Νέα

Ελλάδα και πόλεμος...θα πολεμούσατε για τη μαμά πατρίδα;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

karamba

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2009
Like
12
Πόντοι
6
....και αναφερω ξανα αυτο που εγραψα. Ολοι εσεις που λετε οπου φυγει-φυγει γιατι δεν θα πολεμησετε για τους προσκυνημενους:
Τι διαφορα θα εχετε απο τους προσκυνημενους? Μηπως με τη ληξη του πολεμου θα επιστρεψετε σαν σωτηρες? Λεω εγω τωρα.... Γιατι μετα την κατοχη ετσι αναδειχτηκαν καποιοι....

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.793
Πόντοι
1.756
Οι τουρκοι εχουν πυραυλους som ειναι μεσα στους 10 καλυτερους πυραυλους στον κοσμο. Στοχος τους ειναι τα πολεμικα πλοια. Οποτε σε ενα πολεμο μας ακυρωνουν ολο το ναυτικο. Η αεροπορια μας δεν θα εχει στηριξη πανω απο το Αιγαιο σε μια τετοια περιπτωση αφου εμεις θα πρεπει να πεταμε ολο το Αιγγαιο για αναχαιτηση ενω αυτοι απο τα παράλια της Τουρκιας θα επιχειρούν επανειλημμένα.

Ενα αλλο ειναι οτι ο στρατος μας εκτος απο φτωχος ειναι και απειρος .Εχει να παει σε μαχη απο το 1940. Ολα αυτα τα κοκορια οι στρατηγοι ξερετε τι μαλακιες θα διαταξουν και ποσες ζωες και υλικο θα παει στραφη ? Οι μαλακες οι συριζαιοι σε περιπτωση πολεμου ουτε καλτσες δεν ειναι ικανοι να ζητησουν απο την ΕΕ.Χωρια τα αλλα που προαναφερηκαν οτι ειμαστε 10-1 ,μικρο πεζικο με μουσουλμανους μεσα στην χωρα μας με γειτονες υαινες αλβανοι σκοπιανοι βουλγαροι ακομα και ο χαρακτηρας των Ελληνων ειναι μαγκια και ξερολες. Ναι οι Τουρκοι ειναι πολυ θρασυδειλοι αλλα τα κανουν εκει που τους περνει και τωρα τους περνει γι αυτο τα κανουν
Ολο "οι τουρκοι εχουν" ακουω και ξανακουω....
Εμεις δεν εχουμε δηλαδη??? Εχουμε Εξοσετ(δεν υπαρχει αμυνα εναντιον του)....εχουμε Σκαλπ....S300...ΤορΜ1... και ενα σωρο αλλα...
Εχουμε και καλυτερους πιλοτους...
..και χεσε το 10-1... 70 διαφορετικες εθνικοτητες ειναι οι Τουρκοι...καθαροι τουρκοι ειναι 2% μεσα....
Αυτη η ηττοπαθεια που μας εχουν εμφυσησει τοσα χρονια ειαι απιστευτη...

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
....και αναφερω ξανα αυτο που εγραψα. Ολοι εσεις που λετε οπου φυγει-φυγει γιατι δεν θα πολεμησετε για τους προσκυνημενους:
Τι διαφορα θα εχετε απο τους προσκυνημενους? Μηπως με τη ληξη του πολεμου θα επιστρεψετε σαν σωτηρες? Λεω εγω τωρα.... Γιατι μετα την κατοχη ετσι αναδειχτηκαν καποιοι....

Έτσι.

Η Ιστορία επαναλαμβάνεται ως φάρσα.

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66

Καθώς κουνιόταν ακούω να με βρίζει στα Ρώσικα λέγοντας με "φρικιό"! Δεν ήξερε βέβαια ότι τα Ρώσικα είναι η μητρική μου γλώσσα και εγώ έκανα πως δεν κατάλαβα για να δω που το πάει.

Ήθελε ακάπωτη πίπα και η Ρωσίδα Χαλάστηκε.

Τί δεν κατάλαβες;

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66

Βιντεακι επιδειξης απο Ε.Σ.

Ειδα προσφατα το HACKSAW RIDGE (ατυχως μετεφρασμενο σε ΑΝΤΙΡΡΗΣΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ)απο τον μαστερ Μελ Γκιμπσον ,που πραγματευεται πολλες απο τις προβληματικες που τεθηκαν στα προηγουμενα threads του θεματος ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ και εχω να πω πως πρωτον κανεις δεν ξεφευγει του draft ειδικα Ελλαδα και ο καθενας συμπεριφερεται αναλογα με τα διδαγματα ,τις αρχες την την πιστη προς Πατριδα,Θρησκεια,Οικογενεια ή οχι και γενικα τι αρχιδια κουβαλα ως ανθρωπος χωρις απαραιτητα να γινει ψυχοπαθης killer ή Ραμπο καθως ο ηρωισμος και η αυτοθυσια μπορει να παρει πολλες μορφες απο τον απολυτο κομμαντο που ειναι ''γαμαω και δερνω'' στην μαχη μεχρι τον 60αρη πολιτοφυλακα-εθνοφυλακα, που θα μεινει πισω να προασπισει τα γυναικοπαιδα,εως τον γιωτα νοσοκομο ή Γ.Κ. βοηθητικο.
Ο γαμημενος πολεμος ειναι ενα δαρβινιο/εξελικτικο καταλοιπο των πρωτευοντων πιθηκομορφων προγονων μας, ειναι συμφυτος με το ανθρωπο και μητρα της Ιστοριας με την ολοενα και αυξανομενη με γεωμετρικη προοδο πολεμικη τεχνολογια απο την αρχαιοτητα  ως σημερα αν ξεσπασει οπως απεδειξε ο Β'Παγκοσμιος και ολες οι modern warfare συγκρουσεις ειναι το ''χειροτερο μερος επι Γης'' μια Κολαση πραγματικη οπως λεει και ο Γκιμπσον που τοσο συγκλονιστικα αποτυπωσε την βια και την φρικη της μαχης και σε αυτη την ταινιαρα του και μας λεει τι περνανε οι στρατιωτες και κατα την διαρκεια αλλα και μετα αν ζησουν και οτι πρεπει να μισουμε τον πολεμο αλλα να αγαπαμε τον πολεμιστη και οποιος αγαπα Πατριδα Ειρηνη Οικογενεια πολεμα και προσευχεται σε κατι ανωτερο οτι και να ειναι αυτο αν ειναι κιολας...

Φυσικα οι αναρχοαπλυτοι αριστεριστες θα λειτουργησουν ως 5η φαλαγγα οπως εκαναν παντα σε περιπτωσεις πολεμου κοιτωντας οπορτουνιστικα σαν κατσαπλιαδες που ειναι πως θα εκμεταλλευτουν την κατασταση ,οι γιωταδες (Ι5),γκει-τραβελια ,παιδια με συνδρομα κτλ ειναι πολυ μικρο ποσοστο κ οχι κατι 10% που λεγεται κατω του 5 ειναι και δεν επηρεαζουν και τοσο πολλοι απο αυτους μπορουν να χρησιμοποιηθουν ως ''σακκια' στην πρωτη γραμμη  :2funny: :2funny: :2funny:,περα απο πλακα ακομα και στις Θερμοπυλες ειχαν βοηθητικους δουλους ειναι απαραιτητοι και οι γιωταδες μη πω και οι γυναικες α λα Ισραηλ που οσες το λεει η καρδια τους γιατι οχι και μαχιμες οπωςς οι ΕΠΟΠινες

Παντως σημαδι επικειμενου πολεμου λιγες μερες πριν θα ειναι χαμηλη ροη του νερου υδρευσης σε πολλες περιοχες καθως θα το μαζευει ο Στρατος ,ασυνηθιστα μεγαλη Αστυνομικη παρουσια -κυριως για διαδικαστικα θεματα φυλλα πορειας κτλ.- και Πυροσβεστικη στους δρομους,στην Θρακη ,ισως εχουμε μπλακ αουτ ΔΕΗ-ΟΤΕ-ΚΙΝ.ΤΗΛ.στα Πομακοχωρια συλληψεις σταμπαρισμενων(το 74 τους μαζεψαν σε γηπεδα) και αποκλεισμο δρομων,αμοιβαια αποσυρση πρεσβευτων ΕΛΛΑΔΑΣ-Τουρκιας,Φυγαδευση ξενων πολιτων και ταξιδιωτικων οδηγιων απο τριτες χωρες,οι τραπεζες θα λειτουργουν λογικα με περιορισμους αλλα αυτο υπαρχει ηδη,αεροδρομια-λιμανια κλεινουν και επιβολη στρατιωτικου νομου ,ειδικα για οσους επιχειρησουν να την κοπανησουν.
Πολλα φορτηγα μεγαλα τζιπ και supercars υψηλου κυβισμου θα κατασχεθουν και φυσικα ολοι μεχρι 28 ετων θα κληθουν λογικα ισως και μεχρι 33 αναλογα τις αναγκες και την εξελιξη ,παντως λογικα μεχρι και εφεδροι 45χρ  θα θεωρουνται μαχιμοι μη πω μεχρι 60 με το δημογραφικο τους γιωταδες-πουσταραδες-χιπστεραδες-αναρχοαπλυτους και την μη στρατευση των γυναικων α λα Ισραηλ...
 Τα G3 και τα πυρομαχικα ,αν δεν κανω λαθος δεν επαρκουν για το θεωρητικα μεγιστο δυναμικο οπλιτων της χωρας εκτος και αν προσμετρηθουν τα κυνηγετικα και αδηλωτα μερακληδων και μαφιοζων οπως πχ Κρητη που ισως ειναι ακαταλληλα για ευρεια πολεμικη επιχειρηση αλλα καλα για ανταρτικο
Και τελειωτικο σημαδι θα ειναι οι σειρηνες για βομβαρδισμους του Τουρκικου Ναυτικου και Αεροποριας σε κριτικης σημασιας περιοχες καθως και δημοσιογραφικο ''σοου' σε social media καναλια εφημεριδες και ανακοινωσεις καθως και οπως πιστευω πατριωτικος ενθουσιασμος οπως το '40 ,ο Ελληνας ζει τα παντα παθιασμενα χωρις αντικειμενικη λογικη(συσχετισμο δυναμεων-υπεροπλια) και καμια φορα του βγαινει σε καλο αν και Πολεμος δεν ειναι ποδοσφαιρο Μπασκετ αν δεν εχεις ΙΣΧΥ χανεις και τελος.

μια αναλογη φαση ειχε και στο Braveheart πεινασμενοι και ελαχιστοι Σκωτσεζοι εναντια σε υπεροπλια Αγγλων οπως Ελλαδα-Τουρκια περιπου,και λογικο ηταν οι Σκωτοι φελαχοι να αναρωτηθουν αν αξιζει να πολεμησουν με τοσο δυσμενεις πιθανοτητες για χαρη των τσιφλικαδων (πολιτικων) ο ειλικρινης πατριωτης Γουαλας τους εμψυχωνει με τα επιχειρηματα της προσωπικης δοξας/ντροπης της μονιμης καταπιεσης και δουλοπρεπειας και της θυσιας για ιδεωδη που ξεπερνουν τον ατομικισμο και υλισμο και επεκτεινονται στο κλεος της αιωνιοτητας

Εγω να το θεσω αλλιως αν υπαρχει μετα θανατον ζωη (που δεν πιστευω προσωπικα)
και μαζευονται ολες οι γενεες απο τον ΑΧΙΛΛΕΑ εως τον Μεταξα
κσι παμε και μεις οι κλαρινογαμπροι αριστεριζοντες χιπστερ με τα
τατου και τους κοιλιακους για χαρη των γαμωελληνιδων  και τους πουμε
ειμαστε απογονοι σας διατηρησατε με τα κατορθωματα σας τον Ελληνισμο και δυτ.Κουλτουρα
οντας κυματοθραυστης υπανθρωπων βαρβαρων επι χιλιετιες ,αλλα εμεις αποφασισαμε να παραδοθουμε
να την κοπανησουμε και να μην πολεμησουμε ζωντας λαθρομεταναστες στην Βορεια Ευρωπη με μια εξαφανισμενη Ελλαδα
φανταστειτε να περασετε την αιωνιοτητα(λεμε τωρα)με αυτη την ξεφτιλα  :2funny: :2funny:

Πολύ σε πάω Μύστη!

:hi:

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Ποσο φρικιο πρεπει να ειναι καποιος για να
τον αποκαλεσει ετσι μια πακοχυμενη πουτανα :S

Ο μπαρμα-μού τα κάνει αχταρμά όπως συνήθως. Σεξουαλικά, πατριωτικά και άλλα άσχετα θέματα για τον ερωτιάρης....

Ας μιλήσω για έναν τρίτο ΡΠ, άσχετο με τους προηγούμενους δύο, ο όποιος υπηρετούσε τρίμηνο....

Και ο όποιος μεταξύ σοβαρού και αστείου έλεγε ότι ήξερε την γλώσσα και ότι αν μπούκαραν οι Τούρκοι θα πήγαινε μαζί τους.

Αλλά η τύχη του θα είναι η ίδια με τους Κούρδους στην εισβολή της Κύπρου, πρώτη γραμμή.

Αν και πάλι δεν μπορείς να τους τσουβαλιάζεις όλους εκεί, γιατί υπάρχουν και αληθινοί πατριώτες ανάμεσά τους.

foulas

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2010
Like
38
Πόντοι
1
ειναι απλα τα πραγματα, για  οσους αρνηθουν . Δυο ειναι οι λυσεις : 1) εξορια απο την Ελλαδα και  να μην επιστρεψει ποτε ξανα  τοσο αυτος οσο και η οικογενεια του που τον γαλουχησε με τετοια ιδανικα ( και ναι θα του λειψει και θα πονεσει τρελα , θα κουβαλα για μια ζωη την ρετσινια του δειλου και του λιποτακτη και προδοτη ) 2) μια τουφεκια στους πρωτους 10 που θα πουν οχι και βλεπουμε αν συνεχιστει η αρνηση ( αυτο λεγεται απλο στρατοδικειο σε περιπτωση πολεμου και μην αρχισετε τα φλωρικα )

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166

Καθώς κουνιόταν ακούω να με βρίζει στα Ρώσικα λέγοντας με "φρικιό"! Δεν ήξερε βέβαια ότι τα Ρώσικα είναι η μητρική μου γλώσσα και εγώ έκανα πως δεν κατάλαβα για να δω που το πάει.

γτ τον ελεγε φρικιο η πουτανα?

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
Οι τουρκοι εχουν πυραυλους som ειναι μεσα στους 10 καλυτερους πυραυλους στον κοσμο. Στοχος τους ειναι τα πολεμικα πλοια. Οποτε σε ενα πολεμο μας ακυρωνουν ολο το ναυτικο. Η αεροπορια μας δεν θα εχει στηριξη πανω απο το Αιγαιο σε μια τετοια περιπτωση αφου εμεις θα πρεπει να πεταμε ολο το Αιγγαιο για αναχαιτηση ενω αυτοι απο τα παράλια της Τουρκιας θα επιχειρούν επανειλημμένα.

Ενα αλλο ειναι οτι ο στρατος μας εκτος απο φτωχος ειναι και απειρος .Εχει να παει σε μαχη απο το 1940. Ολα αυτα τα κοκορια οι στρατηγοι ξερετε τι μαλακιες θα διαταξουν και ποσες ζωες και υλικο θα παει στραφη ? Οι μαλακες οι συριζαιοι σε περιπτωση πολεμου ουτε καλτσες δεν ειναι ικανοι να ζητησουν απο την ΕΕ.Χωρια τα αλλα που προαναφερηκαν οτι ειμαστε 10-1 ,μικρο πεζικο με μουσουλμανους μεσα στην χωρα μας με γειτονες υαινες αλβανοι σκοπιανοι βουλγαροι ακομα και ο χαρακτηρας των Ελληνων ειναι μαγκια και ξερολες. Ναι οι Τουρκοι ειναι πολυ θρασυδειλοι αλλα τα κανουν εκει που τους περνει και τωρα τους περνει γι αυτο τα κανουν

ναι αλλά η τουρκία δεν έχει και τις καλλίτερες σχέσεις με τους γείτονες της.. να μην αναφερθούμε για τους ρώσους που ποιος ξέρει πόσους τούρκους θα έχουν σκοτώσει μέχρι τώρα και οι τούρκοι μούγκα
και αν ποτέ η τουρκία κάνει την μαλακία να εμπλακεί σε κάτι σοβαρό με την ελλάδα και η ευρώπη δεν επέμβει μιλάμε και για επίσημη διάλυση του μαγαζιού που λέγετε ευρώπη
πλέον οι εποχές είναι διαφορετικές... η ενημέρωση μέσω ίντερνετ βλέπεις

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
γτ τον ελεγε φρικιο η πουτανα?
Ενας τυπος που ονειρευεται να βιασει τις
γυναικες της χωρας που τον φιλοξενει, λες
να ειναι φυσιολογικος στην υπολοιπη καθημερινοτητα :think:

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Το τί θα γινόταν σε περίπτωση πολέμου δεν το ξέρει κανείς.
Μπορεί να δεις πολλούς εθνικισταράδες να την κάνουν με ελαφρά και μπορεί να δεις πολλούς αναρχοαριστερούς εθελοντές στο μέτωπο .

Το πρώτο παίζει , αν μιλάμε για Καμμένους κτλ.
ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ.

Δεν κάνουν για πόλεμο.

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
:o :o :o :o
Τα ταγματα ασφαλειας θα εχουν πολύ δουλεια σε περιπτωση πολέμου
Ελληνοποιηθηκαν σε μια νύχτα και τώρα μισουν την χώρα που τους ταιζει
Μεγάλη ευθυνει βαραινει και τους πραγματικους ποντιους που δεν κανουν
ξεσκαρταρισμα για το ποιοι απο τους παλιννοστουντες εχουν πραγματικα
ελληνικες ριζες
Εχουν ερθει και πολλοι τουρκμενοι/καζακστανοι που δεν εχουν καμια σχεση
με ελληνικο αιμα. Με το καταλληλο λαδωμα εβγαζαν ελληνικα χαρτια
Τι λες ρε παπάρα που δεν είμαι Πόντιος καθαρός επειδή έχω την άποψη που έχω? Οι γονείς μου είναι Έλληνες, οι παππούδες μου το ίδιο. Εγώ μιλάω από μικρός τα Ποντιακά. Ποιος δεν είναι Πόντιος ρε τουρκόσπορε Ελληναρά? Και ποιον ταΐζει η Κωλοελλάδα? Νομίζεις ότι έφυγα από την Μόσχα επειδή πείναγα? Ο πατέρας μου ήταν επιχειρηματίας και έβγαζε τρελά λεφτά στην Μόσχα! Ποιος πείναγε και ποιον τάισε η ΚωλοΕλλάδα? Και βέβαια δεν νιώθω Έλληνας και για αυτό νομίζω φταίει το κωλοκράτος σας που είναι γεμάτο ρατσιστές και τουρκόσπορους! Πατρίδα μου είναι η Ρωσία και μόνο εκεί οφείλω να δώσω το αίμα μου αν μου ζητηθεί και πολύ ευχαρίστως θα το κάνω, αλλά για την Ελλάδα ποτέ! Το ότι πήγα και υπηρέτησα περισσότερο και πιο αξιοπρεπώς την Ελλάδα από εσάς που θεωρήστε Έλληνες, είναι γεγονός. Δεν υπηρέτησα όμως με υπερηφάνεια αυτή την χώρα, υπηρέτησα από υποχρέωση, γιατί χωρίς αυτό το κωλόχαρτο δεν πας πουθενά. Και όταν υπηρέτησα μόνο τιμητικές είχα και δεν έχωνα τους άλλους όπως κάνετε εσείς Ελληνάρες υποτίθεται...Η Ελλάδα είναι η καταστροφή μου και των γονιών μου και θα πάω να πολεμήσω για αυτήν ρε απατεώνες Έλληνες? Ρε πάτε καλά εδώ πέρα γαμώ την πουτάνα μου  :uglystupid:

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Τι λες ρε παπάρα που δεν είμαι Πόντιος καθαρός επειδή έχω την άποψη που έχω? Οι γονείς μου είναι Έλληνες, οι παππούδες μου το ίδιο.

Τύπε ..... μάλλον είμαι τα διπλά σου χρόνια .....
και είχα γεννηθεί στη Νίκαια .......
οπότε το 35% των φίλων συμμαθητών μου , ήταν Πόντιοι .
Πόντιοι όμως που είχαν έρθει από τον Πόντο οι παππούδες τους , το 1924
και δεν είχαν καμία σχέση με το μπουρδέλο της ΕΣΣΔ.

Ξέρω επίσης και πολλούς άλλους Ποντίους της Βορείου Ελλάδας.
Τα ίδια ισχύουν και για αυτούς.

Οι περισσότεροι θα σε πάταγαν χάμω αν σε άκουγαν να λες τις μαλακίες που γράφεις.
Μίλα εκ μέρους του εαυτού σου λοιπόν .

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Δεν υπηρέτησα όμως με υπερηφάνεια αυτή την χώρα, υπηρέτησα από υποχρέωση, γιατί χωρίς αυτό το κωλόχαρτο δεν πας πουθενά. Και όταν υπηρέτησα μόνο τιμητικές είχα και δεν έχωνα τους άλλους όπως κάνετε εσείς Ελληνάρες υποτίθεται...Η Ελλάδα είναι η καταστροφή μου και των γονιών μου και θα πάω να πολεμήσω για αυτήν ρε απατεώνες Έλληνες? Ρε πάτε καλά εδώ πέρα γαμώ την πουτάνα μου  :uglystupid:

Παιδι μου ποιοι δηλητηριασαν την ψυχη σου;

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Παιδι μου ποιοι δηλητηριασαν την ψυχη σου;

Αυτά που γράφει , τα λένε κι άλλοι "πόντιοι" (μικρό ποσοστό ωστόσο), από ασπρόπυργο , λιόσσια , μενίδι κτλ από αυτους που οι πρόγονοί τους ήλθαν στην ελλάδα τα τελευταία 40 χρόνια
από το μπουρδελο της ΕΣΣΔ
(καμία σχέση με ποντίους που είχαν έλθει το 1924 ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΝΤΟ).

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
Τύπε ..... μάλλον είμαι τα διπλά σου χρόνια .....
και είχα γεννηθεί στη Νίκαια .......
οπότε το 35% των φίλων συμμαθητών μου , ήταν Πόντιοι .
Πόντιοι όμως που είχαν έρθει από τον Πόντο οι παππούδες τους , το 1924
και δεν είχαν καμία σχέση με το μπουρδέλο της ΕΣΣΔ.

Ξέρω επίσης και πολλούς άλλους Ποντίους της Βορείου Ελλάδας.
Τα ίδια ισχύουν και για αυτούς.

Οι περισσότεροι θα σε πάταγαν χάμω αν σε άκουγαν να λες τις μαλακίες που γράφεις.
Μίλα εκ μέρους του εαυτού σου λοιπόν .
Και οι δικοί μου παππούδες από τον Πόντο ήταν και μετά έφυγαν εξορία στην ΕΣΣΔ. Μάλλον δεν τα ξέρεις καλά...Καταρχήν θα μου εκλαναν τα ρχίδια και την άποψη μου την λέω και μπροστά τους και πάλι μου κλάνουν τα ρχίδια! Και φυσικά μιλάω εκ μέρους του εαυτού μου και παρατηρώ ότι είστε εντελώς ανιστόρητη σαν έθνος και γι'αυτο λέτε τις μαλακίες περί Ρωσσοπόντιους...

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Και οι δικοί μου παππούδες από τον Πόντο ήταν και μετά έφυγαν εξορία στην ΕΣΣΔ. Μάλλον δεν τα ξέρεις καλά..

Συμφωνώ .
Η ΕΣΣΔ σας κατέστρεψε όπως και τους δικούς της γηγενείς πληθυσμούς.
ΤΑ ΞΕΡΩ ΟΛΑ , ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ.

Κι επαναλαμβάνω.
ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ (που είχαν έλθει το 1924)
και οι περισσότεροι από όσους ήλθαν μετέπειτα
ΑΝ ΣΕ ΑΚΟΥΓΑΝ ΝΑ ΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ
θα σε έφτυναν. Τουλάχιστον.

Μαζί σου, πιθανόν να συμφωνεί ένα 10% , από τους ποντίους που ήλθαν μετά το 1960.
Ατυχές, αλλά συμβαινει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom