talladmirer
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2007
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
Μαλακα μου τι βιντεο ηταν αυτό;;; :o
Eπίσης ο Πικέρ να μη γράφει τις μαλακιες του και τον μαλακονομο του εδώ μέσα.
Μαλακα μου τι βιντεο ηταν αυτό;;; :o
Eπίσης ο Πικέρ να μη γράφει τις μαλακιες του και τον μαλακονομο του εδώ μέσα.
Όταν είμαι άθεος και δεν μου καίγεται καρφί για το έθνος και όταν θέλω καπιταλισμό και πλήρη απελευθέρωση εργασιακών σχέσεων και να μπορώ να γαμάω όποια γκόμενα γουστάρω με 10-20 ευρώ, σίγουρα δεν είμαι ούτε συντηρητικός ούτε σοσιαλιστής.
Δε θα προλαβεις ετσι κι αλλιως θα τον εχει φαει το εκτελεστικο αποσπασμαΕύχομαι και εγώ να σε βρω στο δρόμο μου τύπε..
προσθεστε και το σκουπιδι τον πικερ εδωΠαρατηρώ ότι όλοι όσοι λένε ότι δεν θα πολεμούσαν έχουν και "αποκλίνουσα" σεξουαλική συμπεριφορά.
Π.χ. ερωτιαρης- κρεμπιέδες στο μετάξι, χχχινερ- τραβελοφιλος και bisexual
Με κάνει να αναρωτιέμαι, αν και είμαι ανοικτός στα θέματα σεξουαλικών επιλογών.
Εξαιρείται ο ασλακτα, που μπορεί να νιώθει πικρία και προδομένος απ την χώρα του, όμως επειδή τον ξέρω και είναι λεβέντης, πιστεύω ότι αν έρθει εκείνη η ώρα θα κάνει το καθήκον του με περηφάνια.
Και σενα θα σε προλαβει το αποσπασμα μην ανχωνεσαι
Τυπε και γω απο ξεριζωμενους απογονος ειμαι 353.000 αδερφια και αδερφες μου ακομα ζητανε δικαιωση στον Ποντο οποτε θα ξεριζωσω τα συκωτια απο οσους περισσοτερους μπορω το αιμα μονο με αιμα ξεπληρωνετεΣκέφτηκα πολύ αν θα πρέπει να απαντήσω σε αυτό εδώ το φόρουμ για αυτό το θέμα αλλά πιστεύω ότι όποιος αγαπάει το μουνί και δε τον κώλο αγαπάει και την πατρίδα. Ναί λοιπόν αν κάνουν μαλακία οι Τούρκοι εγώ θα πάω να γαμήσω όσους μπορώ περισσότερους.. μας έχουν τόσα χρόνια στην πίεση, μας έχουνε ακόμα γκιαούριδες, αν μπορούσαν θα θέλαν να τους πλένουμε τα πόδια.. και να τους γλύφουμε τα παπάρια.. άσε που νομίζουν ότι είναι η αρχή και το τέλος του κόσμου.. οι καλύτεροι.. και στο κάτω κάτω σαν απόγονος προσφύγων απο την Ανατολική Θράκη και την Μικρά Ασία θέλω να πάρω εκδίκηση για ότι μας έκαναν .. και ζέστηκα για πουσταριά λιποτάκτες, Καμμένους και ψημένους και πάσεις λογής ανθρωποειδή τα οποία θα ζούνε σαν ποντικοί μέσα στις τρύπες τους.. εγώ ρε παιδιά κούω για τον Λεωνίδα και ανατριχιάζω ακού για τους έλληνες που πέθαναν το 21 και με πιάνουν τα δάκρυα.. τον Αθαν΄΄ασιο Διάκο τον σούβλισαν με ένα παλούκι και τον άφησαν να πεθάνει μέσα στον πόνο δίχως να τον σκοτώσουν τα γουρούνια .. μέχρι που βρέθηκε ένας απο αυτούς με αρχίδια μετά απο 3 μέρες και τον έβγαλε απο την μιζέρια του.. και ρωτάτε αν θα πολεμούσα .. καλά ρε νομίζετε ότι πουστέψαμε όλοι .. γιατί γέμισε η TV με τρύπιους .. μην ρωτάτε καλύτερα.. γιατί θα εκπλαγείτε.. και αν έρθει η ώρα φοβάμε τους εφιάλτες κανέναν άλλον, απο αυτούς ήμαστε γεμάτοι .. απο τρύπιους και εφιάλτες ήμαστε γεμάτοι ..
Θα νομίζετε ότι είμαι κανένας ρατσιστής αλλά δεν είναι έτσι έχω φίλους Τούρκους που δεν τολμάνε να πούνε ότι συμπαθούν τους ΄΄Ελληνες.. γιατί οι Γκρίζοι Λύκοι θα τους σκίσουν.. παρά του ότι είμαι πολύ ευγενικός και λόγο δουλειάς .. μια φορά σε μιά έκθεση στο Ντουπάι με έβαλαν να καθήσω στο ίδιο τραπέζι με ανθρώπους μια Τούρκικης εταιρίας.. με κοιτάζανε τα μουνιά λές και ήμουν λεπρός.. μια καργιόλα ιδίως ήθελα να τις κσσκίσω την σούφρα γιατί με νευρίασε με την απέχθεια με την οποία με κοιτούσε..
Εμάς μας έφαγε η ψυχοπόνια .. και δεν έχουμε πάρει τα μαθήματά μας.. Οι Τουρκαλάδες βάβαροι ήταν και βάρβαροι θα είναι μια ζωή... αυτά και θα ήθελα σοβαρές απναντήσεις .. αλλοιώς μην κάνετε τον κόπο..
Το μοιραιο λαθος στην Ελλαδα ηταν που
δεν σκοτώσαμε ΟΛΟΥΣ τους προδοτες ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ
που εξοπλιζοταν απο την Γιουγκοσλαβια για να σκοτώνουν
Ελληνες στρατιώτες.
ναι ρε, ακόμα και να μην τον προλάβεις τον πόλεμο θα μείνει πολύ πράμα πίσω για ξεσκαρτάρισμα,
γύφτοι, αλβανοί, μουσουλμάνοι, πακιστανοί, παγκλαντεσιανοί και όπως είδαμε και πρόσφατα και τζαμαικανοί.
θα αργήσουν τα g3 να σωπάσουν, άμα ξεκινήσει κανένας πόλεμος.
Που να ακουσεις Την Πατρίδα μ΄ έχασα θα κλαψεις με μαυρο δακρυ τους ψηλα θα τους κρεμασουμε απο την ακροπολη και το λευκο πυργο ακ κανουν μαλακια και για την καταντια μας εμεις φταιμε που δεν αντιδραμε και κανουμε οτι μαλακια μας πουνεΡάπτορα δεν είμαι Πόντιος αλλά ακούω το Εκάηκεν το Τζάμπασιν και βουρκώνω .. δεν τα έχω ζήσει μου τα έχουν αφηγηθεί αλλά νομίζω ότι μέσα στο DNA μου είναι αποθηκευμένο πολύ μίσος και οργή που ζητάει εκδίκηση..
Μας έχουν τα μουνιά στην πρίζα χρόνια τώρα αν θε χαλάγαμε τόσα χρήματα για εξοπλυσμούς ακόμα και με τις κλεψιές των πολιτικών η Ελλάδα θα ήταν πλούσια .. και θα μασταν άρχοντες.. δεν ξέρω αλλά το μόνο που φοβάμε είναι το πούλημα απο ψηλά .. τον Έλληνα φαντάρο δεν τον φοβάμε.. άλωστε πάντοτε την Ελλάδα την πουλάγανε τα αφυψηλού ρεμάλια..
εγώ ρε παιδιά κούω για τον Λεωνίδα και ανατριχιάζω ακού για τους έλληνες που πέθαναν το 21 και με πιάνουν τα δάκρυα.. τον Αθαν΄΄ασιο Διάκο τον σούβλισαν με ένα παλούκι και τον άφησαν να πεθάνει μέσα στον πόνο δίχως να τον σκοτώσουν τα γουρούνια .. μέχρι που βρέθηκε ένας απο αυτούς με αρχίδια μετά απο 3 μέρες και τον έβγαλε απο την μιζέρια του..
Λακη εγω πάντως θα είμαι με τα Ταγματα Ασφαλείας και τον Εθνικό Στρατό.
ανθρωποι των business,κεμαλια και γενιτσαροι,κομπλεξικα νουμερα που δε μπορουν να αποδεχτουν την αθλια μοιρα τους οτι τουρκεψαν και νομιζουν ταχα οτι ειναι ευρωπαιοιμε ανθρώπους μια Τούρκικης εταιρίας..
Ετσι, τα παραμυθια περι ειρηνικης συνυπαρξης ειναι για να ξεχνάμε την αλήθεια οτι για να ζησεις σαν ανθρωπος πρέπει ο τουρκος η να διαλυθει η να τον διαλυσεις γιατι ουτε βουλγαρος ειναι ουτε καν αλβανος, ο τουρκος ειναι η τιμωρια του θεου για τις αμαρτίες του Ελληνα και πρέπει να τον εξοντωσει τον μογγολο για να λυτρωθει αλλιως θα ζει πάντα στη σκια του φόβουΜας έχουν τα μουνιά στην πρίζα χρόνια τώρα αν θε χαλάγαμε τόσα χρήματα για εξοπλυσμούς ακόμα και με τις κλεψιές των πολιτικών η Ελλάδα θα ήταν πλούσια
Που να ακουσεις Την Πατρίδα μ΄ έχασα θα κλαψεις με μαυρο δακρυ τους ψηλα θα τους κρεμασουμε απο την ακροπολη και το λευκο πυργο ακ κανουν μαλακια και για την καταντια μας εμεις φταιμε που δεν αντιδραμε και κανουμε οτι μαλακια μας πουνε