά δεκαριά χρόνια, πλέον οι πόλεμοι είναι μερικών ημερών.......
Ας πω και γω την άποψή μου........
Τη γκόμενα που δεν έχω??
Δεν θα σταθω στο γιδι γιατι δεν σε εχω μπροστα μου και ετσι δεν μπορω να σου ανοιξω δευτερη κωλοτρυπιδα...Οποτε αναγκαστικα θα απαντησω απο εδω πολιτισμενα μια που δεν εχω βρισει κανεναν ποτε πρωτος εδω...Θα πω μονο πως δεκτη η αποψη σου και την σεβομαι..Απλα εγω οταν ακουω Ελλαδα καλως η κακως μου ερχοντε στο μυαλο γιδια και μουνοπανα και ρουφιανοι που συναντω καθημερινα..Σεβομαι τους πρωγονους μας και καθομαι προσοχη..Μετα χαθηκε η μπαλα..Δε θα πεθάνεις για το Βελιζέλο κ τον Τσίπρα ρε γίδι...για τους παππούδες σου θα πεθάνεις,τη μάνα σου κ τα παιδιά σου.
Ντοπα θα ερθεις απο Αγγλια για να πολεμησεις?sto χερι σου ειναι να φτιαξεις την ζωη σου τυπε οχι να περιμενεις να πας στον αλλο κοσμο
Οπως λεει και ενα ΑΣΜΑ....Να σκοτωνοντε οι λαοι....Για του αφεντη το φαι.....Πηγαίντε να πολεμήσετε! Και ο Ροκφέλερ αυτό θέλει! Πως αλλιώς άλλωστε θα μειωθεί ο πληθυσμός του πλανήτη για να σφραγιστούν οι υπόλοιποι?
μεγαλο πραμα η λαικη σοφια τυπεΟπως λεει και ενα ΑΣΜΑ....Να σκοτωνοντε οι λαοι....Για του αφεντη το φαι.....
Οπως λεει και ενα ΑΣΜΑ....Να σκοτωνοντε οι λαοι....Για του αφεντη το φαι.....
Απεναντίας θα πάρω και κανένα παράσημο
Ντοπα θα ερθεις απο Αγγλια για να πολεμησεις?
Το πιο πιθανο ειναι να σου ερθει η φωτια απο πανω και εκει να τελειωσουν ολα
Τυπε μου καταρχην καλησπερα σου.ΤΟ ΒΓΑΛΑΤΕ που ειπες σε ποιους αναφερεσε?Eγω να ξερεις ειμαι μηδενιστης.Δεν ανηκω πουθενα σε κανενα κομμα..Σε καμια παραταξη.Σε καμια ομαδα..Οι αποψεις μου ειναι καθαρα απο δικα μου βιωματα και συμπερασματα..Τιποτε παραπανω τιποτε παρακατω..Απλα σου εξηγω γιατι δεν ξερεις(και λογικοτατο) τι χαρακτηρας ειμαι..Μπορει να πιστευεις πως αυτα που λεω ειναι απο...ψεκασμους η απο...αριστερες αντιληψεις...Ουτε καν.Ειναι απλα η γνωμη μου.Και οπως σεβομαι την καθε μια απαντηση απο τα παιδια εδω ξεχωριστα ετσι ειναι και h δικη μου..Αν εχεις προσεξει ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ δεν εχω πουλησει νταηλικι για τις αποψεις τους(εκτος απο εναν που με προσβαλε)Τους σεβομαι και απλα παρατηρω.ΝΑ σαι καλα και καλη συνεχεια..Είνα το ίδιο τραγούδι αυτού που λέει ότι η επανάσταση του 1821 ήταν ταξική και όχι εθνική σαν τους καρμπονάρους ένα πράγμα;;;Μόνο τον Κολοκοτρώνη ταξικό αδερφό που δε βγάλατε!!!
Τυπε μου καταρχην καλησπερα σου.ΤΟ ΒΓΑΛΑΤΕ που ειπες σε ποιους αναφερεσε?Eγω να ξερεις ειμαι μηδενιστης.Δεν ανηκω πουθενα σε κανενα κομμα..Σε καμια παραταξη.Σε καμια ομαδα..
Τυπε μου καταρχην καλησπερα σου.ΤΟ ΒΓΑΛΑΤΕ που ειπες σε ποιους αναφερεσε?Eγω να ξερεις ειμαι μηδενιστης.Δεν ανηκω πουθενα σε κανενα κομμα..Σε καμια παραταξη.Σε καμια ομαδα..Οι αποψεις μου ειναι καθαρα απο δικα μου βιωματα και συμπερασματα..Τιποτε παραπανω τιποτε παρακατω..Απλα σου εξηγω γιατι δεν ξερεις(και λογικοτατο) τι χαρακτηρας ειμαι..Μπορει να πιστευεις πως αυτα που λεω ειναι απο...ψεκασμους η απο...αριστερες αντιληψεις...Ουτε καν.Ειναι απλα η γνωμη μου.Και οπως σεβομαι την καθε μια απαντηση απο τα παιδια εδω ξεχωριστα ετσι ειναι και h δικη μου..Αν εχεις προσεξει ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ δεν εχω πουλησει νταηλικι για τις αποψεις τους(εκτος απο εναν που με προσβαλε)Τους σεβομαι και απλα παρατηρω.ΝΑ σαι καλα και καλη συνεχεια..
οι ταγματασφαλίτες γνωστοί και ως γερμανοτσολιάδες πάντως δεν σε ρωτούσαν καν όποιον νάναι και ότι νάναι εκτελούσανΜϊα απλή παρατήρηση, που ιστορικά ισχύει 100% άνευ εξαιρέσεων.
Αυτά που λες παραπάνω, είναι πολυτέλειες, που είναι διαθέσιμες σε καιρό ειρήνης.
Όντως , σε ειρηνικές περιόδους, όπως αυτή που ζούμε ακόμη, μπορείς να είσαι έτσι.
Σε πολέμους, τα στρατόπεδα είναι πάντα 2.
Και ανήκουν όλοι , σε ένα από τα 2.
Οι παραπάνω πολυτέλειες, απλώς δεν υπάρχουν. ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ.
Από διηγήσεις των γεγονότων του Δεκεμβρίου του 1944,
σε όσα σπίτια μπούκαραν οι ΕΑΜικοί .... έκαναν την ερώτηση ....
ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΕΑΜ ;
Αν έλεγες ναι , έπρεπε να το αποδείξεις.
Αν δεν το αποδείκνυες, είχες την ίδια μοίρα με όσους απαντούσαν εξαρχής ΟΧΙ.
Οπότε ανάλογα με την περιοχή .....
πήγαινες είτε στο Φοίβο , είτε στο νταμάρι του κοπανά , είτε στην ΟΥΛΕΝ, είτε στο μπαρουτάδικο στο αιγάλεω, είτε στη θήβα.
Η κατάληξη , παντού η ίδια .....