Νέα

Ελλάδα και πόλεμος...θα πολεμούσατε για τη μαμά πατρίδα;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.482
Πόντοι
25.467
Όταν είμαι άθεος και δεν μου καίγεται καρφί για το έθνος και όταν θέλω καπιταλισμό και πλήρη απελευθέρωση εργασιακών σχέσεων και να μπορώ να γαμάω όποια γκόμενα γουστάρω με 10-20 ευρώ, σίγουρα δεν είμαι ούτε συντηρητικός ούτε σοσιαλιστής.  :sunglasses:

Όσο και να μην  το παραδέχεσαι, ηγεμονοκαπιτάλας είσαι.  Και μάλιστα βλακοηγεμονοκαπιτάλας επειδή μου θες μεγαλεία ενώ βρωμάει το χνώτο σου από την πείνα.

Επισκέπτης
Παρατηρώ ότι όλοι όσοι λένε ότι δεν θα πολεμούσαν έχουν και "αποκλίνουσα" σεξουαλική συμπεριφορά.

Π.χ. ερωτιαρης- κρεμπιέδες στο μετάξι, χχχινερ- τραβελοφιλος και bisexual

Με κάνει να αναρωτιέμαι, αν και είμαι ανοικτός στα θέματα σεξουαλικών επιλογών.

Εξαιρείται ο ασλακτα, που μπορεί να νιώθει πικρία και προδομένος απ την χώρα του, όμως επειδή τον ξέρω και είναι λεβέντης, πιστεύω ότι αν έρθει εκείνη η ώρα θα κάνει το καθήκον του με περηφάνια.
προσθεστε και το σκουπιδι τον πικερ εδω

nikos fkr

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
24
Πόντοι
1
Σκέφτηκα πολύ αν θα πρέπει να απαντήσω σε αυτό εδώ το φόρουμ για αυτό το θέμα αλλά πιστεύω ότι όποιος αγαπάει το μουνί και δε τον κώλο αγαπάει και την πατρίδα. Ναί λοιπόν αν κάνουν μαλακία οι Τούρκοι εγώ θα πάω να γαμήσω όσους μπορώ περισσότερους.. μας έχουν τόσα χρόνια στην πίεση, μας έχουνε ακόμα γκιαούριδες, αν μπορούσαν θα θέλαν να τους πλένουμε τα πόδια.. και να τους γλύφουμε τα παπάρια.. άσε που νομίζουν ότι είναι η αρχή και το τέλος του κόσμου.. οι καλύτεροι.. και στο κάτω κάτω σαν απόγονος προσφύγων απο την Ανατολική Θράκη και την Μικρά Ασία θέλω να πάρω εκδίκηση για ότι μας έκαναν .. και ζέστηκα για πουσταριά λιποτάκτες, Καμμένους και ψημένους και πάσεις λογής ανθρωποειδή τα οποία θα ζούνε σαν ποντικοί μέσα στις τρύπες τους.. εγώ ρε παιδιά κούω για τον Λεωνίδα και ανατριχιάζω ακού για τους έλληνες που πέθαναν το 21 και με πιάνουν τα δάκρυα.. τον Αθαν΄΄ασιο Διάκο τον σούβλισαν με ένα παλούκι και τον άφησαν να πεθάνει μέσα στον πόνο δίχως να τον σκοτώσουν τα γουρούνια .. μέχρι που βρέθηκε ένας απο αυτούς με αρχίδια μετά απο 3 μέρες και τον έβγαλε απο την μιζέρια του.. και ρωτάτε αν θα πολεμούσα .. καλά ρε νομίζετε ότι πουστέψαμε όλοι .. γιατί γέμισε η TV με τρύπιους .. μην  ρωτάτε καλύτερα.. γιατί θα εκπλαγείτε.. και αν έρθει η ώρα φοβάμε τους εφιάλτες κανέναν άλλον, απο αυτούς ήμαστε γεμάτοι .. απο τρύπιους και εφιάλτες ήμαστε γεμάτοι ..
Θα νομίζετε ότι είμαι κανένας ρατσιστής αλλά δεν είναι έτσι έχω φίλους Τούρκους που δεν τολμάνε να πούνε ότι συμπαθούν τους ΄΄Ελληνες.. γιατί οι Γκρίζοι Λύκοι θα τους σκίσουν.. παρά του ότι είμαι πολύ ευγενικός και λόγο δουλειάς .. μια φορά σε μιά έκθεση στο Ντουπάι με έβαλαν να καθήσω στο ίδιο τραπέζι με ανθρώπους μια Τούρκικης εταιρίας.. με κοιτάζανε τα μουνιά λές και ήμουν λεπρός.. μια καργιόλα ιδίως ήθελα να τις κσσκίσω την σούφρα γιατί με νευρίασε με την απέχθεια με την οποία με κοιτούσε..
Εμάς μας έφαγε η ψυχοπόνια .. και δεν έχουμε πάρει τα μαθήματά μας.. Οι Τουρκαλάδες βάβαροι ήταν και βάρβαροι θα είναι μια ζωή... αυτά και θα ήθελα σοβαρές απναντήσεις .. αλλοιώς μην κάνετε τον κόπο..

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
Σκέφτηκα πολύ αν θα πρέπει να απαντήσω σε αυτό εδώ το φόρουμ για αυτό το θέμα αλλά πιστεύω ότι όποιος αγαπάει το μουνί και δε τον κώλο αγαπάει και την πατρίδα. Ναί λοιπόν αν κάνουν μαλακία οι Τούρκοι εγώ θα πάω να γαμήσω όσους μπορώ περισσότερους.. μας έχουν τόσα χρόνια στην πίεση, μας έχουνε ακόμα γκιαούριδες, αν μπορούσαν θα θέλαν να τους πλένουμε τα πόδια.. και να τους γλύφουμε τα παπάρια.. άσε που νομίζουν ότι είναι η αρχή και το τέλος του κόσμου.. οι καλύτεροι.. και στο κάτω κάτω σαν απόγονος προσφύγων απο την Ανατολική Θράκη και την Μικρά Ασία θέλω να πάρω εκδίκηση για ότι μας έκαναν .. και ζέστηκα για πουσταριά λιποτάκτες, Καμμένους και ψημένους και πάσεις λογής ανθρωποειδή τα οποία θα ζούνε σαν ποντικοί μέσα στις τρύπες τους.. εγώ ρε παιδιά κούω για τον Λεωνίδα και ανατριχιάζω ακού για τους έλληνες που πέθαναν το 21 και με πιάνουν τα δάκρυα.. τον Αθαν΄΄ασιο Διάκο τον σούβλισαν με ένα παλούκι και τον άφησαν να πεθάνει μέσα στον πόνο δίχως να τον σκοτώσουν τα γουρούνια .. μέχρι που βρέθηκε ένας απο αυτούς με αρχίδια μετά απο 3 μέρες και τον έβγαλε απο την μιζέρια του.. και ρωτάτε αν θα πολεμούσα .. καλά ρε νομίζετε ότι πουστέψαμε όλοι .. γιατί γέμισε η TV με τρύπιους .. μην  ρωτάτε καλύτερα.. γιατί θα εκπλαγείτε.. και αν έρθει η ώρα φοβάμε τους εφιάλτες κανέναν άλλον, απο αυτούς ήμαστε γεμάτοι .. απο τρύπιους και εφιάλτες ήμαστε γεμάτοι ..
Θα νομίζετε ότι είμαι κανένας ρατσιστής αλλά δεν είναι έτσι έχω φίλους Τούρκους που δεν τολμάνε να πούνε ότι συμπαθούν τους ΄΄Ελληνες.. γιατί οι Γκρίζοι Λύκοι θα τους σκίσουν.. παρά του ότι είμαι πολύ ευγενικός και λόγο δουλειάς .. μια φορά σε μιά έκθεση στο Ντουπάι με έβαλαν να καθήσω στο ίδιο τραπέζι με ανθρώπους μια Τούρκικης εταιρίας.. με κοιτάζανε τα μουνιά λές και ήμουν λεπρός.. μια καργιόλα ιδίως ήθελα να τις κσσκίσω την σούφρα γιατί με νευρίασε με την απέχθεια με την οποία με κοιτούσε..
Εμάς μας έφαγε η ψυχοπόνια .. και δεν έχουμε πάρει τα μαθήματά μας.. Οι Τουρκαλάδες βάβαροι ήταν και βάρβαροι θα είναι μια ζωή... αυτά και θα ήθελα σοβαρές απναντήσεις .. αλλοιώς μην κάνετε τον κόπο..
Τυπε και γω απο ξεριζωμενους απογονος ειμαι 353.000 αδερφια και αδερφες μου ακομα ζητανε δικαιωση στον Ποντο οποτε θα ξεριζωσω τα συκωτια απο οσους περισσοτερους μπορω το αιμα μονο με αιμα ξεπληρωνετε

nikos fkr

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
24
Πόντοι
1
Ράπτορα δεν είμαι Πόντιος αλλά ακούω το Εκάηκεν το Τζάμπασιν και βουρκώνω .. δεν τα έχω ζήσει μου τα έχουν αφηγηθεί αλλά νομίζω ότι μέσα στο DNA μου είναι αποθηκευμένο πολύ μίσος και οργή που ζητάει εκδίκηση..
Μας έχουν τα μουνιά στην πρίζα χρόνια τώρα αν θε χαλάγαμε τόσα χρήματα για εξοπλυσμούς ακόμα και με τις κλεψιές των πολιτικών η Ελλάδα θα ήταν πλούσια .. και θα μασταν άρχοντες.. δεν ξέρω αλλά το μόνο που φοβάμε είναι το πούλημα απο ψηλά .. τον Έλληνα φαντάρο δεν τον φοβάμε.. άλωστε πάντοτε την Ελλάδα την πουλάγανε τα αφυψηλού ρεμάλια..

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Το μοιραιο λαθος στην Ελλαδα ηταν που
δεν σκοτώσαμε ΟΛΟΥΣ τους προδοτες ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ
που εξοπλιζοταν απο την Γιουγκοσλαβια για να σκοτώνουν
Ελληνες στρατιώτες.

Μάθαμε όμως από τα λάθη μας.
Την επόμενη φορά θα μιμηθούμε τον μέγιστο Σουχάρτο και δεν θα μείνει κουμμούνι ούτε για δείγμα.

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
ναι ρε, ακόμα και να μην τον προλάβεις τον πόλεμο θα μείνει πολύ πράμα πίσω για ξεσκαρτάρισμα,
γύφτοι, αλβανοί, μουσουλμάνοι, πακιστανοί, παγκλαντεσιανοί και όπως είδαμε και πρόσφατα και τζαμαικανοί.

θα αργήσουν τα g3 να σωπάσουν, άμα ξεκινήσει κανένας πόλεμος.

ΤΑΓΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
ΤΟΜΕΑΣ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ

ΑΡΧΗΓΟΣ:Lakis33

URL]]

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
Ράπτορα δεν είμαι Πόντιος αλλά ακούω το Εκάηκεν το Τζάμπασιν και βουρκώνω .. δεν τα έχω ζήσει μου τα έχουν αφηγηθεί αλλά νομίζω ότι μέσα στο DNA μου είναι αποθηκευμένο πολύ μίσος και οργή που ζητάει εκδίκηση..
Μας έχουν τα μουνιά στην πρίζα χρόνια τώρα αν θε χαλάγαμε τόσα χρήματα για εξοπλυσμούς ακόμα και με τις κλεψιές των πολιτικών η Ελλάδα θα ήταν πλούσια .. και θα μασταν άρχοντες.. δεν ξέρω αλλά το μόνο που φοβάμε είναι το πούλημα απο ψηλά .. τον Έλληνα φαντάρο δεν τον φοβάμε.. άλωστε πάντοτε την Ελλάδα την πουλάγανε τα αφυψηλού ρεμάλια..
Που να ακουσεις Την Πατρίδα μ΄ έχασα θα κλαψεις με μαυρο δακρυ τους ψηλα θα τους κρεμασουμε απο την ακροπολη και το λευκο πυργο ακ κανουν μαλακια και για την καταντια μας εμεις φταιμε που δεν αντιδραμε και κανουμε οτι μαλακια μας πουνε

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
εγώ ρε παιδιά κούω για τον Λεωνίδα και ανατριχιάζω ακού για τους έλληνες που πέθαναν το 21 και με πιάνουν τα δάκρυα.. τον Αθαν΄΄ασιο Διάκο τον σούβλισαν με ένα παλούκι και τον άφησαν να πεθάνει μέσα στον πόνο δίχως να τον σκοτώσουν τα γουρούνια .. μέχρι που βρέθηκε ένας απο αυτούς με αρχίδια μετά απο 3 μέρες και τον έβγαλε απο την μιζέρια του..

Του Αντώνη Κατσαντώνη
[size=16pt]ΤΟΥ ΕΣΠΑΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΜΕ ΣΦΥΡΙΑ[/size]

Τον Ιωάννη Δασκαλογιάννη
[size=17pt]ΤΟΝ ΕΓΔΑΡΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟ[/size]

Γι'αυτό
ΟΙ ΞΕΣΚΙΣΜΕΝΩΝ ΠΟΥΤΑΝΩΝ ΓΙΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ π.χ.

antiethinistiki-kinisi-omilia-19-01-2012.jpg

Θα πρέπει να εκτελεσθούν με σταυρικό θάνατο.

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Λακη εγω πάντως θα είμαι με τα Ταγματα Ασφαλείας και τον Εθνικό Στρατό.

Ναι ρε .... είπαμε ........
δυστυχώς σε κάθε πόλεμο .... υπάρχουν και απώλειες από φιλικά πυρά ....

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.467
Πόντοι
1.720
Η μόνη αλήθεια είναι η Πατρίδα και το Έθνος.

Η φυλή και το αίμα.

Για αυτά πρέπει να πολεμήσει ο καθένας.
Δεν πρέπει να διστάσει σκεπτόμενος....."θα πάω να πολεμήσω να σώσω τα λαμόγια τους πολιτικούς, τα λαμόγια πλουσιόπαιδα που δε θα πανε να πολεμήσουν , τις καργιόλες γκόμενες που έχουν στο μυαλό τους μόνο τα φράγκα , τα ρούχα και να περνάνε καλα??"

ΌΧΙ δεν πολεμάς γι'αυτούς. Πολεμάς για το μέλλον της γενιάς που έρχεται. Και πολεμάς για να τιμήσεις τη μνήμη όσων πολέμησαν στο παρελθόν για να είσαι εσύ ελεύθερος.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
με ανθρώπους μια Τούρκικης εταιρίας..
ανθρωποι των business,κεμαλια και γενιτσαροι,κομπλεξικα νουμερα που δε μπορουν να αποδεχτουν την αθλια μοιρα τους οτι τουρκεψαν και νομιζουν ταχα οτι ειναι ευρωπαιοι :grin:
αυτοι οι μαλάκες θα επρεπε να μας υποδεχτουν ως ελευθερωτες τους και οχι να  παραμυθιαζοντε με τη παπατζα οτι ειναι ευτυχια να εισαι τουρκος,στη κατάλληλη στιγμη μπορει να χρησιμοποιηθουν για τη τελικη μας νικη εφόσον βεβαια παραμεινουν εκει γιατι τωρα τελευταια μας κουβαλιούνται εδω για να γλυτωσουν τον Ερντογαν
Μας έχουν τα μουνιά στην πρίζα χρόνια τώρα αν θε χαλάγαμε τόσα χρήματα για εξοπλυσμούς ακόμα και με τις κλεψιές των πολιτικών η Ελλάδα θα ήταν πλούσια  
Ετσι, τα παραμυθια περι ειρηνικης συνυπαρξης ειναι για να ξεχνάμε την αλήθεια οτι για να ζησεις σαν ανθρωπος πρέπει ο τουρκος η να διαλυθει η να τον διαλυσεις γιατι ουτε βουλγαρος ειναι ουτε καν αλβανος, ο τουρκος ειναι η τιμωρια του θεου για τις αμαρτίες του Ελληνα και πρέπει να τον εξοντωσει τον μογγολο για να λυτρωθει αλλιως θα ζει πάντα στη σκια του φόβου
τύπε δε περισσευουν σφαιρες για δεξιούς,εξαιρεση θα γινει για "δεξιούς" που ζοριζονται απο τη ρωσικη "επιθετικοτητα" και απο τη μαχη της Σρεμπρένιτσα,αυτοι θα πολαυσουν τις τιμές των αλληλέγγυων

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Που να ακουσεις Την Πατρίδα μ΄ έχασα θα κλαψεις με μαυρο δακρυ τους ψηλα θα τους κρεμασουμε απο την ακροπολη και το λευκο πυργο ακ κανουν μαλακια και για την καταντια μας εμεις φταιμε που δεν αντιδραμε και κανουμε οτι μαλακια μας πουνε

Πόντιε άκου κι αυτό να ξεροχύσεις!!!!! :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

Όποιος σου λέει ότι δεν είμαστε Έλληνες και ότι οι αρχαίοι Έλληνες χάθηκαν και είμαστε Σλαβοαλβανοβούλγαροι θα του απαντάς με αυτά:

Θα του λες ότι η φυλή σου τραγουδάει το πρώτο τραγούδι εδώ και 1000 χρόνια και το δεύτερο 500 με αυτά ακριβώς τα λόγια!!!! Καταλαβαίνεις τι λέει σήμερα το 2016; Καταλαβαίνεις θα του λες.Επομένως σκασμός!!!!

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26

Και μη με πριζώσει κανείς γιατί θα κατεβάσω πηγές 7000 σελίδες για αυτά που λέω και για άλλα πολλά περισσότερα!!!! Σε 'κείνο τον κόπανο που λέει κάπου για το Φαλμεράυερ λέω!!!! :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel:

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26

31:26 βάλτε!!!!

Ο Πόντιος λυράρης που έζησε όλη του τη ζωή στη Ρωσσία και πήγε σε ρώσσικο σχολείο τι μπορεί να ξέρει για την Άλωση και τι τον νοιάζει άραγε; Μα φυσικά ότι του έμαθαν οι γονείς του που ήταν Έλληνες!!!!

Αυτοί οι Έλληνες που όπως λέει σε άλλο σημείο το επεισόδιο είχαν φυλαγμένα τα διαβατήρια του Βασιλείου της Ελλαδος των παππούδων τους.Τα είχαν βγάλει πριν τους Βαλκανικούς ακόμα.Και πήγαν εξορίες στα γκούλαγκ για αυτά τα χαρτιά!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom