Νέα

ελλαδα...η πιο βαρετη χωρα του κοσμου?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sperminator_tx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 152
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
4
Πόντοι
1
φετος τον αυγουστο ειπα να παω κατα τα καθιερωμενα σε ενα ελληνικο νησι...διαλεξα την πατμο,γιατι εχω εξαντλησει τις κυκλαδες κ τα περισσοτερα νησια του αιγαιου...ηξερα οτι ειναι ενα ησυχο νησι που περα απο φυσικες ομορφιες δεν εχει να σου προσφερει κατι αλλο...κ ναι με το που πατησα το ποδι μου στο νησι ειχα μια πολυ γραφικη εικονα μπροστα στα ματια μου...αλλα απο κει κ περα τι?η ερωτηση μου δεν ισχυει μονο για την πατμο,αλλα σχεδον για ολα τα ελληνικα νησια...ακουω πχ για το ποσο ωραια ειναι η φολεγανδρος,τα αστυπαλαια,η αμοργος...μια χωρα με μια πλατεια,μερικα μεζεδοπωλεια τριγυρω,οκ μια πανεμορφη θεα στο αιγαιο κ 2-3 παραλιες...αλλα γιατι να θεωρειται in στα 35 του καποιος να επισκεφτει αυτα τα νησια κ να διασκεδαζει σαν συνταξιουχος...στα 50 του δηλαδη τι θα κανει?για μενα τα ελληνικα νησια περα απο τις ακτες που σου προσφερουν ειναι απλα βαρετα...καποια μπαρακια με τον ιδιο ξενερωτο κοσμο που συναντας κ στην αθηνα κ βαρετα ζευγαρακια που σουλατσαρουν πανω κατω στα καλντεριμια...η διασκεδαση εχει να κανει με φαγητο σε καποια ψαροταβερνα η σε καμια ταβερνα με κοψιδια,στην χειροτερη σουβλακια...μην μιλησουμε για φλερτ κ για καμακι...ακομα κ η μυκονος που ειναι υποτιθεται ο ναος της διασκεδασης εχει καταντησει βαρετη...paradise,super paradise k ενα cavo paradiso ολα κ ολα...ακομα κ οι εγχωριοι celebrities που συνηθιζουν να συχναζουν στο νησι καθε καλοκαιρι εχουν καταντησει θανατηφορα βαρετοι...η μεγαλυτερη μαγκια ειναι να πανε ολοι μαζι στην μυκονο κ να βγουνε την επομενη στα περιοδικα η να ακουσουν ρεμο στο nammos να βριζει τον σοιμπλε...παρος?punda beach γεματο πιτριρικια...ιος?ξεπλυμενοι ξενοι που την βγαζουν με μισο καρπουζι...απο κει κ περα εμεινε ροδος-φαληρακι,κερκυρα-καβος,ζακυνθος κ κρητη με παραπαιοντα αγγλακια που μπεκροπινουν μεχρι λιποθυμιας...
θες αθηνα?η μοναδικη πρωτευουσα στον κοσμο που τον αυγουστο ειναι νεκρη παντελως...
μετα ειχα την τυχη να επισκεφτω την λισαβονα κ το πορτο...μια χωρα δηλαδη οπως η πορτογαλια που υποτιθεται περναει σαν εμας κριση...νομιζα οτι βρισκομαι σε αλλον πλανητη...μια πρωτευουσα που σφυζει απο ζωη,γεματη ξενοδοχεια καθε αλυσιδας,εστιατορια για καθε βαλαντιο με φοβερα πιατα,πρασινο,παρκα,μουσεια,καταπληκτικη ρυμοτομια,μεγαλοι δρομοι,ωραιος κοσμος κ γενικα πολυ φτηνη ζωη..,πηγα επισης σε επαρχιακες πολεις της χωρας...εβλεπα αφισες με συναυλιες κ φεστιβαλ στην λαρισα κ τον βολο της πορτογαλιας...τρια κ τεσσερα μεγαλα ονοματα μαζι που δεν εχουν πατησει ποτε το ποδι τους ελλαδα,οταν στην αθηνα ερχονται ακομα οι scorpions κ ας εχουν δηλωσει οτι διαλυθηκαν...μα το χειροτερο ειναι οτι η φαντασια στην ελλαδα φαινεται να εχει πεθανει...απο καθε αποψη
δεν μιλαμε για γερμανια,αγγλια η γαλλια,αλλα για πορτογαλια...μια χωρα υποτιθεται στα κυβικα μας...τελικα φαινεται οτι ειμαστε ο τελευταιος τροχος της αμαξας...τα παντα στην ελλαδα αντιμετωπιζονται με προχειροτητα...δεν ειναι μονο οι πολιτικοι που μας εχουν φτασει σε αυτο το σημειο,αλλα κ ο ιδιος ο λαος...ενας λαος που αναλλωνεται στην προγονολατρια του τυπου "ξερεις ρε ποιοι ημασταν εμεις?",στην ταμπελα του παλιου γλεντζε,του παλιου καμακιου,του παλιου ευ ζην...ολα αυτα ομως καποτε,γιατι τωρα απλα ειμαστε για τα κλαματα κ το θεμα δεν ειναι αποκλειστικα οικονομικο,αλλα νοοτροπιας κ ψυχοσυνθεσης του νεοελληνα

Laser Dildo

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2012
Like
15
Πόντοι
16
images
[img[/URL] height=250]]

paris2000

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2007
Like
1
Πόντοι
1
φετος τον αυγουστο ειπα να παω κατα τα καθιερωμενα σε ενα ελληνικο νησι...διαλεξα την πατμο,γιατι εχω εξαντλησει τις κυκλαδες κ τα περισσοτερα νησια του αιγαιου...ηξερα οτι ειναι ενα ησυχο νησι που περα απο φυσικες ομορφιες δεν εχει να σου προσφερει κατι αλλο...κ ναι με το που πατησα το ποδι μου στο νησι ειχα μια πολυ γραφικη εικονα μπροστα στα ματια μου...αλλα απο κει κ περα τι?η ερωτηση μου δεν ισχυει μονο για την πατμο,αλλα σχεδον για ολα τα ελληνικα νησια...ακουω πχ για το ποσο ωραια ειναι η φολεγανδρος,τα αστυπαλαια,η αμοργος...μια χωρα με μια πλατεια,μερικα μεζεδοπωλεια τριγυρω,οκ μια πανεμορφη θεα στο αιγαιο κ 2-3 παραλιες...αλλα γιατι να θεωρειται in στα 35 του καποιος να επισκεφτει αυτα τα νησια κ να διασκεδαζει σαν συνταξιουχος...στα 50 του δηλαδη τι θα κανει?για μενα τα ελληνικα νησια περα απο τις ακτες που σου προσφερουν ειναι απλα βαρετα...καποια μπαρακια με τον ιδιο ξενερωτο κοσμο που συναντας κ στην αθηνα κ βαρετα ζευγαρακια που σουλατσαρουν πανω κατω στα καλντεριμια...η διασκεδαση εχει να κανει με φαγητο σε καποια ψαροταβερνα η σε καμια ταβερνα με κοψιδια,στην χειροτερη σουβλακια...μην μιλησουμε για φλερτ κ για καμακι...ακομα κ η μυκονος που ειναι υποτιθεται ο ναος της διασκεδασης εχει καταντησει βαρετη...paradise,super paradise k ενα cavo paradiso ολα κ ολα...ακομα κ οι εγχωριοι celebrities που συνηθιζουν να συχναζουν στο νησι καθε καλοκαιρι εχουν καταντησει θανατηφορα βαρετοι...η μεγαλυτερη μαγκια ειναι να πανε ολοι μαζι στην μυκονο κ να βγουνε την επομενη στα περιοδικα η να ακουσουν ρεμο στο nammos να βριζει τον σοιμπλε...παρος?punda beach γεματο πιτριρικια...ιος?ξεπλυμενοι ξενοι που την βγαζουν με μισο καρπουζι...απο κει κ περα εμεινε ροδος-φαληρακι,κερκυρα-καβος,ζακυνθος κ κρητη με παραπαιοντα αγγλακια που μπεκροπινουν μεχρι λιποθυμιας...
θες αθηνα?η μοναδικη πρωτευουσα στον κοσμο που τον αυγουστο ειναι νεκρη παντελως...
μετα ειχα την τυχη να επισκεφτω την λισαβονα κ το πορτο...μια χωρα δηλαδη οπως η πορτογαλια που υποτιθεται περναει σαν εμας κριση...νομιζα οτι βρισκομαι σε αλλον πλανητη...μια πρωτευουσα που σφυζει απο ζωη,γεματη ξενοδοχεια καθε αλυσιδας,εστιατορια για καθε βαλαντιο με φοβερα πιατα,πρασινο,παρκα,μουσεια,καταπληκτικη ρυμοτομια,μεγαλοι δρομοι,ωραιος κοσμος κ γενικα πολυ φτηνη ζωη..,πηγα επισης σε επαρχιακες πολεις της χωρας...εβλεπα αφισες με συναυλιες κ φεστιβαλ στην λαρισα κ τον βολο της πορτογαλιας...τρια κ τεσσερα μεγαλα ονοματα μαζι που δεν εχουν πατησει ποτε το ποδι τους ελλαδα,οταν στην αθηνα ερχονται ακομα οι scorpions κ ας εχουν δηλωσει οτι διαλυθηκαν...μα το χειροτερο ειναι οτι η φαντασια στην ελλαδα φαινεται να εχει πεθανει...απο καθε αποψη
δεν μιλαμε για γερμανια,αγγλια η γαλλια,αλλα για πορτογαλια...μια χωρα υποτιθεται στα κυβικα μας...τελικα φαινεται οτι ειμαστε ο τελευταιος τροχος της αμαξας...τα παντα στην ελλαδα αντιμετωπιζονται με προχειροτητα...δεν ειναι μονο οι πολιτικοι που μας εχουν φτασει σε αυτο το σημειο,αλλα κ ο ιδιος ο λαος...ενας λαος που αναλλωνεται στην προγονολατρια του τυπου "ξερεις ρε ποιοι ημασταν εμεις?",στην ταμπελα του παλιου γλεντζε,του παλιου καμακιου,του παλιου ευ ζην...ολα αυτα ομως καποτε,γιατι τωρα απλα ειμαστε για τα κλαματα κ το θεμα δεν ειναι αποκλειστικα οικονομικο,αλλα νοοτροπιας κ ψυχοσυνθεσης του νεοελληνα

Δε θέλω να σε τρομάξω.
Δυστυχώς.........

[size=10pt][size=10pt]ΓΕΡΑΣΕΣ![/size][/size]

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
λαος ψυχολογιας αυτο τα λεει ολα

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
τυπε να πας νεα υορκη την επομενη φορα ή καλιφορνια

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Απλά βλέπεις το ποτήρι μισό-άδειο ! Αθήνα = 5η μεγαλύτερη πόλη της Ευρωπής και την θεωρείς βαρετή επειδή αδειάζει τον Αύγουστο ;;; 2-3 callgirl ίσως δώσουν άλλη νότα στα βαρετά Αθηναϊκά βράδια του Αυγούστου..

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
  Φιλε. Πρέπει επειγόντως να γαμήσεις.

altgreek74

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
2
Like
20
Πόντοι
1
Λες αρκετες αληθειες Sperminator

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
φιλε λες πλεον αρκετες αληθειες μα παρα πολλες
εδω στην ελλαδα εχουμε μεινει με το πριν πλεον κανενας δεν ειναι διατεθημενος να πεταξει τα λεφτα του στα μπουζουκια
ολη η νεολαια δεν εχει χρηματα και απλα αραζει σε σπιτια τα μονα που γεμιζουν ειναι η καφετεριες που με 4€ περνας ενα απογευμα πινοντας ενα καφε σε 5 ωρες, κλαμπ νυχτερινα κεντρα τον πουλο γι αυτο δουλευουν πλεον 1 φορα την εβδομαδα κι αν,
οσο για τις ελεηνιδες τι να πεις ενα γλυκολογο τους λες και σε βλεπουν σαν τον βιαστη της γειτονιας και γυρνανε πλατη
οσο για το θεμα σεξ εν ελλαδι 2013 η αγαμια στο μεγαλειο της

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
Δεν ξέρω σε ποια χώρα τοθ κόσμου θα μπορούσες να δεις την Patti Smith στο Ηρώδειο, να είσαι στη Μύκονο και να μπορείς να βρεθείς απομονωμένος, να φας τις τοπικές κουζίνες της Σίφνου και των Χανίων, να κολυμπήσεις σε ποτάμια σαν τον Αώο και σε παραλίες σαν τις δικές μας όπου μπορείς να είσαι στη γαλάζια λίμνη με φόντο χιονισμένες κορυφές, να ακούσεις ιστορίες από γερόντισσες που έχουν όλη τη σοφία της ζωής. Ο κατάλογος μπορεί να γίνει πολύ μακρύς αλλά όλα είναι θέμα επιλογών του καθένα μας.

Επισκέπτης
ΕΛΛΑΔΑ και πάλι ΕΛΛΑΔΑ...Αρκεί να ξέρεις που να πάς.

OP
OP
S

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
4
Πόντοι
1
καποιοι με καταλαβανε,καποιοι παλι οχι...δεν πειραζει ο καθενας βλεπει τη ζωη με τα δικα του ματια...ψυχολογικα δεν εχω,αντιθετα εχω αρκετα βιωματα κ εχω ταξιδεψει σε ολον σχεδον τον κοσμο...μπορει να ειμαστε χυμα κ αυτο ειναι ωραιο καποιες στιγμες,μπορει να βγεις καθημερινη εξω ξημερωματα κ να βρεις κοσμο,μπορει να εχουμε ωραιες παραλιες,ωραια νησια,ωραια χωρα γενικα,αλλα απο κει κ περα τι...?γι'αυτον που θελει το κατι παραπανω?νομιζω οτι οσοι επιμενουν οτι στην ελλαδα περναμε καλα κ ειμαστε γλεντζεδες κ οι ξενοι ειναι ξενερωτοι που δεν ξερουν να διασκεδαζουν ειτε ειναι αθεραπευτοι ελληναραδες που δεν εχουν βγει καν απο την χωρα ειτε αγαπουληδες που τους σερνει η καθε γκομενα απο τη φουστα της για να σουλατσαρουν βαριεστημενα στα στενοσοκακα του καθε νησιου κ μετα να ριξουν κανα πουτσο το πολυ πολυ κ το επομενο πρωι το ιδιο προγραμμα φτου κ απο την αρχη...παραλία,ξαπλωστρα,φραπες,αθλητικη φυλλαδα κ καλαμαρακια με ουζα...οσοι ταξιδεψαν εξω παντως καλοκαιρι εχουν να πουν ακριβως τα αντιθετα απο οσα ισχυριζονται πολλοι που περασαν ελλαδα

Επισκέπτης
Αμα εχεις λεφτα και καλη παρεα οπου και να εισαι ειναι μια χαρα. Οταν εισαι μιζερος, οταν στη ζωη σου κυριαρχει το γκριζο ειτε στην Ιμπιζα εισαι, ειτε σε καποιο μοναστηρι, ολα χαλια θα τα βλεπεις. Ο ζωντανος ο ανθρωπος ακομα και μονος του ξερει να περναει καλα οπου κι αν βρισκεται. Τα ζομπι οπου και να τα βαλεις ζομπι θα παραμεινουν.

Εγραψα στ΄αρχιδια μου κατι δουλειες που ειχα κι εφυγα την περασμενη Τεταρτη για τις φετινες διακοπες. Εφτασα σ΄ενα ποταμι, εστεισα τη σκηνη μου, εκανα μπανιο στο ποταμι, ειπια καφε και το βραδι απολαυσα μια μπριζολα με πατατες, σαλατα κι ενα κιλο κρασι σε μια ταβερνα σαν αυτες που ο σπερμινατορ δεν καταδεχετε. Γυρισα στη σκηνη μου ειπια 2 "καλα τσιγαρα" ακουσα λιγο μουσικη και την επεσα για υπνο πληρης.
Την αλλη μερα ηρθαν και με βρηκαν 2 φιλες που ειχα γνωρισει σ΄αυτη την περιοχη πριν απο 2 χρονια. Πριν φτασουν ειχα πιει καφε, ειχα κανει μπανιο γυμνος και ειχα αφησει τον καυτο ηλιο να τσουρουφλισει το σωμα μου και την πουτσα μου. Τις υποδεχτηκα τσιτσιδος με μια μπυρα στο χερι.

Ειμαι σιγουρος πως αν ειχα μαζι μου τον σπερμινατορ, ολο και κατι θα εβρισκε για να  κλαφτει. Θες ο ηλιος, τα εντομα, ο ηχος απο τα πουλια ή τα βατραχια, η ποιοτητα του φαγητου, οι αποστασεις, η μουσικη που ακουγα, κατι θα τον πειραζε.

Καποτε ηθελα να παω στην Ταιλανδη. Διαβαζα τις "ανταποκρισεις" των παιδιων στο Ταιλανδη sex trip, ζηλευα κι ελεγα πως καποια μερα θα πηγαινα. Πλεον τα οικονομικα μου δεν επιτρεπουν ενα τετοια ταξιδι οποτε λεω στον εαυτο μου : Μια χαρα ειμαι κι εδω.
Δυο καταστασεις με κανουν και φοβαμε. Μην χρειαστει να γινω οικονομικος μεταναστης και μην με προδωσει η ψωλη μου.

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
καποιοι με καταλαβανε,καποιοι παλι οχι...δεν πειραζει ο καθενας βλεπει τη ζωη με τα δικα του ματια...ψυχολογικα δεν εχω,αντιθετα αρκετα βιωματα

Μπορεί να έχεις δίκιο αν τα βιώματα σου αποτελούνται από Ρέμο, super  paradise, φαληράκι. Απλά η Ελλάδα ήταν είναι και θα είναι υπέροχη για το μεγαλείο της απλότητας που δεν διαθέτει κανένας άλλος τόπος στον κόσμο (πιθανότατα)

OP
OP
S

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
4
Πόντοι
1
η απλοτητα ειναι που μας εφαγε μεχρι τωρα...αυτη η απλοτητα κ ο σταρχειδισμος του δεν βαριεσαι...αραχτος να ειμαι κ εχει η ζωη για αυριο ειναι που μας εχουν κανει μαλθακους κ τεμπελχαναδες...εγω μιλησα για πληθωρα επιλογων που εχει κανεις στο εξωτερικο,οταν στην ελλαδα οι επιλογες ειναι λιγο πολυ γνωστες...παραλιμνιε τα συμφωνησω μαζι σου στο οτι αν εισαι γκαντεμης δεν θα περασεις πουθενα καλα,οπως θα συμφωνησω οτι κ η φαση που περιεγραψες με βρισκει συμφωνο ωρες ωρες,αλλα απο κει κ περα δεν ειναι για καθε μερα...αν γουσταρεις λιγο αδρεναλινη στη ζωη κ δυνατες συγκινησεις αναζητας κ αλλα πραγματα

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Η Ελλαδα εχει ηλιο και θαλασσα κι αυτο πουλαει. Και ναι σε πολλες περιπτωσεις εχει συμβιβαστει με το οτι μονο αυτο χρειαζεται να πουλαει. Αν το βαρεθεις υπαρχει ενας τεραστιος κοσμος παραεξω να πας να δεις, και οι μαλακιες του στυλ Ελλαδα και μονο Ελλαδα για μενα ειναι υπερβολες, αν ο ανθρωπος δε μαζεψει και 10 εμπειριες, να δει και πεντε πραγματα παραεξω και καθεται στη σκηνη του με τον μπαφο του και λεει παραδεισος τοτε απλα δεν ειναι ολοκληρομενος ανθρωπος. Απο κει και περα, θεμα ορεξης και παρεας ειναι. Εγω και Μυκονο εχω περασει καλα, και Αμοργο και Παξους και Ιθακη και Σαντορινη και Κω και Ροδο και παντου. Απλα δε παω 3 βδομαδες Αμοργο, θα βαρεθω. Παω 3-4-5 μερες, χαλαρωνω, και μετα παρακατω. Παντως το οτι δεν εχεις επιλογες δεν ισχυει. Πιο μεγαλη ποικιλια απο εσττιατορια πχ θα βρεις Μυκονο/Σαντορινη κλπ παρα σε ολο το Πορτο.

Οι Ελληνες εχουν ενα κακο. Ειναι πλασματα της συνηθειας. Θα πανε σε ενα νησι και θα πηγαινουν στο ιδιο νησι, στην ιδια ταβερνα, στην ιδια παραλια, στο ιδιο club/bar απο πιτσιρικια μεχρι να γερασουν, δεν εχουν αυτο που εχουν αλλοι λαοι το να παμε παραεξω να δουμε τι παιζει.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.344
Πόντοι
12.756
φετος τον αυγουστο ειπα να παω κατα τα καθιερωμενα σε ενα ελληνικο νησι...διαλεξα την πατμο,γιατι εχω εξαντλησει τις κυκλαδες κ τα περισσοτερα νησια του αιγαιου...ηξερα οτι ειναι ενα ησυχο νησι που περα απο φυσικες ομορφιες δεν εχει να σου προσφερει κατι ...για τα κλαματα κ το θεμα δεν ειναι αποκλειστικα οικονομικο,αλλα νοοτροπιας κ ψυχοσυνθεσης του νεοελληνα

Λες αρκετες αληθειες σε αυτα που γραφεις , τα μονα πραγματα στην Ελλαδα που παρεμειναν ομορφα ειναι αυτα που ο μαλακας κακογουστος Ελληνας δεν μπορει να βαλει το χερι του , ο ηλιος , ο καιρος , και η θαλλασα , ολα τα αλλα τα εχει κανει μουνι καλλιγραφεια ...Στα νησια και οσες αλλες παραλιες να πας , οταν μπαινεις στην θαλλασα και εχει πλατη σου την ακτη ειναι η πιο ομορφη εικονα του κοσμου , μολις εισαι μεσα και γυρισεις να δεις την ακτη βλεπεις την γυφτια του Ελληνα , το ταμπεραμεντο του μαλακα  , ολα ενα μπουρδελο ..
Αθηνα η πιο ασχημη πρωτευουσα του Κοσμου , αντι καποια κτισματα σκατα να ειναι εξαιρεσεις στον κανονα του ωραιου εχει γινει το αντιθετο , αν βγαλεις την πουτανα την Ακροπολη ( που αυτη μας σωνει μονο και το παιζουμε και μαγκες , για κατι που εκαναν οι προγονοι μας αλλα εμεις πια ειμαστε για το πουτσο ) το Ηρωδειο και οτι αλλο αρχαιο εχει βρεθει και παρουσιαζεται ομορφα , τα υπολοιπα που θα μεινουν ειναι απλα σκατα ..

Πας στα χωρια , οποια ειχαν απαγορευεσεις χτισματων οχι παραδοσιακων εχουνε μεινει καπως ομορφα , πας σε αλλα χωρια και βλεπεις τον μαλακα τον Ελληνα να εχει χτισει πολυκατοικια λες και μενει στο Παγκρατι  :jerking: , κανει και την πυλωτη για να βαζει την αμαξαρα του πεταει και δυο τεντες στα μπαλκονια για να μην τον ζαλιζει ο ηλιος και στην πουτσαρα του ολα .. :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom