Νέα

Έληξε η απεργία πείνας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Upogeios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 457
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
γυρνάς στη δραχμή υποτιμήμένη κατά 50% και διπλασιάζεις το χρέος...  :jerking:

τόσο καιρό κωλοβαράς εδώ μέσα,τίποτε δεν πήρες;

Αν ειναι να μην διαγραψουμε μονομερως το χρεος, ποιο το νοημα να γυρισουμε στη δραχμη?

Επισκέπτης
Σιγουρα ολα αυτα τα πουλημενα τομαρια των κομματων αλλα και οι υπολοιποι <<προσκυνημενοι>> που τους υποστηριξαν τα αρπαζουν χοντρα απο τις ΜΚΟ που χρηματοδοτει ο Σορος.
Παρεπιπτόντως αυτό το αρχίδι, ποιος ξέρει τι σπεκουλαδορίστικους τζόγους έχει κάνει στην πιθανότητα της πτώχευσής μας σαν οικονομία που χθες βγήκε απροκάλυπτα και δήλωσε πως κακώς μας στηρίζει ο μηχανισμός στήριξης και όσο πιο γρήγορα μας αφήσουν να καραρρεύσουμε τόσο το καλλίτερο (για τις σπέκουλές του βεβαίως, αλλά και για την "επανάσταση"!)
Μπραβο στο αφεντικο,καλα τα λεει!

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Μα και εγω αυτο καταλαβα απο την αρχη. Και μαλιστα πιστευα οτι οι πανηγυρισμοι ηταν γιατι επιτελους θα ετρωγαν (φανερα) . Γιατι απο οτι φαινονταν αν συνεχιζαν αδιαλλακτοι θα μενανε εκει, επ απειρον να ζουνε χωρις φαι, σαν τους βρυκολακες!

Ο υπουργός Εσωτερικών χαρακτήρισε τους πανηγυρισμούς των απεργών πείνας ως «προκλητική και ψεύτικη επικοινωνιακή συμπεριφορά», καθώς εκείνοι είναι που υποχώρησαν από το μοναδικό τους αίτημα, ενώ τόνισε πως ουδέποτε η κυβέρνηση δεσμεύθηκε ότι θα μειωθεί, από 12 σε 8 χρόνια, το περιθώριο παραμονής στη χώρα για την υποβολή αιτήματος για άδεια παραμονής.

Ο κ. Ραγκούσης σημείωσε ότι η κυβέρνηση δεν νομιμοποιεί σε καμία περίπτωση τους 300 μετανάστες, παρά μόνο τους φέρνει σε επαφή με την ελληνική αστυνομία, η οποία είναι η αποκλειστικά αρμόδια να δώσει, αφού εξετάσει κατά περίπτωση, το καθεστώς ανοχής.

«Δεν έχουμε δώσει 16 μήνες ούτε μία άδεια παραμονής» σημείωσε χαρακτηριστικά, συμπληρώνοντας, ότι ουδέποτε η κυβέρνηση είπε ότι θα μειωθεί ο χρονικός προσδιορισμός στα 8 χρόνια, ενώ ξεκαθάρισε, ότι η διαδικασία η οποία ακολουθείται και θα συνεχίσει να ισχύει, ακόμη και αν μειωθεί από τα 12 χρόνια, είναι να υποβάλει πάντα ο παράνομος μετανάστης αίτηση, με την οποία θα ζητά προτάσσοντας εξαιρετικούς λόγους, άδεια παραμονής.

Σε ότι αφορά το θέμα της διασάλευσης της δημόσιας τάξης με την κατάληψη του κτιρίου της Νομικής, ο κ. Ραγκούσης τόνισε ότι η υπόθεση εξετάζεται από τη Δικαιοσύνη και αν διαπιστωθούν ευθύνες των 300, τότε αυτομάτως θα έχουν πρόβλημα, όπως προβλέπεται από το νόμο.

www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_10/03/2011_382254]http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_10/03/2011_382254[/url]

Επισκέπτης
H αυτοαποκαλούμενη "αριστερά" λειτουργεί ως λαγός τού ΠΑΣΟΚ.Ιδιαίτερα ο ΣΥΡΙΖΑ γνωρίζει ότι δεν ξαναβλέπει βουλή (είναι ιστορική η καψούρα τής ελληνικής αριστεράς με την εξουσία) και προσπαθεί να κρατηθεί στα πράγματα με κάθε τρόπο τής παπαριάς συμπεριλαμβανομένης.
Το ΠΑΣΟΚ γνωρίζει ότι για να μην έχει αντιπολίτευση στη βάση, πρέπει να δώσει κάτι.Αλλωστε η ελληνική "αριστερά" τής ξευτίλας ακολουθούσε πάντα την πολιτική "δώσε και σε μένα μπάρμπα"(βλ. συγκυβέρνηση Μητσοτάκη-Φλωράκη 1989).Εφόσον στο επίπεδο τής διαχείρισης τής Εξουσίας ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ-ΚΚΕ έχουν κοινή πολιτική (παγκοσμιοποίηση/νέα τάξη) οφείλουν να έχουν και αλληλοκάλυψη σε θέματα πρακτικής.
Συμφώνησαν να φέρει ο ΣΥΡΙΖΑ τούς παράνομους στην Αθήνα, νά γίνει σαματάς και τό ΠΑΣΟΚ δήθε μου τάχα μου στριμωγμένο να κάνει τα 12 χρόνια 8 με απώτερο σκοπό την τριετία.
Το ΠΑΣΟΚ χρειάζεται τον ΣΥΡΙΖΑ και έπρεπε να τού χαρίσει κάποια τακτική επιτυχία.
Πρόβατα ξυπνάτε!!!

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
H αυτοαποκαλούμενη "αριστερά" λειτουργεί ως λαγός τού ΠΑΣΟΚ.Ιδιαίτερα ο ΣΥΡΙΖΑ γνωρίζει ότι δεν ξαναβλέπει βουλή (είναι ιστορική η καψούρα τής ελληνικής αριστεράς με την εξουσία) και προσπαθεί να κρατηθεί στα πράγματα με κάθε τρόπο τής παπαριάς συμπεριλαμβανομένης.
Το ΠΑΣΟΚ γνωρίζει ότι για να μην έχει αντιπολίτευση στη βάση, πρέπει να δώσει κάτι.Αλλωστε η ελληνική "αριστερά" τής ξευτίλας ακολουθούσε πάντα την πολιτική "δώσε και σε μένα μπάρμπα"(βλ. συγκυβέρνηση Μητσοτάκη-Φλωράκη 1989).Εφόσον στο επίπεδο τής διαχείρισης τής Εξουσίας ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ-ΚΚΕ έχουν κοινή πολιτική (παγκοσμιοποίηση/νέα τάξη) οφείλουν να έχουν και αλληλοκάλυψη σε θέματα πρακτικής.
Συμφώνησαν να φέρει ο ΣΥΡΙΖΑ τούς παράνομους στην Αθήνα, νά γίνει σαματάς και τό ΠΑΣΟΚ δήθε μου τάχα μου στριμωγμένο να κάνει τα 12 χρόνια 8 με απώτερο σκοπό την τριετία.
Το ΠΑΣΟΚ χρειάζεται τον ΣΥΡΙΖΑ και έπρεπε να τού χαρίσει κάποια τακτική επιτυχία.
Πρόβατα ξυπνάτε!!!

Έχουν κάποια βάση αυτά που λες, από την άλλη όμως ο τσύριζα πλέον έχει καταχωρηθεί στην κοινή γνώμη ως μια οργανωμένη συμμορία ακραίων στοιχείων και υποστηρικτής κάθε παράνομης δραστηριότητας από τη λαθρομετανάστευση ως την τρομοκρατία παρα ως πολιτικός φορέας με εναλλακτική πρόταση. Ομολογώ ότι περιμένω με περιέργεια τις μετά την Υπατία δημοσκοπήσεις αν και κάτι μου λέει ότι ο τσύριζα θα πέσει και άλλο ενώ άνοδο θα έχει ο Λαος...

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Έχουν κάποια βάση αυτά που λες, από την άλλη όμως ο τσύριζα πλέον έχει καταχωρηθεί στην κοινή γνώμη ως μια οργανωμένη συμμορία ακραίων στοιχείων και υποστηρικτής κάθε παράνομης δραστηριότητας από τη λαθρομετανάστευση ως την τρομοκρατία παρα ως πολιτικός φορέας με εναλλακτική πρόταση. Ομολογώ ότι περιμένω με περιέργεια τις μετά την Υπατία δημοσκοπήσεις αν και κάτι μου λέει ότι ο τσύριζα θα πέσει και άλλο ενώ άνοδο θα έχει ο Λαος...
Στο 2,3% το προβάδισμα του ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με έρευνα της Alco
Posted on March 6, 2011 by diktyon

Η πλειοψηφία (45%) προτιμά τη διεξαγωγή εκλογών, από τη λήψη μέτρων που ξεπερνούν την τη θητεία της κυβέρνησης (34%)

* Η πλειοψηφία (45%) προτιμά τη διεξαγωγή εκλογών, από τη λήψη μέτρων που ξεπερνούν την τη θητεία της κυβέρνησης (34%)

Κλείσιμο της «ψαλίδας» μεταξύ των δύο μεγάλων κομμάτων, στις 2,3 ποσοστιαίες μονάδες υπέρ του ΠΑΣΟΚ, δείχνει νέα δημοσκόπηση της εταιρείας Alco για την εφημερίδα Πρώτο Θέμα.

Σύμφωνα με την έρευνα, το κυβερνών κόμμα συγκεντρώνει ποσοστό 21,9%, η ΝΔ 19,6%, το ΚΚΕ 8,3%, ο ΛΑΟΣ 5,6%, ο ΣΥΡΙΖΑ 2,6%, η Δημοκρατική Συμμαχία 2,4%, η Δημοκρατική Αριστερά 2% και οι Οικολόγοι-Πράσινοι 2,2%.

Στο 7,6% το Λευκό/Άκυρο, στο 17% η αποχή και στο 6,7% το Δεν ξέρω/Δεν απαντώ.

Την ίδια ώρα, το 71% των ερωτηθέντων θεωρεί λανθασμένη την πολιτική του πρωθυπουργού για την αντιμετώπιση της κρίσης.

Επίσης η πλειοψηφία (45%) προτιμά τη διεξαγωγή εκλογών, από τη λήψη μέτρων που ξεπερνούν την τη θητεία της κυβέρνησης (34%).

Επίσης, οι περισσότεροι εκ των ερωτηθέντων (42%) θεωρούν ότι χρειάζεται ανασχηματισμός.

Το γκάλοπ καταγράφει επίσης δυσαρέσκεια προς κορυφαίους υπουργούς:

To 77% θεωρεί ότι ο υπουργός Οικονομικών Γ.Παπακωνσταντίνου «ακολουθεί εντολές της τρόικας», το 76% πιστεύει ότι υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρ.Παπουτσής δεν αντιμετωπίζει αποτελεσματικά το πρόβλημα της παράνομης μετανάστευσης, το 62% αποδοκιμάζει τον τρόπο με τον οποίο ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Δ.Ρέππας αντιμετωπίζει το κίνημα «Δεν πληρώνω».

Τέλος, το 79% θεωρεί δικαιολογημένες τις διαμαρτυρίες προς το πρόσωπο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Θ.Πάγκαλου.

Υ.Γ.Ο ΣΥΡΙΖΑ ουσιαστικά δεν έχει πέσει απλά είναι η διάσπαση που έγινε,ο Κουβέλης τραβάει περίπου τους μισούς (μέχρι να έρθει η κάλπη τουλάχιστον).Ο δε ΛάΟΣ δεν τραβάει στάλα θα σε πικράνω...

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Και λέω εγώ τώρα που είμαι μακριά από την Ελλάδα...Ρε μπας και όλοι εσείς εκεί πέσατε θύματα ενός πολύ καλά στημένου επικοινωνιακού τρικ που σκοπό είχε να σας κάνει να κοιτάξετε αλλού και όχι πχ ότι η ανεργεία στην Ελλάδα ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ 15% (ανεπίσημα είναι πολύ μεγαλύτερη) ή που ο πρωθυπουργός πήγε στη Γαλλία να ζητήσει βοήθεια από τον σύμμαχο (Ελλάδα-Γαλλία συμμαχία) και κατά ένα μέρος Έλληνα (όπως μας είχαν πρήξει τα αρχίδια όταν είχε εκλεγεί λες και είχε καμιά σπουδαία σημασία και είχαμε πιάσει τον παπά από τα αρχίδια) Σαρκοζί και ουσιαστικά πήρε τα αρχίδια του και πλέον η συνάντηση που θα γίνει στις 25 του μήνα θα είναι μια συνάντηση που θα μας βάλουν τα παλούκια στον κώλο ασάλιωτα και μαζεμένα. Γιατί από ότι διαβάζω και ότι ακούω και βλέπω στην Ελλάδα ασχολούνται πιο πολύ για το θέμα των μεταναστών παρά για το μέλλον της Ελλάδας (είτε οικονομικό είτε εθνικό). Τρίζουν τα θεμέλια του σπιτιού και ασχολούμαστε με τι σκόνη στο σαλόνι.
Λέω εγώ τώρα με το φτωχό μου το μυαλό....

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Με οτι και να ασχολουμαστε εδω στο Ελλαδα ενα ειναι το σιγουρο... οτι αυτη η χωρα δεν εχει μελλον. Οσοι μπορουν να φυγουν ας το κανουν συντομα... Ελλαδα τελος! Μας τελειωσε...

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Στο 2,3% το προβάδισμα του ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με έρευνα της Alco
Posted on March 6, 2011 by diktyon

Η πλειοψηφία (45%) προτιμά τη διεξαγωγή εκλογών, από τη λήψη μέτρων που ξεπερνούν την τη θητεία της κυβέρνησης (34%)

* Η πλειοψηφία (45%) προτιμά τη διεξαγωγή εκλογών, από τη λήψη μέτρων που ξεπερνούν την τη θητεία της κυβέρνησης (34%)

Κλείσιμο της «ψαλίδας» μεταξύ των δύο μεγάλων κομμάτων, στις 2,3 ποσοστιαίες μονάδες υπέρ του ΠΑΣΟΚ, δείχνει νέα δημοσκόπηση της εταιρείας Alco για την εφημερίδα Πρώτο Θέμα.

Σύμφωνα με την έρευνα, το κυβερνών κόμμα συγκεντρώνει ποσοστό 21,9%, η ΝΔ 19,6%, το ΚΚΕ 8,3%, ο ΛΑΟΣ 5,6%, ο ΣΥΡΙΖΑ 2,6%, η Δημοκρατική Συμμαχία 2,4%, η Δημοκρατική Αριστερά 2% και οι Οικολόγοι-Πράσινοι 2,2%.

Στο 7,6% το Λευκό/Άκυρο, στο 17% η αποχή και στο 6,7% το Δεν ξέρω/Δεν απαντώ.

Την ίδια ώρα, το 71% των ερωτηθέντων θεωρεί λανθασμένη την πολιτική του πρωθυπουργού για την αντιμετώπιση της κρίσης.

Επίσης η πλειοψηφία (45%) προτιμά τη διεξαγωγή εκλογών, από τη λήψη μέτρων που ξεπερνούν την τη θητεία της κυβέρνησης (34%).

Επίσης, οι περισσότεροι εκ των ερωτηθέντων (42%) θεωρούν ότι χρειάζεται ανασχηματισμός.

Το γκάλοπ καταγράφει επίσης δυσαρέσκεια προς κορυφαίους υπουργούς:

To 77% θεωρεί ότι ο υπουργός Οικονομικών Γ.Παπακωνσταντίνου «ακολουθεί εντολές της τρόικας», το 76% πιστεύει ότι υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρ.Παπουτσής δεν αντιμετωπίζει αποτελεσματικά το πρόβλημα της παράνομης μετανάστευσης, το 62% αποδοκιμάζει τον τρόπο με τον οποίο ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Δ.Ρέππας αντιμετωπίζει το κίνημα «Δεν πληρώνω».

Τέλος, το 79% θεωρεί δικαιολογημένες τις διαμαρτυρίες προς το πρόσωπο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Θ.Πάγκαλου.

Υ.Γ.Ο ΣΥΡΙΖΑ ουσιαστικά δεν έχει πέσει απλά είναι η διάσπαση που έγινε,ο Κουβέλης τραβάει περίπου τους μισούς (μέχρι να έρθει η κάλπη τουλάχιστον).Ο δε ΛάΟΣ δεν τραβάει στάλα θα σε πικράνω...
να αλλα σε χθεσινη ερευνα της public issue καταλληλοτερος πρωθυπουργος βγηκε ο Καρατζαφερης  :rockon:

:2funny:

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
να αλλα σε χθεσινη ερευνα της public issue καταλληλοτερος πρωθυπουργος βγηκε ο Καρατζαφερης  :rockon:

:2funny:
Τουλαχιστον αυτος βαζει το γιο του να μας πει κανα προγνωστικο μπας και πιασουμε κανα στοιχημα γιατι διαφορετικα δεν γινετε δουλεια  :2funny:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
στην τηλεοραση το ειδα ρε βλημα, στο εξτρα 3 στις ειδησεις   :jerking:
Προπαγανδίζεις πάλι φασιστάκι!!! :s&m_2:

Αυτό είδες προφανώς: ''Το μεγαλύτερο ποσοστό (44%) στην ερώτηση για τον καταλληλότερο πρωθυπουργό ανάμεσα σε Γιώργο Παπανδρέου και Αντώνη Σαμαρά απάντησε «κανένας από τους δύο». Ο Γιώργος Παπανδρέου συγκεντρώνει το 36%, ενώ ο πρόεδρος της ΝΔ το 20%.

Σχετικά με τη δημοτικότητα των πολιτικών αρχηγών, ο Γιώργος Παπανδρέου συγκεντρώνει 44% θετικές ψήφους, ο Αντώνης Σαμαράς 39%, ο Γιώργος Καρατζαφέρης 40%, ο Αλέξης Τσίπρας 25% και η Αλέκα Παπαρήγα το 28%.''

:birdman:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Προπαγανδίζεις πάλι φασιστάκι!!! :s&m_2:

Αυτό είδες προφανώς: ''Το μεγαλύτερο ποσοστό (44%) στην ερώτηση για τον καταλληλότερο πρωθυπουργό ανάμεσα σε Γιώργο Παπανδρέου και Αντώνη Σαμαρά απάντησε «κανένας από τους δύο». Ο Γιώργος Παπανδρέου συγκεντρώνει το 36%, ενώ ο πρόεδρος της ΝΔ το 20%.

Σχετικά με τη δημοτικότητα των πολιτικών αρχηγών, ο Γιώργος Παπανδρέου συγκεντρώνει 44% θετικές ψήφους, ο Αντώνης Σαμαράς 39%, ο Γιώργος Καρατζαφέρης 40%, ο Αλέξης Τσίπρας 25% και η Αλέκα Παπαρήγα το 28%.''

:birdman:
:jerking: :jerking: :jerking:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Aυτό είναι κ τα λες όπως σε βολεύει... :birdman:

Το χειρότερο Βαρόμετρο
Βαρύ κλίμα σε όλα τα επίπεδα, με ραγδαία επιδείνωση του πολιτικού και κοινωνικού κλίματος, αποτυπώνουν οι δείκτες του Βαρόμετρου της Public Issue για το ΣΚΑΪ και την «Καθημερινή».

Βασικά στοιχεία του Βαρόμετρου είναι η έντονη κοινωνική δυσαρέσκεια αλλά και η ανασφάλεια που προκαλεί η πολιτική διαχείριση της κρίσης, με αποτέλεσμα να αποτυπώνεται κατακρύμνιση της εικόνας τόσο της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού, όσο και της ΝΔ και του Αντώνη Σαμαρά, ενώ την ίδια ώρα ο ΛΑ.Ο.Σ. εκτοξεύει τα ποσοστά του.

Αναλυτικότερα, το 78% των ερωτώμενων θεωρεί ότι τα πράγματα στην Ελλάδα κινούνται σε λάθος κατεύθυνση. 80% δεν αισθάνεται ικανοποιημένο από τη ζωή του, ενώ το ποσοστό κοινωνικής ανασφάλειας γι το μέλλον εκτοξεύεται στο 87%.

Σε ό,τι αφορά τις προσδοκίες για την οικονομική κατάσταση της χώρας, το 73% απαντά ότι τα πράγματα θα χειροτερέψουν, ενώ σε προσωπικό επίπεδο οι αρνητικές προσδοκίες φτάνουν το 64%.

Σε πολιτικό επίπεδο, το 86% δηλώνει δυσαρεστημένο από την κυβέρνηση και το 91% από την αντιπολίτευση για τον τρόπο που αντιμετωπίζουν τα προβλήματα της χώρας και 70% απαντά ότι ούτε το ΠΑΣΟΚ, ούτε η ΝΔ μπορούν να αντιμετωπίσουν καλύτερα τα προβλήματα. Στο ερώτημα του καταλληλότερου πρωθυπουργού ο Γιώργος Παπανδρέου συγκεντρώνει 34 θετικές γνώμες, ο Αντώνης Σαμαράς 22, ενώ 38 απαντούν ότι κανείς από τους δύο δεν είναι κατάλληλος για πρωθυπουργός.

Ανατροπή, ωστόσο, προκαλούν οι απαντήσεις των πολιτών για το ποιο θεωρούν καλύτερο κόμμα της αντιπολίτευσης. 24% απαντά «κανένα» και ακολουθούν: ΛΑ.Ο.Σ. (22%), ΚΚΕ (17%), ΝΔ (15%), ΣΥΡΙΖΑ (10%), χωρίς γνώμη (11%).

Υψηλά εξάλλου είναι τα ποσοστά του ΛΑ.Ο.Σ και στη δημοτικότητα των πολιτικών κομμάτων. Ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός συγκεντρώνει 36 θετικές γνώμες (59 αρνητικές) και ακολουθούν: ΠΑΣΟΚ (31/65), ΝΔ (27/68), ΚΚΕ (26/70) και ΣΥΡΙΖΑ (23/73).

Τέλος, αναφορικά με την ανάγκη διεξαγωγής εκλογών, το 71% απαντά ότι μάλλον δε χρειάζεται, ενώ στην εκτίμηση εκλογικής επιρροής, με ποσοστό αποχής 34,5%, το ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει 35%, η ΝΔ 28,5%, το ΚΚΕ 11%, ο ΛΑ.Ο.Σ. 9%, ο ΣΥΡΙΖΑ 5% και Λοιπά Κόμματα 11,5%.

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε την περίοδο 1-4/3/2011, σε δείγμα 1,215 ατόμων ,με τηλεφωνικές συνεντεύξεις και χρήση δομημένου ερωτηματολογίου χωρίς κάλπη.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Δε μιλάς εεε;;;; :s&m_2:

Τί να πεις που για άλλη μία φορά ξεσκεπάστηκε η προπαγάνδα σου!!! :s&m_1:

Υ.Γ.Πέρα από την πλάκα: με τους μαλάκες εκεί στο ΠΑΣΟΚ/ΝΔ όπως το πάνε θα έχουμε πρωθυπουργό τον Καρατζαφέρη καποιά στιγμή κ θα τραβάμε τα βυζιά μας... :headbang:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Και πάλι με το φτωχό μου το μυαλό λέω πως όλες αυτές οι δημοσκοπήσεις είναι για τον πούτσο καβάλα. Πριν κάποια χρόνια όλοι αυτοί σε κάποιες εκλογές είχαν αναγκαστεί να βάλουν τις δημοσκοπήσεις στον κώλο τους....
Όσο για το εάν θα κυβερνήσει μια μέρα ο Καρατζαφέρης ή κάποιος άλλος ανάλογης πολιτικής σκέψεως και ιδεολογίας δεν είναι ανάγκη να καταφύγει κανείς σε στατιστικές. Ας δει την ιστορία. Απόλυτα καθεστώτα (αριστερά ή δεξια ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ) ανέβηκαν στην εξουσία σε περίοδο έντωνων κοινοινικοικονομικών ταραχών. Αν τώρα οι σημερινές κοινωνικοοικονομικές ταραχές του σήμερα και του μέλλοντος φτάσουν (που η άποψή μου είναι ότι θα φτάσουν) αυτές του παρελθόντος τότε ναι ο Καραρζαφέρης θα πάρει την εξουσία με την ψήφο του ελληνικού λαού.
Πάντως καλό είναι όλοι μας να θυμόμαστε ποίοι μας έβαλαν στη θέση αυτή. Ας κοιταχτούμε όλοι στον καθρέψτη και ας φτύσουμε πρώτα τους εαυτούς μας τους ίδιους που ψηφίζαμε τα κόμματα αυτά με την αιτιολογία ότι τα ψηφίζει η οικογένειά μας πάππου προς πάππου (με έναν ξάδερφο μου δε μιλίομαστε ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΛΜΗΣΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ και ουσιαστικά αποτελω κάτι σα το μαύρο προβατο της οικογένειας  :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: ) ή γιατί θα μας βολέψει το κάμμα αυτό κάπου. Το να κατηγορείς τον βιατή επειδή γάμησε μια γκόμενα που του άνοιξε τα σκέλια και του είπε "γάμαμε αλύπητα και χωρίς προφύλαξη" είναι παράλογο. (αυτή είναι η άποψή μου). Ας κρίνουμε πρώτα τουτς εαυτούς μας και μετά τους πολιτικούς της χώρας μας ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΒΑΛΑΜΕ ΕΚΕΙ. Αλλά η ιστορία είναι γνωστή. Θα βρίζουμε τον ΓΑΠ, αύριο τον συγκάτοικό του στο πανεπιστήμιο (Σαμαρά), το ΛΑΟΣ, την Αριστερά και όταν έρθει η ώρα θα πάμε και θα ψηφίσουμε τους ίδιους πάλι και όταν μας ρωτάνε "μα καλά γιατί;" εμείς θα λέμε "μπας και υπάρχει κανένας άλλος;"
Λέω εγώ με το φτωχό μου το μυαλό...

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Και πάλι με το φτωχό μου το μυαλό λέω πως όλες αυτές οι δημοσκοπήσεις είναι για τον πούτσο καβάλα. Πριν κάποια χρόνια όλοι αυτοί σε κάποιες εκλογές είχαν αναγκαστεί να βάλουν τις δημοσκοπήσεις στον κώλο τους....
Όσο για το εάν θα κυβερνήσει μια μέρα ο Καρατζαφέρης ή κάποιος άλλος ανάλογης πολιτικής σκέψεως και ιδεολογίας δεν είναι ανάγκη να καταφύγει κανείς σε στατιστικές. Ας δει την ιστορία. Απόλυτα καθεστώτα (αριστερά ή δεξια ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ) ανέβηκαν στην εξουσία σε περίοδο έντωνων κοινοινικοικονομικών ταραχών. Αν τώρα οι σημερινές κοινωνικοοικονομικές ταραχές του σήμερα και του μέλλοντος φτάσουν (που η άποψή μου είναι ότι θα φτάσουν) αυτές του παρελθόντος τότε ναι ο Καραρζαφέρης θα πάρει την εξουσία με την ψήφο του ελληνικού λαού.
Πάντως καλό είναι όλοι μας να θυμόμαστε ποίοι μας έβαλαν στη θέση αυτή. Ας κοιταχτούμε όλοι στον καθρέψτη και ας φτύσουμε πρώτα τους εαυτούς μας τους ίδιους που ψηφίζαμε τα κόμματα αυτά με την αιτιολογία ότι τα ψηφίζει η οικογένειά μας πάππου προς πάππου (με έναν ξάδερφο μου δε μιλίομαστε ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΛΜΗΣΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ και ουσιαστικά αποτελω κάτι σα το μαύρο προβατο της οικογένειας  :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: ) ή γιατί θα μας βολέψει το κάμμα αυτό κάπου. Το να κατηγορείς τον βιατή επειδή γάμησε μια γκόμενα που του άνοιξε τα σκέλια και του είπε "γάμαμε αλύπητα και χωρίς προφύλαξη" είναι παράλογο. (αυτή είναι η άποψή μου). Ας κρίνουμε πρώτα τουτς εαυτούς μας και μετά τους πολιτικούς της χώρας μας ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΒΑΛΑΜΕ ΕΚΕΙ. Αλλά η ιστορία είναι γνωστή. Θα βρίζουμε τον ΓΑΠ, αύριο τον συγκάτοικό του στο πανεπιστήμιο (Σαμαρά), το ΛΑΟΣ, την Αριστερά και όταν έρθει η ώρα θα πάμε και θα ψηφίσουμε τους ίδιους πάλι και όταν μας ρωτάνε "μα καλά γιατί;" εμείς θα λέμε "μπας και υπάρχει κανένας άλλος;"
Λέω εγώ με το φτωχό μου το μυαλό...
Eξαιρετική κριτική,πρόταση;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom