Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
απαντηση-νοοτροπια προσκυνημενουsto χερι σου ειναι να φτιαξεις την ζωη σου τυπε οχι να περιμενεις να πας στον αλλο κοσμο
απαντηση-νοοτροπια προσκυνημενουsto χερι σου ειναι να φτιαξεις την ζωη σου τυπε οχι να περιμενεις να πας στον αλλο κοσμο
O Τιτλος τα λεει ολα...Γνωμες...
Η δικη μου σιγουρα οχι..Δεν θα πεθανω για κανεναν Βενιζελο,Σαμαρα,Μιχαλολιακο,Τσιπρα,Καμμενο κτλ..
οι ταγματασφαλίτες γνωστοί και ως γερμανοτσολιάδες πάντως δεν σε ρωτούσαν καν όποιον νάναι και ότι νάναι εκτελούσαν
Η φραση ειναι αριστερη οντως φιλε μου..Μα σιγουρα εχει μια μεγαλη δοση αληθειας σε αυτο..Εχεις δικιο που με παρεξηγησες και σωστος ο συλογισμος σου..Οσον αφορα την φραση "γιατί να πολεμήσουμε αφού θα χάσουμε από τους Τούρκους".Δεν εστιαζω καν στους βρωμοτουρκους.Απλα εστιαζω πως πια δεν υπαρχει κατι για να πολεμησουμε...Μεχρι και τον ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ φυλακισαμε...ΕΜΕΙΣ!Και αλλα τοσα εγκληματα..Σεβομαι και καθομαι ΠΡΟΣΟΧΗ στους πρωγονους μας..Αλλα εχουμε καταντησει σε μια σαπιλα...Σε μια βρωμια..Που εγω προσωπικα ΔΕΝ την αντεχω..Και ΑΝ ειχα την πολυτελεια να διαλεξω..Δεν θα πολεμαγα..Μας εχει αδικησει φιλε μου η πατριδα μας.Και δεν εννοω τα σκουπιδια τα πολιτικα.Μα εμεις σαν ελληνες μεταξυ μας..Τσακωνομαστε για ολυμπιακο-παναθηναικο..Για Παντελιδη -καζαντζιδη(ελεος το εχω ακουσει και αυτο) για μακαρονια με σαλτσα-μακαρονια με κιμα κτλ...Μας εχω σιχαθει.Οσο για το νταηλικι που ειπες..Δεν αναφερομουν σε σενα σε καμια περιπτωση..Για αλλου πηγαινεΔε σου πουλάω νταηλίκι.Όταν χρησιμοποιείς όμως ποίημα του Βάρναλη, καθαρού κομμουνιστή, τραγουδισμένο από Ξυλούρη το οποίο αναφέρεται ξεκάθαρα στην ταξική ιδεολογία που πρεσβεύει ο κομμουνισμός είναι λογικό και επόμενο να σε θεωρήσω κομμουνιστή.Αν δεν είσαι όπως λες και είσαι μηδενιστής τότε θα ήταν πιο κοντά στην ιδεολογία σου μια τοποθέτηση του τύπου "γιατί να πολεμήσουμε αφού θα χάσουμε από τους Τούρκους".
Εχεις απολυτο δικιο σε αυτο..Οποτε ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ θα χρειαστει να διαλεξω..Μϊα απλή παρατήρηση, που ιστορικά ισχύει 100% άνευ εξαιρέσεων.
Αυτά που λες παραπάνω, είναι πολυτέλειες, που είναι διαθέσιμες σε καιρό ειρήνης.
Όντως , σε ειρηνικές περιόδους, όπως αυτή που ζούμε ακόμη, μπορείς να είσαι έτσι.
Σε πολέμους, τα στρατόπεδα είναι πάντα 2.
Και ανήκουν όλοι , σε ένα από τα 2.
Οι παραπάνω πολυτέλειες, απλώς δεν υπάρχουν. ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ.
Από διηγήσεις των γεγονότων του Δεκεμβρίου του 1944,
σε όσα σπίτια μπούκαραν οι ΕΑΜικοί .... έκαναν την ερώτηση ....
ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΕΑΜ ;
Αν έλεγες ναι , έπρεπε να το αποδείξεις.
Αν δεν το αποδείκνυες, είχες την ίδια μοίρα με όσους απαντούσαν εξαρχής ΟΧΙ.
Οπότε ανάλογα με την περιοχή .....
πήγαινες είτε στο Φοίβο , είτε στο νταμάρι του κοπανά , είτε στην ΟΥΛΕΝ, είτε στο μπαρουτάδικο στο αιγάλεω, είτε στη θήβα.
Η κατάληξη , παντού η ίδια .....
Δεν αναφέρομαι στον εμφύλιο,αλλά για την κατοχή, για μένα προσωπικά για καμία ιδεολογία δεν αξίζει να στρέψεις το όπλο σου ενάντια σε συμπατριώτη σουΕπειδή σε βλέπω καλό παλικάρι θα σου πω μια παραδοχή που την κάνουν όλοι οι επιστήμονες ιστορικοί σε όλο τον κόσμο:
Η πραγματική ιστορία γράφεται στην τρίτη γενιά μετά τα γεγονότα.Πιο πριν υπάρχουν ακόμα μνήμες από τα έντονα πάθη και μίση που προκάλεσαν τα εκάστοτε γεγονότα.
Την αλήθεια για τον εμφύλιο ο ελληνικός λαός θα τη μάθει στα χρόνια που έρχονται όχι τα χρόνια που πέρασαν.Όπως ακριβώς η γενιά των πατεράδων μας έμαθε τι συνέβη στον εθνικό διχασμό ενώ η γενιά των παππούδων μας όχι.
Η φραση ειναι αριστερη οντως φιλε μου..Μα σιγουρα εχει μια μεγαλη δοση αληθειας σε αυτο..Εχεις δικιο που με παρεξηγησες και σωστος ο συλογισμος σου..Οσον αφορα την φραση "γιατί να πολεμήσουμε αφού θα χάσουμε από τους Τούρκους".Δεν εστιαζω καν στους βρωμοτουρκους.Απλα εστιαζω πως πια δεν υπαρχει κατι για να πολεμησουμε...Μεχρι και τον ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ φυλακισαμε...ΕΜΕΙΣ!Και αλλα τοσα εγκληματα..Σεβομαι και καθομαι ΠΡΟΣΟΧΗ στους πρωγονους μας..Αλλα εχουμε καταντησει σε μια σαπιλα...Σε μια βρωμια..Που εγω προσωπικα ΔΕΝ την αντεχω..Και ΑΝ ειχα την πολυτελεια να διαλεξω..Δεν θα πολεμαγα..Μας εχει αδικησει φιλε μου η πατριδα μας.Και δεν εννοω τα σκουπιδια τα πολιτικα.Μα εμεις σαν ελληνες μεταξυ μας..Τσακωνομαστε για ολυμπιακο-παναθηναικο..Για Παντελιδη -καζαντζιδη(ελεος το εχω ακουσει και αυτο) για μακαρονια με σαλτσα-μακαρονια με κιμα κτλ...Μας εχω σιχαθει.Οσο για το νταηλικι που ειπες..Δεν αναφερομουν σε σενα σε καμια περιπτωση..Για αλλου πηγαινε
Δεν εχω λογο να πω ψεμματα τυπε μου! τα ΣΕΒΗ ΜΟΥ και σε σενα!Ομολογουμένως είσαι μηδενιστής!!!!! Κρίμα μεν αληθές δε...
Σήμερα ποιος θα γινόταν ΕΑΜ αντί για δοσίλογος;Μϊα απλή παρατήρηση, που ιστορικά ισχύει 100% άνευ εξαιρέσεων.
Αυτά που λες παραπάνω, είναι πολυτέλειες, που είναι διαθέσιμες σε καιρό ειρήνης.
Όντως , σε ειρηνικές περιόδους, όπως αυτή που ζούμε ακόμη, μπορείς να είσαι έτσι.
Σε πολέμους, τα στρατόπεδα είναι πάντα 2.
Και ανήκουν όλοι , σε ένα από τα 2.
Οι παραπάνω πολυτέλειες, απλώς δεν υπάρχουν. ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ.
Από διηγήσεις των γεγονότων του Δεκεμβρίου του 1944,
σε όσα σπίτια μπούκαραν οι ΕΑΜικοί .... έκαναν την ερώτηση ....
ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΕΑΜ ;
Αν έλεγες ναι , έπρεπε να το αποδείξεις.
Αν δεν το αποδείκνυες, είχες την ίδια μοίρα με όσους απαντούσαν εξαρχής ΟΧΙ.
Οπότε ανάλογα με την περιοχή .....
πήγαινες είτε στο Φοίβο , είτε στο νταμάρι του κοπανά , είτε στην ΟΥΛΕΝ, είτε στο μπαρουτάδικο στο αιγάλεω, είτε στη θήβα.
Η κατάληξη , παντού η ίδια .....
δεν ήταν η ιδεολογία αλλά η εξιλέωση των Προδοτών που συνεργάστηκαν με τους Γερμανούς .Δεν αναφέρομαι στον εμφύλιο,αλλά για την κατοχή, για μένα προσωπικά για καμία ιδεολογία δεν αξίζει να στρέψεις το όπλο σου ενάντια σε συμπατριώτη σου
Το μοιραιο λαθος στην Ελλαδα ηταν πουδεν ήταν η ιδεολογία αλλά η εξιλέωση των Προδοτών που συνεργάστηκαν με τους Γερμανούς .
Τίποτα πλέον δεν είναι το ίδιο μετά την επικράτηση των δοσίλογων της κατοχής . Η Ελλάδα είναι καταδικασμένη γιατί δεν τίμησε τους Ήρωες και δεν τιμώρησε τους Προδότες τότε, τώρα τι ψάχνετε;
Και εσύ δοσιλογος;Το μοιραιο λαθος στην Ελλαδα ηταν που
δεν σκοτώσαμε ΟΛΟΥΣ τους προδοτες ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ
που εξοπλιζοταν απο την Γιουγκοσλαβια για να σκοτώνουν
Ελληνες στρατιώτες. Ο εορισμος της προδοσιας
Φυσικα με ανταλλαγμα την παραχώρηση της Μακεδονιας στην Γιουγκοσλαβια
Tύπε θες ο Πουτιν να τα κάνει πουτάνα εσυ όμως να μη καθαρισεις καναν αληλέγγυογια μένα προσωπικά για καμία ιδεολογία δεν αξίζει να στρέψεις το όπλο σου ενάντια σε συμπατριώτη σου
Και εσύ δοσιλογος;
Αυτοί που έκαναν αντίσταση χαρακτηριστικαν συμμορίτες από τους συνεργάτες των Γερμανών .
ναι ρε, ακόμα και να μην τον προλάβεις τον πόλεμο θα μείνει πολύ πράμα πίσω για ξεσκαρτάρισμα,Εγω που ζω εξωτερικο, θα μπορω προφανώς να ερθω να πολεμήσω, έτσι;
τι εννοεις να μην τον προλαβω;ναι ρε, ακόμα και να μην τον προλάβεις τον πόλεμο θα μείνει πολύ πράμα πίσω για ξεσκαρτάρισμα,
γύφτοι, αλβανοί, μουσουλμάνοι, πακιστανοί, παγκλαντεσιανοί και όπως είδαμε και πρόσφατα και τζαμαικανοί.
θα αργήσουν τα g3 να σωπάσουν, άμα ξεκινήσει κανένας πόλεμος.
Το πιο σημαντικο πραγμα στη ζωη ειναι να βρεις εναν ωραιο λογο να πεθανεις.