gabadoo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
ελα τυπε μου
αυτο σου εχει μεινει
να δικαιολογησεις και τα αισχη των μπατσων προχθες
κανε μια προσπαθεια να το απολαυσουμε....
νο μον αμί....Όχι , αλλά δεν ξέρεις και γαλλικά !
ελα τυπε μου
αυτο σου εχει μεινει
να δικαιολογησεις και τα αισχη των μπατσων προχθες
κανε μια προσπαθεια να το απολαυσουμε....
μην δίνεις σημασία στα μέλη της φάρμας... ξέρεις τι είναι τα μέλη μίας φάρμας ;)
οι φίλοι μας οι δεξιοί άρχισαν την πρωινή προπόνηση.
Τί έγινε;
Σφίξαν τα γάλατα μπροστά στο teras;
Λούφαξ'ς, α;
η ειρωνια σ αυτο το βιντεο ειναι οτι ενω οι σιστες μπαινουν σαν κυριοι προς το χωρο της βουλης κρατωντας λοστους και κρανη, λιγο πιο πισω σερνουν στο δρομο σαν το σκυλι εχοντας ξεγυμνωσει εναν 65χρονο πρωην αγωνιστη του πολυτεχνιου...
δειτε το αλλο βιντεο που δειχνει απ την αρχη το περιστατικο
δεν ειδες;
χεστηκα απο τον φοβο μου...
απλα αναμενω απαντηση,για να χαραξω πορεια..
σύμφωνα με τα όσα ακούγονται και γράφονται εδώ μέσα και αλλού σχετικά με την γενιά του πολυτεχνείου τότε μάλλον θα πρέπει να αναφωνήσουμε "ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΝΕ".. n'est pas?
Ενω τα φασιστακια που τοσο εχουν βοηθησει στην εξελιξη της χωρας αξιζουν στρωμενα κοκκινα χαλια για την εισοδο τους στη Βουλη. Ευχομαι την τυχη του 65χρονου στους πατεραδες σας, αφου ηταν τοσο διασκεδαστικη και επιθυμητη.σύμφωνα με τα όσα ακούγονται και γράφονται εδώ μέσα και αλλού σχετικά με την γενιά του πολυτεχνείου τότε μάλλον θα πρέπει να αναφωνήσουμε "ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΝΕ".. n'est pas?
όχι.....Παζάλουστα, εννοείτε παλαιά μέλη της Νοβα Ντημοκράτιγια;
πιο πολυ με ανησυχει ποσο ηλιθιους μας περναει ο συγκεκριμενος βουλευτης και μας πεταει τετοιες μλκιες μπροστα στα μουτρα μας!Ειτε είναι αληθεια είτε όχι οι αναγωγές είναι το ίδιο τραγικές για την πολιτική κατάσταση της χώρας.
«Θα σε βρουν σε χαντάκι»
Δέχθηκα απειλές για να ψηφίσω το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα, λέει τώρα ο Αλ.Αθανασιάδης
Αθήνα
Απειλητικά τηλεφωνήματα επικαλέσθηκε ο βουλευτής Κοζάνης Αλέκος Αθανασιάδης, προσπαθώντας να εξηγήσει την αλλαγή στάσης του σχετικά με το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα, στη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε σε τοπικό κανάλι.
«Δέχθηκα απειλητικά τηλεφωνήματα ακόμη κι από το εξωτερικό: Μην τολμήσεις να ψηφίσεις "όχι", γιατί θα σε βρουν στο χαντάκι» είπε χαρακτηριστικά.
Εξηγώντας γιατί ενώ είχε ξεκαθαρίσει πως δεν θα ψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο, έκανε στροφή 180 μοιρών, υπερψηφίζοντάς το, ο βουλευτής Κοζάνης σημείωσε: «Στον εργαζόμενο της ΔΕΗ, στον κάτοικο της περιοχής θα πω ότι εδώ και δύο μήνες έχω μπει στις μυλόπετρες. Με έχει συνθλίψει το σύστημα, με έχουν συνθλίψει τα συμφέροντα.
»Δέχθηκα απειλητικά τηλεφωνήματα, ανώνυμα, για να ψηφίσω "ναι". Μερικά ήταν από το εξωτερικό, που έλεγαν να μην τολμήσω να ψηφίσω "όχι" γιατί θα με βρουν σε χαντάκι».
Υπενθυμίζεται ότι ο Αλέκος Αθανασιάδης, μετά την ψήφο του υπέρ του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος, δέχθηκε προπηλακισμό και επίθεση από ομάδα αγνώστων, ενώ περπατούσε μόνος στην Πανεπιστημίου και Βουκουρεστίου.
ετσι τα μουνια,να μην τολμα κανεις να εμφανιζεται δημοσια...