Νέα

Ελλάδα και πόλεμος...θα πολεμούσατε για τη μαμά πατρίδα;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ακριβώς αυτό έχω κάνει. Δεν φταίω εγώ, μου διέγνωσαν κατάθλιψη με έντονους ψυχαναγκασμούς. Να μην το εκμεταλλευτώ; Τόσα και τόσα γίνονται στο Αιγαίο. Και το φοβερό ξέρεις ποιο είναι; Ότι το απολυτήριό μου είναι Ι1, κανείς δεν μπορεί να καταλάβει ότι το έχω αλλάξει. Έτσι δεν με επηρεάζει στην εύρεση εργασίας. Φαίνεται ότι έχω υπηρετήσει κανονικά.  :sunglasses:
ποιος σου διεγνωσε την καταθλιψη;

gavelos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2016
Κριτικές
21
Like
655
Πόντοι
326
Ας πω και γω την άποψή μου........
Δε νομίζω να θέλουν τον πόλεμο ο κόσμος κι έχω μιλήσει και με Τούρκους (αρσενικούς & θυληκούς) στο Σκάηπ παλαιότερα, δεν είχαν πάντως το στυλ του τσαμπουκά τύπου Ερντογάν, βέβαια όλοι τους σπουδαγμένοι και με ευρωπαική παιδεία.......
Ούτε κι εγώ θέλω τον πόλεμο....
Δεν είμαι θερμοκέφαλος.....
Όμως στα 43 μου αν γίνει το μπαμ δε μπορώ να τη σκαπουλάρω.....
Αλλά κι ακόμη να μπορούσα να το κάνω, στα @@ρια μου αν είναι να πάω στον αγύριστο ας πάω νωρίτερα κάποτε θα πεθάνουμε έτσι κι αλλιώς..........
Ίσως ο πόλεμος για έναν τύπο σαν κι εμένα να βγει σε καλό (αν ζήσω βέβαια)......
Δεν έχω να χάσω τίποτα, δεν περιμένω τίποτα, ζωή μίζερη κάνω....
Τα παιδιά θα αφήσω πίσω που δεν έχω???
Τη γυναίκα που δεν έχω???
Τους γονείς που πέθαναν???
Τα αδέλφια που με έχουν γράψει στα @@ρια???
Το λοιπό συγγενολόι => δε γαμιώνται κι αυτοί....
Τη γκόμενα που δεν έχω??
Παντέρημος λοιπόν, είτε ζήσω παραπάνω είτε παρακάτω δε θα με αναζητήσει κανείς.
Απεναντίας θα πάρω και κανένα παράσημο, θα βγάλω και τα απωθημένα μου (πολύ θα ήθελα να γινόντουσαν και παράλληλες εκκαθαρίσεις από ΟΡΚ και διάφορους παρείσακτους που μας τσουβαλιάστηκαν τόσα χρόνια)....
Όμως ό,τι και να γίνει δε θα πολεμήσουμε καμμιά δεκαριά χρόνια, πλέον οι πόλεμοι είναι μερικών ημερών.......
Καλό μας βόλι αν έλθει η ώρα......
εσυ τυπε θα γινεις καμικάζι εν καιρο πολεμου

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Τυπε και γω απο ξεριζωμενους απογονος ειμαι 353.000 αδερφια και αδερφες μου ακομα ζητανε δικαιωση στον Ποντο οποτε θα ξεριζωσω τα συκωτια απο οσους περισσοτερους μπορω το αιμα μονο με αιμα ξεπληρωνετε

Στην ΚΝΕ με δίδαξαν πως να γαμάω τουρκόσπορους που μπήκαν λαθραία στη χώρα μας.

Ο κώλος σου είναι εν δυνάμει στόχος μου.

Αυτα λέει ο κομμουνιστης Μεξικάνος
για τους Ελληνες που ηρθαν στην ηπειρωτικη
χωρα για να γλιτώσουν απο τις σφαγες των Τουρκων

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
Οι μεγαλυτεροι σε ηλικια μπορουμε να καταταχθουμε εθελοντικα.
Εγω για παράδειγμα εχω απολυθει το 1997.Εκτοτε δε με εχουν καλεσει ποτε για μετεκπαιδευση {καλυτερα},αλλα τα εγγραφα μου τα εχω κανονικα.Το μπλε βιβλιαρακι,το χαρτι επιστράτευσης που λεει ότι πρεπει να παω κοντα στις Σερρες στα ελληνοσκοπιανα σύνορα.Αμα ξεκινησει η διαδικασια ολους δε τους καλουν;

gavelos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2016
Κριτικές
21
Like
655
Πόντοι
326
παντοτε σε έναν πολεμο η συμπεριφορα των ανθρωπων ποικιλει.αν γινοταν πολεμος ορισμένοι από μας θα πολεμουσαν για τη πατριδα θυσιάζοντας και τη ζωη τους,αλλοι θα λιποτακτουσαν για να γλυτωσουν,αλλοι θα πολεμουσαν και θα καναν ανταρτικο εκμεταλευοντας ότι πολεμουν και κανουν ότι γουσταρουν όπως εκαναν οι ανταρτες το 40 βιαζαν ντοπιες εκλεβαν κλπ.αλλοι θα πετουσαν τα οπλα και θα πηγαιναν ομηροι στον αντιπαλο για να γλιτωσουν το θανατο και αλλοι θα ηταν  προδοτες και θα πηγαιναν με το μερος του εχθρου.αυτα συμβαινουν σε έναν πολεμο απλα μετα το τελος του πολεμου αυτοι που δεν πολεμησαν για τη πατριδα και το εθνος<λιποτακτες προδοτες κλπ> θα δικαζοταν από το στρατοδικειο και με την εσχάτην των ποινων.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
Τι Ι5 μετά τη θητεία ρε παπάρι? Ψεύτη του κερατά!
Γιατι όχι;Οταν απολυεσαι σου λενε ότι πρεπει να τους ενημερώνεις για κάθε μεταβολή της κατάστασης σου.Αλλαγη διευθυνσης κατοικιας κλπ.Ενας για παράδειγμα που απολυθηκε Ι1 και μετέπειτα νοσηλευτηκε σε ψυχιατρικη κλινικη,δε πρεπει να ενημερωθεί η υπηρεσια;

koloteroritas

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
1
Τύπε μη με κάνεις να σου μοστράρω φωτό του Ι1 απολυτηρίου μου και της Ι5 απαλλαγής μου σε περίπτωση επιστράτευσης.  :-*

Δεν υπάρχει "Ι5 σε περίπτωση επιστράτευσης" ή κρίθηκες ανίκανος στρατιωτικών υποχρεώσεων και απολύθηκες ή απολύθηκες
μάχιμος.

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
41
Πόντοι
16
Γιατι όχι;Οταν απολυεσαι σου λενε ότι πρεπει να τους ενημερώνεις για κάθε μεταβολή της κατάστασης σου.Αλλαγη διευθυνσης κατοικιας κλπ.Ενας για παράδειγμα που απολυθηκε Ι1 και μετέπειτα νοσηλευτηκε σε ψυχιατρικη κλινικη,δε πρεπει να ενημερωθεί η υπηρεσια;

Σωστός, αλλά υπέθεσα ότι χρειάζεται τρελή διαδικασία και να υπάρχει πολύ σοβαρός λόγος. Πικεράκο σε πιστεύω  :2funny: :2funny:

koloteroritas

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
1

Όχι δεν ενημερώνεται καμία υπηρεσία ούτε δίνουν Ι5 μετά την απόλυση.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
Δεν υπάρχει "Ι5 σε περίπτωση επιστράτευσης" ή κρίθηκες ανίκανος στρατιωτικών υποχρεώσεων και απολύθηκες ή απολύθηκες
μάχιμος.
Σου λεει ότι απολυθηκε Ι1.Κατοπιν ως πολιτης αντιμετωπισε καποια ψυχιατρικα προβλήματα και ηταν υπο την επιβλεψη ψυχιατρου.Με τη γνωματευση της κατάστασης του πηγε στη στρατολογικη υπηρεσια η οποια εκρινε ότι δε δυναται πλεον να φερει το Ι1 αφου εχει αλλαξει η κατασταση του.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346

Ρε πρόσφυγα... από την Τουρκία μας ήρθες!

Μη τα γράφεις αυτά, γελάνε και οι πέτρες!

Δυό γενιές πριν μίλαγες τούρκικα, κάπνιζες ναργιλέ και σε γαμούσαν καρντάσια.

Άντε μη σε πετάξουμε πάλι στη θάλασσα.

Μόγγολο!

Aπευθυνοταν σε εμενα που εχω καταγωγη απο Σμυρνη
Για τα κομμουνια σαν το σκουπιδι Μεξικανο οι Οθωμανοι
ηταν καλοι
Εμεις παρασυρθηκαμε απο τους ιμπεριαλιστες Αγγλους
και καταστρεψαμε την Οθωμανικη Αυτοκρατορια

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
Σωστός, αλλά υπέθεσα ότι χρειάζεται τρελή διαδικασία και να υπάρχει πολύ σοβαρός λόγος. Πικεράκο σε πιστεύω  :2funny: :2funny:
Φανταζομαι ότι ο κάθε ενας που βαζει την υπογραφη του είναι υπεύθυνος για ότι γινει μετα.Αρα ειναι τυπικοι με αυτά τα θεματα.Οταν λοιπον ο άλλος σου προσκομιζει γνωματευση ψυχιατρου,λιγο δυσκολο να τον αφησεις με Ι1.Να παρει το G3 και να αρχισει να βαραει στο ασχετο στο γαμο του καραγκιοζη;Το ρισκαρει;

koloteroritas

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
1
Σου λεει ότι απολυθηκε Ι1.Κατοπιν ως πολιτης αντιμετωπισε καποια ψυχιατρικα προβλήματα και ηταν υπο την επιβλεψη ψυχιατρου.Με τη γνωματευση της κατάστασης του πηγε στη στρατολογικη υπηρεσια η οποια εκρινε ότι δε δυναται πλεον να φερει το Ι1 αφου εχει αλλαξει η κατασταση του.

Όχι δεν σε απαλλάσσουν για "κατάθλιψη" από το στρατό μετά την απόλυση , χιλιάδες μπορεί να έχουν κατάθλιψη και ο οποιοσδήποτε
μπορεί να πάρει μια τέτοια γνωμάτευση από ψυχίατρο πολύ εύκολα ,απλά πας σε έναν ψυχίατρο και του λες ότι θες να αυτοκτονήσεις
και σου δίνει το χαρτί με την διάγνωση ,δεν υπάρχουν εργαστηριακες εξετάσεις που να αποδεικνύουν αν έχεις κατάθλιψη ή όχι.
Μπορεί να πάρεις απαλλαγή μετά την απόλυση μόνο σε περίπτωση αναπηρίας π.χ. παραπληγίας από ατύχημα.  

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
Aπευθυνοταν σε εμενα που εχω καταγωγη απο Σμυρνη
Για τα κομμουνια σαν το σκουπιδι Μεξικανο οι Οθωμανοι
ηταν καλοι
Εμεις παρασυρθηκαμε απο τους ιμπεριαλιστες Αγγλους
και καταστρεψαμε την Οθωμανικη Αυτοκρατορια
Πως γινεται οι κομουνιστες τον βασιλια που η οικογενεια του είναι στην Ελλαδα από το 1863 και αισθάνονται Ελληνες,να τον θεωρουν ξενο και να παει στη πατριδα του τη Δανια,τους Μικρασιάτες να τους θεωρουν Τουρκους και να πανε από κει που ηρθανε,και ολους τους λαθρομετανάστες φονιαδες,κλεφτες,τζιχαντιστες,να τους λενε καλοδεχούμενοι αδερφια.Πως να μην ανεβουν μετα τα σκαλοπάτια της μαλακιας και να χτυπάνε τελικο από το πουθενα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom