Νέα

Έληξε η απεργία πείνας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Upogeios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 457
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Κι εσυ ρε συντροφάκι στην παγίδα του lifestyle?
γι αυτο σε βλέπω και κλίνεις προς τον cool Alexi  :s&m_2:
Τί να κάνουμε που ζούμε στο 2011 κ μετράει το άτιμο το lifestyle...το 1965 θα ήτανε ιδανικός αρχηγός η Αλέκα... :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Η απάντηση σου ειναι διδακτικη για τα κριτήρια του μέσου Ελληνα ψηφοφορου....
γι αυτο πιάσαμε πάτο  :grin:

αφού ρε τα κριτήρια του μέσου έλληνα ψηφοφόρου είναι γνωστά τοις πάσι
- ποιος θα διορίσει τον κανακάρη μου
- ποιός θα νομιμοποιήσει το αυθαιρετάκι μου
- ποιός θα σβήσει εκείνο το πρόστιμο που έχω για καταπάτηση
- ποιός θα κανονίσει να μην πληρώσω όλη την εφορία
κλπ κλπ κλπ

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Τί να κάνουμε που ζούμε στο 2011 κ μετράει το άτιμο το lifestyle...το 1965 θα ήτανε ιδανικός αρχηγός η Αλέκα... :2funny:

ναι γιαυτό ο Τσίπρας διαπρέπει σε όλες τις δημοσκοπήσεις  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376

pet1

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Κριτικές
48
Like
5
Πόντοι
1.300
Η αλήθεια είναι ότι η Αλέκα,δεν εμπναίει...μπορεί οι ψηφοφόροι του ΚΚΕ να την δέχονται ή να μετράνε την προσφορά κτλ στο κόμμα,αλλά η γυναίκα δεν μπορεί να τραβήξει κόσμο από άλλες παρατάξεις.Δυστυχώς η εμφάνιση και το πως πουλάς τον εαυτό σου,είναι πολύ βασικά πράγματα,άσχετα με το τι μπορείς να κάνεις ή όχι. Το να είσαι ηγέτης ή να έχεις χαρακτηριστικά για ηγέτης,είναι πράγμα δυσεύρετο στην πολιτική ζωή της χώρας μας.Να πούμε για ποιόν? τον Κωστάκη,τον Αντωνάκη,τον Γιωργάκη....χαχαχα..έλεος πια ή για τον φύρερ......καλά να τα παθαίνουμε,αλλά δυστυχώς δεν μαθαίνουμε...

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
αφού ρε τα κριτήρια του μέσου έλληνα ψηφοφόρου είναι γνωστά τοις πάσι
- ποιος θα διορίσει τον κανακάρη μου
- ποιός θα νομιμοποιήσει το αυθαιρετάκι μου
- ποιός θα σβήσει εκείνο το πρόστιμο που έχω για καταπάτηση
- ποιός θα κανονίσει να μην πληρώσω όλη την εφορία
κλπ κλπ κλπ
Ειναι αυτο που σου ειπα στο αλλο θρεντ για την γενια σου :birdman:

Ο κανακαρης μου ειναι τεσσαρων  :rockon: :rockon: :rockon:
Αυθαιρετο δεν εχω
καταπατηση δεν εχω κανει γιατι δεν εχω οικοπεδα εκτος σχεδιου
Εφορια συνηθως εχω επιστροφη ή να πληρωσω κανα κατοσταρι
κλπ κλπ

Η δικη μας γενια εχει αλλα κριτηρια ψηφου...(ελπιζω :2funny: )

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Η αλήθεια είναι ότι η Αλέκα,δεν εμπναίει...μπορεί οι ψηφοφόροι του ΚΚΕ να την δέχονται ή να μετράνε την προσφορά κτλ στο κόμμα,αλλά η γυναίκα δεν μπορεί να τραβήξει κόσμο από άλλες παρατάξεις.
Εεεμ δεν μπορεί να τραβήξει κ γι'αυτό έχουνε μείνει σταθερά οι ίδιοι...8% μεικτά... :headbang:

Αλλά το κεφάλι αγύριστο!!! :idiot: :uglystupid:

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Εεεμ δεν μπορεί να τραβήξει κ γι'αυτό έχουνε μείνει σταθερά οι ίδιοι...8% μεικτά... :headbang:

Αλλά το κεφάλι αγύριστο!!! :idiot: :uglystupid:
Δηλαδη κομμουνιστικο κομμα το 2010 τι ποσοστο περιμενες να διεκδικησει? Νομιζω οτι ειναι κοντα στο "ταβανι" τους...

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Δηλαδη κομμουνιστικο κομμα το 2010 τι ποσοστο περιμενες να διεκδικησει? Νομιζω οτι ειναι κοντα στο "ταβανι" τους...
Μήπως να αφήνανε το κομμουνισμό λιγάκι ως βίβλο κ να ανοίγανε τους ορίζοντες κάπως;;; :rolleyes:

Κάτι τύπου ΑΚΕΛ. :rolleyes:

pet1

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Κριτικές
48
Like
5
Πόντοι
1.300
μια Κανέλλη ίσως ??? ή να αναστήσουμε τον Χαρίλαο ??

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Μήπως να αφήνανε το κομμουνισμό λιγάκι ως βίβλο κ να ανοίγανε τους ορίζοντες κάπως;;; :rolleyes:

Πολλοι το λενε (λεμε) αυτο...Δεν θα το κανουν ομως γιατι πανω απο ολα ο κομμουνισμος ειναι "Βιβλος" :jerking:

Την συντροφισσα Αλεκα την ειχε ρωτησει ο Μαχαιριτσας σε μια εκπομπη στν τιβι το ιδιο πραγμα. Η Αλεκα του ειπε "δεν με αφηνουν τα τραγουδια σου Λαυρεντη μου" :headbang: :headbang: :headbang:

pet1

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Κριτικές
48
Like
5
Πόντοι
1.300

Πιθανά αγαπητέ κάτι τέτοιο πρέπει να γίνει...μπορούν όμως να το δεχτούν,να το πάρουν απόφαση πως αν θέλουν να χαρακτηρίζονται προοδευτικοί,πρέπει και να γίνουν?Δεν τραβάει το γαμημένο το μαγαζί άλλο,δεν μπαίνει άλλος πελάτης μέσα.Άλλαξε λίγο την βιτρίνα,άλλαξε λίγο το "μέσα",κάνε κάτι....περαστικοί υπάρχουν πολλοί,αλλά μέσα δεν μπαίνουν...ανακαίνειση ρεεεε,μόνο έτσι θα μπει ο πελάτης στο μαγαζί...

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Πολλοι το λενε (λεμε) αυτο...Δεν θα το κανουν ομως γιατι πανω απο ολα ο κομμουνισμος ειναι "Βιβλος" :jerking:

Την συντροφισσα Αλεκα την ειχε ρωτησει ο Μαχαιριτσας σε μια εκπομπη στν τιβι το ιδιο πραγμα. Η Αλεκα του ειπε "δεν με αφηνουν τα τραγουδια σου Λαυρεντη μου" :headbang: :headbang: :headbang:
Εεε όσο λοιπόν ο κομμουνισμός είναι ''βίβλος'' κ τα τραγούδια για την Σοβιετική ένωση κ Κούβα του Μαχαιρίτσα ενοχλούνε το κόμμα θα έχει ποσοστά μασωνικής στοάς...ας συνεχίσουνε έτσι... :idiot: :uglystupid:

Η πλάκα είναι ότι την ίδια κασέτα βάζουνε κ 20χρονοί,χωρίς κανέναν λόγο,απλά επειδή μάθανε.... :jerking:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Πιθανά αγαπητέ κάτι τέτοιο πρέπει να γίνει...μπορούν όμως να το δεχτούν,να το πάρουν απόφαση πως αν θέλουν να χαρακτηρίζονται προοδευτικοί,πρέπει και να γίνουν?Δεν τραβάει το γαμημένο το μαγαζί άλλο,δεν μπαίνει άλλος πελάτης μέσα.Άλλαξε λίγο την βιτρίνα,άλλαξε λίγο το "μέσα",κάνε κάτι....περαστικοί υπάρχουν πολλοί,αλλά μέσα δεν μπαίνουν...ανακαίνειση ρεεεε,μόνο έτσι θα μπει ο πελάτης στο μαγαζί...
Προσωπικά κάπου-κάπου μπαίνω,έχω αδυναμιά στις αντίκες... :2funny: :2funny: :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ειναι αυτο που σου ειπα στο αλλο θρεντ για την γενια σου :birdman:

Ο κανακαρης μου ειναι τεσσαρων  :rockon: :rockon: :rockon:
Αυθαιρετο δεν εχω
καταπατηση δεν εχω κανει γιατι δεν εχω οικοπεδα εκτος σχεδιου
Εφορια συνηθως εχω επιστροφη ή να πληρωσω κανα κατοσταρι
κλπ κλπ

Η δικη μας γενια εχει αλλα κριτηρια ψηφου...(ελπιζω :2funny: )

καλά περίμενε να φτάσει ο κανακάρης σου σε ηλικία γάμου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: και να είναι άνεργος και να σε δώ (όχι ότι έχει φτάσει ο δικός μου ακόμη αλλά λέμε τώρα)

το πρόβλημα είναι ότι για την δικιά σας γενιά δούλεψε η δικιά μας.. δυστυχώς όμως δούλεψε λίγο και ζήτησε πολλά..

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Λοιπόν μαλάκες don't worry be happy...έρχεται η γενιά μου να βάλει τάξη στο μπουρδέλο που φτιάξατε κ το λέτε χώρα!!! :birdman:

taz1975

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
να πεθανουν ολα τα ζωα που ειναι μεσα στην υπατια.να δω τη θα λενε τα ζωα του παμε και τα κουμουνια που τους ταιζαν οτα θα βγουν και θα τους ληστευουν και θα τους σκοτωνουν,να βαλουν φωτια στην υπατια και να τους καψουν ζωντανους ολα τα ζωα.να βρουν 10000 ευρω μπορουν αλλα οχι να ζησουν με αυτα τα λεφτα στην χωρα τους,τυχαιο,δεν νομιζω.

VanPucerMan

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2010
Κριτικές
7
Like
8
Πόντοι
6
τοσοι ελληνες στη πεινα καθε μερα αμετρητοι αυτοι που ψαχνουν φαγητο μεσα στα σκουπιδια στην ιδια τους τη χωρα ... και ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΖΑΛΗΣΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΓΑΜΑΕΙ. ολα τα λαμογια που τους συμπαραστεκοντε να πανε βολτα με τα παιδια τους στο κεντρο της αθηνας το βραδυ

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Λοιπόν μαλάκες don't worry be happy...έρχεται η γενιά μου να βάλει τάξη στο μπουρδέλο που φτιάξατε κ το λέτε χώρα!!! :birdman:

Καλα που το ειπες, να ειμαι αισιοδοξος... :headbang: :headbang: :headbang:

καλά περίμενε να φτάσει ο κανακάρης σου σε ηλικία γάμου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: και να είναι άνεργος και να σε δώ (όχι ότι έχει φτάσει ο δικός μου ακόμη αλλά λέμε τώρα)
Και να τον βαλω δημοσιο? λες να βγει τοσο αχρηστος? :think: μακρια απο μας.... :priest:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

ωχ ωχ ωχ....  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

θα φύγουνε οι δεξιοί να έρθουν οι αδέξιοι..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom