Νέα

Ελλάδα και πόλεμος...θα πολεμούσατε για τη μαμά πατρίδα;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
O Τιτλος τα λεει ολα...Γνωμες...
Η δικη μου σιγουρα οχι..Δεν θα πεθανω για κανεναν  Βενιζελο,Σαμαρα,Μιχαλολιακο,Τσιπρα,Καμμενο κτλ.. :rockon: :rockon: :rockon:

"Οὐ καταισχυνῶ τὰ ὅπλα τὰ ἱερὰ, οὐδ' ἐγκαταλείψω τὸν παραστάτην ὅτῳ ἂν στοιχήσω· ἀμυνῶ δὲ καὶ ὑπὲρ ἱερῶν καὶ ὁσίων καὶ μόνος καὶ μετὰ πολλῶν. [size=20pt]καὶ τὴν πατρίδα οὐκ ἐλάσσω παραδώσω[/size], πλείω δὲ καὶ ἀρείω ὅσης ἂν παραδέξωμαι. καὶ εὐηκοήσω τῶν ἀεὶ κραινόντων ἐμφρόνως καὶ τοῖς θεσμοῖς τοῖς ἰδρυμένοις πείσομαι καὶ οὕστινας ἂν ἄλλους τὸ πλῆθος ἰδρύσηται ὁμοφρόνως·καὶ ἂν τις ἀναιρῇ τοὺς θεσμοὺς ἢ μὴ πείθηται οὐκ ἐπιτρέψω, ἀμυνῶ δὲ καὶ μόνος καὶ μετὰ πολλῶν. καὶ ἱερὰ τὰ πάτρια τιμήσω. ἵστορες τούτων Ἄγλαυρος, Ἐνυάλιος, Ἄρης, Ζεύς, Θαλλώ, Αὐξώ, Ἡγεμόνη. "

Γνώμη μου ,
Ελπίζω να απάντησα..

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
οι ταγματασφαλίτες γνωστοί και ως γερμανοτσολιάδες πάντως δεν σε ρωτούσαν καν όποιον νάναι και ότι νάναι εκτελούσαν

Επειδή σε βλέπω καλό παλικάρι θα σου πω μια παραδοχή που την κάνουν όλοι οι επιστήμονες ιστορικοί σε όλο τον κόσμο:

Η πραγματική ιστορία γράφεται στην τρίτη γενιά μετά τα γεγονότα.Πιο πριν υπάρχουν ακόμα μνήμες από τα έντονα πάθη και μίση που προκάλεσαν τα εκάστοτε γεγονότα.

Την αλήθεια για τον εμφύλιο ο ελληνικός λαός θα τη μάθει στα χρόνια που έρχονται όχι τα χρόνια που πέρασαν.Όπως ακριβώς η γενιά των πατεράδων μας έμαθε τι συνέβη στον εθνικό διχασμό ενώ η γενιά των παππούδων μας όχι.

OP
OP
Δ
Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26
Δε σου πουλάω νταηλίκι.Όταν χρησιμοποιείς όμως ποίημα του Βάρναλη, καθαρού κομμουνιστή, τραγουδισμένο από Ξυλούρη το οποίο αναφέρεται ξεκάθαρα στην ταξική ιδεολογία που πρεσβεύει ο κομμουνισμός είναι λογικό και επόμενο να σε θεωρήσω κομμουνιστή.Αν δεν είσαι όπως λες και είσαι μηδενιστής τότε θα ήταν πιο κοντά στην ιδεολογία σου μια τοποθέτηση του τύπου "γιατί να πολεμήσουμε αφού θα χάσουμε από τους Τούρκους".

:hi: :hi: :hi: :hi:
Η φραση ειναι αριστερη οντως φιλε μου..Μα σιγουρα εχει μια μεγαλη δοση αληθειας σε αυτο..Εχεις δικιο που με παρεξηγησες και σωστος ο συλογισμος σου..Οσον αφορα την φραση  "γιατί να πολεμήσουμε αφού θα χάσουμε από τους Τούρκους".Δεν εστιαζω καν στους βρωμοτουρκους.Απλα εστιαζω πως πια δεν υπαρχει κατι για να πολεμησουμε...Μεχρι και τον ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ φυλακισαμε...ΕΜΕΙΣ!Και αλλα τοσα εγκληματα..Σεβομαι και καθομαι ΠΡΟΣΟΧΗ στους πρωγονους μας..Αλλα εχουμε καταντησει σε μια σαπιλα...Σε μια βρωμια..Που εγω προσωπικα ΔΕΝ την αντεχω..Και ΑΝ ειχα την πολυτελεια να διαλεξω..Δεν θα πολεμαγα..Μας εχει αδικησει φιλε μου η πατριδα μας.Και δεν εννοω τα σκουπιδια τα πολιτικα.Μα εμεις σαν ελληνες μεταξυ μας..Τσακωνομαστε για ολυμπιακο-παναθηναικο..Για Παντελιδη -καζαντζιδη(ελεος το εχω ακουσει και αυτο) για μακαρονια με σαλτσα-μακαρονια με κιμα κτλ...Μας εχω σιχαθει.Οσο για το νταηλικι που ειπες..Δεν αναφερομουν σε σενα σε καμια περιπτωση..Για αλλου πηγαινε  :hi:

OP
OP
Δ
Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26
Μϊα απλή παρατήρηση, που ιστορικά ισχύει 100% άνευ εξαιρέσεων.

Αυτά που λες παραπάνω, είναι πολυτέλειες, που είναι διαθέσιμες σε καιρό ειρήνης.
Όντως , σε ειρηνικές περιόδους, όπως αυτή που ζούμε ακόμη, μπορείς να είσαι έτσι.

Σε πολέμους, τα στρατόπεδα είναι πάντα 2.
Και ανήκουν όλοι , σε ένα από τα 2.
Οι παραπάνω πολυτέλειες, απλώς δεν υπάρχουν. ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ.

Από διηγήσεις των γεγονότων του Δεκεμβρίου του 1944,
σε όσα σπίτια μπούκαραν οι ΕΑΜικοί .... έκαναν την ερώτηση ....

ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΕΑΜ ;

Αν έλεγες ναι , έπρεπε να το αποδείξεις.
Αν δεν το αποδείκνυες, είχες την ίδια μοίρα με όσους απαντούσαν εξαρχής ΟΧΙ.

Οπότε ανάλογα με την περιοχή .....
πήγαινες είτε στο Φοίβο , είτε στο νταμάρι του κοπανά , είτε στην ΟΥΛΕΝ, είτε στο μπαρουτάδικο στο αιγάλεω, είτε στη θήβα.

Η κατάληξη , παντού η ίδια .....

3.jpg
Εχεις απολυτο δικιο σε αυτο..Οποτε ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ θα χρειαστει να διαλεξω..

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Επειδή σε βλέπω καλό παλικάρι θα σου πω μια παραδοχή που την κάνουν όλοι οι επιστήμονες ιστορικοί σε όλο τον κόσμο:

Η πραγματική ιστορία γράφεται στην τρίτη γενιά μετά τα γεγονότα.Πιο πριν υπάρχουν ακόμα μνήμες από τα έντονα πάθη και μίση που προκάλεσαν τα εκάστοτε γεγονότα.

Την αλήθεια για τον εμφύλιο ο ελληνικός λαός θα τη μάθει στα χρόνια που έρχονται όχι τα χρόνια που πέρασαν.Όπως ακριβώς η γενιά των πατεράδων μας έμαθε τι συνέβη στον εθνικό διχασμό ενώ η γενιά των παππούδων μας όχι.
Δεν αναφέρομαι στον εμφύλιο,αλλά για την κατοχή, για μένα προσωπικά για καμία ιδεολογία δεν αξίζει να στρέψεις το όπλο σου ενάντια σε συμπατριώτη σου

