Νέα

Έληξε η απεργία πείνας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Upogeios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 457
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Καλα που το ειπες, να ειμαι αισιοδοξος... :headbang: :headbang: :headbang:
Και να τον βαλω δημοσιο? λες να βγει τοσο αχρηστος? :think: μακρια απο μας.... :priest:

μηδένα προ του τέλους μακάριζε..

και μεταξύ μας πολλοί γονείς έχουνε κάψει τα παιδιά τους βάζοντας τα στο δημόσιο.. γιατί πίστευαν (και δικαίως) ότι στο δημόσιο έχεις σιγουριά, καλό μισθό και εξασφάλιση..

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
μεταξύ μας πολλοί γονείς έχουνε κάψει τα παιδιά τους βάζοντας τα στο δημόσιο.. γιατί πίστευαν (και δικαίως) ότι στο δημόσιο έχεις σιγουριά, καλό μισθό και εξασφάλιση..
Οι δικοί μου πάντως με έχουνε φάει με αυτήν την καραμέλα... :rolleyes:

Λες κ ιδιωτικά δεν θα βρω δουλειά ή θα βρω κ θα με διώξουνε την επόμενη μέρα.... :idiot:

taz1975

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
τοσοι ελληνες στη πεινα καθε μερα αμετρητοι αυτοι που ψαχνουν φαγητο μεσα στα σκουπιδια στην ιδια τους τη χωρα ... και ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΖΑΛΗΣΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΓΑΜΑΕΙ. ολα τα λαμογια που τους συμπαραστεκοντε να πανε βολτα με τα παιδια τους στο κεντρο της αθηνας το βραδυ
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
και μεταξύ μας πολλοί γονείς έχουνε κάψει τα παιδιά τους βάζοντας τα στο δημόσιο.. γιατί πίστευαν (και δικαίως) ότι στο δημόσιο έχεις σιγουριά, καλό μισθό και εξασφάλιση..
Τι να τα κανεις αυτα οταν το μυαλο του γινεται πουρες απο την απραξια? Ευχαριστω δεν θα παρω, αν ειναι τοσο αποτυχιας (το αποκλειω :grin: ) θα τον στειλω στην λεγεωνα των ξενων :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Οι δικοί μου πάντως με έχουνε φάει με αυτήν την καραμέλα... :rolleyes:

Λες κ ιδιωτικά δεν θα βρω δουλειά ή θα βρω κ θα με διώξουνε την επόμενη μέρα.... :idiot:

καλά στον ιδιωτικό τομέα δεν θα βρείς δουλειά αυτό είναι το μόνο σίγουρο ..  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

και αν βρείς δεν θα σε διώξουνε την επόμενη μέρα αλλά την επόμενη ώρα..  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Τι να τα κανεις αυτα οταν το μυαλο του γινεται πουρες απο την απραξια? Ευχαριστω δεν θα παρω, αν ειναι τοσο αποτυχιας (το αποκλειω :grin: ) θα τον στειλω στην λεγεωνα των ξενων :2funny:

να σου πώ.. τώρα στα 55 μου μετά από 28 χρόνια στον ιδιωτικό τομέα αρχίζει να μου φαίνεται καλό... τουλάχιστον γίνεται από απραξία και όχι από κούραση..  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
καλά στον ιδιωτικό τομέα δεν θα βρείς δουλειά αυτό είναι το μόνο σίγουρο ..  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

και αν βρείς δεν θα σε διώξουνε την επόμενη μέρα αλλά την επόμενη ώρα..  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Μια γνωστη που σπουδασε το ιδιο αντικειμενο με τον pz μεχρι Βρυξελλες εφτασε να επιλυει διακρατικες υποθεσεις :o Και φυσικα επαιρνε χοντρο πακετο...

να σου πώ.. τώρα στα 55 μου μετά από 28 χρόνια στον ιδιωτικό τομέα αρχίζει να μου φαίνεται καλό... τουλάχιστον γίνεται από απραξία και όχι από κούραση..  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Σε καταλαβαινω...Μετα απο κανα-δυο χρονια θα ασφυκτιουσες ομως. Ασε που απο την πρωτη μερα θα ηθελες να σαπισεις στο ξυλο τους συναδελφους σου για την νοοτροπια που κουβαλανε. Το εχω δοκιμασει και ξερω...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Μια γνωστη που σπουδασε το ιδιο αντικειμενο με τον pz μεχρι Βρυξελλες εφτασε να επιλυει διακρατικες υποθεσεις :o Και φυσικα επαιρνε χοντρο πακετο...

ναι αλλά αυτή σπούδασε... ο παπαζόλης ?????

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Σε καταλαβαινω...Μετα απο κανα-δυο χρονια θα ασφυκτιουσες ομως. Ασε που απο την πρωτη μερα θα ηθελες να σαπισεις στο ξυλο τους συναδελφους σου για την νοοτροπια που κουβαλανε. Το εχω δοκιμασει και ξερω...

πολύ βάζεις... το 1991 πήγα σε μία θυγατρική της ΑΤΕ για 1 χρόνο με σύμβαση για ένα έργο που είχανε.. μου είχανε γραφείο στην Κριεζώτου (4ος οροφος) πάρκινγκ κλπ.. αλλά λόγω κέντρου πήγαινα με λεωφορείο που με βόλευε κιόλας.. το ωράριο στην τράπεζα ήτανε 7.45-15.15.. εγώ καθόμουνα καμμιά ώρα να συμμαζέψω την μέρα να προγραμματίσω την επόμενη και να φύγει και ο πολύς κόσμος από τα λεωφορεία.. Ενα απόγεμα κατά τις 16.00 μπαίνει ένας τύπος μέσα και μου λέει "Συνάδελφε δεν ξέρεις ότι δεν πρέπει να κάνεις υπερωρίες χωρίς να πληρώνεσαι?" με επιτιμιτικό ύφος.. "Δεν μας έχουν κοινοποιήσει σήμερα ότι θα γίνουν υπερωρίες" .. τον κοιτάω καλά καλα΄και του λέω "Εσύ πάλι τι είσαι?" οπότε παίρνω την απάντηση "Από τον σύλλογο των υπαλλήλων είμαι και κοιτάω να τηρούνε όλοι τις αποφάσεις"...

το γαύγισμα μου ακόμη ακούγεται στο κτίριο..  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: τι γαμωσταυρίδι άκουσε ήταν άλλο πράμα.. μέχρι και παράσταση στον Γενικό Διευθυντή Οικονομικών κάνανε..  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
τι σπουδάζει ο παπαζόλης ?? πόσο κοστίζουν οι πουτάνες στην Ουγγαρία?? πόσο κάνουν τα μπουρδέλα στην Φυλής?
Aυτά στο free-time πλέον γιατί πολύ κοπροσκυλιάσαμε... :birdman:

Θα διαγραφώ ρε κ δεν θα μπαίνω καθόλου να πεθάνεις από κατάθλιψη κ τύψεις!!! :birdman:

MB C 200

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
1
τοσοι ελληνες στη πεινα καθε μερα αμετρητοι αυτοι που ψαχνουν φαγητο μεσα στα σκουπιδια στην ιδια τους τη χωρα ... και ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΖΑΛΗΣΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΓΑΜΑΕΙ. ολα τα λαμογια που τους συμπαραστεκοντε να πανε βολτα με τα παιδια τους στο κεντρο της αθηνας το βραδυ

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
πολύ βάζεις... το 1991 πήγα σε μία θυγατρική της ΑΤΕ για 1 χρόνο με σύμβαση για ένα έργο που είχανε.. μου είχανε γραφείο στην Κριεζώτου (4ος οροφος) πάρκινγκ κλπ.. αλλά λόγω κέντρου πήγαινα με λεωφορείο που με βόλευε κιόλας.. το ωράριο στην τράπεζα ήτανε 7.45-15.15.. εγώ καθόμουνα καμμιά ώρα να συμμαζέψω την μέρα να προγραμματίσω την επόμενη και να φύγει και ο πολύς κόσμος από τα λεωφορεία.. Ενα απόγεμα κατά τις 16.00 μπαίνει ένας τύπος μέσα και μου λέει "Συνάδελφε δεν ξέρεις ότι δεν πρέπει να κάνεις υπερωρίες χωρίς να πληρώνεσαι?" με επιτιμιτικό ύφος.. "Δεν μας έχουν κοινοποιήσει σήμερα ότι θα γίνουν υπερωρίες" .. τον κοιτάω καλά καλα΄και του λέω "Εσύ πάλι τι είσαι?" οπότε παίρνω την απάντηση "Από τον σύλλογο των υπαλλήλων είμαι και κοιτάω να τηρούνε όλοι τις αποφάσεις"...
Αυτο δεν ειναι τιποτα...Την πρωτη μερα που πηγα εγω ηρθε ενας τυπος στις 9.00 χτυπησε ολες τις καρτες και οι υπολοιποι ηρθαν στις 11 :headbang: :headbang: :headbang: Στον πρωτο μηνα μπηκα στο γραφειο της διευθυντριας και την βρηκα να εχει απλωσει στο γραφειο φασολακια και να τα καθαριζει :headbang: :headbang: :headbang:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Αυτο δεν ειναι τιποτα...Την πρωτη μερα που πηγα εγω (1) ηρθε ενας τυπος στις 9.00 χτυπησε ολες τις καρτες και οι υπολοιποι ηρθαν στις 11 :headbang: :headbang: :headbang: Στον πρωτο μηνα μπηκα στο γραφειο της διευθυντριας και την βρηκα (2) να εχει απλωσει στο γραφειο φασολακια και να τα καθαριζει :headbang: :headbang: :headbang:

(1) δεν του βάρεσες το κεφάλι στον τοίχο??
(2) παραγωγική εργασία τουλάχιστον.. έπρεπε να τις πείς "τι ώρα τρώμε?" και να συμπληρώσεις "μην ξεχάσετε να βάλετε και λίγο σκορδάκι"  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Αυτο δεν ειναι τιποτα...Την πρωτη μερα που πηγα εγω ηρθε ενας τυπος στις 9.00 χτυπησε ολες τις καρτες και οι υπολοιποι ηρθαν στις 11 :headbang: :headbang: :headbang: Στον πρωτο μηνα μπηκα στο γραφειο της διευθυντριας και την βρηκα να εχει απλωσει στο γραφειο φασολακια και να τα καθαριζει :headbang: :headbang: :headbang:
Πω πω αυτά είναι.... :sunglasses:

Ερώτηση:

Εξωτερικό γιατί είναι πιο παραγωγικοί με τα ίδια προνόμια αν όχι περισσότερα;;; :think:

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
μόνο στό κέντρο ....
η κυψέλη μια απο τίς καλύτερες γειτονιες της αθήνας εξισλαμισθικε...πατησια ,αχαρνων μιλάμε για περιοχες που μέναν 1,5 εκατομμυριο ελληνες και που τα τελευταια χρονια γίναν γαβουζες και κεντρα εγκληματικοτητας....
και κάθοντε υπουργοι κλπ και συζητανε με αυτα τα αποβρασματα αν θα συνεχισουν να κανουν απεργια πεινας η οχι και μάλιστα παρανομα αποβρασματα....
αλήθεια ποσοι απο μας διεκδικουν πεντε φραγκα παραπανω και ποιος υπουργος τον δεχθηκε???
αυτοι πηγαν στο χωρο της απεργιας και συναλασοντουσαν λες και εχουν απεναντί τους τον ΣΑΡΚΟΖΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ ΑΙΣΧΟΣ
ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΣΑΝ αφου σε 8 χρονακια θα νομιμοποιηθουν,,,,

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Πω πω αυτά είναι.... :sunglasses:

Ερώτηση:

Εξωτερικό γιατί είναι πιο παραγωγικοί με τα ίδια προνόμια αν όχι περισσότερα;;; :think:

Τι να σου πω...Πιθανον γιατι εκει δεν πηραν τον καθε αγραμματο καραβλαχο να του πουν "αν με ψηφισεις θα σε βαλω εκει και θα κααααθεσαι"

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom