Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 486K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Ενταξει μη τα παραλεμε, ενας σχετικος χαμος εγινε ακομα κ την επομενη μερα, αλλο αν οι κυβερνητικες αρχες εκαναν δηλωσεις της πλακας. Στη Βουλη ο Τσιπρας φωναζε και χτες, Το ΑΛΤΕΡ νομιζες οτι δεν ειχε αλλο θεμα στο δελτιο του, στο νετ υπηρχαν διαφορες μαρτυριες, κτλ. Για μενα εκαναν τη διαφορα οι ΕΠΩΝΥΜΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ του προεδρου των Φαρμακοποιων και του Προεδρου του Ιατρικου Συλλογου. Ο Αυγερο προσθεσε κ αυτος με τη μαρτυρια του για τα ορια της βιας των αστυνομικων και τα δακρυγονα στο μετρο.

Αυτο που με τρομαζει το ξαναλεω ειναι η απιστευτη "δικαιοσυνη". Ενας Μπεος κανει ΟΛΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ο,τι θελει στο ποδοσφαιρο κ ειναι ατιμωρητος, μολις βγαινουν τα στημενα και προφυλακιζεται ΕΞΟΝΤΩΝΕΤΑΙ ΜΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ, ΠΟΙΝΗ που δεν υπαρχει ΚΑΝ σε τετοια κλιμακα στον ΚΑΠ. ΠΟΙΟΣ μου λεει εμενα οτι τα ιδια θα κανει η Εισαγγελικη Αρχη ΜΕΧΡΙ να σκασει μυτη κατι ΑΣΣΥΛΗΠΤΟ; Μεχρι τοτε ομως....

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Αυτο που με τρομαζει το ξαναλεω ειναι η απιστευτη "δικαιοσυνη". Ενας Μπεος κανει ΟΛΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ο,τι θελει στο ποδοσφαιρο κ ειναι ατιμωρητος, μολις βγαινουν τα στημενα και προφυλακιζεται ΕΞΟΝΤΩΝΕΤΑΙ ΜΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ, ΠΟΙΝΗ που δεν υπαρχει ΚΑΝ σε τετοια κλιμακα στον ΚΑΠ. ΠΟΙΟΣ μου λεει εμενα οτι τα ιδια θα κανει η Εισαγγελικη Αρχη ΜΕΧΡΙ να σκασει μυτη κατι ΑΣΣΥΛΗΠΤΟ; Μεχρι τοτε ομως....
:new_shocked: :new_shocked:

Στον αποκλεισμό έχεις μείνει; Όχι στη διακίνηση εκατομμυρίων ευρώ προς όλες τις κατευθύνσεις, ξέπλυμα, ανταλλαγές ακινήτων σε off-shore και λεφτά που έχουν εξαυλωθεί σε μπουζούκια και ότι άλλη μαλακία μπορεί να φανταστεί κανείς;

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Αλλη η δικαιοδοσια των ποινικων δικαστηριων και αλλη των αθλητικων. Για τα κινητρα της δικαιοσυνης μιλαω

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Το ξέρω - αλλά κράτα και μικρό καλάθι γιατί δεν είσαι στην Ευρώπη, στην Ελλάδα είσαι. Τα 4 χρόνια θα γίνουν 2 λίαν συντόμως - άτομα σαν τον Μπέο & τον Ψωμιάδη είναι παντός καιρού.

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
47
Like
4.548
Πόντοι
5.595
εναν τρελαμενο θελουν τα μουνια....
με δυο πραγματικες χειροβομβιδες ανα χειρας
πλησιαζει εναν επικεφαλης διμοιριας και του ζητά να ειδοποιησει με τον ασυρματο να
εξαφανιστουν ολες οι διμοιριες απο την περιοχη γιατι θα γινει μακελειο

και βλεπουμε ποσο καλοι ειναι στην καταστολη (και την τρεχαλα)

αλλα ειπαμε δεν ειναι εκπαιδευμενος ο απλος κοσμος σε γκουεριλλα τακτικες
οταν βρισκουν στον δρομο τους καποιον που κατεχει,τους ξαπλωνουνε σαν σφαχταρια τους μαλακες
αλά Ρεντη
εκει ειναι καλα παιδια και της διπλανης πορτας μαλιστα που περνουν 700 ευρα τα καημενουλια
+1000...
Ωραια ιδεα φιλε... μακαρι να βρεθει ενα μαγκας να την πραγματοποιησει...
Με μια μικρη διορθωση...
Δεν χρειαζεται να τους προηδοποιησει...εκει που 8α'ναι μαζεμενοι..να την ριξει ενδιαμεσα... :blowup:
ΕΤΣΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ ΠΟΥ ΒΑΡΑΝΕ ΤΟΝ ΑΘΩΟ ΚΟΣΜΑΚΙ...

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

όσα έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό στην πλατεία Συντάγματος είναι πρωτοφανή και φταίνε κατ'αρχάς οι εντολείς (Υπουργός, Αρχηγός ΕΛ.ΑΣ. κτλ), οι οποίοι όπως φαίνεται είχαν δώσει ρητή γενική εντολή να απομακρυνθεί ο κόσμος πάση θυσία όσο πιο μακρυά γινόταν από την Βουλή, με κάθε τρόπο και να προκληθεί σε συγκεντρωμένους και παρακολουθούντες από τηλεοράσεως σοκ και δέος, προς γνώσιν και συμμόρφωσιν

από εκεί και πέρα, όταν δώσεις γενική εντολή για άσκηση βίας σε άτομα χαμηλού μορφωτικού επιπέδου και παιδείας, τα αποτελέσματα είναι αναμενόμενα (κατ' αναλογίαν, ας θυμηθεί όποιος έχει υπηρετήσει στον στρατό πώς αντιδρούσαν στις περισσότερες περιπτώσεις οι ΕΠ.ΟΠ. όταν για κάποιον λόγο τους δινόταν από τους ανωτέρους τους η δυνατότητα να ασκήσουν μια σχετική εξουσία επάνω στους έφεδρους φαντάρους, ιδίως όταν η πρόσκαιρη αυτή εξουσία θα ασκείτο επάνω σε ψαρωμένα κωλοφάνταρα σε κέντρο εκπαίδευσης...γαμούσαν και έδερναν, τρομερό κόμπλεξ κατωτερότητας)

όσο για τις μαλακίες ότι ο τύπος με το λοστάρι και το τατουάζ είναι εργαζόμενος στην ΕΘΕΛ ή πού στον μπούτσο, δεν πιστεύω να περίμενε κανείς να βγουν και να πουν ότι είναι πρακτόρι (όλοι έχουν μια κανονική δουλειά για το φαίνεσθαι, αλίμονο αν δηλώναν ανοιχτά ότι είναι πράκτορες).
σε περίπτωση που ήταν απλώς χρυσαυγίτης και πάλι η ευθύνη της ΕΛ.ΑΣ. εξακολουθεί να υπάρχει, δεν έχει κανένα δικαίωμα να χαϊδεύει τους μεν και να κοπανάει τους δε.

απίστευτη η όλη φάση, μου προκάλεσε αηδία και μίσος για τα ζώα που κρατούν ασπίδα και γκλομπς και νομίζουν ότι έχουν πιάσει τον πάπα από τ'αρχίδια, μετά από όσα είδα τον τελευταίο καιρό η γνώμη μου έχει μεταστραφεί πλήρως, ας πάνε να γίνουν πουτάνες καλύτερα (πιο τίμια θα κερδίζουν το ψωμί τους)

αυτά από έναν γιο συνταξιούχου αστυνομικού της επαρχίας, γι'αυτόν τουλάχιστον ξέρω πώς δούλευε και είμαι υπερήφανος.

κατά τα λοιπά όμως, ρε πούστη μου, μάτια έχω και βλέπω, να πα' να γαμηθούν όλοι τους.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Σε καμία χώρα του κόσμου,σε καμία μπανανία δεν υπάρχει το φαινόμενο 200 ακροαριστεροί να καίνει επί χρόνια την Αθήνα και την επόμενη μέρα ΜΜΕ και κόσμος να βρίζουν την....Αστυνομία για την ιδιαίτερη σκληρότητα που επέδειξε!!!!

ΠΟΥΘΕΝΑ....

Μόνο όταν ξεριζωθεί αυτή η Αριστερή ΧΟΥΝΤΑ που κυριαρχεί ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ στον δημόσιο λόγο και τη δημόσια ζωή,ίσως ορθοποδήσουμε

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Σε καμία χώρα του κόσμου,σε καμία μπανανία δεν υπάρχει το φαινόμενο 200 ακροαριστεροί να καίνει επί χρόνια την Αθήνα και την επόμενη μέρα ΜΜΕ και κόσμος να βρίζουν την....Αστυνομία για την ιδιαίτερη σκληρότητα που επέδειξε!!!!

ΠΟΥΘΕΝΑ....

Μόνο όταν ξεριζωθεί αυτή η Αριστερή ΧΟΥΝΤΑ που κυριαρχεί ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ στον δημόσιο λόγο και τη δημόσια ζωή,ίσως ορθοποδήσουμε

εγώ πάλι δεξιών πεποιθήσεων είμαι, αλλά όπως έγραψα πιο πάνω μάτια έχω και βλέπω

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
εγώ πάλι δεξιών πεποιθήσεων είμαι, αλλά όπως έγραψα πιο πάνω μάτια έχω και βλέπω

όλοι έπεσαν πάνω στην Αστυνομία

όχι όμως για την αναποτελεσματικότητά της-όπως θα έπρεπε-αλλά γιατί ήταν ιδιαίτερα σκληρή!!!!!

μου θυμίζει βάζελους και γαύρους που πήγαν στο Βερολίνο στο φάιναλ φορ και ήταν σαν εκδρομή κατηχητικού.....ούτε τσιγάρο δεν τολμούσαν να ανάψουν!!!!

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166

όχι όμως για την αναποτελεσματικότητά της-όπως θα έπρεπε-αλλά γιατί ήταν ιδιαίτερα σκληρή!!!!!

μου θυμίζει βάζελους και γαύρους που πήγαν στο Βερολίνο στο φάιναλ φορ και ήταν σαν εκδρομή κατηχητικού.....ούτε τσιγάρο δεν τολμούσαν να ανάψουν!!!!

ρε τραβα γαμησου πειραγμενε

που να σε γαμησουν μια μερα αναιτια στο ξυλο οι κολομπατσοι και θα δεις τριμαλακα

αντε βγαλε το σκασμο κολοπαιδο,700 ανθρωποι ειναι στα νοσοκομεια με ανοιγμενα κεφαλια

αντε μη σε στολισω αλλιωτικα

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

φίλε, αν είχες κατέβει να διαδηλώσεις ειρηνικά και κάποια στιγμή ερχόταν ένας ματατζής κατά πάνω σου ενώ δεν φορούσες κουκούλα και ενώ του έλεγες μην με βαρέσεις εκείνος σε κοπανούσε με μανία στο κεφάλι (θα το είδες το βίντεο με τον τύπο που του άνοιξε το κεφάλι) θα έλεγες το ίδιο;

όλοι πέσαμε πάνω στην αστυνομία γιατί αυτό σκόπευαν να γίνει (το μεσοπρόθεσμο είναι λες και δεν ψηφίστηκε)

η αναποτελεσματικότητα (σκοπιμότητα καλύτερα) της ΕΛ.ΑΣ. είναι εμφανής όπως και η αιτία της

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Καποια στιγμη πρεπει να γινει define το τι θα πει κουκουλα....γιατι χτες και προχτες 9 στους 10 κουκουλοφοροι λογιζονταν με ολα αυτα που φορουσαν για να προστατευτουν απο τα χημικα....

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
+1000...
Ωραια ιδεα φιλε... μακαρι να βρεθει ενα μαγκας να την πραγματοποιησει...
Με μια μικρη διορθωση...
Δεν χρειαζεται να τους προηδοποιησει...εκει που 8α'ναι μαζεμενοι..να την ριξει ενδιαμεσα... :blowup:
ΕΤΣΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ ΠΟΥ ΒΑΡΑΝΕ ΤΟΝ ΑΘΩΟ ΚΟΣΜΑΚΙ...

δεν συμφωνω αδελφε
 κατι τετοιο θα ματοκυλαγε ολη την χωρα

τσαγανο-γνωσεις και να μην εχεις ΤΙΠΟΤΑ να χασεις

και τους ξεβρακωνεις και τους γελοιοποιεις

και αφηνεις τις εξελιξεις (το μετα) να τρεξουν υπερ,για τους πολλους μετα...

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306

ελα μην κακαριζεις

καλαμποκακι

KALAMPOKI.jpg

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
φίλε, αν είχες κατέβει να διαδηλώσεις ειρηνικά και κάποια στιγμή ερχόταν ένας ματατζής κατά πάνω σου ενώ δεν φορούσες κουκούλα και ενώ του έλεγες μην με βαρέσεις εκείνος σε κοπανούσε με μανία στο κεφάλι (θα το είδες το βίντεο με τον τύπο που του άνοιξε το κεφάλι) θα έλεγες το ίδιο;

όλοι πέσαμε πάνω στην αστυνομία γιατί αυτό σκόπευαν να γίνει (το μεσοπρόθεσμο είναι λες και δεν ψηφίστηκε)

η αναποτελεσματικότητα (σκοπιμότητα καλύτερα) της ΕΛ.ΑΣ. είναι εμφανής όπως και η αιτία της

μην ασχολεισε ρε ανθρωπε με το βλαμενο

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom