Ρε παιδιά μιλάτε έτσι για το δημόσιο λές και σας κάνει εντύπωση.Απο το 76 που θα έπαιρνα πτυχίο βλέπω τέτοια σκηνικά.Στη Νομική μια φορά,που είχα πάει για μια αίτηση αναλυτικής και αντιγράφου πτυχίου,μου λέει μια κλώσσα ότι πέρασε η ώρα της εξυπηρέτησης (11:40 το πρωί) και αυτή μίλαγε στο τηλέφωνο με την φίλη της.Σου λέει τσάμπα είναι,δεν με ελέγχει κανένας και ας είναι καλά ο μαλάκας που θα τα δώσει στο τέλος,δλδ εμείς.Τα παίρνω στην κράνα έγινε της πουτάνας και αντι να περιμένω μέρες για τα χαρτιά,τα πήρα αμέσως.Όταν κάποια στιγμη έγινα δικαστικός,με στείλανε στο Άργος Ορεστικό.Και ενώ είχαμε δικαστήρια στο πταισματοδικείο,πήγαινα εγώ πρώτος στην ώρα μου και αυτοι ερχόντουσαν αρντάν και χαλαρά μιλώντας για την δικέφαλη κότα του Βορρά και απο αντίδραση έγινα ακόμα πιο άρρωστος Γαύρος.Και η πλάκα ήταν ότι με τα επιδόματα και ταα χρόνια που δούλευαν παίρνανε αν όχι περισσότερα,τουλάχιστον τα ίδια λεφτά.Και αυτά είναι το '80.Έχουν δεί τα μάτια μου τρελά σκηνικά.Αμα βάλουμε και τα μασηθέντ,χέστα.Εδώ ο ΟΚΑΝΑ θέλέι 683.000 ευραίους για ταξίδια και καθαριότητα (ενώ ήδη υπάρχει μόνιμο προσωπικό) και για μεθαδόνη 260.000.Μέχρι και ο Λαζόπουλος τους έκραζε.Σκεφτείτε τι έχει παιχτεί σε εφορίες και ακόμα και στη δική μου τη μπίζνα.Αλλά γουστάρω να μας μειώσουν μισθούς για να καταλάβουν τι είχαμε και τι χάσαμε όλοι εμείς οι κοπρίτες (σε μεγάλο ποσοστό) του δημοσίου που τα θέλουμε όλα δικά μας και δεν βλέπουμε τι περνάει ο κόσμος που σκίζεται στη δουλειά.Αλλά μην ανησυχείτε.Θα κάνουμε μια απεργία πείνας και θα τα λύσουμε όλα.Και μια μέρα που ο Αμπντάλα θα έρθει για γαμπρός στο σπίτι μας και θα ξέρουμε ότι μας πηδάει την κόρη,να δώ τι θα πούνε όλοι οι γαμόσπιτοι που τους υποστήριζαν.