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Η φραση ειναι αριστερη οντως φιλε μου..Μα σιγουρα εχει μια μεγαλη δοση αληθειας σε αυτο..Εχεις δικιο που με παρεξηγησες και σωστος ο συλογισμος σου..Οσον αφορα την φραση  "γιατί να πολεμήσουμε αφού θα χάσουμε από τους Τούρκους".Δεν εστιαζω καν στους βρωμοτουρκους.Απλα εστιαζω πως πια δεν υπαρχει κατι για να πολεμησουμε...Μεχρι και τον ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ φυλακισαμε...ΕΜΕΙΣ!Και αλλα τοσα εγκληματα..Σεβομαι και καθομαι ΠΡΟΣΟΧΗ στους πρωγονους μας..Αλλα εχουμε καταντησει σε μια σαπιλα...Σε μια βρωμια..Που εγω προσωπικα ΔΕΝ την αντεχω..Και ΑΝ ειχα την πολυτελεια να διαλεξω..Δεν θα πολεμαγα..Μας εχει αδικησει φιλε μου η πατριδα μας.Και δεν εννοω τα σκουπιδια τα πολιτικα.Μα εμεις σαν ελληνες μεταξυ μας..Τσακωνομαστε για ολυμπιακο-παναθηναικο..Για Παντελιδη -καζαντζιδη(ελεος το εχω ακουσει και αυτο) για μακαρονια με σαλτσα-μακαρονια με κιμα κτλ...Μας εχω σιχαθει.Οσο για το νταηλικι που ειπες..Δεν αναφερομουν σε σενα σε καμια περιπτωση..Για αλλου πηγαινε  :hi:

Ομολογουμένως είσαι μηδενιστής!!!!! Κρίμα μεν αληθές δε...:hi: :hi: :hi: :hi: :hi:

xxxniner

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2016
Like
160
Πόντοι
16
Μϊα απλή παρατήρηση, που ιστορικά ισχύει 100% άνευ εξαιρέσεων.

Αυτά που λες παραπάνω, είναι πολυτέλειες, που είναι διαθέσιμες σε καιρό ειρήνης.
Όντως , σε ειρηνικές περιόδους, όπως αυτή που ζούμε ακόμη, μπορείς να είσαι έτσι.

Σε πολέμους, τα στρατόπεδα είναι πάντα 2.
Και ανήκουν όλοι , σε ένα από τα 2.
Οι παραπάνω πολυτέλειες, απλώς δεν υπάρχουν. ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ.

Από διηγήσεις των γεγονότων του Δεκεμβρίου του 1944,
σε όσα σπίτια μπούκαραν οι ΕΑΜικοί .... έκαναν την ερώτηση ....

ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΕΑΜ ;

Αν έλεγες ναι , έπρεπε να το αποδείξεις.
Αν δεν το αποδείκνυες, είχες την ίδια μοίρα με όσους απαντούσαν εξαρχής ΟΧΙ.

Οπότε ανάλογα με την περιοχή .....
πήγαινες είτε στο Φοίβο , είτε στο νταμάρι του κοπανά , είτε στην ΟΥΛΕΝ, είτε στο μπαρουτάδικο στο αιγάλεω, είτε στη θήβα.

Η κατάληξη , παντού η ίδια .....

3.jpg
Σήμερα ποιος θα γινόταν ΕΑΜ αντί για δοσίλογος; 
Όλοι τους δουλοπρεπεις δείχνουν υπερβάλλοντα ζήλο στα ξένα αφεντικά .
Στο κάτω κάτω της γραφής οι δοσίλογοι επιβραβευτηκαν και οι αντιστασιακοί κυνηγήθηκαν με την βοήθεια των ξένων δυνάμεων . 

xxxniner

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2016
Like
160
Πόντοι
16
Δεν αναφέρομαι στον εμφύλιο,αλλά για την κατοχή, για μένα προσωπικά για καμία ιδεολογία δεν αξίζει να στρέψεις το όπλο σου ενάντια σε συμπατριώτη σου
δεν ήταν η ιδεολογία αλλά η εξιλέωση των Προδοτών που συνεργάστηκαν με τους Γερμανούς .
Τίποτα πλέον δεν είναι το ίδιο μετά την επικράτηση των δοσίλογων της κατοχής .  Η Ελλάδα είναι καταδικασμένη γιατί δεν τίμησε τους Ήρωες και δεν τιμώρησε τους Προδότες τότε, τώρα τι ψάχνετε;

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
δεν ήταν η ιδεολογία αλλά η εξιλέωση των Προδοτών που συνεργάστηκαν με τους Γερμανούς .
Τίποτα πλέον δεν είναι το ίδιο μετά την επικράτηση των δοσίλογων της κατοχής .  Η Ελλάδα είναι καταδικασμένη γιατί δεν τίμησε τους Ήρωες και δεν τιμώρησε τους Προδότες τότε, τώρα τι ψάχνετε;
Το μοιραιο λαθος στην Ελλαδα ηταν που
δεν σκοτώσαμε ΟΛΟΥΣ τους προδοτες ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ
που εξοπλιζοταν απο την Γιουγκοσλαβια για να σκοτώνουν
Ελληνες στρατιώτες. Ο εορισμος της προδοσιας
Φυσικα με ανταλλαγμα την παραχώρηση της Μακεδονιας στην Γιουγκοσλαβια

xxxniner

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2016
Like
160
Πόντοι
16
Το μοιραιο λαθος στην Ελλαδα ηταν που
δεν σκοτώσαμε ΟΛΟΥΣ τους προδοτες ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ
που εξοπλιζοταν απο την Γιουγκοσλαβια για να σκοτώνουν
Ελληνες στρατιώτες. Ο εορισμος της προδοσιας
Φυσικα με ανταλλαγμα την παραχώρηση της Μακεδονιας στην Γιουγκοσλαβια
Και εσύ δοσιλογος;
Αυτοί που έκαναν αντίσταση χαρακτηριστικαν συμμορίτες από τους συνεργάτες των Γερμανών .

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
για μένα προσωπικά για καμία ιδεολογία δεν αξίζει να στρέψεις το όπλο σου ενάντια σε συμπατριώτη σου
Tύπε θες ο Πουτιν να τα κάνει πουτάνα εσυ όμως να μη καθαρισεις καναν αληλέγγυο :coffee:

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Και εσύ δοσιλογος;
Αυτοί που έκαναν αντίσταση χαρακτηριστικαν συμμορίτες από τους συνεργάτες των Γερμανών .

Ρε δοσιλογε του Σταλιν, συμμοριτες χαραχτηριστηκαν
οσοι σκοτωναν ΕΛΛΗΝΕΣ στρατιώτες και αμάχους
ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν τους εκτελεσαμε ολους

fontas.dimi

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2014
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
6
Δεν τον θέλεις τον πόλεμο και μόνο η ιδέα πλέον είναι αποκρουστική.

Όμως αν εισβάλλει ο Τούρκος δεν θα τον αφήσεις ατουφέκιστο.Ειδικά όταν ξέρεις ότι πρόκειται να σκοτωθούν χιλιάδες άμαχοι,να βιαστούν γυναίκες και να σκοτωθούν παιδιά λες απάνω τους και ότι γίνει.

Τώρα αυτοί που θα κρυφτούν,θα φύγουν στα μουλωχτά έξω και όσοι κάνουν το φύλλο πορείας κωλόχαρτο να μην ξαναπατήσουν σε ελληνικπά χώματα ούτε να τους θάψουν σε ελληνικό έδαφος.Γέμισε ο τόπος αυτός από σπιούνους και στεγνούς δοσίλογους.

Επισκέπτης
Παρατηρώ ότι όλοι όσοι λένε ότι δεν θα πολεμούσαν έχουν και "αποκλίνουσα" σεξουαλική συμπεριφορά.

Π.χ. ερωτιαρης- κρεμπιέδες στο μετάξι, χχχινερ- τραβελοφιλος και bisexual

Με κάνει να αναρωτιέμαι, αν και είμαι ανοικτός στα θέματα σεξουαλικών επιλογών.

Εξαιρείται ο ασλακτα, που μπορεί να νιώθει πικρία και προδομένος απ την χώρα του, όμως επειδή τον ξέρω και είναι λεβέντης, πιστεύω ότι αν έρθει εκείνη η ώρα θα κάνει το καθήκον του με περηφάνια.

Επισκέπτης
Εγω που ζω εξωτερικο, θα μπορω προφανώς να ερθω να πολεμήσω, έτσι;

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Εγω που ζω εξωτερικο, θα μπορω προφανώς να ερθω να πολεμήσω, έτσι;
ναι ρε, ακόμα και να μην τον προλάβεις τον πόλεμο θα μείνει πολύ πράμα πίσω για ξεσκαρτάρισμα,
γύφτοι, αλβανοί, μουσουλμάνοι, πακιστανοί, παγκλαντεσιανοί και όπως είδαμε και πρόσφατα και τζαμαικανοί.

θα αργήσουν τα g3 να σωπάσουν, άμα ξεκινήσει κανένας πόλεμος.

Επισκέπτης
ναι ρε, ακόμα και να μην τον προλάβεις τον πόλεμο θα μείνει πολύ πράμα πίσω για ξεσκαρτάρισμα,
γύφτοι, αλβανοί, μουσουλμάνοι, πακιστανοί, παγκλαντεσιανοί και όπως είδαμε και πρόσφατα και τζαμαικανοί.

θα αργήσουν τα g3 να σωπάσουν, άμα ξεκινήσει κανένας πόλεμος.
τι εννοεις να μην τον προλαβω;

Ρωταω αν θα υπαρχει κανα θεμα, τύπου κλείνουν τα συνορα κτλ...
Υποθετω για τους εν δυναμει φανταρους θα επιτρέπεται η εισοδος κτλ...;

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
πάντως, εγώ που ήμουνα στην ελδυκ, ούτε 10 άτομα από δε γούσταραν να μείνουν στο νησί να πολεμήσουν.
Στο ΚΕΕΔ κάθε μέρα λέγαμε 500 συνθήματα για την κύπρο, άλλα 500 για τη μακεδονία, τη Μ. Ασία κ.ο.κ..
Στην κύπρο, με τον κρητικό τον Δκτή του τάγματος, όχι μόνο δεν ήθελε συνθήματα γενικώς, αλλά και οι μούλοι που ήρθαν για το φανταρικό τους κάτω, ούτε 1 σύνθημα για την κύπρο δε λέγανε.
Να πω 'ντάξει, οι Αλβανοί(μερικοί δεν ήξεραν ούτε ελληνικά γαμώ τις μάνες τους), οι γεωργιανοί, οι ρωσσοπόντιοι(κάτι καζάκοι ολκής) ήρθαν εδώ σαν παράνομοι λαθρομετανάστες, οι γαμιόληδες οι Νδίτες/πασοκατζήδες και τώρα και οι κωλοσυριζαίοι μάς τους έβαλαν στο στρατό, χώρια που τους έβαλαν και στη χώρα, και δε γουστάρουν να πολεμήσουν, θα βρούμε και το μπελά μας άμα γίνει κανένα μπραφ με τούρκους και αλβανούς(τους αλβανούς εκτός της ελλάδας)... αλλά ρε πούστη αυτά τα πουτανόπαιδα των ελλήνων να βρίζουν το νησί, το στρατό και παρόλο που ήταν εθελοντές εκεί κάτω να μην φεύγουν να πάνε σπίτια τους;
Ποιος θα πολεμήσει; Αυτός που είναι όλη μέρα στην καφετέρια και πίνει καφέ κλαίγοντας τη μοίρα του που δεν του έρχεται ο διορισμός στο σπίτι; Ή θα πολεμήσει για την Ελλάδα αυτός που κλαίει σαν τη χήρα στο κρεβάτι επειδή ο τουρίστας από το Αφγανιστάν δεν έχει που να κοιμηθεί στη χίο και στη σάμο;

Κοντεύουμε να γίνουμε φλώροι σαν τους Σουηδούς,
muslims-sweden-640x426.jpg

Το πιο σημαντικο πραγμα στη ζωη ειναι να βρεις εναν ωραιο λογο να πεθανεις.

auto_w3-11480937529-640x480.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom