Νέα

ΕΛΙΝΑ 19 χρονων ανεξαρτητη Ελληνιδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα elina19
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 316K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
Διαβάζοντας τις τόσες καλές γνώμες για την Ελίνα, μπήκα στον πειρασμό πριν λίγες μέρες να την δοκιμάσω και εγώ.
Θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες ότι η κοπέλα είναι πολύ καλή στην δουλειά της, και αξίζει η συνεύρεση μαζί της. Για να μην κουράζω περνάω στο παρασύνθημα:

Εξωτερική Εμφάνιση:
Είναι Ελληνίδα, γύρω στα 20 κάτι, δηλαδή πιπίναρος πραγματικός. Ύψος ~1.75, γενικά είναι αρκετά ψηλή κοπέλα για τα ελληνικά δεδομένα. Είναι γενικά λεπτή, εντούτοις έχει πεταχτή κολάρα την οποία μάλιστα τουρλώνει υπέροχα. Οι φωτό της είναι αντιπροσωπευτικές, απλά να λάβουμε υπόψη ότι είναι μια 20χρονη νέα κοπέλα και όχι η έμπειρη γυναικάρα που θα σε βάλει κάτω να σε τρελάνει. Βυζάκι μικρομεσαίο και ελαφρά χαλαρό. Τυπικό για τις πιο πολλές Ελληνίδες. Ρόγα μέτρια. Γενικά το άνω σύστημα στο μέσο όρο. Έχει λίγη κοιλίτσα αλλά άνευ σημασίας μια χαρά είναι η κοπέλα. Γενικά υπάρχει παντού μια χαλαρότητα αλλά ξανά άνευ πρακτικής σημασίας. Δεν είναι των καλλιστείων αλλά μια απλή ωραία κοπέλα. Νινάκι μικρό, νεανικό, πεντακάθαρο, δεκτικό. Ποδάρες! Δεν θα την έλεγα νταρντάνα, απλά ψηλή κοπέλα. Πρόσωπο πολύ συμπαθητικό με ωραία χαρακτηριστικά, καλή οδοντοστοιχία, φοράει κοκάλινα γυαλάκια. Μαλλιά καστανά/ξανθά, ίσια στους ώμους. Έχει λίγα μικρά τατού. Επιδερμίδα πολύ καλή, σκούρα θα έλεγα. Εμένα μου ήρθε δυστυχώς άβαφη και casual και δεν είχε κάτι το εντυπωσιακό. Είμαι όμως σίγουρος ότι αν περιποιηθεί τον εαυτό της θα φυσάει γιατί η υποδομή υπάρχει, έχει και 2 μέτρα κορμί η άτιμη. Αυτά που γράφτηκαν κάπου ότι αγοροφέρνει εγώ δεν τα είδα. Μια χαρά θηλυκιά με τα όλα της είναι η κοπέλα.

Υπηρεσίες/Συμπεριφορά/Απόδοση:
Προσφέρει τα πάντα όλα (από τα νορμάλ/συνήθη) και έχουν ήδη καταγραφεί. Προσωπικά πίσω πόρτα δεν πήρα, αλλά διατίθεται στα μικρομεσαία μεγέθη. Φιλά πολύ καλά και απλόχερα. Γλύφει με άφθονο σάλιο, παντού, χωρίς χέρια, γενικά πάρα πολύ καλή πίπα. Πηδιέται σαν να είναι γκόμενά σου. Στάσεις απόλα. Φιλιά και γλυψίματα παντού φουλ. Προσωπικά το απόλαυσα. Διέκρινα πάντως μια κούραση στον αγώνα (cowgirl) μετά από κάποιο χρόνο, δεν είναι και για ξεμπαρλάκωμα η κοπέλα, αλλά άνω του μέσου όρου γενικά. Τα παίρνει με χαρά και άνετα στο στόμα. Στο τέλος τον κάνει λαμπίκο πριν τον επιστρέψει. Δεν βιάζεται και κάθεται όλη την ώρα. Η κοπέλα είναι σούπερ άνετη και δοτική σε αυτό που κάνει. Κάνει και αγκαλίτσες και γούτσου-γούτσου αν θες στο ημίχρονο. Στο μιλητό είναι γενικά άνετη και αρκετά ομιλητική. Εντάξει, έχει λίγο βαριά/δυνατή φωνή, και το στυλ επικοινωνίας είναι λαϊκό, αλλά δεν την προτιμήσαμε για συζήτηση αλλά για κρεβάτι και είναι άδικο να την κρίνουμε σε αυτά. Έκανε και ένα τσιγάρο, αφού πρώτα ρώτησε. Γενικά την πας με το καλό και ανταποδίδει με το καλύτερο. Δεν την ζόρισα με κάτι περίεργο, και όχι ή μη δεν άκουσα. Γενικά ευθύς χαρακτήρας.

Συμπέρασμα:
Πολύ καλή και τίμια επιλογή. Τα δουλεύει όσα ζητάει και θέλει να περάσεις καλά. Το δωράκι της είναι λογικό για αυτά που παρέχει (100Ε/1Ω). Από την άλλη δεν σε τρελάνει γιατί λόγω ηλικίας και εμπειρίας δεν μπορεί να είναι τόσο αισθησιακή ή να σε «παίζει» όπως κάνουν κάποιες άλλες πολύπειρες 30άρες, είπαμε, πιπίνι η Ελίνα. Έχουν άλλωστε δει τόσα και τόσα τα μάτια μας όλα αυτά τα χρόνια, που δύσκολα πλέον εντυπωσιαζόμαστε.
Αυτά περί Ελίνας που συστήνεται ανεπιφύλακτα…
well done παιχτη!.

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.915
Πόντοι
9.275
Όπως ήδη είπαν τα παιδιά πιο πάνω η Ελίνα είναι η Ελεονόρα του AGN.

Επειδή στο προφίλ AGN υπάρχουν αρκετές φωτό και πολλοί φίλοι θα τις δουν για να κρίνουν εμφάνιση, απλά να πούμε πως η κοπέλα σήμερα (σε σχέση με τις φωτό) έχει χάσει αρκετά κιλά, αν και ακόμα έχει μερικά παραπάνω αλλά λίγα, και πως στις φωτό έχουν κρύψει/σβήσει τα λίγα τατού που έχει (4-5 μετρίου μεγέθους).

Μια χαρά ωραία κοπέλα είναι η Ελίνα, απλά δεν είναι η σούπερ-ντούπερ στην εμφάνιση. Και το γράμμα το πάει μια χαρά μέχρι τέλους. Προφανώς και τα γούστα μας θα διαφέρουν, και περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.

Όσοι ενδιαφέρονται περνάνε (και μάλιστα καλά). Όσοι όχι πάνε όπου αυτοί αγαπάνε (και περνάνε ίσως και καλύτερα). Εμείς εδώ απλά αλληλο-ενημερωνόμαστε και κάνουμε την πλάκα μας... Παιδιά, οι κοπέλες έρχονται και παρέρχονται (τα νιάτα δεν είναι αιώνια), εμείς πάντως υγεία να έχουμε και χράτσα-χρούτσα με το μασελάκι μας θα τα ροκανίζουμε τα πιπίνια, αρκεί να τα μαθαίνουμε έγκαιρα, πριν ωριμάσουν και τα μπουμπούκια γίνουν κοτσάνια που έλεγαν και οι παλαιότεροι...

kostasPap82

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2016
Κριτικές
6
Like
111
Πόντοι
280
Την πήρα κ γω πριν καμια βδομάδα και επιβεβαιώνω όσα γράφει ο φίλος παραπάνω. Ακριβώς έτσι έχουν τα πράγματα. Απλά να σημειώσω έξτρα, επειδή ο δευτερος γυρος μας είχε πρωκτικό, ότι τον πήρε όλο μέσα και σε αρκετές στάσεις και έντονα. Δεν έχω κανα τεράστιο εργαλείο, οπότε δεν ξέρω πώς θα συμπεριφερθεί σε τέτοια περιπτωση. Αλλά με μένα, το καναμε και στα τέσσερα, και όρθιοι και σε αναποδο cow, όλα σε έντονους ρυθμούς και με αυτην να τριβει την κλειτορίδα της και (μάλλον) να τελειώνει. Γενικά έμεινα πολύ ευχαριστημένος

Διαβάζοντας τις τόσες καλές γνώμες για την Ελίνα, μπήκα στον πειρασμό πριν λίγες μέρες να την δοκιμάσω και εγώ.
Θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες ότι η κοπέλα είναι πολύ καλή στην δουλειά της, και αξίζει η συνεύρεση μαζί της. Για να μην κουράζω περνάω στο παρασύνθημα:

Εξωτερική Εμφάνιση:
Είναι Ελληνίδα, γύρω στα 20 κάτι, δηλαδή πιπίναρος πραγματικός. Ύψος ~1.75, γενικά είναι αρκετά ψηλή κοπέλα για τα ελληνικά δεδομένα. Είναι γενικά λεπτή, εντούτοις έχει πεταχτή κολάρα την οποία μάλιστα τουρλώνει υπέροχα. Οι φωτό της είναι αντιπροσωπευτικές, απλά να λάβουμε υπόψη ότι είναι μια 20χρονη νέα κοπέλα και όχι η έμπειρη γυναικάρα που θα σε βάλει κάτω να σε τρελάνει. Βυζάκι μικρομεσαίο και ελαφρά χαλαρό. Τυπικό για τις πιο πολλές Ελληνίδες. Ρόγα μέτρια. Γενικά το άνω σύστημα στο μέσο όρο. Έχει λίγη κοιλίτσα αλλά άνευ σημασίας μια χαρά είναι η κοπέλα. Γενικά υπάρχει παντού μια χαλαρότητα αλλά ξανά άνευ πρακτικής σημασίας. Δεν είναι των καλλιστείων αλλά μια απλή ωραία κοπέλα. Νινάκι μικρό, νεανικό, πεντακάθαρο, δεκτικό. Ποδάρες! Δεν θα την έλεγα νταρντάνα, απλά ψηλή κοπέλα. Πρόσωπο πολύ συμπαθητικό με ωραία χαρακτηριστικά, καλή οδοντοστοιχία, φοράει κοκάλινα γυαλάκια. Μαλλιά καστανά/ξανθά, ίσια στους ώμους. Έχει λίγα μικρά τατού. Επιδερμίδα πολύ καλή, σκούρα θα έλεγα. Εμένα μου ήρθε δυστυχώς άβαφη και casual και δεν είχε κάτι το εντυπωσιακό. Είμαι όμως σίγουρος ότι αν περιποιηθεί τον εαυτό της θα φυσάει γιατί η υποδομή υπάρχει, έχει και 2 μέτρα κορμί η άτιμη. Αυτά που γράφτηκαν κάπου ότι αγοροφέρνει εγώ δεν τα είδα. Μια χαρά θηλυκιά με τα όλα της είναι η κοπέλα.

Υπηρεσίες/Συμπεριφορά/Απόδοση:
Προσφέρει τα πάντα όλα (από τα νορμάλ/συνήθη) και έχουν ήδη καταγραφεί. Προσωπικά πίσω πόρτα δεν πήρα, αλλά διατίθεται στα μικρομεσαία μεγέθη. Φιλά πολύ καλά και απλόχερα. Γλύφει με άφθονο σάλιο, παντού, χωρίς χέρια, γενικά πάρα πολύ καλή πίπα. Πηδιέται σαν να είναι γκόμενά σου. Στάσεις απόλα. Φιλιά και γλυψίματα παντού φουλ. Προσωπικά το απόλαυσα. Διέκρινα πάντως μια κούραση στον αγώνα (cowgirl) μετά από κάποιο χρόνο, δεν είναι και για ξεμπαρλάκωμα η κοπέλα, αλλά άνω του μέσου όρου γενικά. Τα παίρνει με χαρά και άνετα στο στόμα. Στο τέλος τον κάνει λαμπίκο πριν τον επιστρέψει. Δεν βιάζεται και κάθεται όλη την ώρα. Η κοπέλα είναι σούπερ άνετη και δοτική σε αυτό που κάνει. Κάνει και αγκαλίτσες και γούτσου-γούτσου αν θες στο ημίχρονο. Στο μιλητό είναι γενικά άνετη και αρκετά ομιλητική. Εντάξει, έχει λίγο βαριά/δυνατή φωνή, και το στυλ επικοινωνίας είναι λαϊκό, αλλά δεν την προτιμήσαμε για συζήτηση αλλά για κρεβάτι και είναι άδικο να την κρίνουμε σε αυτά. Έκανε και ένα τσιγάρο, αφού πρώτα ρώτησε. Γενικά την πας με το καλό και ανταποδίδει με το καλύτερο. Δεν την ζόρισα με κάτι περίεργο, και όχι ή μη δεν άκουσα. Γενικά ευθύς χαρακτήρας.

Συμπέρασμα:
Πολύ καλή και τίμια επιλογή. Τα δουλεύει όσα ζητάει και θέλει να περάσεις καλά. Το δωράκι της είναι λογικό για αυτά που παρέχει (100Ε/1Ω). Από την άλλη δεν σε τρελάνει γιατί λόγω ηλικίας και εμπειρίας δεν μπορεί να είναι τόσο αισθησιακή ή να σε «παίζει» όπως κάνουν κάποιες άλλες πολύπειρες 30άρες, είπαμε, πιπίνι η Ελίνα. Έχουν άλλωστε δει τόσα και τόσα τα μάτια μας όλα αυτά τα χρόνια, που δύσκολα πλέον εντυπωσιαζόμαστε.
Αυτά περί Ελίνας που συστήνεται ανεπιφύλακτα…

Silandas

Νέο Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Με τη Ελίνα έχω βρεθεί δύο φορές. Πέρασα πολύ καλά και στις δύο, αν και τη δεύτερη την ευχαριστήθηκα παραπάνω, ίσως επειδή ήμουν πιο ξεκούραστος.

Όπως είπαν και άλλοι, τη νοιάζει να περάσεις καλά και το προσπαθεί. Πολύ ευγενική και ευχάριστη, με έκανε να νιώσω άνετα και μου έβγαλε αέρα φίλης ή κοπέλας που γνωριζόμαστε ήδη. Είναι ψηλή κοπέλα και παρά το γεγονός ότι μου αρέσουν οι πιο petite δε με πείραξε καθόλου. Πολύ όμορφο πρόσωπο και τα γυαλάκια της είναι ακριβώς του γούστου μου. Πολύ καλό στοματικό και ανταπόκριση όταν ανταπέδωσα, καλό στήσιμο στα τέσσερα και αντέχει και σε πιο γρήγορες ταχύτητες.

Τη βλέπω να πηγαίνει για στανταράκι μου.

geoco4

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2009
Like
28
Πόντοι
0
Λοιπον συναγωνιστές κριτικές δεν γράφω.
Με την Ελίνα βρέθηκα χθές, αν δεν την ειχα συμπαθήσει, αν μου ήταν αδιάφορη, δεν θα ξόδεβα χρόνο να κατσω να γράψω.
Επίσης αν διαβαζά αυτά που γράφω από άλλο συναγωνιστη , δεν θα την συναντουσα ποτέ.
Την κριτική , δεν την γράφω για εσάς , ώστε να μην πάτε...
Την γράφω για εκέινη επειδή όπως μου είπε είναι μόλις 20 (και υπάρχει δρόμος μπροστά).

Σε εμφάνιση δεν θα σταθώ

Η Ελίνα προφανώς πιστέυει ότι το να είσαι call girl , πρέπει να είσαι διαθέσιμη στον ελευθερο χρονο σου πχ και αν σου βγει τελικα το πρόγραμμα , να περάσεις από ένα hotel και να κάτσεις σε κάποιον.
Ως εκ τουτου, μπορέις να πας ντυμένη και σαν καθαρίστρια, ή με τα ρούχα που φοράνε το καλοκαίρι οι κυρίες στην παραλία , πάνω από το μαγίο τους.

Για εμένα το call girl και κάθε call girl που πραγματικά θελει να παιρνει τον εαυτό της στα σοβαρά πρέπει να είναι και τουλάχιστον να φερεται ως "θεά που κατεβηκε για λίγο από το μαγικό συννεφο "
οφείλει να παιξει έναν συγκεκριμενο ρόλο , και για να τον υποστηρίξει αυτό το ρόλο , θα πρέπει να κάνει κάποιες υποχωρήσεις στη ζωή

Γίνεται αν το σώμα σου δεν είναι από φυσικού του "τουμπανο" να μην σπαταλάς 2 ώρες την ημερα στο γυμναστήριο και να περιμενεις καποιος να πληρώσει για αυτό το σωμα?

Γινεται να είσαι καπνίστρια και να φιλάς κάποιον που δεν καπνίζει?

Δεν θέλω να επεκταθώ στα του αγώνα, αλλά στο τέλος του πρώτου γύρου και ενώ εμεναν 40 λεπτά προτιμησα να φύγω και να παω για προπονηση από το να σπαταλήσω και άλλο χρόνο.

Και εδώ και πάλι σημειώνω , επειδή είναι ωράιο τυπάκι , γράφω μόνο όσα μπορέι να αλλάξει και να βελτιώσει , αν θελει να εξακολουθεί να κάνει αυτή τη δουλεια.

Ξερω ότι η κριτική μου μειοψηφει σε ότι εχει γραφει εδώ , αλλα οφειλω να την καταθεσω.

Να περνατε καλα

Butts

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Κριτικές
75
Like
1.684
Πόντοι
3.137
Μήπως ήσουνα στο Λακόμπα κατά τις 8:00 ?

The_Greek

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
833
Πόντοι
376
Με την Ελίνα βρέθηκα χθές, αν δεν την ειχα συμπαθήσει, αν μου ήταν αδιάφορη, δεν θα ξόδεβα χρόνο να κατσω να γράψω.
Επίσης αν διαβαζά αυτά που γράφω από άλλο συναγωνιστη , δεν θα την συναντουσα ποτέ.
Την γράφω για εκέινη επειδή όπως μου είπε είναι μόλις 20 (και υπάρχει δρόμος μπροστά).
Σε εμφάνιση δεν θα σταθώ
Η Ελίνα προφανώς πιστέυει ότι το να είσαι call girl , πρέπει να είσαι διαθέσιμη στον ελευθερο χρονο σου πχ και αν σου βγει τελικα το πρόγραμμα , να περάσεις από ένα hotel και να κάτσεις σε κάποιον.
Ως εκ τουτου, μπορέις να πας ντυμένη και σαν καθαρίστρια, ή με τα ρούχα που φοράνε το καλοκαίρι οι κυρίες στην παραλία , πάνω από το μαγίο τους.
Για εμένα το call girl και κάθε call girl που πραγματικά θελει να παιρνει τον εαυτό της στα σοβαρά πρέπει να είναι και τουλάχιστον να φερεται ως "θεά που κατεβηκε για λίγο από το μαγικό συννεφο "
οφείλει να παιξει έναν συγκεκριμενο ρόλο , και για να τον υποστηρίξει αυτό το ρόλο , θα πρέπει να κάνει κάποιες υποχωρήσεις στη ζωή
Γίνεται αν το σώμα σου δεν είναι από φυσικού του "τουμπανο" να μην σπαταλάς 2 ώρες την ημερα στο γυμναστήριο και να περιμενεις καποιος να πληρώσει για αυτό το σωμα?
Δεν θέλω να επεκταθώ στα του αγώνα, αλλά στο τέλος του πρώτου γύρου και ενώ εμεναν 40 λεπτά προτιμησα να φύγω και να παω για προπονηση από το να σπαταλήσω και άλλο χρόνο.
Και εδώ και πάλι σημειώνω , επειδή είναι ωράιο τυπάκι , γράφω μόνο όσα μπορέι να αλλάξει και να βελτιώσει , αν θελει να εξακολουθεί να κάνει αυτή τη δουλεια.
Ξερω ότι η κριτική μου μειοψηφει σε ότι εχει γραφει εδώ , αλλα οφειλω να την καταθεσω.
Να περνατε καλα

Και καλά έκανες και την έγραψες. Κριτικές ΔΕΝ γράφουμε μόνο θετικές. Οι κριτικές πρέπει να γράφονται και όταν είναι "αρνητικές".
Και εκεί θα σταθώ σε αυτό που είπες... "αν δεν την ειχα συμπαθήσει, αν μου ήταν αδιάφορη, δεν θα ξόδευα χρόνο να κατσω να γράψω".
Και εγώ θα πω... ΚΑΚΟΣ δεν ξοδεύεις χρόνο να γράψεις. Καθότι όπως και εσύ κάθεσε και διαβάζεις κριτικές αλλων ώστε να μην φας
τα μούτρα σου... έτσι και όλοι οι υπόλοιποι εμείς αναμένουμε το ίδιο.

Την καλησπέρα μου!!  :hi:

nickos99

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2010
Κριτικές
14
Like
187
Πόντοι
26

Σε εμφάνιση δεν θα σταθώ

Να περνατε καλα

Ωραία τα έγραψες παίκτη!

old boy

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
6 Αυγ 2010
Κριτικές
90
Like
13.557
Πόντοι
25.700
Λοιπον συναγωνιστές κριτικές δεν γράφω...

....Να περνατε καλα

Σωστός!
Κριτικές γράφουμε για να βοηθάμε τους υπόλοιπους κυρίως για να αποφεύγουν τις κακοτοπιές. Άρα καλό θα ήταν να μπεις και εσύ στην διαδικασία...
Η συγκεκριμένη έχει πάρα πολλά χιλιόμετρα στο κοντέρ και αυτά που λες θα έπρεπε να τα φροντίζει από μόνη της.
Ξέρει τι παίζει απλά προφανώς δεν το χρειάζεται.
Βγάζει φραγκάκια και έτσι.

Butts

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Κριτικές
75
Like
1.684
Πόντοι
3.137
Με την Ελίνα βρέθηκα χθές, αν δεν την ειχα συμπαθήσει, αν μου ήταν αδιάφορη, δεν θα ξόδεβα χ

Να πω κι εγώ ότι καλά έκανες που τα ανέφερες.
Επίσης να πω ότι την κοπέλα δεν την έχω πάρει δεν την ξέρω.
Απλά  σε ρώτησα κάτι παραπάνω γιατί εχθές και μένα μου έκανε εντύπωση μια νεαρή κοπέλα 19 20 στο εν λόγω hotel που πηγαινε σε δωματιο σε όροφο ημιδιαμονής και ήταν ντυμένη όπως την περιγράφεις..... :headbang: :headbang:
Και αναρωτήθηκα με το που έγραψες εαν ήταν αυτή?
:hi:

FRANK63

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2016
Κριτικές
9
Like
5.049
Πόντοι
1.436

Σε εμφάνιση δεν θα σταθώ

Να περνατε καλα
ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ,θα πω οτι δεν θα αντιπαρατεθω με κανεναν,δεν θα μαλωσω κανεναν,δεν γνωριζω κανεναν,δεν κρινω κανεναν,τα θελω του καθενος ειναι ατομικη του υποθεση,παντα με καλη διαθεση και σεβασμο λοιπον ,λεω, γιατι εγω δεν πιστευω τιποτα απο αυτα?γιατι δεν μου αρεσαν τα γραφομενα?και απανταω,προφανως ο ανθρωπος εχει αλλα θελω και αλλα δεδομενα.και ανετρεξα στα μυνηματα που εχει γραψει,στα πιο προσφατα δηλαδει.και εβγαλα τα συμπερασματα μου.δεν κρινω πως βλεπει καποιος σαν εμφανιση ενα κοριτσι,και το σεβομαι,αλλα εδω πρεπει να μιλαμε για τις υπηρεσιες τηςκαι συμπεριφορα της.παντως για πολλα θεματα που αφορουν εμας και το πως θελουμε να γινει και να κιλισει ολη η συναντηση, θα πρεπει να γινονται υποδειξεις ,προτροπες και συμβουλες,προς την κοπελα.μην ξεχναμαι και τον παραγοντα χημεια και βεβαια την συμπεριφορα μας.γεα χαρα.

The_Greek

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
833
Πόντοι
376
ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ,θα πω οτι δεν θα αντιπαρατεθω με κανεναν,δεν θα μαλωσω κανεναν,δεν γνωριζω κανεναν,δεν κρινω κανεναν,τα θελω του καθενος ειναι ατομικη του υποθεση,παντα με καλη διαθεση και σεβασμο λοιπον ,λεω, γιατι εγω δεν πιστευω τιποτα απο αυτα?γιατι δεν μου αρεσαν τα γραφομενα?και απανταω,προφανως ο ανθρωπος εχει αλλα θελω και αλλα δεδομενα.και ανετρεξα στα μυνηματα που εχει γραψει,στα πιο προσφατα δηλαδει.και εβγαλα τα συμπερασματα μου.δεν κρινω πως βλεπει καποιος σαν εμφανιση ενα κοριτσι,και το σεβομαι,αλλα εδω πρεπει να μιλαμε για τις υπηρεσιες τηςκαι συμπεριφορα της.παντως για πολλα θεματα που αφορουν εμας και το πως θελουμε να γινει και να κιλισει ολη η συναντηση, θα πρεπει να γινονται υποδειξεις ,προτροπες και συμβουλες,προς την κοπελα.μην ξεχναμαι και τον παραγοντα χημεια και βεβαια την συμπεριφορα μας.γεα χαρα.

Ε ναι... τώρα εάν της ζήτησε να κάνει το Άλογο Επιβήτορα και εκείνη δεν το έκανε.... δεν φτάει η Ελίνα.  :2funny: :2funny:  :2funny:
Καλή παρατήρηση φίλε Frank.  :grin: :grin: :grin:

Επίσης να αναφέρω (μετά τα λεγόμενα του Frank το παρατήρησα), ότι όταν ένα μέλος είναι από το 2009 και έχει μόνο 40 κάτι μηνύματα στα 8 χρόνια, αυτό στα δικά μου μάτια δεν τον κάνει και τόσο αξιόπιστο.
Βέβαια μπορεί να είναι και ένας "κλώνος" κάποιου κανονικού ενεργού μέλους και να μην ήθελε να "καρφωθεί" για το ραντεβού... αλλά όπως και να έχει... στα 8 χρόνια 40 κάτι μηνύματα, είναι κάπως ρε αδερφέ.

Καλό μήνα κύριοι..!!  :hi:

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.192
Πόντοι
8.646
Με τη Ελίνα έχω βρεθεί δύο φορές. Πέρασα πολύ καλά και στις δύο, αν και τη δεύτερη την ευχαριστήθηκα παραπάνω, ίσως επειδή ήμουν πιο ξεκούραστος.

Όπως είπαν και άλλοι, τη νοιάζει να περάσεις καλά και το προσπαθεί. Πολύ ευγενική και ευχάριστη, με έκανε να νιώσω άνετα και μου έβγαλε αέρα φίλης ή κοπέλας που γνωριζόμαστε ήδη. Είναι ψηλή κοπέλα και παρά το γεγονός ότι μου αρέσουν οι πιο petite δε με πείραξε καθόλου. Πολύ όμορφο πρόσωπο και τα γυαλάκια της είναι ακριβώς του γούστου μου. Πολύ καλό στοματικό και ανταπόκριση όταν ανταπέδωσα, καλό στήσιμο στα τέσσερα και αντέχει και σε πιο γρήγορες ταχύτητες.

Τη βλέπω να πηγαίνει για στανταράκι μου.
οταν θα εισαι αξιοπιστος μπορει να σε συμβουλευτουμε τωρα χαμενα πανε οτι λες

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.192
Πόντοι
8.646
Ε ναι... τώρα εάν της ζήτησε να κάνει το Άλογο Επιβήτορα και εκείνη δεν το έκανε.... δεν φτάει η Ελίνα.   :2funny: :2funny:  :2funny:

Επίσης να αναφέρω (μετά τα λεγόμενα του Frank το παρατήρησα), ότι όταν ένα μέλος είναι από το 2009 και έχει μόνο 40 κάτι μηνύματα στα 8 χρόνια, αυτό στα δικά μου μάτια δεν τον κάνει και τόσο αξιόπιστο.
Βέβαια μπορεί να είναι και ένας "κλώνος" κάποιου κανονικού ενεργού μέλους και να μην ήθελε να "καρφωθεί" για το ραντεβού... αλλά όπως και να έχει... στα 8 χρόνια 40 κάτι μηνύματα, είναι κάπως ρε αδερφέ.

εχεις πεσει αδελφε πολυ αναξιοπιστια εδω μεσα τελευταια :grin: :grin: :hi:

FRANK63

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2016
Κριτικές
9
Like
5.049
Πόντοι
1.436
Ε ναι... τώρα εάν της ζήτησε να κάνει το Άλογο Επιβήτορα και εκείνη δεν το έκανε.... δεν φτάει η Ελίνα.  :2funny: :2funny:  :2funny:

καλο μηνα,σε ολα τα φιλαρακια μου.μαγγες μου,επειδει ειμαι και 53 χρονων,δεν θα γινω στα γεραματα ρεντικολο και σουργελο.θελω παντα να ειμαι σοβαρος και μετρημενος και ας γραφω στο σαιτ ,και οταν γραφω να τα μελεταω.εγω δεν μπορω να πω για αναξιοπιστους,κλωνους κ.λ π,φιλε μου ελληνα,αλλα τι μυριζομαι οταν κατι γραφει ο αλλος και πως το γραφει.αλλωστε δεν γνωριζω πολλα,απο σαιτ.καταθετω την αποψη μου,καταγραφω δε οτι ζω εγω.με σοβαροτητα και συνεπεια.αρκετοι φιλοι το εχουν εκτιμησει.παντως συμφωνω με εσενα,και οχι μονο για το συγκεκριμενο,γενικα εδω μεσα.και με εχεις βοηθεισει,δεν το ξεχναω,εν αντιθεσει με αλλους,που απαξιουν,οχι μονο να βοηθησουν αλλα και να απαντησουν.

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.915
Πόντοι
9.275
@ geoco4
Φίλε ορθά ομιλείς και σεβαστή και καλοπροαίρετη η γνώμη σου. Προφανώς είχες άλλες απαιτήσεις και στάνταρντς και η κοπέλα δεν σε κάλυψε, αυτό συμβαίνει συχνά. Εκτιμώ (από το λίγο που την γνώρισα) ότι η συγκεκριμένη κοπέλα δεν έχει ούτε τον χαρακτήρα ούτε την παιδεία αλλά ούτε και την διάθεση να αλλάξει σε αυτά που αναφέρεις. Όσο είναι νέα και έχει ωραίο κορμί θα δουλεύει, όταν αυτά πάψουν να ισχύουν τότε την θέση της θα πάρει κάποια νεότερη και ομορφότερη. Έτσι είναι η ζωή... Απλά προσπερνάς και πας για άλλα (εσύ από τώρα) ...

Moutro69

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2016
Like
16
Πόντοι
1
Η κοπέλα με άριστα το 10 παίρνει 7 το πολυ και ειδικα μούρη 6
αγαπούληδεςςςςςςςςςςς

FRANK63

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2016
Κριτικές
9
Like
5.049
Πόντοι
1.436
Η κοπέλα με άριστα το 10 παίρνει 7 το πολυ και ειδικα μούρη 6
αγαπούληδεςςςςςςςςςςς
ακου,τωρα ο χαρακτιρισμος δεν χρειαζοταν.για το τι παιρνει η κοπελα ειναι δικη σου αποψη μεν,σεβαστη δε.ασε τους αλλους να ειναι οτι θελουν και γουσταρουν.εσυ παντως μουτρο δεν εισαι με τιποτα.αλλοι μπορει να ειναι και δεν τους ξερεις.ενα μουτρο πρωτα απο ολα,δειχνει σεβασμο.

AlexEasyRider

Μέγας
Εγγρ.
3 Ιαν 2016
Κριτικές
12
Like
12.808
Πόντοι
4.546
@ geoco4
Φίλε ορθά ομιλείς και σεβαστή και καλοπροαίρετη η γνώμη σου. Προφανώς είχες άλλες απαιτήσεις και στάνταρντς και η κοπέλα δεν σε κάλυψε, αυτό συμβαίνει συχνά. Εκτιμώ (από το λίγο που την γνώρισα) ότι η συγκεκριμένη κοπέλα δεν έχει ούτε τον χαρακτήρα ούτε την παιδεία αλλά ούτε και την διάθεση να αλλάξει σε αυτά που αναφέρεις.
:hi:

Stories

Νέο!

Stories

Δείτε τα όλα τα  escorts  στον κατάλογο
Top Bottom