Νέα

Ελλάδα και πόλεμος...θα πολεμούσατε για τη μαμά πατρίδα;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
Παιδι μου ποιοι δηλητηριασαν την ψυχη σου;
Μου δηλητηρίασαν την ψυχή από μικρό παιδί στο δημοτικό όταν με έλεγαν Ρωσσοπόντιο και να πάω στην Ρωσία. Τελικά όλα εδώ πληρώνονται και τώρα γεμίσατε Πακιστανούς και όλη την σαβούρα της ανατολής και κλαίγεστε. Λουστείτε τα  :birdman:

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Μου δηλητηρίασαν την ψυχή από μικρό παιδί στο δημοτικό όταν με έλεγαν Ρωσσοπόντιο και να πάω στην Ρωσία.

Αυτοί που τα έλεγαν αυτά , είναι μαλάκες, άνευ αμφιβολίας
(πιθανόν σε κανένα αρβανιτοχώρι τύπου μενιδίου, ασπροπύργου, λιοσσίων κτλ) .

Σε ποντίους στη νίκαια , στην καλλιθέα και άλλες περιοχές (που δεν είναι αρβανιτοχώρια)
κανείς δεν έλεγε τέτοιες μαλακίες.

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Η Ρωσσία βέβαια έχει μεγαλύτερο πρόβλημα απο τα σκατά του Ισλάμ.
Και οι πόντιοι που ήρθαν στην ελλάδα, καμία σχεση δεν είχαν με τη ρωσία.
Από καζακστάν , ουζμπεκιστάν και άλλες ΙΣΛΑΜΙΚΕΣ ΚΑΘΑΡΑ 100% χώρες της πρώην ΕΣΣΔ
έρχονταν .

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
Συμφωνώ .
Η ΕΣΣΔ σας κατέστρεψε όπως και τους δικούς της γηγενείς πληθυσμούς.
ΤΑ ΞΕΡΩ ΟΛΑ , ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ.

Κι επαναλαμβάνω.
ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ (που είχαν έλθει το 1924)
και οι περισσότεροι από όσους ήλθαν μετέπειτα
ΑΝ ΣΕ ΑΚΟΥΓΑΝ ΝΑ ΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ
θα σε έφτυναν. Τουλάχιστον.

Μαζί σου, πιθανόν να συμφωνεί ένα 10% , από τους ποντίους που ήλθαν μετά το 1960.
Ατυχές, αλλά συμβαινει.
Στην πρώην ΕΣΣΔ δεν πεινούσε κανένας και όσοι γύρισαν στην Ελλάδα ήρθαν επειδή τους παραπλάνησαν λέγοντας τους ότι είναι καλύτερα εδώ. Η Ελλάδα έφαγε τρελά λεφτά από την Ρωσία που έστελνε χρήματα για εμάς τους Πόντιους ως βοήθεια. Τα υπόλοιπα τα ακούω βερεσέ  :effemine:

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Στην πρώην ΕΣΣΔ δεν πεινούσε κανένας και όσοι γύρισαν στην Ελλάδα ήρθαν επειδή τους παραπλάνησαν λέγοντας τους ότι είναι καλύτερα εδώ. Η Ελλάδα έφαγε τρελά λεφτά από την Ρωσία που έστελνε χρήματα για εμάς τους Πόντιους ως βοήθεια. Τα υπόλοιπα τα ακούω βερεσέ  :effemine:

Ένα αρχίδι πήρε η Ελλάδα από τη Ρωσία.
Όσοι είχαν δουλέψει εκεί , ήρθαν και πήραν συντάξεις από εδώ .
Και επιπλέον οι πόντιοι είχαν και άλλα προνόμια.
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΘΗΚΕ, μπορεί να γυρίσει στην Τασκένδη

και στο ... Σοχούμι.
Ωστόσο δεν έχω ακούσει κανέναν να γυρίζει.

Γιατί εδώ που τα λέμε , τη μόσχα όλοι αυτοί , ούτε στο χάρτη δεν μπορούσαν να τη βρουν.
Αν τους έλεγες να στη δείξουν σε παγκόσμιο άτλαντα, μπορεί να σου έδειχναν τη νέα υόρκη.

Το ίδιο είχαν πάει και στις 2.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Μου δηλητηρίασαν την ψυχή από μικρό παιδί στο δημοτικό όταν με έλεγαν Ρωσσοπόντιο και να πάω στην Ρωσία. Τελικά όλα εδώ πληρώνονται και τώρα γεμίσατε Πακιστανούς και όλη την σαβούρα της ανατολής και κλαίγεστε. Λουστείτε τα  :birdman:

Μηπως παιδι μου μεταφερεις καποιες πικριες των γονιων σου; Πολλες φορες οι γονεις εχουν ονειρα που δεν γινονται πραγματικοτητα. Γερνανε. Απογοητευονται. Και περνανε μια τετοια αρνητικη νοοτροπια στα παιδια τους. Το "με ελεγαν ρωσοποντιο" δεν ειναι δικαιολογια. Και εμενα με ελεγαν "χαζο", το διπλανο μου "χοντρο" και παει λεγοντας. Εσυ εχεις ολη τη ζωη μπροστα σου, δεν εχεις λογο να εισαι τοσο απαισιοδοξος και να μηδενιζεις τα παντα, μεχρι και την Πατριδα! Ολοι ανθρωποι αντιμετωπιζουν δυσκολιες και στη Ρωσια και στην Αμερικη και παντου. Δεν το βαζουν κατω, δεν νομιζουν οτι ολοι τους κυνηγανε. Αυτη ειναι μια διαστεβλωμενη αντιληψη του κοσμου που οδηγει στην αυτοκαταστροφη.

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Το "με ελεγαν ρωσοποντιο" δεν ειναι δικαιολογια.

Είπαμε, αυτά τα έλεγαν κάποιοι μαλάκες.
Και αρβανίτες , στα αρβανιτοχώρια.
Αυτοί από ... ενοχές.
Επειδή οι ίδιοι ήταν αλβανόφωνοι , προσπαθούσαν να βγάλουν μη έλληνες άλλους !
Και εύκολα θύματα πριν 20-30 χρόνια, ήταν οι φτωχοί πόντιοι που είχαν την ατυχία
να πάνε να κατοικήσουν στα λασπο-αρβανιτοχώρια, τύπου ασπρόπυργος, α.λιόσσια, μενίδι κτλ

Αλλά και πάλι , όσοι δέχτηκαν τέτοιο bullying , δεν έγιναν μισελληνες.
Ευτυχώς.

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Εμένα με έλεγαν γόνο φασιστών και τραμπούκων ....

εννίοτε και μοναρχοφασιστών !!!!!!

Αλλά δεν με χάλαγε.
Απεναντίας καμάρωνα.

Μετά από 1-2 μύτες που είχα σπάσει όμως και μερικά δόντια
δεν μου έλεγαν τίποτε.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Ειχαμε ενα συμμαθητη με μητερα Αγγλιδα και τον λεγαμε Αγγλο κοροιδευτικα και αδερφη. Δε νομιζω να επαθε τιποτα.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
To thread λεγεται "Ελλαδα και πόλεμος.....".Όποιος δεν αισθανεται Ελληνας και το παίζει "παλαβή",τον πούλο απο εδω...Καταλαβες ερωτύλε??

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Παρε μαζί και το άλλο φρουτο τον Αλβανο 89...

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
To thread λεγεται "Ελλαδα και πόλεμος.....".Όποιος δεν αισθανεται Ελληνας και το παίζει "παλαβή",τον πούλο απο εδω...Καταλαβες ερωτύλε??
Έχω διπλή υπηκοότητα Ρωσική και Ελληνική. Και χάρη σας κάνω που είμαι στο μπουρδέλο σας  :sunglasses:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.276
Πόντοι
506
Πολύ θα θέλατε να έχετε τέτοιο μπουρδέλο, αλλά με ένα tu-160 σας σβήνει από τον χάρτη  :hi:
Τέτοιες βλακείες είναι θέμα συζήτησης σε ηλικίες τον επταχρονων. Εσύ τα 10 τα έχεις κλείσει? 

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
...
Το μυαλό σου "γερνει" αλλα ειπαμε, απαλλάσσεσαι λόγω διπλης μαλακίας εεε,υπηκόοτητας ηθελα να πω

τι έγινε ρε μούτσε έβαλες ιντερνετ στην ψαρόβαρκα ??

τις καλησπέρες μου...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom