Νέα

Ελλάδα και πόλεμος...θα πολεμούσατε για τη μαμά πατρίδα;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
τι εννοεις να μην τον προλαβω;

Ρωταω αν θα υπαρχει κανα θεμα, τύπου κλείνουν τα συνορα κτλ...
Υποθετω για τους εν δυναμει φανταρους θα επιτρέπεται η εισοδος κτλ...;
θα μπορέσεις να μπεις. αυτό είναι το εύκολο.
Το δύσκολο θα είναι να βγεις, γιατί θα πέσεις πάνω σε "συνωστισμό".

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
Δεν τον θέλεις τον πόλεμο και μόνο η ιδέα πλέον είναι αποκρουστική.

Όμως αν εισβάλλει ο Τούρκος δεν θα τον αφήσεις ατουφέκιστο.Ειδικά όταν ξέρεις ότι πρόκειται να σκοτωθούν χιλιάδες άμαχοι,να βιαστούν γυναίκες και να σκοτωθούν παιδιά λες απάνω τους και ότι γίνει.

Τώρα αυτοί που θα κρυφτούν,θα φύγουν στα μουλωχτά έξω και όσοι κάνουν το φύλλο πορείας κωλόχαρτο να μην ξαναπατήσουν σε ελληνικπά χώματα ούτε να τους θάψουν σε ελληνικό έδαφος.Γέμισε ο τόπος αυτός από σπιούνους και στεγνούς δοσίλογους.
Και τι πειράζει να βιαστούν οι Ελλεηνίδες? Μήπως δεν το αξίζουν τον βιασμό? Ο μόνος λόγος να πάω να πολεμήσω θα ήταν να ρίχνω ακάποτους κρεμπιέδες σε Ελληνίδες ή ότι καλό μουνί βρω στο δρόμο μου  :erection:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Μϊα απλή παρατήρηση, που ιστορικά ισχύει 100% άνευ εξαιρέσεων.

Αυτά που λες παραπάνω, είναι πολυτέλειες, που είναι διαθέσιμες σε καιρό ειρήνης.
Όντως , σε ειρηνικές περιόδους, όπως αυτή που ζούμε ακόμη, μπορείς να είσαι έτσι.

Σε πολέμους, τα στρατόπεδα είναι πάντα 2.
Και ανήκουν όλοι , σε ένα από τα 2.
Οι παραπάνω πολυτέλειες, απλώς δεν υπάρχουν. ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ.

Από διηγήσεις των γεγονότων του Δεκεμβρίου του 1944,
σε όσα σπίτια μπούκαραν οι ΕΑΜικοί .... έκαναν την ερώτηση ....

ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΕΑΜ ;

Αν έλεγες ναι , έπρεπε να το αποδείξεις.
Αν δεν το αποδείκνυες, είχες την ίδια μοίρα με όσους απαντούσαν εξαρχής ΟΧΙ.

Οπότε ανάλογα με την περιοχή .....
πήγαινες είτε στο Φοίβο , είτε στο νταμάρι του κοπανά , είτε στην ΟΥΛΕΝ, είτε στο μπαρουτάδικο στο αιγάλεω, είτε στη θήβα.

Η κατάληξη , παντού η ίδια .....

3.jpg

Λακη εγω πάντως θα είμαι με τα Ταγματα Ασφαλείας και τον Εθνικό Στρατό.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Και τι πειράζει να βιαστούν οι Ελλεηνίδες? Μήπως δεν το αξίζουν τον βιασμό? Ο μόνος λόγος να πάω να πολεμήσω θα ήταν να ρίχνω ακάποτους κρεμπιέδες σε Ελληνίδες ή ότι καλό μουνί βρω στο δρόμο μου  :erection:

Εύχομαι και εγώ να σε βρω στο δρόμο μου τύπε..

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Ρωταω αν θα υπαρχει κανα θεμα, τύπου κλείνουν τα συνορα κτλ...
Υποθετω για τους εν δυναμει φανταρους θα επιτρέπεται η εισοδος κτλ...;

Δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα για το σκοπό που αναφέρεις.
Και ακόμη και να μην μπορέσουμε να πετάξουμε,
εδώ και καιρό είμαστε 4 άτομα που έχουμε αποφασίσει και από
ποια διαδρομή θα έρθουμε οδικώς.

Καλή ευκαιρία εν μέσω πολέμου να ξεφορτωθούμε και κάτι ψυχάκια σαν εσάς

Μου γάμησες την ψυχολογία τύπε..
Γαμώ τα νεοταξίτικα πουστράκια όλου του πλανήτη,το αίμα της να τους πνίξει.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Να πάνε να πολεμήσουν τα λαμόγια που τα πάνε καλά με τις ηλίθιες γκόμενες τις οποίες κοροϊδεύουν.  :birdman:
Oλοι οι άντρες στο κοσμο κοροιδευουν τις γυναικες τους,επισης γνωριζουν οτι αν θέλουν να λέγονται αντρες οφείλουν να τις υπερασπίσουν :dunno:

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
Αυτή η χώρα είναι τόσο βαθιά βουτηγμένη στην υποκρισία και τη λαμογιά που ό,τι και να πάθει της αξίζει.

Να πάνε να πολεμήσουν τα λαμόγια που τα πάνε καλά με τις ηλίθιες γκόμενες τις οποίες κοροϊδεύουν.  :birdman:
Καλά τα λες τύπε μου!!! Το 2009 πήγα στρατό και όλοι στελέχη και στρατιώτες βρίζανε τα θεία από το πρωί μέχρι το βράδυ!!! Όχι με τέτοια μουνόπανα και για τέτοιο λαό δεν δίνω το αίμα μου!!! Μόνο ακάποτους κρεμπιέδες σας δίνω και πολύ σας είναι  :rockon:

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
Τι λες ρε μεγάλε; Εγώ λοιπόν δεν έχω πει ποτέ ψέματα σε γυναίκα αλλά εύχομαι να μπει ο Τούρκος και να τις γαμήσει όλες.
Και ακάποτα φυσικά γιατί οι καπότες κοστίζουν εν καιρώ πολέμου  :rockon: :rockon: :rockon:

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Τι λες ρε μεγάλε; Εγώ λοιπόν δεν έχω πει ποτέ ψέματα σε γυναίκα αλλά εύχομαι να μπει ο Τούρκος και να τις γαμήσει όλες.
δε σου εχω πει ψεμματα οπότε σορρυ αλλα δε μπορω να σε βοηθησω  :grin:
δεν εχει σημασια αν της εχει πει ψεμματα ρε τύπε,σημασια εχει οτι οφειλεις να τη προστατευσεις,αν θες να λέγεσαι αντρας τώρα λέμε

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Τι να προστατέψω ρε μαλάκα; Τις καριόλες που ευθύνονται για την καταστροφή μου; Πούτσα και ξύλο στις γαμημένες.  :rockon:
Ρε μαλακακο,το ξυλο και τη πουτσα να τη ριξεις εσυ οχι ο ξενος,αν εισαι αντρας λέμε τώρα

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.750
Πόντοι
25.467
Ο νόμος δυστυχώς δεν μου το επιτρέπει τύπε. Όταν μπει ο Τούρκος θα του ζητήσω να με αφήσει να βιάσω λίγο κι εγώ.

Δεν νομίζω ότι ο Τούρκος θα ικανοποιήσει αυτό ακριβώς το αίτημά σας αν μάθει οτι αρεσκεστε στο "μαζάζ προστάτη".   :)

Πιθανότερο να σας κάνει γιουσουφάκι, με τον σκελετό που έχετε.  :)

Παράθεση από: Picker link=topic=144885.msg6943504#msg6943504 date=1461959043
Είμαι 1,77 και 67 κιλά με λεπτό σκελετό, σχεδόν γυναικείο. Ειλικρινά, αν ήμουν CD μπορεί και να με μπέρδευαν με γυναίκα.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.789
Πόντοι
6.030
Καλά ρε αρχίδηδες? Εδώ μιλάμε για την μεγαλύτερη αντρική τιμή, να υπερασπιστείς την πατρίδα σου ,το σπίτι σου , την οικογένεια σου κι εσείς κάθεστε και λέτε ότι δεν θα πολεμήσετε γιατι οι ελλεηνίδες είναι αυτες που είναι και λπες μαλακίες?
Σε όλο το κόσμο υπάρχουν ηλίθιες τιποτένιες γυναίκες ,όπως και άντρες.
Θα με πείτε γραφικο αλλα σας γράφω στ @@ μου
Δεν θα ήθελα να γίνει πόλεμος. Πολεμάω καθημερινά να επιβιώσω.Αλλά αν γινόταν όλοι οι άντρες θα ήμασταν εκεί.

Θάνατος στη μάχη= Ευτυχισμένος θάνατος
και για να μην νομίζετε ότι δεν έχω επίγνωση σας παραθέτω βιντεάκι με την φρίκη του πολέμου

[youtube
]
Δείτε μεταξύ 5:47-5:57
και αναρωτηθείτε???
Ο άνθρωπος έχει δαμάσει το Θανατο!!!
Απόλυτο Respect!!!

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Ο νόμος δυστυχώς δεν μου το επιτρέπει τύπε. Όταν μπει ο Τούρκος θα του ζητήσω να με αφήσει να βιάσω λίγο κι εγώ.
αν εισαι μαγκας τον αφηφάς το νόμο,γιατι να σου δωσει ο τουρκος τύπε,κότες σα και σενα  οι μογγολοι τις σφάζουν και μετά γλεντάνε

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
[size=12pt]Στα αρχίδια μου γράφω το έθνος σας και τις ηλίθιες γυναίκες σας που με απέρριπταν τόσα χρόνια επειδή ήμουν θυληπρεπής[/size]
Παράθεση από: Picker link=topic=144885.msg6943504#msg6943504 date=1461959043
Είμαι 1,77 και 67 κιλά με λεπτό σκελετό, σχεδόν γυναικείο. Ειλικρινά, αν ήμουν CD μπορεί και να με μπέρδευαν με γυναίκα.
τύπε μετα τη παραθεση των διαστασεων σου και κατ ομολογία σου νομιζω πρεπει να συμφιλιωθεις με τη πραγματικότητα

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Μωρή Πίκερ μπήκες πάλι δυναμικά αποφασισμένος να σκυλέψεις το πτώμα οποιουδήποτε ανταγωνιστή σου στον τελικό του mr malakas. Είσαι ο μεγαλύτερος έβερ ακόμα και ο Βοδιμόρτης στα καλύτερα του μπροστά σου δεν πιάνει μία!

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.750
Πόντοι
25.467
Στα αρχίδια μου γράφω το έθνος σας και τις ηλίθιες γυναίκες σας που με απέρριπταν τόσα χρόνια επειδή ήμουν ειλικρινής και με ανάγκασαν να γίνω μπουρδελιάρης.

Δεν είμαι αριστερός, δεν είμαι δεξιός, είμαι φιλελεύθερος. Όπου μπουρδέλο και πατρίδα.  :sunglasses:

Παπάρια φιλελεύθερος είσαι. Αν ήσουν πραγματικά φιλελεύθερος δεν θα πρότεινες υποχρεωτική θητεία στα μπουρδέλα για όλες τις γυναίκες.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.750
Πόντοι
25.467
Από τη στιγμή που ψηφίζουν και οι γυναίκες κανένα κόμμα δεν μπορεί να εκφράσει φαλλοκρατικές απόψεις. Με τα δεδομένα αυτά πιο κοντά στην ιδεολογία μου είναι ο φιλελευθερισμός.  :-*

Τον φιλελευθερισμό, τον ρώτησες; Ή κατά την αγαπημένη σου συνήθεια, πήρες την άδεια από μόνος σου να γράφεις μαλακίες;  :-* :-* :-*

dimchair

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2016
Like
1.171
Πόντοι
206
Θάνατος στη μάχη= Ευτυχισμένος θάνατος
και για να μην νομίζετε ότι δεν έχω επίγνωση σας παραθέτω βιντεάκι με την φρίκη του πολέμου

[youtube
]
Δείτε μεταξύ 5:47-5:57

Μαλακα μου τι βιντεο ηταν αυτό;;;  :o

Eπίσης ο Πικέρ να μη γράφει τις μαλακιες του και τον μαλακονομο του εδώ μέσα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom