axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Φωναξα εναν υδραυλικο να μου φτιαξει μια ζημια σ'ενα σπιτι που νοικιαζω ...
Ας τα παρουμε απο την αρχη ...
Ο νοικαρης μου ενα ενταξει παλικαρι με ειδοποιει μια μερα οτι εχει μια διαροη
απο καπου στο μπανιο και μην μπορωντας να βρω τον δικο μου υδραυλικο του ειπα να βρει αυτος εναν και να με ενημερωσει ...
Πραγματι βρηκε εναν ο οποιος χωρις να ανοιξει τοιχο - πλακακια ηθελε ουτε λιγο ουτε πολυ 500 ευρω με τα υλικα δικα μου ...
Εγω θεωρωντας το ποσον υπερβολικο ειπα να κανει υπομονη και να ψαξω να δω κι αλλου ...
Με τα πολλα και μεσω ενος φιλου που μου ειπε τα καλυτερα βρηκα εναν ο οποιος ενω ηταν απασχολημενος μου εστειλε εναν γνωστο του ....
Πραγματι σε δυο μερες ηρθε και ενω πιεζε και ο νοικαρης μου (με το δικιο του)
Στο τηλεφωνο μου λεει δεν μπορω να σου πω τιμη αν δεν ανοιξω τοιχο να δω ...
Σωστο λεω και του απαντω βαλε μπρος και πες μου ...
Δεν περνα μιαμιση ωρα ο νοικαρης με περνει τηλεφωνο και μου λεει ελα ο υδραυλικος το φτιαχνει ...
Σε μιση ωρα εχω παει εκει και ο υδραυλικος ειχε τελειωσει !!!
του λεει του νοικαρη μου μπροστα μου να ριξει ΤΟΥΜΠΟΦΛΟ για να ξεβουλωσει και κατεβαινει....
Απορωντας κατεβαινω κι εγω χωρις να ξερω τι εκανε και ενω ο νοικαρης μου ειπε
οτι το εφτιαξε και τον ρωταω ποσο και γιατι δεν με ενημερωσε .
Μου λεει λοιπον ο Υδραυλικος ... Αλλαξα σωληνες λαστιχα κολλησα την αλλη ακρη και
εβαλα μια ειδικη κολλα σε ενα σημειο .... σου πα μου ειπες 300 αλλα για σενα 280 ευρω !!!
Σημερα μου λεει ο νοικαρης εχω προβλημα δεν εγινε δουλεια ...
παιρνω τον ιδιο υδραυλικο μου λεει δεν εριξε τουμποφλο ο νοικαρης σου μου απαντα.
Μιλαω με τον νοικαρη του λεω πες στον υδραυλικο το προβλημα να πιεσεις κι εσυ λιγο Και εγω ενημερωνω το αλλον που μου τον εφερε .... μου λεει θα το φτιαξουμε ...
Μετα πιανω το νοικαρη και μου λεει οτι θα ερθει την κυριακη ...
καλα του λεω τι ακριβως εκανε ο ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ ΤΟΤΕ κυριακη που περασε ???
Και ΤΟΤΕ μου ηρθε η κεραμιδα ΤΙΠΟΤΑ μου λεει εβαλε λιγη ΚΟΛΛΑ μου ειπε και αυτο ηταν !!!
ΔΗΛΑΔΗ 280 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΚΟΛΛΑ !!!
Παιρνω λοιπον τηλεφωνο τον υδραυλικο που μου τον εφερε και ποιος ειδε το θεο και δεν φοβηθηκε τα ειχα παρει και στο κρανιο ... (με ποναγε το κεφαλι μου απο την ολη φαση κορο'ι'διας)
Μεχρι αστυνομια και περι συμμοριας που κλεβει πολιτες κ.τ.λ. του ειπα ...
Τελικα θα το φτιαξουν αλλα η κορο'ι'δια δεν ξεπλυθηκε τι προτεινετε να κανω ???
Εχω αισθανθει παρα πολυ ασχημα ...
ΑΚΟΥ 280 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΛΙΓΗ ΚΟΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΤΟΙΧΟ ΠΛΑΚΑΚΙΑ
ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ !!!
Ας τα παρουμε απο την αρχη ...
Ο νοικαρης μου ενα ενταξει παλικαρι με ειδοποιει μια μερα οτι εχει μια διαροη
απο καπου στο μπανιο και μην μπορωντας να βρω τον δικο μου υδραυλικο του ειπα να βρει αυτος εναν και να με ενημερωσει ...
Πραγματι βρηκε εναν ο οποιος χωρις να ανοιξει τοιχο - πλακακια ηθελε ουτε λιγο ουτε πολυ 500 ευρω με τα υλικα δικα μου ...
Εγω θεωρωντας το ποσον υπερβολικο ειπα να κανει υπομονη και να ψαξω να δω κι αλλου ...
Με τα πολλα και μεσω ενος φιλου που μου ειπε τα καλυτερα βρηκα εναν ο οποιος ενω ηταν απασχολημενος μου εστειλε εναν γνωστο του ....
Πραγματι σε δυο μερες ηρθε και ενω πιεζε και ο νοικαρης μου (με το δικιο του)
Στο τηλεφωνο μου λεει δεν μπορω να σου πω τιμη αν δεν ανοιξω τοιχο να δω ...
Σωστο λεω και του απαντω βαλε μπρος και πες μου ...
Δεν περνα μιαμιση ωρα ο νοικαρης με περνει τηλεφωνο και μου λεει ελα ο υδραυλικος το φτιαχνει ...
Σε μιση ωρα εχω παει εκει και ο υδραυλικος ειχε τελειωσει !!!
του λεει του νοικαρη μου μπροστα μου να ριξει ΤΟΥΜΠΟΦΛΟ για να ξεβουλωσει και κατεβαινει....
Απορωντας κατεβαινω κι εγω χωρις να ξερω τι εκανε και ενω ο νοικαρης μου ειπε
οτι το εφτιαξε και τον ρωταω ποσο και γιατι δεν με ενημερωσε .
Μου λεει λοιπον ο Υδραυλικος ... Αλλαξα σωληνες λαστιχα κολλησα την αλλη ακρη και
εβαλα μια ειδικη κολλα σε ενα σημειο .... σου πα μου ειπες 300 αλλα για σενα 280 ευρω !!!
Σημερα μου λεει ο νοικαρης εχω προβλημα δεν εγινε δουλεια ...
παιρνω τον ιδιο υδραυλικο μου λεει δεν εριξε τουμποφλο ο νοικαρης σου μου απαντα.
Μιλαω με τον νοικαρη του λεω πες στον υδραυλικο το προβλημα να πιεσεις κι εσυ λιγο Και εγω ενημερωνω το αλλον που μου τον εφερε .... μου λεει θα το φτιαξουμε ...
Μετα πιανω το νοικαρη και μου λεει οτι θα ερθει την κυριακη ...
καλα του λεω τι ακριβως εκανε ο ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ ΤΟΤΕ κυριακη που περασε ???
Και ΤΟΤΕ μου ηρθε η κεραμιδα ΤΙΠΟΤΑ μου λεει εβαλε λιγη ΚΟΛΛΑ μου ειπε και αυτο ηταν !!!
ΔΗΛΑΔΗ 280 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΚΟΛΛΑ !!!
Παιρνω λοιπον τηλεφωνο τον υδραυλικο που μου τον εφερε και ποιος ειδε το θεο και δεν φοβηθηκε τα ειχα παρει και στο κρανιο ... (με ποναγε το κεφαλι μου απο την ολη φαση κορο'ι'διας)
Μεχρι αστυνομια και περι συμμοριας που κλεβει πολιτες κ.τ.λ. του ειπα ...
Τελικα θα το φτιαξουν αλλα η κορο'ι'δια δεν ξεπλυθηκε τι προτεινετε να κανω ???
Εχω αισθανθει παρα πολυ ασχημα ...
ΑΚΟΥ 280 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΛΙΓΗ ΚΟΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΤΟΙΧΟ ΠΛΑΚΑΚΙΑ
ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ !!!